Sveriges Nationaldag

 
Hej babes! Vår nationaldag har spenderats med varandra. Vi möttes upp runt 13 och tog pendeltåget tillsammans in mot stan. Väl i stan strosade vi runt i lite butiker i Gallerian. Angelica var den enda som köpte något, och det får ni förhoppningsvis se imorgon! Pga. det fina vädret tänkte vi testa på Frozen Yougurt, men det var alldeles för lång kö så vi drog till MAX istället. Där köpte vi varsin lyxshake (även Angelicas första) innan vi vandra ner till vattnet längst Kungsträdgården. Vi satte oss vid vattnet och bara njöt av våra lyxshakes i solen. Efter ett tag tog vi djurgårdsfärjan över till djurgården där vi letade upp en brygga och började sola. Vi tog även lite foton innan vi tog färjan tillbaka. 
Vi åt sedan middag hos Angelica och fika lite tårta som blev över från igår. Där satt vi länge och prata, tills vi drog upp till Angelicas rum. Där gjorde vi typ ingenting, tiden bara flög iväg. Vi bestämde sen att åka (cykla!!) över till Linnea där vi skulle ha en sleepover. Var lite krångel med cykeln så det sluta med att Angelica satt på sadeln och Linnea stod upp och trampade hela vägen hem, hah! 
 
Nu är vi hemma hos Linnea och har precis fixat klart gästsängen. Nu tänkte vi poppa lite popcorn innan vi sätter på en film, mys! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0