+ Miami

Jag har bara varit i Miami i ynka 2 dagar men har redan förälskat mig i stället! De imponerande höga skyskraporna, det underbara folket och de fina stränderna. Äkta kärlek.
 
Tisdag:
Vi kom hit till Miami från Key West vid ungefär tre tiden. Checkade in och allt sånt sen drog vi direkt till poolen där vi spenderade eftermiddagen. Sen duscha vi lite snabbt, innan vi drog ut på Miamis gator för att checka läget och äta middag. Det blev tillslut en italiensk resturang, och sen gick vi runt lite och kollade på shoppingställen och sånt. Miami är verkligen en party stad, hehe. Kom hem runt elva och kolla på film innan jag somna. 
 
Onsdag:
Vi började dagen med att fixa oss, innan vi drog ut för lite amerikansk frukost. Vi hittade ett ställe precis vid hotellet som var jättebra! Efter drog vi direkt till stranden (MIAMI BEACH!!!) där vi spenderade dagen. Solade, badade i vågorna och hade det allmänt mysigt. Finns så himla mycket surfare här, och jag vill så gärna surfa. Men tror dock inte att det kommer bli av, vilket är riktigt tråkigt! Aja, ingen orkade riktigt dra någonstans när det var lunchtid så jag nöjde mig med en dricka på Starbucks. Slutade dagen med lite bad i poolen, och det var en fett gullig pojke som började prata med mig och Louise. Vi pratade i över en timme, sen så lekte jag lite med honom hehe var tvungen för han var jättesnäll. Sen på kvällen drog vi ut på restaurang, blev italiensk idag igen. Till förrätt tog jag Bruschetta och huvudrätt pizza såklart. Sen drog vi till en bar där vi köpte varsin drink och det var jättestor! Sen när jag kom hem däckade jag direkt.
 
Torsdag:
Idag (torsdag) är faktiskt den första dagen på den här resan att det var mulet hela dagen. Annars har det varit sol hela dagarna typ. I alla fall, därför var det väldigt bra att vi redan planerat in att vi inte ska sola och bada idag, utan att åka till Everglades. För er som inte vet är det en djurpark, där bland annat det finns massvis av alligatorer. Dit åkte vi idag, och köpte någon slags grej. Åkte först ut med en båt och kollade på alligatorerna, och andra djur. Sen så fick man se när de matade alligatorerna och även en liten show på det. Gissa vad jag gjorde sen! Jag fick hålla i en alligator bebis, omg vad söt den var. Ville aldrig släppa den hoho. När vi åkte hem stannade vi till vid Donken där vi alltså åt lunch. Sen när vi kom tillbaka till Miami City drog vi inte direkt hem, utan letade upp en jättestort köpcentrum! Jag shoppade faktiskt en hel del (ett par jeans, en klänning, en topp, ett linne, ett skärp och ett par solglasögon). Sen drog vi hem, och nu är vi hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0