♡ Dream outfits

Dream outfits
Åhh älskar verkligen båda dem här outfitsen, riktiga drömmar  Var ute efter byxdressen men den är tyvärr helt slut på både H&Ms hemsida och i butik. Tröjan är också från H&M och är supersnygg till ett par blåa jeansshorts. Vilken gillar nu bäst? 

+ Shopping

Linne, solglasögon - H&M ll Halsband - Ur&Penn

En dag i stan

Hej på er! Min dag har spenderats i Stockholm city med mammi. Vi åkte in vid 12 och började med att gå till gallerian :) Lämnade tillbaka en sak på Hollister som jag ångrade redan när jag köpte plagget. När det var klart gick vi runt i en massa olika affärer och kollade. Jag letade efter lite saker och tillslut hittade jag allt förrutom en sak, vill ha en jumpsuit/byxdress men jag hittade ingen jag gillade. Vi åt lunch på en uteservering, bakpotatis med skagenröra. Supergott och mysigt! :) Åkte hem vid 17 och har nyss ätit middag. Nu blir det tv och film mys med godis. Lägger ut shoppingen strax! 

MIAMI BEACH ∞


Chicken Ceasar Salad

 
Min dag har spenderats för den mesta delen vid poolen. Började dagen med frukost ute och tog samma sak som jag tog igår (våfflor). Strax innan lunch drog vi ner till stranden och bada och tog lite foton. Sen gick vi till hotellet igen och åt lunch, och jag tog ceasarsallad och en otroligt god drink. Sen drog vi upp på rummet och duscha, kolla på tv och åt lite chips. Sen på kvällen gick vi ut och åt som vanligt, men jag var ínte alls sugen på mat så jag tog en frukttallrik som var jättegod. Nu är jag och syrran hemma och vi bara chillar och har det bra! Puss

Vila i frid min ängel ♡

† 2011 03 27 - 2013 06 24
 
Jag saknar dig världens bästa Tindra! 
I måndags lämnade våran bebis oss och flög upp till himlen. Det var en sorgsen dag för hela familjen, och beskedet var svårt att acceptera. På söndagen var inte Tindra sig själv, hon var trött och svag och orkade inte änns gå ut på prommenad. Vi förstod inte att det var så pass farligt då vi varit hos veterinären tidigare. Hon har fått små anfall då och då som veterinären sa att det förodligen var eplepsi. Mamma åkte iallafall in till Bagarmossen (akutmotagning för djur) på kvällen där Tindra fick spendera sin natt. Det konstaterades att hon hade för stort hjärta. På morgon därpå runt 6/7 fick vi ett samtal från Bagarmossen, de sa att Tindra precis hade gått bort. Grät hela morgonen.. Hon hade blivit jättedålig och fått vatten i lungorna mm. Hennes hjärta orkade inte längre slå och stannade.  Hela familjen åkte in till Bagarmossen där vi fick ta förväll av våran bebis. Det var nog det värsta jag varit med om i mitt liv. Vi fick gå in i ett rum och efter ett tag kom Tindra inrullandes på en liten vagn med en filt över sig. Bröt ut i gråt igen. Vi lyfte på filten och hon var så fin.. Hon fick många pussar och kramar innan vi lämnade henne för sista gången. Känns så tomt utan dig min bebis. Men på något sätt var det väll skönt att det gick så fort, att hon slapp lida. Men hon var en sån fin hund ,alltid lika mysig,glad och snäll. Hon levde ett kort liv men också ett bra. Allt känns så tungt just nu men livet måste gå vidare.
Jag älskar och saknar dig bebis! ♡ ♡ ♡

Våfflor ★★


It's called love. ♡


+ Miami

Jag har bara varit i Miami i ynka 2 dagar men har redan förälskat mig i stället! De imponerande höga skyskraporna, det underbara folket och de fina stränderna. Äkta kärlek.
 
Tisdag:
Vi kom hit till Miami från Key West vid ungefär tre tiden. Checkade in och allt sånt sen drog vi direkt till poolen där vi spenderade eftermiddagen. Sen duscha vi lite snabbt, innan vi drog ut på Miamis gator för att checka läget och äta middag. Det blev tillslut en italiensk resturang, och sen gick vi runt lite och kollade på shoppingställen och sånt. Miami är verkligen en party stad, hehe. Kom hem runt elva och kolla på film innan jag somna. 
 
Onsdag:
Vi började dagen med att fixa oss, innan vi drog ut för lite amerikansk frukost. Vi hittade ett ställe precis vid hotellet som var jättebra! Efter drog vi direkt till stranden (MIAMI BEACH!!!) där vi spenderade dagen. Solade, badade i vågorna och hade det allmänt mysigt. Finns så himla mycket surfare här, och jag vill så gärna surfa. Men tror dock inte att det kommer bli av, vilket är riktigt tråkigt! Aja, ingen orkade riktigt dra någonstans när det var lunchtid så jag nöjde mig med en dricka på Starbucks. Slutade dagen med lite bad i poolen, och det var en fett gullig pojke som började prata med mig och Louise. Vi pratade i över en timme, sen så lekte jag lite med honom hehe var tvungen för han var jättesnäll. Sen på kvällen drog vi ut på restaurang, blev italiensk idag igen. Till förrätt tog jag Bruschetta och huvudrätt pizza såklart. Sen drog vi till en bar där vi köpte varsin drink och det var jättestor! Sen när jag kom hem däckade jag direkt.
 
Torsdag:
Idag (torsdag) är faktiskt den första dagen på den här resan att det var mulet hela dagen. Annars har det varit sol hela dagarna typ. I alla fall, därför var det väldigt bra att vi redan planerat in att vi inte ska sola och bada idag, utan att åka till Everglades. För er som inte vet är det en djurpark, där bland annat det finns massvis av alligatorer. Dit åkte vi idag, och köpte någon slags grej. Åkte först ut med en båt och kollade på alligatorerna, och andra djur. Sen så fick man se när de matade alligatorerna och även en liten show på det. Gissa vad jag gjorde sen! Jag fick hålla i en alligator bebis, omg vad söt den var. Ville aldrig släppa den hoho. När vi åkte hem stannade vi till vid Donken där vi alltså åt lunch. Sen när vi kom tillbaka till Miami City drog vi inte direkt hem, utan letade upp en jättestort köpcentrum! Jag shoppade faktiskt en hel del (ett par jeans, en klänning, en topp, ett linne, ett skärp och ett par solglasögon). Sen drog vi hem, och nu är vi hemma!

Allt som var så perfekt

Förlåt för min uppdatering de senaste dagarna men det har hänt en väldigt jobbig sak för mig. Har helt enkelt försökt tänka på andra saker (dock har det inte gått så bra fast jag är på semester). Men jag inser allt mer och mer att det är sånt som händer, och man måste Carry On!

Spotify Favoriter ♡

Här är de fyra låtar som spelas mest på min Spotify lista just nu. Älskar allihopa! 

Sleepover

Just nu är jag antagligen hemma hos Jennifer, antagligen?..Ja det här är ett tidsinställt inlägg :) 
Då alla i Jennifers familj är på deras landställe förutom hon passar vi på att ha sleepover. Jag kommer dit idag måndag och sover här inatt. Kommer sova här tills onsdag då jag får se vad planerna blir. Strax ska vi väll gå och handla mat, snacks osv. Kommer bli nice att ha hela huset för oss själva. Ikväll blir det väll att laga middag och ha det jäkligt kul. Varför jag gör ett tidsinställt är för att uppdateringen inte kommer vara så bra. Kanske kan blogga nån gång men annars får ni bilder mm när jag kommer hem, PUSS!

Midsmiommar

 Tänkte skriva om  min midsommar nu då jag inte hunnit det änn, ska försöka att vara kortfattad :)
 
I fredags alltså på själva midsommarafton vaknade jag vid nio och satte på mig shorts och linne. Efter det åkte jag, mamma och pappa iväg mot Dalarö där våra kompisar har sin båt. Böt bil när vi möttes och åkte i deras cab hehe. 
När vi kom fram till båten som faktiskr vr större änn vad jag trodde packade de vuxna in all packning. Eller aa maten och så medans jag busade lite med Kendra. Blåste rätt mycket på havet + att man kör asfort så det blev lite kallt, men som tur var hade jag tjocktröja och täcke :) Första stoppet var vid nån liteen by typ.. Där köpte vi mjukglass som vi åt i lugn och ro innan vi gick tillbaka till båten. Älskar verkligen skärgården har jag märkt! 
Åkte omkring lite med båten innan vi stannade till för lunch. Vi satte oss vid några klippor och åt midsommarlunch. Till efterrätt blev det jordgubbstårta, mums :) Lekte lite med Kendra där också. Asså hon är 7 år förer som undrar haha. Satt där ett bra taag innan vi åkte vidare. Nu åkte vi bara runt lite på havet, såg lite midsommarfiranden mm. Kom väll tillbaka vid 17/18 då vi åkte hem till oss och dem till sig. Direkt när vi kom hem började vi att packa. Vi skulle nämligen hem till dem och även sova där. Efter ca en timme tog vi bilen hem till dem och det första jag gjorde var att hoppa studsmatta med Kendra. Efter ett tag var det dags för middag, oxfile, potatis och bea :) Super gott! Hoppade sedan på studsamattan med Kendra tills efterrätten. Resten av kvällen spenderades på deras uteplatts. Vi käkade snacks och lyssnade på gamla låtar, rätt chill. Gick och la oss vid 3 kanske.
 
Dagen efter åt alla en god frukost och efter det hängde jag med Kendra resten av dagen. Vi gjorde lite olika saker innan lunchen vid 14/15 tiden. Åkte hem runt 18/19 ? Hade två trevliga och roliga dagar helt enkelt. 

Update /L

 
Torsdag: Vi åkte ut med bilen till Palm Beach där riktigt riktigt rika människor bor. Med massiva villor med båtar, privata stränder mm. Det tog ett tag men efter en stund hittade vi en strand som inte var privat där vi alltså solade och badade. Det var en jättefin strand med klarblått vattnet och vit sand. Efter några timmar hittade vi in till staden och fikade på Ben&Jerry's, riktigt gott! Sen åkte vi hem och duscha, fixade oss och drog ut på middag.
 
Fredag: Tidigt på morgonen vaknade vi, åt frukost, fixade oss och sen tog vi bilen till nästa hotell som tog ungefär en timme. Hotellet vi kom till och fortfarande bor på är verkligen jättefint. Ligger precis nära en underbar strand, bara en liten väg emellan. Det bästa är ju också att det finns Starbucks på hotellet, woopwoop! I alla fall, när vi kom fram checkade vi in och¨så, sedan drog vi direkt ner till stranden och började steka. Mellan allt sol och bad drog jag, mamma och Louise till Starbucks där vi tog en enkel lunch. Jag tog Cool Lime och en varm smörgås som jag åt i solen. Sen badade vi lite i poolen innan vi alla drog upp på rummet där vi duscha snabbt. Sen åkte vi bil i ungefär en timme till en Outlet där vi spenderade kvällen. Hittade egentligen ingenting, utan jag och Louise var mest vilsna bland alla butiker men en liten söt topp fick endå följa med hem. Vi åt även middag där så när vi kom hem på kvällen var det sent så vi gick och la oss typ direkt.
 
Lördag: Vi började dagen med en frukost ute, på ett mysigt café. Tog en slags kyckling smörgås och en underbart god hallon smoothie, passade perfekt i värmen! Sen har vi ungefär spenderat hela dagen vid stranden och poolen. Har solat som fan och har faktiskt fått färg, så jag är glad! Eftermiddagen och lunchen åt man vid poolen, och för mig blev det Nacho tallrik. Sen drog jag upp på rummet för kände mig verkligen ofräsch med allt salt och klorvatten och tog en dusch.
Nu sitter jag här och bloggar och klockan är 17:28 här i USA. Ikväll händer inget speciellt (bara det vanliga med middag ute och så), för imorgon ska vi upp tidigt och måste därför få sömn. Vi ska äntligen äntligen till Key West som jag längtat så mycket till, men för att komma dit ska man åka en 4 timmars lång bilresa. Så därför går vi upp tidigt för att kunna ta vara på dagen i Key West. Asså jag tror ni inte förstår hur jävla fint det är på de där öarna, så jag råder dig bara att googla på bilder på Key West. Ååh underbart, som Thailand! ♥ Kommer ta så mycket bilder, hihihih.

+ + +

Ni har väl inte missat den nya webbshoppen IVYREVEL? De har jättefina kläder och på bilderna ser ni mina favoriter. Jag förstår inte riktikt vad Kenza har för roll men hon har med märket att göra. Trodde att priserna skulle vara svinhög men plaggen kostar faktiskt inte en förmögenhet :) Topparna på bilderna ligger runt 500 vilket är att rätt bra pris för så fina kläder. Ni borde kolla in hemsidan/shoppen HÄR! 

look of today +

Shorts - Bikbok // Linne - Hollister // Sunglasses - Syrrans

19 Juni 2013

Min dag har spenderats vid stranden och vid poolen, faktiskt första gången denna semester! För tidigare var vi i New York för ett exempel och då fanns det inte värsta badstället runt hörnet direkt. Plus var ju shopping huvudsaken att göra i NY. I alla fall, vi började dagen med att äta frukost ute på samma ställe som igår, lika gott och mysigt som dagen innan. Sen åkte vi tillbaka till hotellet där vi spenderade några timmar i solen eller i vattnet i både havet och poolen. Slängde även i mig en Snickers glass i värmen, höhö. Vid två tiden började vi packa för vi skulle byta hotell, aa ni vet att vi kommer göra det rätt så mycket framöver. Sen tog vi en snabb enkel lunch på Subway innan vi satte oss i bilen. När vi var framme chillade vi lite, och nu har vi kommit hem från att ha varit ute på stan och tagit en trerätters på en italiensk restaurang. Har tagit en långdusch och precis smörjt in mig med bodylotion. Puss 
 

Igår och idag

Igår slappade jag mest ute i solen på förmiddagen men runt 14 hoppade jag in i duschen och fixade mig sedan lite för att dra till Jennifer. Hon skulle nämnligen var barnvakt åt hennes lillebror. Jag kom dit vid 16 och vi åkte nästan direkt och handlade bakgrejer. När vi kom tillbaka började vi att baka. Hahah blev bara kaos. Eller kanske inte kaos utan misslyckat. Vi var jävligt sötsugna så vi bestämmde oss för att göra paj och kladdkaka hehe. VI började med pajen pch det gick väll hyfsat bra. Men vi föjlde inget recept så den blev typ aldrig klar i ugnen... Vi stälde bara in dem i kylen och hoppades på att de skulle stelna lite i kylan. Började då med kladdkakan. Båda två har bakat kladdkaka många gåner förut men lyckades vi?..Nepp. När vi skulle skära upp kakan var den jättetunn. Vi kom på att kanten på formen lossnat i ugnen så allt hade läckt ut fär inne.. Jaja den var ju god med jordgubbar och grädde men det blev rätt mycket att städa.. Sen mitt i allt börja vi asgarva över att allt var så misslyckat och precis då kollar jag ut genom fönstret och  ser Jennifers lillebror stå och vattna blommorna helt naken. Asså dog av garv jaja tur att han är liten haha :) Vi lagade middag också och flummade resten av kvällen.
 
Idag har jag pressat i solen med syrran innan vi vid 13/14 gjorde oss i ordning för att åka till våran faster. Vi skulle nämligen ha en liten tjejkväll men mina två fastrar Elena och Sanna  Kom dit runt 16 och fixade lite plockmat. Vi satt och snacka ett bra tag innan vi började med själva middagen. Eller vi och vi hehe det var mest Sanna som vi var hos som lagade maten. Kycklingspätt, potatis, sås och en god sallad, MUMS! Till efterrätt åt vi glass med chokladsås och bär. Så himla gott :) Hade riktigt trevligt och jag och syrran åkte hem vid 21:30. Kom hem 22 ungefär och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Ska forsätta med det nu, PUSS!
 

Grönalund ★

Jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna då jag har tagit vara på sommarlovet men i måndags var jag på Grönalund.
 
Min kompis Linnea (inte Linnea här på bloggen) messade mig på söndag kväll och frågade om jag ville hänga med till grönan på måndagen. Självklart ville jag det så i måndags gick jag upp hyffsat tidigt och åkte in mot stan. Mötte upp Linnea och hennes kompis som jag aldrig träffat i Slussen och vi tog båten vidare till Djurgården. Var sjukt länge sen jag gjorde något med Linnea så det blev som en liten reunion :) Kom in på Grönan runt 13 och började med popexpressen. Åhhh älskar verkligen att vara på Grönan, är en speciell kännsla typ.. Hade riktigt roligt och vi åkte en massa attraktioner hela dagen. Åt natchos till lunch och sen åkte vi ännu mer. Haha omg eftersom vi var tre så blev det lite jobbigt ibland när man mpste åka själ men det gick bra alla gånger utom en. Vi skulle åka Insane och jag satt ensam på ena sidan. Och om det är ojämn vikt så lutar hela skiten så jag låg på rygg och dem med ansiktet ner hela vägen + att vi snurrade skitmycket.. Asså det vardet läskigaste jag gjort på länge, Insane brukar inte vara så läskig men det var ju kul samtidigt :) Kan inte skriva allt här då inlägget kommer bli för långt men det hände en massa roliga saker. Åt middag där också och vi drog hem när de stänge 22. 
Var en toppendag som spenderades med underbara människor!

Lite information

Förlåt för rubriken, men visste verkligen inte vad jag skulle ta! I alla fall som ni förstår tänkte jag ge er lite information. Ni vet somsagt att jag är i USA just nu och vi har datorn med oss så ni tycker säkert att jag borde bloggat mer. Men faktiskt jag tänker en hel del på bloggen, med bilder och sånt men saker har kommit ivägen när jag skulle blogga och krånglat. Det är full rulle hela dagen till typ halv 11 på kvällen då vi kommer hem från middagen, och då finns det inte så mycket tid att lägga på bloggen.
 
Men med detta inlägg tänker jag inte bara förklara mig själv, utan säga lite saker som ni missat med själva resan. Ni vet att jag flygit från New York till Orlando för ett par dagar sedan. Det ni inte vet för ett exempel är att vi redan har bytt hotell efter bara två nätter och på tre dagar har vi varit i tre parker. I lördags var vi på ett vattenland, med rutschkanor och allt sånt där. I söndag var vi på Universal Studios och även den dagen var vädret varmt och kanonbra! Och igår så var vi på Islands Of Adventure och det var en perfekt dag att åka massor roliga (och läskiga) karuseller på.
Från omed nu blir det en lugn solsemester typ, inga mer parker utan bara sol, bad och shopping. Vi ska sakta men säkert byta hotell och på det sättet komma till USA's sydpunkt, Key West. Därför kommer uppdateringen (säkert) bli bättre och kanske roligare då jag har mer tid för kameran. Om ni inte märkt det fotar jag en hel del i min omgivning här i USA och det är bara för att jag tror att jag själv skulle tycka det var roligt och intressant att få ta del av bilder på omgivningen när en bloggägare är utomlands. Eller bara bilder i huvudtaget! Därför kommer ni kanske få lite bildbomber av mig, så jag hoppas att det är okej! Tänkte faktiskt imorgon ta lite bilder på vårt hotell vi har sovit på en natt (snart två, ska strax gå och lägga mig). Vi bor på Hilton Hotel precis vid stranden, och jag tycker det är jättefint hihi.
 
Hoppas ni har det bra allihopa, och kommentera gärna om ni har några frågor!  ♡ 

TWO PICTURES FROM TODAY

 
Idag gick vi ut och åt frukost på ett riktigt amerikanskt ställe! Jag valde pannkakor med grädde, jordgubbar och banan. Riktigt gott, och imorgon ska vi dit igen (tror jag) och då tror jag att jag tar någonting som innehåller lite mindre socker hihi. 
Efter frukosten åkte vi direkt med vår hyrda bil till Kennedy Space Center där vi alltså spenderade dagen och åt lunch. Fick se massa rymdskepp, filmer, ta på månen och stå 2 meter från det första rymdskeppet på månen.  Trodde faktiskt att det inte skulle vara så kul, men det var det faktiskt fast jag inte är så jätteintresserad av rymden!

#THROWBACK

THAILAND 2010 
 
-Tidinställt inlägg medan jag är på semester i USA!

Tips - Lunch/mellanmål

Tänkte tipsa er om ett par nudlar som är väldigt goda och dessutom lätta att tillaga. 
Man kan köpa de i vanliga mataffärer i ett paket som är för 1 person, paketet ser ni på bilden.
Man steker nudlarna i en stekpanna med lite vatten och det som paketet innehåller. Super enkelt och tar bara några minuter. Det finns instruktioner på baksidan också. Ett till tips är att servera med kräfstjärtar vilet blir supergott! Dem ingår dock inte så om ni vill ha det som på min bild så måste ni köpa det separat. 
Tips till er alla!

Universal Studios


Min fantastiska dag har spenderats på Universal Studios! Vädret har varit helt perfekt, okej ibland blev det lite för varmt men aja äntligen lite värme! Har varit där i princip hela dagen, kom runt elva och drog hem runt sex! Och jag kan verkligen rekommendera stället, riktigt mysigt och bra! Var lite annorlunda från andra parken, för att allt handlade inte bara om karuseller. Visst var det karuseller men det var även andra massa uppträdanden och visningar i samband med film typ. Hoppas ni förstår hehe. Nångång när vi var där tog vi en lunch, jag och pappa delade på en pizza och sallad. Sen när vi var klara åkte vi inte hem, utan åkte direkt till en outlet vi var på igår. Hann dock inte vara där så länge då de stängde tidigt då det är söndag men hann i alla fall köpa ett par jeans som jag är riktigt nöjd med!
Nu är vi hemma, och bara myser med chips, jordnötter, frukt mm. M y s

Q/A

Tänkte bara svara snabbt på en fråga, om ni ställt andra frågor kommer de upp så småningom :)
 
 Q: Hittar verkligen inte klänningen! haha Har du någon länk till din? :) Skit snygg var den!!
 A: Visst är den snygg! Klänningen är från Hollister och du hittar den →HÄR
 
Hollister

New in ✩

Köpte det här superfina nagellacket idag. Svårt att fota färgen, det är lite mer åt det gröna hållet i verkligheten.
Isadora - Kicks

16/6 - 13

Hej, min dag har för det mesta spenderats hemma. Har inte gjort något speciellt mest varit deppig för att jag inte har haft något att göra. Hjälpte pappa lite när han tvättade taket på våran altan :) Bilden är när jag står högt uppe på taket, min min var ju väldigt vacker :P Hehe det där lät bara mobbat aja.. Började kolla på en film med syrran  men den var dålig så vi gav upp. 
Runt 16:30 drog jag och mamma iväg en snabbis till port73. Hittade ett nagellack som jag köpte och sen köpte vi även chips och beasås till kvällen. Vi åt grillat och det är klart man vill ha bearnaisesås!
Har nyss ätit klart och ska fixa minst två inlägg till bloggen nu så vi hörs strax.

Tvätta dina sminkborstar

Tänkte ge er några snabba tips som ni säkert kan använda er av när ni gör era makeupborstar lite fräschare!
Det är lätt hänt att man glömmer bot att rengöra sina sminkborstar. På dina borstar hamnar en massa smuts som inte är så speciellt trevligt att få i ansiktet, därför är det viktigt att rengöra dem.
• Jag använder mig av schampo, balsam och ett handfat.
(Balsamet är egentligen bara nödvändigt om dina borstar inte är av syntet)
 
• Skölj "stråna" på borsten under kranen och luta alltid borsten så att "stråna" är nedåt som på bilden.
(Varför du ska luta borsten på det här sättet när du sköljer är för att det inte ska komma
in vatten i skaftet. Kommer det in för mycket vatten kan stråna ramla av, så undvik det.) 
 
Häll lite schampo i din hand och gnugga borsten runt i handflatan.
Du kommer sen hur mycket smutts som försvinner så fortsätt tills su ser att den är ren.
Skölj (tänk på lutningen) och sedan gör du samma sak med balsamet och sköljer.
 
• Efter det är det bara att ställa borstarna på tork.
Tänk på lutningen även här och ställ dem som på bilden.
(Ställer du dem åt andra hållet kommer vattnet att rinna ner i skaften.)
 
• När de är torra är de klara att användas!

Myskväll ∞

Hej på er! Jessika gick precis hem, ganska tidigt men hon åker utomlands imorgon så hon var tvungen att packa det sista osv :) Vi hade det riktigt mysigt iallafall. Hon kom som sagt vid 17 och vi tog en kort promenad till en närmaste där vi köpte cola som jag glömde när jag handlade tidigare idag. Direkt när vi kom tillbaka satte jag in pizzan som jag bakat i ugnen och pratade bara om allt möjligt. Mammi och pappi drog en stund innan pizzan var klar så när det var dags att äta hade vi hela huset för oss själva resten av kvällen. Päronen är nämligen på 50-års fest hos en kompis och Julia är på Summerburst. Pizzan var skitgod och vi satt ett bra tag och bara umgicks.
Efter ett tag satte vi på en film som jag hade hemma, Just my luck (riktikt bra faktiskt). Till filmen moffade vi godis och chips. Gott var det men nu är jag proppmätt.
Hade en mysig kväll iallafall och nu ska jag försöka få några inlägg fixade som kommer upp ikväll och imorgon :) 
 
Imorgon ska jag försöka hitta på något roligt. Det jobbiga är bara att ingen av mina närmaste vänner är hemma.. Aja hoppas på en solig dag så att man kanske kan dra och bada med någon :) 

Update

Har lite smått bråttom och måste därför göra det här inlägg kort och snabbt. Idag har jag bara legat ute i den älskade solen och stekt. Vid 14 drog jag och handlade tills ikväll med mamma och pappa. Ikväll kommer nämligen Jessika hit och vi ska ha myskväll :) Äta pizza, godis, chips mm. Kommer bli jätte mys men jag blggar mer om det senare ikväll eller imorgon med bilder osv. Måste börja med pizzan nu då hon kommer vid 17 och då vill jag ha lagat klart all mat. Ses senare!
Hittade ingen bild för tillfället :P

BEKÄNNELSER

✩ Jag har en tumblr, men säger inte den till någon för den ser förskräcklig ut
 
✩ Jag har som ett mål att jag ska ha hår ner till navel efter sommaren
 
✩ På kik ni vet pratbubblorna, på de kan jag endast bara ha färgerna grön eller blå
 
✩ Förra året hade jag väldigt tydliga magrutor, men detta år ser man inte de lika mycket
 
✩ I år var det första gången i hela mitt liv jag att ta blodprov
 
✩ Iphone hörlurarna passar inte in i mina öron, utan de åker alltid ut
 
✩ På t-banor, pendeln och buss måste jag alltid hålla i mig om jag står upp. För tänk vad pinsamt om man ramlar!
 
 
-Tidinställt inlägg medan jag är på semester i USA!

@ Orlando

Hej! Har haft en jättemysig och minnesrik tid i New York, de 5 dagarna har gått otroligt snabbt! Vet att jag kommer sakna New York något otroligt (speciellt när jag kommer hem i Sverige) men det var fortfarande riktigt skönt att komma bort från storstaden och allt ljud.
Nu istället är jag i Orlando/Florida efter att ha tagit flyget från New York till Orlando. Resan gick otroligt bra, var dock bara 2 timmar men allt gick så mycket lättare när man hade en liten tv:n framför sig där man kunde spela spel, kolla på film mm. Sen när vi kom fram tog det lite tid då vi nämligen ha hyrt en bil. Vi ska nämligen under de drygt två veckorna i Florida ha en egen bil då vi ska åka och upptäcka massor av platser. Vi ska börja vår resa här i Orlando och åka ner till USAs sydpunkt, nämligen Key West. Men självklart ska vi inte bo i en bil, utan vi ska bo några nätter lite här och var på olika hotell.
 
I alla fall, bilen vi fick var verkligen sjukt cool. Förutom att den var så cool och ball lät det verkligen ingenting när man åkte, trodde jag flög först hihi. När vi kom fram till hotellet och hade checkat in följde jag med syrran till gymmet. Vi gymmade i ungefär 30 minuter innan vi drog till poolen. Dock badade vi inget, utan bara njöt utav solen. Sen på kvällen blev det middag och nu är jag hemma och ska alldeles strax gå och lägga mig. Klockan är inte så mycket (23:42) men imorgon väntas en rolig dag här i Orlando. Vi ska nämligen till en vattenpark, och vem gillar inte vattenparker? Speciellt inte i denna härliga värme. Ååh, l o v e
 
 Eftersom jag har en otrolig bildbrist tänkte jag visa ett urgulligt skal jag köpte i New York. Jag vet att det inte är så särskilt praktiskt men jag var tvungen för det är ju så otroligt gullig! Men dock, resten av allt jag shoppar får ni se när jag kommer hem, så tänk bara att detta var en liten bonus! 

Midsummer outfits ++

midsummer
Två förslag på outfits man kan bära på midsommar. Tycker båda två är så himla fina 
Alla kläder hittar du på polyvore.com

Skolavslutnings outfit

Sorry för bildkvaliten..

Sommarlov ♡

Äntligen SOMMARLOV!! :D 
Igår klev jag upp ur sängen runt 06:30 och började direkt att locka mitt hår. Efter det fixade jag sminket och drog sedan iväg till skolan för att få sommarlov. I skolan fick vi först betygen, är rätt nöjd faktiskt även om de inte är dem bästa. Klassen fick lite fika och så innan vi gick ner till matsaken där rektorn höll tal. VÄrldens tråkigaste tal på typ 20 min haha. När rektorn var klar var det lite lärar uppträdanden innan vi fick världens underbaraste sommarlov! 
Stannade en stund i skolan och gav pengar mm till några i klassen, dem skulle nämligen handla till kvällen. Kramade alla hejdå och sen gick jag och Jennifer ut från skolan. Vi åkte hem till mig där jag böt till shorts och sen gick vi och firade in lovet med en god kebabtallrik till lunch :) La oss sedan i en stor gunga och chillade i solen innan vi gick in till mig. Jennifer gick hem nån gång runt 14? och jag passade på att sola lite. Mamma kom ut med en drink/smoothie bestående av vattenmelon och hallon, MUMS ♡♡
Vid 16 tog jag en dusch och böt till lite varmare kläder innan jag åkte in mot skolan igen. Mötte upp klassen där och gick sedan tillsammans till sjöängen där vi skulle spendera kvällen. Blev verkligen lyckat! Alla var så glada och stämmningen var på topp :) När vi kom dit var det någon spelning så det var musik i någon timme medans vi grillade, nice. Vi grillade korv, åt chips och kladdkaka mm hehe. När alla var mätta spelade vi brännboll, det var ap kul faktiskt, hehe ap..? Kom en random kille och fråga om han fick vara med och sen var han med oss typ två timmar. Några gick tidigt men det var ändå ganska många kvar runt 22 då halva gänget badade. Om jag hade haft med mig bikini skulle jag badat men det hade jag tyvärr inte. Satte oss på några filtar och snackade ett bra tag, mys innan jag och några till drog hem. Ville stanna längre men myggen var hemska och alla som bpdde åt mitt håll skulle hem så jag drog då också. Var hemma runt 23:30 och gick och la mig efter drygt en timme tror jag. Hade riktigt mysigt och kul iallafall, bra start på lovet!
 
Idag ska jag in till Farsta vid halv två. Ska möta syrran och bjuda henne på sushi. Hade himla tur med vädret igår på avslutningen då solen sken hela dagen. Idag regnar det igen.. Jaja nu måste jag avsluta innan det blir fööör långt. PUSS!
 

Outfit ✩ New York

Tyvärr inte så bra bilder men det får duga!

11 Juni

Hola på er! Idag har jag somsagt shoppat hela dagen i New York. Det har varit sol och fint hela dagen förutom en gång då det kom en liten regnskur. Idag har jag, mamma och Louise tillbringat 4 timmar inne på Victoria's Secret, jävligt najs! Var flera våningar fullt utav underkläder, bikinis, träningskläder, smink, parfymer and so on. Jag shoppade verkligen en hel del, shoppade faktiskt för 1000:-! ← ME GUSTA Efter var vi alldeles slut i benen och tog en lunch på Speedy's och jag tog en ceasarsallad. Sen gick vi vidare till Macy's, men där var det inte alls kul! Så vi gick därifrån ganska snabbt och shoppade lite på fifth avenue, och Louise köpte en dricka på Starbucks.
 
Innan vi kom hem tog mamma lite outfit bilder på mig, bara för er älsklingar! Sedan dess har jag bara chillat och ätit Skittles som jag fastnat helt för under resan. Under två dagar har jag köpt tre packet, heheh!
Nu ska vi alldeles strax gå ut och äta på någon resturang, mysmys!

Hello from New York! ♡

Hello babes, hur mår alla?!
Jag visste inte det men mamma har tagit med sin laptop hit till USA, och det är ju jättebra då det betyder att jag kan blogga! Orkar dock nog inte skriva så himla mycket, då jag för det mesta vill njuta av att vara hääär. Alltså det går inte att begripa, jag kan fortfarande inte förstå att jag är i the big apple eller staden som aldrig sover. Helt otroligt, och jag njuter av varje sekund som jag är här!
 
Om ni inte redan vet det så är USAs tid 6 timmar efter Sveriges, så just nu är klockan snart halv tio och det är morgon för alla New York bor. Vi har varit vakna ett ganska bra tag, men eftersom det har varit en händelserik natt så har vi inte riktigt varit snabba att fixat oss. Men vi är strax klara på hotellrummet, och då är frågan om man ska äta frukost på hotellrummet eller ute kanske på Starbucks? Sen blir det massa underbar shopping i New York solen!
Hoppas alla har det lika bra som jag, puss!
 

11/6 - 13

Hej på er, jag har precis kommit hem från en dag i stan. Eftersom jag får sommarlov imorgon skulle vi idag göra något kul med klassen. Så imorse skulle jag ha tagit ett tåg med alla andra som skulle ta oss in till Tekniska Museet... Men självklart råkade jag försova mig. Vaknade liksom när tåget skulle gå + att jag måste ta en buss till tåget också. Blev så jävla arg på mig själv att jag alltid ska komma försent till utflykter hehe. Förra gången vi skulle på musseum med klassen var min buss sen. Jaja jag hittade tillslut och när jag kom fram var det typ som TomTit. Var helt ok där faktiskt men jag hann bara vara där inne i typ en halvtimme innan vi gick ut. Ute åt vi lite lunch. Mackor och festis typ. Sen lekte vi lite lekar med den andra klassen innan vi gick hem. Var roligare änn vad jag trodde men dagen känndes lite onödig då den var så kort. Restiden var ju nästan längst. Aja är hemma nu iallafall och ska se om solen kan kika fram en stund så jag kan sola.
 
Imorgon är det skolavslutning! :D Så ikväll blire att fixa/förbereda lite kläder osv. Sen på kvällen ska vi grilla med klasssen MYS! 
 

UR MIN GARDEROB - DRESS

Bär verkligen aldrig klänningar men det betyder inte att jag inte har någon för det! Och tolka mig inte fel, jag tycker klänningar är jättefint! Dock passar de inte så bra på mig, men jag börjar faktiskt tycka att det bara blir finare och finare. Denna klänning dåra, det är typ min enda klänning haha. Eller jag har andra men inte så fest fina och ni förstår vad jag menar?
Denna klänning köpte jag i 3:an, alltså för hela 6 år sedan! Därav att den är väldigt kort och lite sånt. Jag tycker den är rätt så fin (för att ha haft den i 6 år) men gillar inte att den är svart. Eller alltså den passar inte så jättebra på sommaren, därför tänker jag shoppa en eller två klänningar när jag är borta i USA. Skriv gärna vad ni tycker om den!
- Tidinställt inlägg medan jag är på semester i USA!

++Two

 
two
 
Två riktigt "tuffa" outfits som jag mer än gärna skulle bära. Tycker det är himla snyggt med boots på sommaren till ett par shorts eller klänning, synd bara att det är lite varmt. Allt hittar du på Polyvore.com 

Filmtips - EGO

Kollade på filmen Ego i lördags. Gillade den faktiskt mer änn vad jag trodde att jag skulle göra. Ni kan kolla på trailern här.
Ett plus är ju att huvudrollen bara är föör charmig..Ett måste en regnig sommardag!

+ New in - Bikini

✩ Överdel - 99:- ✩ Underdel - 79.50:- 
Köpte den här fina bikinin inne på H&M i torsdags. Har testat den innan och kunde inte hålla mig. Överdelen och underdelen hör inte ihop men jag tyckte att de passade utmärkt till varandra. 
Såå  p e r f e k t  nu till sommaren!

Helgen

Jag har som de flesta andra haft en välbehövlig långhelg. Det står redan längre ner på bloggen vad jag har gjort de första dagarna. I torsdags och fredags passade jag på att umgås med Linnea och har somsagt sovit där och badat mm. Kommer sakna henne grymt mycket! ♡ 
I lördags slappade jag på förmiddagen och runt 14 åkte jag hem till Jennifer där vi mest snackade gick och köpte glass osv. Drog hem och åt middag och sen stannade jag hemma med mamma och pappa och kollade på film. Kommer ett filmtips med filmen vi såg strax :)
Idag har jag som igår mest slappat hemma. Hade tänkt att dra till centrum rätt tidigt med Jessika men det spöregnade, åskade och blixtrade så vi sköt upp det i några timmar. Kom tillslut iväg iallafall. Jessika kollade på klänningar och vi åt glass, hehe. Vi drog hem vid 17 då alla affärer stängde. Sen jag kom hem har jag bara spelat nått spel på datan och hjälp att montera upp Julias nya TV. Eller hjäpt och hjälp...mest varit ivägen :P Har ätit en god middag och ska snart duscha men först blogga och ikväll blir det att kolla Wallander :)

Hello paradise ∞

 
Precis nu, klockan 9:00 går flyget till USA, till paradiset! Eller förhoppningsvis, flyget kanske är försenat eller vi kanske har försovit oss? Hoppas inte på det! Nu ska jag i alla fall vara borta från Stockholm och Sverige i över 3 veckor, så uppdateringen kommer nog bli lite knepig för min del. Har gjort liten tidinställda (exempelvis det här) men det kommer ju inte ge någon vanlig uppdatering. Nu får helt enkelt Angelica ta över uppdateringen, så får mina tidinställda inlägg komma upp lite här och var.
Kommer nog vara ganska svårt att nå mig här på bloggen, men om ni har någon fråga kan ni alltid skriva den på min ask.fm/llinneas eller vår gemensamma ask.fm/angelicalinneas och förhoppningsvis få snabbare svar.
Puss, ha det riktigt skönt nu och njut av sommaren!    

One day left ✩

Helt jävla otroligt alltså! ✩✩ Jag har längtat och längtat sen i Julas, och imorgon händer det äntligen. Jag super glad, samtidigt super nervös. Att åka till USA känns som en once in a life time. Hihi, ååh vad pirrigt!
Så min dag har mest kretsat runt USA resan. Har börjat lite smått på packningen så det jag egentligen har gjort idag är att ha städat mitt rum. För det värsta jag vet är att komma hem från en semester och ha stökigt rum. Usch! Sen runt 12 åkte hela familjen och lämna över Dumle till min mormor, som alltså ska ta hand om min lilla kanin under dessa veckor. Och som vanligt måste alltid min mormor bjuda på något, och den här gången hade hon gått upp klockan 6 (!!) och bakat en cheesecake till oss. Min lilla sötis, och på det var det mat och glass också! Sen så fick alla varsitt kuvert med 1000:- i till USA resan. Ååh hon är så snäll!
Mer har jag inte gjort idag, just nu under kvällen tokpackar jag medan jag alldeles strax ska börja på lite tidinställda inlägg. Sen senare ikväll blir det att fixa till sig lite innan resan, med lite hårinpackning, nymålade naglar, smörja in mig med body lotion osv. Härligt, men kommer verkligen vara helt död imorgon då vi ska upp jättetidigt.. Puss
 
 

yesterday ∞

Igår natt sov Angelica över hos mig. Vi kollade på film, käkade popcorn och hade det bara mysmys! Dagen efter gick vi upp hyfsat tidigt och gjorde en god frukost som vi sedan åt på en filt i min trädgård. Cozy. Efter ett tag fixade vi oss, innan vi tog cykeln till Konsum. Vid konsum köpte vi lite gott innan vi cykla ner till Raman där vi alltså spenderade några timmar. Badade, tog foton, lyssnade på musik mm. Efter en stund kom även Isabelle. Vi alla tre var sedan väldigt hungriga så vi bestämde oss att äta en simpel tjock lunch på Mias. Vi delade på en pizza, och gud vad mätt jag var! Sen gjorde vi en liten pinsam sak i ungefär en timme innan vi åkte hem till mig. Men precis när vi kom hem till mig ville vi till Raman igen så vi drog dit. Där bada vi åter igen, men den här gången blev det riktigt kallt. Så efter värmde vi oss i solen medan vi drack pepsi och åt vit choklad i solnedgången. Riktigt cozy där asså.
Sen åkte Angelica hem till sig och Isabelle kom hem till mig där vi åt grillat. Sen gjorde4 vi typ inget, tills vi bestämde oss vid elva att gå ut att spela handboll. Lite weird men det var kul!
 

Sveriges Nationaldag

 
Hej babes! Vår nationaldag har spenderats med varandra. Vi möttes upp runt 13 och tog pendeltåget tillsammans in mot stan. Väl i stan strosade vi runt i lite butiker i Gallerian. Angelica var den enda som köpte något, och det får ni förhoppningsvis se imorgon! Pga. det fina vädret tänkte vi testa på Frozen Yougurt, men det var alldeles för lång kö så vi drog till MAX istället. Där köpte vi varsin lyxshake (även Angelicas första) innan vi vandra ner till vattnet längst Kungsträdgården. Vi satte oss vid vattnet och bara njöt av våra lyxshakes i solen. Efter ett tag tog vi djurgårdsfärjan över till djurgården där vi letade upp en brygga och började sola. Vi tog även lite foton innan vi tog färjan tillbaka. 
Vi åt sedan middag hos Angelica och fika lite tårta som blev över från igår. Där satt vi länge och prata, tills vi drog upp till Angelicas rum. Där gjorde vi typ ingenting, tiden bara flög iväg. Vi bestämde sen att åka (cykla!!) över till Linnea där vi skulle ha en sleepover. Var lite krångel med cykeln så det sluta med att Angelica satt på sadeln och Linnea stod upp och trampade hela vägen hem, hah! 
 
Nu är vi hemma hos Linnea och har precis fixat klart gästsängen. Nu tänkte vi poppa lite popcorn innan vi sätter på en film, mys! 

Två bilder från Studentfesten!


Studentfirande ♡

Grattis till studenten världens bästa syster
Idag tog min älskade syrra studenten så min dag har gått till att fira henne. Vaknade vid 9 och åt frukost mm. Hjälpte till en hel del här hemma med mat osv innan jag fixade mig. Jag. mamma och pappa tog bilen in till stan för att kolla när Julia och hennes klass springer ut. Hade med oss skylt mm som hon fick och hela utspringet var så härligt. Alla var så glada och det var vackert väder. Det hölls på en innergård som var jättefin + att det var ett litet band som spelade passande musik. Tog en massa kort på henne och hennes kompisar som jag ska visa henne när vi har tid :) Sen var det dags för flaket. Asså fyfan vad kul! Jag vill också.. Alla sprutade öl osv och hoppade till den höga dunkande musiken. Såg as kuuuuul ut. När flaket åkt iväg drog vi hem och började fixa klart maten. Vi hade ju nämligen gäster här ikväll som firade JUlia och då bjöds det på buffe :) Hade på mig min nya klänning också som ni ser på bilderna. Släkten/vännerna kom runt 17-18 och det börjades med champange och lite olika snittar. Efter ett tag högg alla in på den goda maten och vi satt vid bordet och snackade i flera timmar. Efter någon timme gick jag och Linnea ut till en lekpark med Kendra och Jack, asså dem är typ 6 och 7 år hehe. Nej men det var rätt kul iallafall :) Uppskattar vädret idag också, var bara tvungen att säga det :P Jag och Linnea "lekte" med småpluttarna ett bra tag innan det var dags för fika. Julia öppnade alla paketen uder fikat också, hon fick ett jättestort paket av mammi och pappi, en Tv :) Nice! 
Lite senare på kvällen drog Julia och Adde ut för att festa/fira med vänner så efter det började folket att droppa hem.  Linneas familj och Addes, Zackys och Kendras familj stannade till lite över 23 och sen dess har jag bara suttit i soffan och bloggat. Har haft en super bra dag idag och är så glad för Julia :)
Blev svårt med hur jag skulle lägga upp bilderna så det här får duga :)

SOLASOLASOLA


femte juni

Nu är sista dagen i 8:an klar, gud vad skönt! Dock är det lite sorgligt att säga hejdå till alla kompisar, så det blev en hel del kramkalas det kan jag erkänna! Förutom kramkalasen har jag redovisat en hel del idag, 3 steg! Så har alltså fått gjort allt jag har tänkt denna vecka, jätteskönt! 
Åkte hem vid halv 3 tillsammans med Gabi och Milan. Vi gick av vid centrum och där bjöd Milan oss på pommes frites, cute! Sen tog vi en promenad hem och nu är jag hemma! Eftersom vädret är alldeles underbart ska jag lägga mig i solen en stund, innan jag ska fixa mig inför en studentfest! Woopwoop! 
 
Jag & Gabi ♡ 

OUTFIT ★

 
Jag är väl inte ensam om att tycka att jag var väldigt somrig idag, chansade idag med shorts och det var ett väldigt bra beslut då vädret är alldeles u n d e r b a r t ! 

LIVET ÄR BRA NU. ♡

Asså mitt liv just nu, ååh! Är så himla taggad på livet, hihi. 
Tänkte skriva ner lite saker som kommer hända för mig de senaste dagarna! 
 
Onsdag
Trots vädret kommer jag och mina friendos ha shorts, som en liten YÅLÅ sista skoldagen. I skolan ska jag jobba och redovisa två saker sen ska jag bara lalla runt i skolan. När vi slutar ska mitt gäng dra någonstans och köpa glass, för att fira att vi fått sommarlov! Sen åker jag hem och börjar fixa mig lite då jag klockan fem ska vara hemma hos Angelica för hennes syster ska ta studenten. Ska ta vara på möjigheten och använda klänning, dock tror jag att jag inte har någon fin? Eeh, kommer nog ordna sig. :)
 
Torsdag
Ska in till stan med Angelica, tror faktiskt att vi åker in ganska tidigt (?). Jag tänkte inte direkt shoppa men vi kanske endå går i affärer då Angelica kanske vill få med något hem. Annars tänkte jag pröva på nya frozen yougurt, lagom mainstream I know. Om det är fint väder så sätter vi oss någonstans ute, kanske vid vattnet vid Gamla stan?  Sen är jag nog bara hemma på kvällen. 
 
Fredag
Åker även in till stan denna dag, fast med Felicia och Elenore (och säkert någon mer!). Vi ska kolla litegrann i butiker och bara ha det mysmys. Sen lite på kvällen träffar vi Moa, Aji och Andjela och planerna är då att sätta sig vid någon sjö och grilla. Kanske kommer ett eller annat kvällsdopp? Vi får se! 
 
Lördag
Är bara hemma och packarpackarpackar&packar. Ska även städa rummet som jag inte gjort på två veckor hehe. Sen lite ärenden måste jag även göra, samt lite tidinställda inlägg till er babes! 
 
Söndag
Jag åker till USA! 
 

♕ Nytt till sommaren

Sommarklänning ✩ H&M - 199:-
 
Ballerinaskor ✩ NewYorker - 99:-

Tuesday

Idag hade jag bara en lektion i typ 20 minuter. Var inte direkt någon lektion utan vi skulle bara fylla i ett papper. Jag var hemma ungefär 09/09:30. Käkade lite frukost för andra gången och sen drog jag iväg med mammi och syrran för att de skulle handla massa tills imorgon då hon tar studenten. Medans gick jag runt i lite affärer och letade skor. Fick tillslut med mig ett par som jag visar snart :) Vi var borta i några timmar och innan vi drog hem bjöd mamma på sushi som vi lunchade med hemma. Jag och Julia fick skjutts hem av hennes kompis medans mamma åkte vidare till andra affärer. Efter vi åt städade jag fört i hallen, tog bort en massa jackor osv (överraskning till mamma) och sen städade jag lite på rummet. Vid 16 åkte vi iväg igen då jag fick lite panik över att jag inte hade några kläder att ha imorgon typ.. Så jag köpte en fin vit klänning dom jag också visar snart. Nu på kvällen har jag duschat, rakat benen, slått in paket mm. Ska måla alla naglar jag har nu och medans fixa med ett nytt inlägg, håll utkik! PUSS!'
 

+ Bästa med att komma hem

 
Speciellt en dag som denna då man varit förskyld och hostat hela dagen.
I skolan hade jag muntlig SO redovisning, sen har jag pluggat svenska, haft lunch och spelat lite basket på rasten. Nu är jag hemma och är glad samtidigt som jag är trött! Imorgon är det min sista dag i skolan i 8:an, och jag är fett taggad! Jag och mina tjejer har trots vädret bestämt att imorgon ska vi alla ha shorts. Sen så ska jag plugga klart med allt nu, så jag imorgon istället för att plugga kan umgås med mina underbara amigos. Efter skolan ska jag Felicia, Aji, Elenore, Moa och Andjela åka någonstans och fira att det typ är sommarlov. Om det är fint väder ska jag köpa glass! Wihoo, livet är bra nu. 

Klar med allt!

 Hej på er! Idag hade jag alla lektioner därav två utav dem var typ 10 min och den tredje spanska prov. Provet gick nog sådär. Dagen har iallafall gått ganska snabbt och varit helt okej :) Idag gjorde jag mitt sista prov den här terminen! Känns så otroligt skönt att slippa känna att man måste plugga osv. Nu har jag inget kvar alls, inga inlämningsuppgifter eller så heller :)
 
Efter skolan åkte jag hem en snabbis och gick ut med vovven. Tog sedan med mig mina ballerina skor och gick till bussen igen. Jag mötte Jennifer i Port73 där jag reklamerade (heter det så?) mina skor. Har använt dem i ca 2 veckor och de är redan trasiga. Så jag fick pengarna tillbaka men hittade inga nya som jag gillade vilket är lite jobbigt då jag behöver ett par enkla ballerina. Efter det köpte vi två paket med cookies och drog hem hit och fikade :) Gött var det! Vi gjorde inte så mycket, satt mest vid datorn innan Jennifer skulle hem. Nu på kvällen har jag städat rummet så att det är fint på onsdag. Måste gå och fixa mig nu då jag är jättetrött. Förlåt om inlägget blev lite slarvigt och så med som jag skrev..jag är trööttt! 

MONDAY

Känner mig lite småsjuk just nu. Började med att jag vaknade med ont i halsen och snorig och det har hållt sig hela dagen. Har iallafall varit i skolan idag, min sista måndag i hela 8:an! Min sista måndag har iallafall varit sjukt bra, umgåtts med Karim nästa hela dagen. Vi har pluggat till ett matte prov, som faktiskt gick bättre än förväntat! Sen har jag haft ett kemi prov idag som jag inte ens visste om, som jag alltså inte pluggat till... Men svarade på alla frågor iallafall. När jag kom hem somna jag framför tv:n fram till middag klockan sju. Blev hamburgare och pommes,  mums!
 
Nu är jag ensam hemma för pappa är på någon sak med jobbet, och mamma har åkt med Louise till sjukhuset som inte mår så bra... Hoppas hon friskar till sig tills på söndag! Nu ska jag iallafall plugga lite och sen kika lite folk! 
XOXO 

2 Juni 2013

Vilken kanondag det har varit, bästa söndagen på länge!
 
Började dagen med att få farmor och Sören över på besök runt 13. Det är inget specillt som har hänt utan vi ville bara träffas. Vi satte oss på altanen och fika med jordgubbar, glass och kakor. Det blev för varmt så jag gick in och det var då jag upptäckte att jag hade fått ett sms av Fanny. Hon undra om jag ville dra ner till Raman tillsammans med hon, Anna och Gabi. Varför inte tänkte jag. 
Så mötte upp de 10 minuter senare så cyklade vi ner. Timmarna på klippan var helt grymma, frös inte alls! Vi bada sola, lyssna på musik, tog foton med Gabis systemkamera, käka gott osv osv. Var en otrolig dag, och tror fan att jag fick lite färg! Wihoo! 
Vi drog hem vid halv 18 och chillade bara lite hemma hos mig. De stack för nästan 40 minuter sen och sen dess har jag käkat en underbar middag i solen ute på altanen ← ÅÅH SOMMAAARRRRR! Nu ikväll ska jag plugga lite matte, och tagga till min tredje sista dag i skolan! :OO 
PUSS  
 
 
 
 
 

ask.fm !

Nu har vi två gjort en gemensam ask tillsammans som är tillägnat först och främst till er läsare, men också alla andra som vill ställa frågor. För er som känner att ni vill vara helt anonyma men endå ställa massvis med frågor! Där heter vi angelicalinneas, alltså länken http://ask.fm/angelicalinneas STÄLL MASSA FRÅGOR NU ÄLSKLINGAR! ♥ ♥ ♥

Oxfilé ♡♡


Sommar planer ✿

Vi fick en fråga för ett bra tag sen om vad våra sommarplaner är. Jag vet inte om jag har svarat på det men tänkte ta och berätta lite om mina kommande veckor och sommarlovet :) 
 
Det är helt sjukt om bara 10 dagar går ut första året på gymnasiet och på onsdag tar min älskade storasyster studenten. Så på måndag och tisdag går jag i skolan, kommer säkert ha en hel del inställda lektioner då betygen sätts på tisdag. På onsdag är jag ledig då jag och resten av familjen och några till ska till syrrans utspring. Sen på kvällen runt 17 kommer en massa släkt och vänner hit för att fira henne. Ska blir skitkul faktiskt, längtar tills jag tar studenten. Resten av veckan ska jag antaglegen vara med Linnea då alla är lediga och vi måste passa på att umgås innan hon åker.  Sen får jag sommarlov den 12! :)
 
Jag har faktiskt inte så många planer för sommarlovet. Det ända som är bestämmt är att jag, mammi och pappi åker till Gotland tio dagar i juli :) Vi ska till några vänners landställe där jag varit två gånger förrut. Det är jättefint och mysigt där, nära till stranden mm. 
Jag, Jennifer och Jessika har pratat om att göra lite saker i sommar också. Vi vill bla: åka till Jennifers landställe och vara där i några dagar. Skulle vara askul ju. Sen ska vi försöka åka till några fina stränder med Filip och grönalund. Får se hur det blir med allt det men något borde göras om inte alltihopa. Självklart kommer jag fylla mina dagar med en massa spontana saker också.
Ska iallafall ta vara på sommaren och hoppas på att lovet blir perfekt!
 

Summer fashion ++

Summer outfits
Två snygga att bära i sommar ♡
Min favorit är den till höger, så coolt med leopard converse! Och örhängerna är i den perfekta färgen.

1 Juni 2013

Ska väll börja med att välkomna Juni. Kan inte fatta att första riktiga sommar månaden redan är här, så tagggaad!
 
Bloggade inte igår då jag var upptagen med att leva livet. Hade en jättebra fredag. För det första var jag ledig och för det andra spenderades dagen med Jennifer. Runt 12 tog jag tåget in mot stan och Jennifer hoppade på efter en station då hon gick i skolan till 12 :) Vi drog till TC där jag skulle köpa en present till min syrra som tar studenten på onsdag, asså shit!! ♥ Vi gick runt i någon timme innan vi käka lunch på tacobar. När vi ätit klart gick vi runt i ganska många affärer men hittade inget innan vi gick till hötorget. Vi köpte jordgubbar och körsbär (biggaråer) och drog sedan hemmåt. Vi stannade på vägen och köpte choklad och åkte sen hem till Jennifer. Igår var det så sjukt varmt så jag hade shorts och linne.. Hehe nej men vi smälte chokladen och satte oss ute och åt den tillsammans med jordgubbarna och det andra :) Sen kom hennes mamma ut med ett fruktfat också snällt :)
Jag drog hem och åt middag ett tag och sedan tillbaka till Jennifer där vi mest var ute och åkte skateboard. HAHA jag lyckades fånga på video när Jennifer ramla också...
Pappa kom och hämtade mig vid tolv och då var det typ race på motorvägen så vi stannade för att kolla. Vi han inte se innan alla började springa, vet inte varför hehe så vi drog hem istället. 
 
Idag har jag varit i Farsta Centrum med Jessika och Filip :) Vi fikade på Espresso House och kollade i affärer. Hittade inget den här gången heller.. Invigde min långklänning idag vilket inte var så smart då det regnade. Vi sprang i spöregnet och efter det var min klänning helt blöt. Hade mysigt iallafall och fick med mig en påse godis och chips innan vi åkte hem. Nu ska jag kolla på en film med syrran. PUSS!
 

JUST BE SWEET.

Tänk denna tokgulliga outfit när man ska på fest. Eller varför inte, jag skulle jättegärna kunna ha detta på min bal...  Som dock är om ett år hihi. Nejmen håll med, den är tokgullig!!

Cozy time ★

Tycker att ni fått lite ont om matbilder (höhö) på sistonde så här bjuder jag på en bild jag tog precis! Min kväll ska bara spenderats hemma, känner mig lite mörbultad efter en vecka med Vårrus och två eftermiddagar med Sthlm Marathon. Egentligen var planerna tidigare ikväll att jag skulle gå på bio tillsammans med Isabelle, Anna & Fanny men jag pallade liksom inte. Sååå, det blir en hemmakväll framför tv med jordgubbar, chips och annat! 
 
Hoppas ni läsare har en finfin lördagskväll! Måste också bara säga förlåt för bådas uppdatering nu under säkert några veckor. Det är inte så att jag tappat suget för det har jag verkligen inte! Utan jag har bara varit så himla himla stressad över skolan och annat, inte minst USA! Så där har ni en liten förklaring... Aja vi hörs, puss babes! ★ ★ 

Hello June ♡