Ny kamera

Har shoppat ganska mycket sedan jag kom hem från Gotland, och har blandannat köpt en ny systemkamera. Visserligen har jag egentligen redan en systemkamera, men den är mammas men har med åren blivit mer och mer min. Dock kände jag att jag ville ha en lite bättre och mer avancerad kamera, och därför valde jag att köpa en. Jag kan även filma med kameran i full HD, och jag är därför lite nyfiken med att börja med det här med youtube... :)
 
 
 
Idag har jag träffat Angelica som jag inte träffat sedan Gotland. Vi åkte till Farsta centrum där vi hade lite ärenden, och jag fick även med mig en bh och sport t-shirt hem. Åkte sedan hem till Angelica där hon hämtade badkläder, och sedan hem till mig för att hämta badkläder. Sedan åkte vi och bada, vilket var superskönt då det har varit väldigt varmt i luften idag. Åt grillat till middag (<333), och annars har kvällen gått åt för att planera morgondagen. Som det ser ut just nu ska jag träffa Isabelle, Aji, Douglas, Markus, Rosanna, Steffi och Alex imorgon på eftermiddagen vid en sjö där vi ska tillbringa kvällen. Vi ska grilla, bada, spela volleyboll och det ska verkligen bli supermysigt! Men först ska jag upp tidigt med mamma och träna, innan det blir för varmt. Sommarlovet flyter på nu, och så gör även min rehabilitering! Kram.

Home

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag och därför är det en hel del ni läsare har missat, blandannat att jag har varit på Gotland för andra gången denna sommar. Åkte ner dit i måndags tidigt på morgon med hela familjen, och kom hem sent på kvällen i fredags. Var där vid en ställe som heter Nisseviken, tillsammans med min, Angelicas och en annan familj. Har verkligen haft superkul dessa fem dagar, skapat massa minnen för livet. Orkar inte beskriva vad vi gjort så detaljerat men bland annat sol & bad vid hav/pool, studsmatta, tränat, strosat runt i Visby, ätit på resturang, ridit häst, sena kväller, kojakt mm.
Haft det underbart bra & önskat vi stanna längre. 
 
Jag och världens finaste vän ♥

Bye Stockholm

Just nu sitter jag i bilen påväg till Gotlands båten. Kommer stanna där i 10 dagar och det ska bli riktigt roligt och mysigt. Har datorn och kameran med mig så ska försöka uppdatera här på bloggen, vi hörs! 

Mina senaste dagar

Eftersom jag inte bloggat något alls sedan jag kom hem från Gotland, kommer nu ett långt inlägg om vad jag gjort varje dag!
 
 
Lördag
I lördags var det full rulle igen och det var dags att träffa lite vänner som jag inte hade träffat på ett tag. Men först träffade jag Fanny och vi åkte till Haninge centrum där hon letade efter skor. Sedan drog vi till Espresso House en snabbis, innan vi träffade Aji och Rosanna. Vi alla tog en buss som Markus och Casper hoppade vi, och vi alla fortsatte in mot stan. Det skulle tydligen vara Stockholm street festival som vi trodde skulle vara någorlunda kul att titta på men det var det inte alls så vi alla drog till Donken istället där vi käka. Efter det åkte alla hem till Markus där vi bada i hans pool i ungefär en timme. Var superkul, skrek och skratta och var lycklig helt enkelt. Åkte hem vid halv nio, åt middag och kollade på fotboll. 
 
Söndag
Efter den effektiva gårdagen spenderades min söndag hemma i princip hela dagen. Skulle träffa Angelica men det blev inte av då jag ville få städning och uppackning gjort. Annars under dagen så var jag mycket med min kanin Dumle som sprang runt utomhus på vår trädgård. 
 
Måndag 
Började dagen med att träna hos sjukgymnasten, vilket var första gången på cirkus tre veckor. Gick inget vidare, men det är så ibland. När jag kom hem duschade och åt jag, innan jag tog bussen och träffade Aji. Vi drog och badade vid Drevan vilket var supermysigt i värmen. Åkte sedan hem vid fem tiden, och lite senare på kvällen kom Angelica hem till mig. Vi tillbringade kvällen hos mig med en hel del snack, innan vi tog en nattpromenad hem till Angelica där vi båda sov den natten.
 
Tisdag
Vaknade upp hemma hos Angelica och vi åt en god frukost ute i den varma morgonsolen. Planerna för dagen var att träffa Aji, Markus och Douglas men Markus blev sjuk och det blev inte av. Istället träffade jag Aji och Steffi och vi åkte till Rålis (Rålambshovsparken). Aldrig varit där förut men det var verkligen en supermysig park med volleyboll planer, skateboardramper, utegym, bad mm. Åkte hem vid 18 tiden men det tog en jävla tid att komma hem då vi tog fel buss och grejer. Skrattade typ ihjäl oss, herregud.
 
Onsdag
Började dagen med att duscha, och började sedan fixa mig innan jag träffade Angelica och vi åkte in till stan. Gick av tunnelbanan vid Slussen och tog sedan båten till Djurgården. När vi kom i land gick vi till ett ställe som verkligen känns som 'vårt' ställe, hehe låter sjukt töntigt men det är faktiskt ett ställe vi hitta för ungefär ett år sedan. Iallafall, där hade vi en photoshoot i några timmar, och hade verkligen sjukt kul. Det annorlunda med själva photoshooten var att vi stod i vatten när vi fota. Svårt att förklara men tror ni fattar när ni tittar på bilden. Vi blev klara vid två och då drog vi hem till mig. Käka lunch, innan vi cykla ner till Raman. Var sjukt varmt och inte alls kallt i vattnet, så vi badade sjukt mycket. Vi dykte även, jättekul. Åkte sedan hem till Angelica, där vi käka middag och sedan kollade på fotbollsmatchen Argentina - Holland.
 
Ett smakprov på photoshooten.
 
Torsdag
Som i måndags gick jag upp relativt tidigt och åkte till sjukgymnasten för att träna. Däremot gick allting superbra idag, och var helt slut när jag var klar. Kom hem vid tolv och sedan dess har jag bara varit hemma. Duschat, umgåts med Dumle och lagat middag. Jag gjorde baconinlindad kyckling med hemgjord potatissallad, sallad, mozarella och gjorde även pannacotta med hemodlade jordgubbar till efterrätt. Allt blev supergott och nu är jag jättemätt! 

Sommar och sol


Nu har sommaren äntligen kommit till Stockholm och de två senaste dagarna har jag verkligen tagit vara på vädret och de har varit underbara. Igår åkte jag till centrum vid 11 tiden där jag mötte Ewelina. Vi köpte sallad till lunch, godis och dricka. Det tog vi sedan med oss ner till en sjö där vi satt på en jättemysig brygga. Vi badade väldigt mycket, sola, spela kort, åt och hade det super bra. Så himla roligt att bada från bryggor eftersom man kan hoppa i. Vi var där hela dagen och jag kom hem runt 17. När jag ätit middag och duschat åkte jag hem till Linnea där jag först väntade på att hon skulle äta klart middagen. Efter det cyklade vi ner till Maxi där vi köpte lite snacks som vi åt på under kvällen. Vi var ute ett tag innan vi satte oss på hennes altan oh snackade om allt som hänt sen vi sågs sist. Vid 01 gick vi hem till mig och chillade innan vi sov här.
 
Idag åt jag och Linnea frukost ute i solen innan jag åkte till Handen där jag träffade Nennie som jag inte träffat på väldigt länge. Vi hade planerat att g ner till Rudan så det blev så. Vi badade inte utan strosade mest runt, gick runt hela sjön och snackade om allt möjligt. Jätte mysigt och roligt att träffa henne igen. Nej nu måste jag avsluta det här innan det blir alldeles för långt och förlåt för dålig mobil bild. PUSS!

Hemma från Gotland

Idag vid fem tiden kom jag hem från den dryga veckan på Gotland jag spenderat på Fannys landställe tillsammans med Isabelle. Veckan har varit bra, och vi har gjort alla möjliga saker. Åkt motorcykel, haft studentfest, heldag på stranden, tränat, ätit en hel del, shoppat och ätit middag inne i Visby mm. Det enda som kunnat varit bättre var väder, då det var få dagar det var sol.
 
Lite blandade bilder från veckan, allt från min och Fannys mobiler till stugan där jag, Fanny, Isabelle och Anton sov.

1 år sedan

Kollade tillbaka i arkivet här på bloggen och såg ett inlägg från en helt underbar dag. Den här dagen var för exakt ett år sedan.. Har lite blandade känslor över det här. Tiden går så himla snabbt. Snart är det skola igen så det gäller verkligen att ta vara på sommarlovet. Jag vet inte om jag har nämnt detta men just nu sommarjobbar jag och min sista dag är imorgon. Jag jobbar på ett dagis och trivs faktiskt rätt bra med det jobbet. Eftersom jag jobbar 8 - 16 hinner jag inte göra något på dagarna vilket är synd och när jag kommer hem är jag oftast för trött för att hitta på något. Jaja det är så kort kvar nu sen ska jag njuta av ledigheten. Kommer faktiskt att sakna barnen lite också, dessutom har jag inte bara legat hemma utan gjort någon nytta. När jag ändå skriver på kan jag ju säga att jag är väldigt besviken på vädret. Ända sen jag kom hem från London har det varit mulet och grått. Solen har väl lyckats komma fram några enstaka timmar men det ar ofta vänt till regn, åska osv.. Hoppas verkligen vädret vänder så att jag får använda mina fina nya sommarkläder någon gång. Nu känns det som att det här inlägget blev lite negativt så jag ska avsluta. Det jag ville få sagt var iallafall att för ett år sedan satt jag och Linnea på en klippa med en massa gott att äta och den dagen kommer jag att minnas länge.
Tidsinställt inlägg medans jag är på jobbet.