Silver ∞


Målade mina naglar lite snabbt igårkväll. Älskar det här nagellacket, behövs bara ett lager!
Snyggt med silver :) 

❥ Middag


OUTFIT ★

Obey ★ Ohio ¦ Jeansväst ★ Gina Tricot ¦ Jeans ★ Gina Tricot ¦ + sunglasses & converse

30 April

Gick upp vid sju och frossa massa fysikpapper för att jag skulle ha prov direkt på morgonen. Dock glömde jag bort tiden och fick fixa mig på typ 10 minuter.. Iallafall, i skolan hade jag prov i två timmar, sen käka jag lunch och sen sluta jag. Hade halvstudiedag idag eftersom det är Valborg, wiho! Så åkte hem tillsammans med Elvis och när jag kom hem tog jag lite fula outfitbilder. Sen gjorde jag en enkel smoothie som jag åt tillsammans med mamma medan vi kolla på gamla videos ifrån när man var liten. :') Helt plötsligt kom hon in med en fet lunchtallrik till mig, utan att jag hade märkt det! Så det var ju gott!
 
Nu sitter jag iallafall här och bloggar! Angelica kom precis men vi avslöjar Valborgs planer i nästa inlägg. Puss  

WANTIES

Åker ju till USA om bara 41 (!!) dagar och tänkte att jag redan nu kan bestämma lite saker som jag gärna vill komma hem med därifrån. Vill bara påminna er om att det här absolut inte är allt, utan typ bara de skorna jag vill ha!

Träningskläder

Riktigt snyggt med neonfärgade träningskläder! Ett tips, kolla på H&M dom har massa fina träningskläder till ett bra pris.

Bananpannkakor

Idag vaknade jag 5 minuter innan jag skulle gå till bussen! Jag hann med bussen men tyvärr inte smink, hår och frukost. Jag slutade iallafall tidigare då 3:orna hade projektredovisning. Alla var tvungna att kolla så jag såg någon film och lite blandat innan jag drog hem. Men istället för att gå av bussen vid mig åkte jag vidare till Linnea. Hon skulle strax sluta så jag väntade hemma hos henne. Men efter 30 minuter kom hon på att hon hade en till lektion så jag drog hem..När jag kom hem gick jag direkt ut med Tindra och sen slappade jag ett tag. Runt 15 började jag göra bananpannkakor. Hehe det gick inte så bra, den första blev bara mos. Men lyckades få till några! Nästa gång ska jag ändra lite i receptet :)
Nu ska jag göra minst ett till blogginlägg innan jag äter middag och kollar lite i matteboken PUSS!

The Fooo

 
 
För er som inte redan vet det så var pojkbandet The Fooo som ett förband innan Justin Biebers alla konserter här i Sverige. Innan konserterna hade de inte lyckas blivit så kända men efter konserterna strömmade bara visningarna in på klippen som de förresten gör på Stockholms gator.
Jag själv tycker att de dansar otroligt bra och ett extra plus är att de ser bra ut. :) Nejmen tänk vilken möjlighet de har fått, de har liksom fått spela för 48.000 globenbesökare! Jag hoppas iallafall att de fortsätter med sin dans och sin musik, och om de gör det kanske de blir lika stora som JB en dag?! Nejmen kanske lite förstora tankar där linnea men aja.
†  ME GUSTA 

Cool ★

Vad tycks? Gjorde ett modecollage på en helt annan hemsida än vad jag brukar och jag tycker att resultatet blev bättre än det brukar bli! Syftar på ihopklippningen för det mesta. Men annars dåra, vad tycks om kläderna? Jag bara älskar de, speciellt väskan och de balla solglasögonen! ♡ 

Lördag

Igår så kom Linnea till Angelica runt 19. Vi satt lite framför datorn innan vi gick ner för att käka middag, lassange MUMS! Efter maten gick vi ut på en promenad med Tindra samtidigt som vi hämtade Angelicas cykel hos en kompis. Sen tog vi bussen till Ica där vi köpte jordgubbar, choklad och jordnötsringar. Sen fick vi reda på en sak som gjorde oss lite irriterade, deppmode hehe typ. Vi gick hem och när vi kom hem började vi smälta chokladen och sate sedan på en random film. MYS! Vi gick och la oss runt två :)
 
Nu sitter vi här och bloggar och har nyss ätit frukost. Linnea ska gå hem om cirkus 30 minuter och sen väntas söndagsplugg för oss båda..
Hörs senare!
 

To wear in summer +

Summer
Två fina sommar outfits. Älskar shortsen och den vita väskan! Det är jätte fint att stoppa in en stickad tröja lite där fram på kjolen. Skulle definitivt bära dessa om jag hade alla plaggen.
Vad tycker ni, vilken var finast?

Gårdagen/Dagen

Som jag sa i min videoblogg igår så åkte jag till Jennifer. Planerna blev lite ändrade så vi åt först hemma sen möttes vi på Maxi. Där köpte vi godis,chips och läsk till kvällen. Påvägen hem stannade vi och gungade ett tag, sommarkännslor. Hemma hos henne gjorde vi inget speciellt. Snackade mest och satt framför datan hehe. Dansade lite typ.. Sen slängde vi ut stora mjukisdjur på Jennifers syrra lol, flummade runt med två höga toffsar som på bilden också. :) Åkte hem vid tolv nångång.
 
Idag har jag inte gjort mycket! Vaknade vid 11 och åt frukost ute i skolen. Satt på mig kläder och åkte vid 13:30 iväg till kakelaffären med familjen. Hehe första gången alla var och kollade till badrummet. Julia och jag skämmde typ ut oss där..först jaga hon mig så jag blev skiträdd och skrek som en get, sen tappa hon sin mobil så vi sprang till en jävla säng och letade.. Hehe låter skitmobbat när jag sriver här men det var kul! 
När jag kom hem började jag städa mitt rum, så nu är det fint igen! Snart kommer Linnea hit och hon ska sova här, mys! Vi ska äta middag här och sen åker vi till Ica och handlar nått gott. Får se om det kommer upp några inlägg ikväll från oss båda :)  PUSS!

/linnea

Hej babes! Uppdateringen har inte varit på topp like usual, men ni börjar väl vänja er med det hehe.. Men igår och idag har jag faktiskt inte ens varit vid någon dator för haft så fullt upp!
 
Jag och bönan drog från skolan runt 4 och åkte då in till stan. Eller först gick vi till Globen Centrum, för att kolla på Bikbok outleten bland annat. Vi hittade faktiskt ingenting där, men sen hitta bönan en stickad tröja inne på JC och jag ett par efterlängtade sunglasses. Vi svängde in på Subway och käka lite snabbt innan vi tog tunnelbanan in till Gallerian. Vi kolla inne på Hollister och jag hoppades hitta något så jag kunde använda mitt presentkort, men hitta verkligen ingenting! De har typ inte fina kläder längre, buhu! 
Men sen när vi skulle dra hem stannade två stycken killar oss och började prata (?). Haha typ helt spontant, men varför inte vara social så vi började snacka med de i typ 10 minuter. Aja, sen tog vi bussen hem till mig där jag packa och tog ute Dumle. Sen drog vi till Elenore där vi alltså skulle ha en sleepover. Vi käka först grillat (♡♡) och sen drog vi en promenad till Konsum. (Okej halva vägen var med buss hahah). Vi köpte lite gott innan vi tog bussen hem till henne. Där satte vi på en film (Temptation island) men för det mesta blev det kik och tjejsnack! Somna vid ett någonting. 
 
Väcktes av min böna runt tio och vi gick upp och gjorde en god frukost. Sen chilla vi sängen i cirkus en timme, kolla på tv och hade faktiskt massage. Sen fixade vi oss lite snabbt, både tog varsin dusch och lite sånt. Sen fick vi skjuts till Port73 där vi träffa lite trevligt folk. Bland annat Felicia, Moa, Magda, Karim mm. Vi tog en spontan fika med Moa och Magda som vi precis träffa, innan vi kollade på Felicia som hade dansuppvisning där. Sen tog jag och bönan bussen till handen, men hoppade av lite innan då vi bestämde oss att träffa Marija, Andjela och Marija. Vi mötte de i Brb centrum och vi drog till en lekpark inte så långt därifrån. Där chilla vi och snacka jättemycket, jättehärligt! Vi avbröts av regn men vi alla fem gömde oss i ett typ torn (?) i lekparken. Hhah men sen skilldes vi åt och nu är jag hemma hos bönan igen. 
 
Ska faktiskt strax gå härifrån då jag ska vidare hem till Angelica där jag ska slagga ikväll. Ska även äta där, skulle blivit grillat men pga. regn så funkar det inte.. Men aja, puss! 
 
 

Videoblogg

Jag vet att det blivit många videos på senaste tiden, men här kommer i alla fall en video jag gjorde nyss!


Snabb Update

Hej & förlåt för min dåliga uppdatering denna vecka men det blir bara så ibland!
Iallafall, fredag idag & livet är toppen! Slutade skolan vid två men var tvungen och stanna och göra klart en uppgift, haha standard! Nu är jag iallafall i Globen med Elvis, shopping shopping! ❤ Vi drog hit precis efter skolan & tänkte efter dra oss in mot stan till Gallerian. I nuläget väntar jag på Elvis som inte kan bestämma om hon ska köpa en tröja eller inte, hahah ååh!
Sen blir det nog något enkelt käk typ Subway eller Donken för vi är vrålhungriga verkligen!

Men vi ska gå nu så aa hejdå!


25/4

Hej bloggen! Tänkte bara uppdatera lite fort då uppdateringen varit dålig. Idag tog jag ett tidigare tåg till skolan eftersom jag skulle ha NP på morgonen. Laddade upp med godis och dricka och skrev sedan min svenskatext. Tror det gick bra, men vet inte vad betygskraven är... Hoppas på det bästa iallafall :) 
Efter provet hade vi lång rast.  Åt lunch med Jennifer som också gjort klart provet och några till. Efter lunchen gick jag ut i solen med Ewelina. Åhh det har varit jätte fint väder idag. Jag var ute i typ 1,5 timmar på rasten, utan jacka! :) Happy! Efter en timma kom typ resten av tjejerna i klassen. Lite mysig torsdag sådär haha. Hade Kemi och sen coachtid. Efter det var det lång rast igen... Det var nog då vi var ute? Minns inte... Slutade kvart i fem istället för fem över. Sen dag men ändå rätt rolig. 
Hemma pt jag middag, pluggade spanska och har nyss kollat på film med syrran. Julia hade köpt chips och grejer också så det var ju nice! PUSS!
Random bild, bara för att det var soligt ute idag :P

tjugofjärde april

Hej babes, hoppas ni haft ett bättre tjugofjärde april än jag iallafall. Allt som sabbade hela dagen var i skolan, då den bara var för seg och tråkig. Fick inte heller något plugg gjort, #ärsåhimlaskoltrött ! Iallafall åkte hem tillsammans med Elvis och när jag kom hem var tanken att sola då vädret var så fint. Men som vanligt började jag göra annat, (dunka musik, va med Dumle, prova massa sommaroutfits med hunters osv) så att när jag var redo att sola hade det blivit molnigt över himlen. Haha, typiskt linneafail!← Så istället bestämde jag mig för att plugga, men det gick inte heller så vidare bra så det sluta med att jag satte på en film på datorn och frossa massa frysta hallon. Kollade på Never Say Never lite smått efterbliven som jag är, är ingen belieber men allt handlar typ om honom nu när han är i Sthlm så var tvungen att kolla. Var helt ok faktiskt! 
 
Nu ska jag gå ner och äta en senmiddag, puss 

Heaven is a place on earth with you.


Todays

Stickad - Lindex ll Jeans - GinaTricot ll Jacka - GinaTricot ll Converse

★ American pancakes ★

2½vetemjöl
 2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg
2 tsk bakpulver
 
Fick nägot ryck igår kväll och började steka Amerikanska pannkakor. Smaskens!
Servera med: Sylt, glass, grädde eller sirap :)

-


Monday

Tja tja bloggen! Just nu sitter jag i min mysiga säng och bloggar. Tänkte strax kolla på nån film eller bara surfa runt lite. Imorgon har jag Nationella så jag ska kolla på lite exempel texter vi fick idag också. 
Idag är det måndag, första dagen på veckan. Har haft en bra måndag faktiskt :) I skolan gjorde jag typ inget hehe. På Svenskan gick min lärare bara igenom inför NP imorgon och sen på spanskan kollade vi på en film. Hade sedan lunch och en lång rast på 2 timmar som spenderades med Jennifer som också hade rast. Sen hade jag Engelska där jag lyssnade på en debatt.. Inte gjort något vettigt alls, onödig skoldag! 
Efter skolan, runt 14 åkte jag med Jennifer hem till henne. Vi åkte först till Maxi och handlade, bakingredisenser och jordgubbar :) Efter det bakade vi kladdkaka! Den blev sjukt god och till den åt vi grädde och jordgubbar :) 
När kakan var i ugnen passade vi på att hoppa på deras studsmatta haha! Så jäkla kul :P Jennifers lillebror och hans kompis var med en stund också. Vad gjorde vi mer? Chillade mest och hoppade lite till. Kom nyss hem och har ätit middag. PUSS!
 

Six from Nelly.com

Jag tycker att alla ni bloggläsare ska kolla in rean på Nelly.com. Finns jätte mycket fint till olika priser. Kika in nu! Mina favoriter ser ni ovanför :)

Monday

En glad linnea på en måndag, haha whaat?!
 
Måndag har det varit idag vilket innebär skolan. Har tillbringat nästan hela dagen med Elenore, förutom en liten stund då hon blev sur på mig för humhumhum.  Nuttis! ♥ I skolan arbetade jag med geografi, historia och hade svenska lektion. Helt ok dag kan jag iallafall säga! Efter skolan drog jag och Elenore till alleplan där vi tänkte köpa något men det blev inte av. Vi typ bara lallade runt. Sen var planen att dra hem men när vi var vid hennes busshållplats och hon skulle av frågade jag henne lite spontant om jag fick följa med henne hem i typ bara 30 minuter för att göra denna månday lite roligare. Naturligtvis fick jag det och följde med henne hem lite halvt spontant sådär! Vi gjorde egentligen inte så mycket, pratade en hel del och gick på en promenad med hennes söta  labbe. När jag endå var i farten så påväg hem gick jag av några busshållplatser tidigare och tog en PW med musik på en kvart. Hur bra?! 
När jag väl kom hem tog jag lite fula outfitbilder, är liksom tvungen att visa vad jag hade på mig idag. En söt liten kappa med hunters + ett smile. 
 
Nu är jag iallafall hemma och ska repitera lite glosor innan jag ska fixa mig till träningen. Woopaaa! 

Sunday inspo ♡

Har ni lagt märke till att jag varje söndag försöker göra ett collage med en massa härliga inspo bilder? Det är därför rubriken heter Sunday inspo! 
Kvällens inspirations bilder känns väldigt sommriga..Åhh kan inte vänta på sommaren längre!

SPRING IS HERE!

❥ När jag kom hem från lakritsfestivalen drog jag dirket mig till altanen och den härliga vårsolen. Nu är verkligen våren här, vilket är helt underbart! Satt och käka lite nutella i solen innan jag kom på att fota lite. Fotade lite allt möjligt, bland annat Dumle som har fått vara i utomhusburen för första gången för iår. S P R I N G  
 

LAKRITSFESTIVALEN

 
Idag har jag varit på en lakritsfestival i Annexet i Stockholm! Mamma frågade mig lite spontant idag och jag ville hänga med, för min syrra skulle nämligen jobba där. Som en panda actually, som får krama alla barn. Fatta vad kul! Så jag åkte in dit runt tre med mamma och vi hämtade upp syrran påvägen som sovit hos en kompis. Jag är absolut ingen lakrits fantast men det var riktigt coolt där inne! Alla möjliga saker som har med lakrits och göra, lakriskt öl tex. (Dock inget jag provade). Det skulle vara kul om det hade varit chokladfestival istället, fast dock då skulle jag rulla ut därifrån haha. 
Gick lite i centrum innan vi sedan åkte hem. 

Lazy day!

Idag är det söndag igen! Veckan går så sjukt fort. Idag har jag inte gjort mycket. Har pluggat matte ,tagit en promenad med Tindra och aa det är typ det. Fint väder idag med, utnyttjade det genom att sitta på altanen och plugga :) Jag har en del kvar att göra på matten men det får jag göra efter middagen som är klar nu. Ska även duscha och ta hand om mig själv lite senare haha. Innan sängen blir det däckare. Vi hörs snart igen PUSS!

Premiär grillning ★

Gud vad gott det var, förbjudet gott!
Grillade iallafall somsagt idag, eller aa min pappa gjorde det. Det var första gången för iår och vi grillade mitt favorit kött, kycklinglårfilé! ♡♡ Tillsammans med ugnspotatis, majskolv & bea smakar det utmärkt!

Inte långt kvar nu!


New in ++

// BikBok - 199:- //
 
Inte den bästa bilden, sorry för det. Köpte det här linnet inne på BikBok idag för 199:- Riktigt fint till sommaren! Dock var det lite stort men jag får lösa det :)

Lördag

Hej på er fina! Idag vaknade jag runt 11? Gjorde mig en enkel frukost och åt medans jag kollade på tv. Vid 12 gick jag ut och satte mig på framsidan med mammi ett tag. Mamma och pappa hade tagit fram ute möblerna och det var soligt så vad passade bättre änn att sitta där ett tag? hehe. Kastade lite pil också, bara för att få sommarkännslor :) Vid halv ett började jag fixa mig, klädde på mig sminka mig mm. Jag åt lite lunch också innan jag stack till bussen. Vid tåget mötte jag Jennifer och vi åkte in till stan. Jag ville gå in på Hollister och se om dem hade nått fint linne men det var så jävla mycket folk så vi pallade inte.. Sen skulle vi fika. Vi letade runt lite efter något mysigt fik men alla var fullsatta! Haha vi gick jätte långt utan att hitta något.. Så vi åkte tillbaka och fikade i HandenCentrum istället :) Tog varsin blåbärspaj MUMS! Jag köpte ett linne som jag visar i nästa inlägg.
När jag kom hem började jag direkt fixa i mitt rum. På bilden längst ner till höger ser ni hur det såg ut under tiden... Gillade min möblering men hade tröttnat. Jag möblerade alltså om och blev precis klar. Är riktigt nöjd faktiskt! 
Till middag blev det grillat! Åhh premiär grillning och grejer :) Det godaste som finns typ? 
Nu efter middagen har jag bara fixat det sista i rummet och ska snart gå ner till tv:n och godiset:)
PUSS!

Mini - Photoshoot

 
 
 
 

Haha babe ♡


lovely - video

 
Kanske inte så vältänkt med två videosar på två dagar menmen. Jag och Elvis filmade en hel del igår så vi satte ihop en liten video, enjoy! 

gårdagens ♡

Stickat - HM I Volanglinne - Cubus I Jeans - Bikbok I Skinnjacka - Ginatricot I Klocka - Guldfynd I Halsband - Ginatricot  + hunters 

Update

Förlåt för gårdagens uppdatering men jag var upptagen med att ha en superkul dag med Elvis! 
 
Vi var först tvungna att stanna kvar i skolan en stund, för jag var inte klar med en uppgift som skulle in hehe. Det tog också lite längre tid då vi flumma mycket (lärarna var inblandade haha). Iallafall runt halv fyra tog vi bussen hem, eller aa jag ville hem till Elvis så jag klev av bussen medan hon satt kvar haha! Det slutade med att jag var tvungen att ge mig och vi drog hem till mig. Men först drog vi till Djurgårdsplan och hyrde en film, Change up. Sen drog vi hem till mig där vi gjorde varma mackor och tog fram hennes säng (hon skulle sova över hos mig). Vi bestämde oss sen för att ha typ en mini-photoshoot precis utanför husen, så vi började locka håret på varandra och så. Tror inte att det var min bästa photoshoot men Elvis blev lika snygg som alltid! ♡ Sen drog vi på en promis till Mias pizzeria, där vi alltså åt middag. Vi var där säkert i 1,5 h och pratade om allt möjligt, supermysigt! Sen innan vi drog hem så flumma vi runt på Konsum. Vi köpte Nutella (♡) och tänkte köpa jordgubbar men det var slut! :( Sen tog vi bussen hem, men innan mötte vi massa folk som vi kände och lite nytt härligt folk. (Boysboysboys!)  
 
När vi kom hem bytte vi om till myskläder och dunkade musik. (Dansade harlem shake hahah). Sen började vi skära upp både ananas och kiwi, som vi sen doppa i Nutella asså åååh! Sen satte vi på filmen (som jag dock somna till hoho). 
Runt tre somna vi, (tror jag :PpPPppppPPPPpPPP) ZZzzz...
 
Elvis väckte mig runt nio och vi gick direkt upp och gjorde världens godaste frukost. Plättor med nutella och frysta raspberries i solen, mihih. Nu är vi iallafall på mitt rum och ska blogga lite till innan min släkt kommer över på släktfika. Senare kommer videos och andra roligheter! 
 

Spring ii Summer

Fashion

Min dag

Hej på er! Idag var en bra dag :) Började klockan 10 med engelska. Men jag skulle bara lyssna på när 2 grupper i klassen hade debatt typ. Så det var slappt, höll mest på med mobilen. I slutet av lektionen kom jag på en sak haha, ni ba wtf? Nej men det var as kul! Efter engelskan åt vi lunch i skolan, ris med kycklinggryta. Jag, Tara och Ewelina hade planerat att åka hem till mig efter lunchen och sen åka till stan för att gå på historiavandring. Hann dock inte till mig så vi åkte in med dem andra i klassen till stan. Vi gick omkring till olika lärare i ca 3 timmar och det var riktigt kallt och gått väder. Men men, roligare änn vanliga lektioner. När "vandringen" var slut åkte jag med Tara och Ewelina till Farsta och åt McDonalds. Tog chickenbitts meny och en glass till efterrätt. Haha när vi skulle hem från farsta så sprang vi till tåget men det var bara Tara som hann. Så hon fick åka ensam ehehe... 
Just nu sitter jag i min säng och har nyss ätit middag. Ska kolla på Sune i Grekland lite senare ikväll PUSS!

Kladdkaka

 

Klippte ihop en video när jag bakade fr någon vecka sen. Ville mest testa nya uppdateringen på Videofyme appen! Inte den roligaste kanske, men varför inte titta? :)


Kebab Mannar!


❥ Foodgasm

De som fan inte gillar mat är helt sjuka! Sjutton vad gott!★ 

1000 DAYS OF ONE DIRECTION

Idag fyller våran älskade One Direction grupp 1000 days old. I tusen dagar har våra underbara pojkar, Harry, Niall, Zayn och Liam varit i en grupp och flera tusen dagar till ska det bli. 

♡ Bekännelser

♡ Min säng måste vara perfekt när jag ska gå och lägga mig.
♡ Jag är solberoende.
♡ Jag föredrar vatten framför läsk när jag äter godis.
♡ Kan inte låta min mobil låta sig själv utan jag måste alltid släcka ner den.
♡ Mitt småätande börjar gå till överdrigt haha, är sötsugen hela tiden typ.
♡ Ni vet dem där skyltarna vid bussen där man ser hur många minuter det är kvar, jag brukar räkna en minut itaget och se om jag räknar i lagom takt hehe.
♡ Älskar att klä upp mig.

thursday

Åhh vad skönt att den här dagen är slut! Jag har nämligen inte alls mycket läxor nu på några dagar! :) 
Imorse vaknade jag en kvart innan jag skulle gå till bussen! Jag hann faktiskt. Min morgon var ganska hemsk då jag sprang till bussen i regnet.. Jaja väl i skolan hade jag matte, inget speciellt. Efter det gick vi och åt lunch och bytte sedan om till idrott. Vi skulle haft utegympa men det regnade så vi hade fritt inne istället. Man fick göra vad man ville bara det hade med kondition att göra. Så jag och Ewelina gick till spinningrummet och cyklade lite medans vi lyssnade på musik :) EFter idrotten åt vi igen och sen var det bara att tagga Kemiprov! Kan inte säga att det gick super, kunde gått mycket bättre men kunde gott sämre också. Satt i Aulan och skrev till ca 17:00. ännu en sen dag.. Kom nyss hem och ska strax äta. Efter maten blir det duschen, måla naglar och kanske lite matte.Vill hinna göra massor idag som typ träna, städa och det ovan. Men jag får se vad som hinns med!

TOAST

 
Hej på er! Kom hem för ungefär 1 h sen och sen dess har jag inte gjort så mycket. Fixat käket ovan, kollat på tv och snapchatat med mina underbara vänner ♥♥. Nu måste jag plugga på bra, så slipper jag ha ångest hihi. Också förlåt för gårdagens uppdatering men det var faktiskt såhär att jag hade spelat in flera klipp och sen klippt ihop det till en video. Typ min dag. Dock försvann den, och jag blev skitlack och pallade inte blogga. Men idag tar jag nya tag, och börjar med ett par mumsiga toastbilder! 

❥ All Blue


Tips på tävling DW

Jag är med och tävlar om en Daniel Wellington klocka hos Andreaviktoria.blogg.se. Kan passa på att tipsa om hennes blogg också, hon skriver om allt möjligt som mode och vardag :) 
Länk till tävlingen har ni HÄR!

Skulls ++

Liknar outfiten jag hade på photoshooten, en annan kofta och armband och utan skärpet bara! :) Sov med flätor inatt också ,fick lite vågigt håt iallafall.
Jag vat att det är dålig bildkvalitet men det får duga..

#SHUTUPANDTRAIN

 
 
 
Blev lite hemmaträning sådär på kvällskvisten! Gjorde programmen ovan twice, inte så mycket men om man försöker göra det nästan till varje dag, eller kanske varanan så får man nog lite resultat till sommaren. 

Update

Hej på er fina bloggläsare! Vill börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen (från min sida) igår. Gjorde ett tidsinställt och det var allt! Men jag hade en hemsk dag igår så det var därför. Igår kom jag till skolan runt 9:30 och får redapå att alla mina lektioner är inställda, hade bara 2 och båda var inställda. Skulle varit världens bästa dag om jag inte var tvungen att stanna i skolan för att göra prov! Eftersom jag missade båda matteproven fick jag göra dem igår. Det ena vid 12 och det andra 15:15! Medans alla andra i min klass gick hem typ 10/11 gick jag hem 17!! Åhh mådde fan dåligt av att vara helt ensam, eller jag var med en till förutom dom timmarna jag gjorde prov. Men tänk er själva att komma hem 18 när du vet att alla andra har varit hemma minst 6 timmar redan :/ Jaja slutpratat om det hehe. Var as trött och deppig när jag kom hem, så därför bloggade jag dåligt! 
 
Idag har skoldagen varit somvanligt. Jag höll mitt Svenska nationella tal ifdag också, så nu e det gjort! Skönt :) Jag kom hem runt 15:30 och sen dess har jag inte gjort något mer än ätit mellis. Måste plugga till Kemi prov nu och antagligen resten av kvällen också PUSS!
Random inspo

PSY - GENTEMAN


BIKINI +

❥ Snart börjar ju bikini säsongen dra igång (eller den har iochförsig redan börjat) och jag tänkte dela med mig av bikinisar som jag tycker är jättefina. Allt kommer från VS, så någon av dessa kanske man tar hem från USA? Är mest sugen på den i mitten, det var sååå fiiiin! Jag gillar mest att ha ljusa bikinisar så den var ju okej då den var 50/50.
Vilken tyckte ni var snyggast? Kommentera! ♥ 

Tre ★


MONDAY

 
Kom hem strax innan tre och sen dess har jag bara lallat runt hemma och gjort mig lite käk. Idag i skolan har jag gjort lite allt möjligt, svenska kp, musik, geografi, spanska osv. Sen har jag också haft lunch såklart, currykyckling med ris. Påvägen hem var det värsta fuckup väder, regnade och blåste på samma gång. :( Nu är jag iallafall och ska ta mig något gott, eller kanske baka? :D

14/4 söndag

Vaknade ganska sent och var irriterad. Hade ställt klockan på 10 men vaknade inte av den. Jag klev ur sängen 12:30 istället. Jag trodde att jag hade mer plugg än vad jag hade så det var lungt! :) Åt frukost och satte mig ute på altanen och försökte plugga hehe.. Asså jag kan typ inte koncentrera mig när jag pluggar så det tar tid utan att jag får något gjort. Gick ut på en Powerwalk med syrran och Tindra, gick hem till Linnea där jag hämtade en sak jag hade glömt. Efter det kollade jag lite på TV och har nu pluggat till matteprovet ett tag. Antar att det är middag snart sen väntar duschen, mer plugg och deckare. Ganska typisk söndag!
BILDBRIST

Fruit

Bättre sent än aldrig! Mitt och familjens fredagsmys :) Så jävla gott med jordgubbar och choklad!

Uffes saker och ting

Ni har säkert hört talas om hemsidan UffesSakerOchTing. Det är en hemsida där man kan köpa en massa roliga  och fina prylar! På bilden ser ni mina favoriter. Tror faktiskt jag ska beställa sjalen och ett skal? Vet ni vad det bästa är? Jo det är fri frakt och snabb leverans!
Länk har ni HÄR!

BLACK AND WHITE.

 

★ heels

Köpte dessa kilklackar i början av febuari och tänkte att man kunde använda de om sistodär knappt en månad. Dock är vi inne i mitten av april nu och jag har inte använt de en enda gång. (Om man inte räknar med de gångerna inomhus ) Men som tur är börjar snön smälta nu och jag kan förhoppningvis redan nu i veckan macha dessa med skinn- eller jeansjackan. hihi yeey  ! 

Myskväll

Hej på er igen! Som ni säkert vet så är Angelica hemma hos Linnea och vi har varit här sen två. Vi har spelat in frågestunden och Angelica har lärt sig the cup song :) Båda åt middag här, hemlagad pizza! Efter middagen drog vi till Djurgårdsvägen för att köpa godis. Premiär cykling.. det var svinkallt! 
Nu har vi iallafall fixat lite frukt och ska sätta på en film PUSS!

Frågestund 13/4-13

 

Update

Angelica kom till Linnea runt två och vi började direkt att spela in frågestunden som kommer upp alldeles strax! Var såklart lite stela framför kameran, men men ni överlever. Vi hann dock inte svara på alla frågor, men de kommer upp i text i ett inlägg typ i veckan. 
Nu tänkte vi typ dra ut, käka någonstans eller bara köpa något. Vi hörs babes!

healthy & lovely ★

Godmorgon på er! ♥ Jag vaknade för ungefär en timme sen och sen dess har jag slappat, snackat med Angelica och gjort det på bilden ovan. Efter att ha sätt alla dessa bilder på tumblr ville jag försöka själv, och resultatet blev såhär! Gjorde först mitt vanliga recept på smoothie, bara lite mindre och hällde det i glaset. Sen skärde jag lite banan och la i och hällde sen över lite vaniljyougurt. Sen blev det lite nyttiiga fiberflingor, och sen strödde över lite kanel. And voliá! Hur gott som helst, och jättenyttigt! Testa gärna själv, jätteenkelt! 
XOXO

+ Nails

Lite våriga, eller kanske lite sommriga? Iallafall så gillar jag iallafall de, med lite sparkle. Dock är inte färgen the same irl. 

Friday ♥

Ååh fredag, vad skulle jag göra utan dig?! ♥♥

Vill först och främst be om ursäkt för min uppatering idag, men har verkligen haft fullt upp. Var först på förmiddagen + eftermiddagen i skolan. Hade direkt på morgonen idrott, typ innebandy. Vi hade spökboll som uppvärmning och det var sjukt kul! Sen var det lunch Nachotallrik, alltså ååh älska! ♥ ♥ ♥ Var sjukt gott, åt flera gånger fast man inte fick hihi.  Efter hade jag någon föreläsning om gymnasiumval osv, skit tråkigt men det är inte så långt kvar tills man ska välja faktiskt. Sen har jag bara jobbat med kurs, hade en inlämningsuppgift som var tvungen att vara inne idag. Eftersom jag var ute i sista minuten var jag tvungen att stanna kvar i skolan, och plugga tillsammans med Natalia. Dock var det väldigt ganska många 8:or kvar, så det var inte bara vi soyouknow. Blev tillslut klar, vid fyra. Åkte då in till stan för att dadi skulle hämta upp mig. Fick en liten överraskning och Donken i bilen, mums! Han skjutsade mig till Skärholmen där vi hade match. Matchen var verkligen sämst och vi förlora, + gjorde jag inga mål. :((( Efter matchen åkte jag hem och käka tacos, duscha + har jag kollat på tv med mami. Har precis också målat naglarna, och tänkte nu sätta på en film och mysa ner mig i sängen med något gott. Hörs älsklingar!
 

+ H&M Wanties

Här är 8 riktigt snygga saker från HM. Har suktat länge efter ögonskuggspaletten, kommer förmodligen köpa den. Behöver ett par nya solglasögon också vilket jag antagligen också kommer att köpa på HM. Riktigt bra pris på allt!
 

+ Bekännelser

Jag har haft samma bakgrundsbild på datorn i snart ett år
 
Jag spiller mest runt matbordet i min familj, haha lol
 
Jag äter jordnötter till tacos
 
Jag har börjat fått ont i min rygg, så har börjat tänka lite mer på hur jag egentligen böjer ryggen
 
Min vagel är borta, wehooo! 
 

Filmtips

Tänkte tipsa er om två filmer nu när det börjar närma sig helg! Tror jag har tipsat om dn ena på min gamla blogg men jag har en del nya läsare här.
Johan Falk KODNAMN LISA - Såg den här filmen idag och måste verkligen tipsa er om den! Älskar Johan Falk filmerna och det här är den sista filmen. Innan ni kollar på den här filmen borde ni åtminstånde sätt några andra Johan Falk för att förstå allt och så. Spännande och skitbra!
 
The Impossible - Jag har kollat på den här filmen två gånger faktiskt. Det handlar om en familj som är på semester i Thailand när flodvågen kommer. Det är ganska sorglig vilket jag tycker om, jätte bra film!
 

PHOTOSHOOT ★ STOCKHOLM

 
Hope you enyoy it! ★ ★ 

Seasons ++

Klippte ihop lite olika outfits. En för alla olika årstider. Hoppas ni gillar det för det tog mer en än timme att göra!
 

Sjukling

Hej på er! Igår var jag hemma från skolan då jag var sjuk. Först försov jag mig och pallade inte gå till skolan för jag kände mig lite förkyld men sen mot dagen blev det värre, så det var bra att jag inte gick. Hade feber och så..
Idag är jag hemma igen. Missar matteprovet och labben. Det är första gången typ någonsin som hela familjen är hemma och sjuka samtidigt! Får se om jag går till skolan imorgon. Nu måste jag sluta skriva om det här, det finns väll ingen som tycker det är intressant? hehe. 
Lagade en god frukost nyss bestående av äggröra, knäckemacka och juice :) Ska uppdatera er med lite mode strax så håll utkik!
 

OUTFIT ★

Linne • HM - Jeans • Ginatricot - Skärp • Ginatricot - Guldklocka • Guldfynd - Halsring • Ginatricot  Hunters ★ ★ 

Breakfast


Trött

Hej på er fina bloggläsare! Just nu ligger jag het slut i min säng och ska gå ner och äta middag. Efter middagen måste jag verkligen plugga :( 
Idag hade jag lektioner till 12 sen åt vi lunch och sen var det volleyboll tävling. Jag var inte med i något lag utan kollade bara på som största delen av skolans elever. Hehe den skulle tydligen hålla på till 17 men jag gick 13:30 då jag skulle följa med Jessika till den öppna förskolan. Asså hon har ju en son och idag skulle dem träffa lite andra små gullungar :) Så vi var där sen köpte vi glass, Jessika köpte kebab också medans jag köpte en pommes.
Kom hem runt 16:15 och sov till 17:20 hoho. Känner mig lite förkyld också men jag får hoppas att det inte blir värre.

Två snabba

Q- Vart kommer skalen ifrån?:)
A- Kommer inte riktigt ihåg vart jag just hitta de där skalen, men har sätt att fyndiq.se har likadana! Kan ge dig ett  tips att köpa de nu, eftersom det är rea och att de bara kostar 75:-. Dock finns det en frakt på 49:-. :)
 
 
Q- Vart kommer tröjan ifrån? Snälla snälla snälla svara i ett blogginlägg!
A- Jag fick den av min kompis som varit och åkt skidor, därför vet jag inte riktigt exakt vart hon köpte den. Men eftersom det står "SÄLEN" på den så är den ju köpt där uppe, ni vet i en såndär butik precis vid backen. :)

★ Ananas&Kiwi

 
Nu har jag precis kommit hem från skolan, fixat en frukottallrik och ska sätta på pll. M y s  ♥
 

-

autumnbones:
this photograph intrigues me so much! why isn’t this the most famous photo from 9/11 instead of the falling man? isn’t 2 people holding hands after jumping more significant than 1 man? it makes me wonder what the story is behind this photo, were they friends or lovers? or just strangers who were too scared to jump alone? it shows that people need a helping hand even in their final moments, i love it.
this photograph intrigues me so much! why isn’t this the most famous photo from 9/11 instead of the falling man? isn’t 2 people holding hands after jumping more significant than 1 man? it makes me wonder what the story is behind this photo, were they friends or lovers? or just strangers who were too scared to jump alone? it shows that people need a helping hand even in their final moments, i love it

Waiting for you!

Första dagen i skolan var den mest onödiga på länge! Jag kom till skolan vid 8:30 och hade svenska. Men det ända jag gjorde var att vara "publik" för de som skulle hålla sitt nationella tal.. Sen hade jag eget arbete på spanskan men kanske jobbade i 20 min, skrev typ 3 meningar. Sen hade vi ingen engelska. Men det är ju skönt ändå eftersom jag kom hem typ 12 :) 
Sen jag kom hem har jag bakat en kladdkaka för första gången! Jävligt god :) Nu väntar jag på att Jessika ska komma. Vi ska fika med kladdkakan och sen vet jag inte. Juste jag gjorde en video när jag bakade som jag kanske kan lägga ut om någon vecka? Först ska vi göra en video där vi svarar på frågestunden. Så passa på att fråga HÄR!
Men nu ska jag klura ut något mer att blogga om! PUSS!


Kalorier ❤❤❤


Lip Scrub

Igår blandade jag ihop ett eget läppskrubb. Hjälpte faktiskt och gjorde mina läppar jätte mjuka.
Ta ett litet fat och rör ihop honung, socker och vaselin. Förvara det sedan i en liten burk (jag har en som det varit läppbalsam i) När du använder det tar du bara lite på fingret och gnuggar lite lätt på läpparna, låt sitta i en minut innan du sjöljer bort ocg duttar torrt med en handduk. 

PORRIDGE

 
Hur är det med bloggläsarna denna måndagsmorgon? Ångest över skolan? Haha jag också. Sitter iallafall nu här framför datorn medan jag äter denna goda frukost. Brukar aldrig äta så här mycket men var ovanligt hungrig hoho. Idag är det iallafall måndag och det är inget speciellt på skolschemat förutom svenska lektion. Efter skolan blir det att åka hem och direkt slänga sig iväg till träningen. ♥ Men nu måste jag dra, mamma ropar! :)

Spring feeling!

Äkta spring feeling, eller vad tycker ni? ↓
 
Runt halv nio imorse gick jag ut och mötte Fanny i härliga vårsolen. Ååh! Vi tog en promis medan vi delade ut lite tidningar, hehe jobbar ihop moneeey!  Efter drog vi hem till Fanny där vi gjorde brunch, chokladplättar med rasberries och sirap. Gud vad gott det var! Brunchen blev också så himla mycket bättre då vi satt på hennes altan i vårsolen och solade samtidigt. Efter brunchen gick jag hem och hemma vet jag inte riktigt vad jag gjorde (?). På något sätt fördröjde det iallafall tiden och nu är det redan söndagskväll och skola imorgon.. Hemskt, gud vad lovet gått fort! Har inte heller varit så himla roligt lov för mig, för jag haft en jävla vagel! 
Aja, om man ska tänka positivt är Påsklovet nu över och man är närmare sommaren haha. Kram!

Sunday inspo ∞


Igår

Hej på er! Sorry för min dåliga uppdatering igår men jag var upptagen och gjorde annat. Direkt när jag vaknade klädde jag på mig och sen drog jag, mamma och pappa till en kakel affär. Vi håller på att göra om vårat badrum. Efter det åkte vi hem till min moster där mina kusiner och deras mamma var. Helt sjukt, jag har inte träffat dem sen jag var en bebis typ.. En bor inte ens i Sverige utan i Spanien och har fem barn.
Vid 17/18 åkte vi och handlade lite mat och sen hem. Åt en god middag, pasta med kyckling och svamp. Kvällen spenderades framför tv:n med godis och chips, mys!
Idag är det sista dagen på lovet :( Jag måste plugga, plugga och plugga...
Tumblr_mkvc62oa0d1qh85vfo1_500_large

fabulous spring ∞

Om bara allt detta skulle kunna bli mitt, ååh! Ä c k l i g t  s n y g g t!

Smygtitt på photoshooten


Fannys Tjejmiddag!

Kom till Fanny runt 15, några timmar innan alla andra då hon ville att jag skulle hjälpa henne. Vi började fixa ordning hennes hus till lite mer party-stilen, fixade 'lekarna', lagade middag, fixade oss och tog lite roliga foton. Vi dunka även 1D som gjorde oss ännu på bättre humör! Runt 18 rullade amigos in och vi började kvällen med att äta en toppengod middag á la linnea&fanny.  Vi lyssnade även på musik och hade det galet kul tillsammans. Sen började vi med lekarna haha, eller tävlingarna kanske man kan kalla det? Hursomhelst, den första tävlingen var att man är två och två och har en godis fastknuten på en pinne (i vår fall innebandyklubbor). Den ena kompisen skulle försöka fånga godisen med munnen utan att använda händerna, medan den andra kompisen skulle hålla i innebandyklubban. Det svåra var att man satt rygg mot rygg, och såg inte alltså varandra. Hehe hoppas ni förstår, var iallafall jättekul och jag flumma ihjäl mig. Nästa 'lek' var att jag och Fanny blandade ihop lite allt möjligt i ett glas. Sen så skulle man gissa i en kortlek, om kortet man tar upp är rött eller svart. Om man fick rätt slapp man dricka, men om man inte hade rätt var man tvungen att dricka.. 
Hehe sen var det paketöppning och efterrätt. En jättegod kladdkaka med glass, mums mums! Under hela kvällen tog vi även massa foton och jag lärde mig även the cup song, haha var fettkul! Sen satte vi på en komendi, medan vi käka snacks och bara hade det bra!
 
Nu har jag precis kommit hem, eller precis och precis varit hemma i ungefär en timme. Har bytt om, borstat tänderna, tagit bort sminket och har just nu Dumle ute. Ska alldeles strax sova, är helt slut efter denna fantastiska dag!
 

dagens ++

 Linne - BikBok ll Kofta - H&M ll Jeans - BikBok ll Jacka - H&M llSkärp - GinaTricot ll
Klocka - Guldfynd ll solglasögon - ? ll Hunters

Fashion

fashion
 
Något jag tycker är otroligt fint nu till våren är bruna boots och ljusblå slitna jeans. Love it!
 

Till Fanny:

Detta ger jag till min alldeles underbart fina vän som fyller 15 kungliga år 11/4. Stort grattis! ♥
 

5/4

Idag ringde klockan 9 och Linnea kom hit 10. Vi plattade håren och sminkade oss och drog sedan in till Gamla san där vi fotade lite :) Eller aa mycket! Fick några fina bilder hoppas jag. På vägen hem stannade vi på Expressohouse där jag köpte Chailatte och Linnea choklad. Vi kom hem ungefär 14 då jag knappt han komma hem innan jag och syrran drog ut för att käka lunch. Haha Sushi igen.. Mår typ dåligt över att jag skulle kunnat köpt en massa saker jag behöver/vill ha för alla pengar jag gjort av med på mat. Men det är fan gott! :)
Syrran bjöd på en stor sushi att dela på. Efter lunchen tog jag bussen direkt till Handen där Jessika skulle köpa en tröja. Lillkillen var med också, mys! Slutade med att vi fikade, brownie och kokosglass YUMMI. 
Kom nyss hem och ska uppdatera er med lite inlägg som jag tror att ni uppskattar.
Senare ikväll får vi se vad som händer, kanske myskväll med Jennifer och Jessika eller hemmakväll. PUSS!

Hemma

Har nu kommit hem från att ha varit i stan. Jag och Angelica hade somsagt en så kallad photoshoot idag inne i stan, vid vattnet i Gamla Stan. Var jättemysigt och så och tror faktiskt att vi fick bra bilder, dock blev det ibland lite kallt så vi fick värma oss på Pressbyrån haha. Påvägen hem stannade vi till på Espresso House där vi köpte något varmt att dricka, innan vi fortsätte hemåt med bussen. 
Nu har jag kommit hem eller har varit hemma i ungefär 40 minuter. Var bara tvungen att städa lite i rummet då det var en stor katastrof helt enkelt hehe. Sen så slog jag in Fannys present, som dock inte gick så bra. Först och främst är jag dålig på att slå in paket, och sen så blev det inte dirket bättre när vi bara hade julpapper hemma hoho. Aja, det är insidan som räknas! Nu ska jag dra till Fanny på tjejmiddag, så vi hörs imorgon! ♥

TACK ANNA ♥

Tack Anna för denna toppenfina tröja jag fick av dig bara för att jag varit kaninvakt åt söta Stampe. Det behövdes verkligen inte men det var endå gulligt att du tänkte på mig! ♥
Tidinställt inlägg till mina bröder till läsare! :*

Mot stan!


L: Morgondagens Planer

Har ganska stora planer inför imorgon så därför säger jag de nu så ni kanske förstår varför det inte blir en sånbra uppdatering från min sida imorgon! :)
 
Tänker gå upp ganska tidigt och sen ta bussen till Angelica. Hemma hos Angelica ska vi fixa oss, med allt som har med hår och make-up att göra. Sen ska vi då åka in till stan typ till Gamla Stan och ta foton i det förhoppningsvis fina vädret. Som en liten photoshoot, om man kan kalla det så? Så jag tar alltså med systemkameran, och sen så tillkommer det även solning och kanske att vi köper någon glass eller så. Men ingen shopping, måste spara pengar till USA. :D 
Efter åker vi hem fast då splittras vi för jag ska nämligen gå på Fannys tjejmiddag. Dock börjar tjejmiddagen klockan 18.00 men Fanny ville hemskt gärna att jag skulle hjälpa till, så varför inte? Så jag kommer istället till Fanny runt 14 och då ska vi laga mat, planera 'leker' och fixa oss tillsammans. Mys!
 
Ungefär så ser min fredag ut. Helt perfekt och ni frågar mig. XOXO //linnea ♥ 
 

Falun 2013

Bättre sent än aldrig hihi!
 
Monday-
Vaknade tidigt på morgon med massa pirr i kroppen! Äntligen skulle man till Falun! Fixade mig och så var jag i skolan strax innan 8. Träffa mina homies och vi checkade läget på bussen. Bussresan upp tid var fett nice, liksom hur kul kommer det vara i själva Falun då?! Vi gjorde massvis med saker, härligt. Jag smaskade på mina pringles påvägen upp och försöka dricka bonaquan (jag försökte vara nyttig okej?). Vi och mina homies satt längst bak så det slutade med att lilla jag ramla ihop (kanske inte riktigt), men jag började i vilket fall som helst somna med bena på mina homies.  Dock gissa vad som hände när jag sov? Jo, en klassiker. Mina idoter till vänner måla mig med smink i ansiktet, taskiiiii. Iallafall, när vi kom fram käka vi först lite lunch, innan vi invigde vårt rum med att stöka ner det direkt. Sen hade jag slöjdlektion i 3 h och jag började på min t-shirt som man skulle göra. Efter slöjden då jag och mina homies var 'fria' käka vi lite middag innan vi skulle bestämma kvällens galna planer. Resten av gänget skulle direkt dra ner till stan och tjocka sig, medan jag och Felicia valde att röra på oss lite. Vi bestämde nämligen oss för att åka längdskidor, som var första gången för oss båda. Asså jag kan inte beskriva hur j'vla kul det var och hur mycket jag skrattade. Men okej, ni vet när ni ser er kompis ramla och ni bara dör av skratt? Så kändes det för mig, flera gånger om då vi ramla så mycket. Först var vi för ivriga så vi sätter på oss skidorna i isnedförsbacke (?) Sen så hittar vi inte till själva spåren, och kommer då vilse. Men som tur då ser vi några i våran skola som också skulle åka och följde efter de hoho. Annars gick det faktiskt väldigt bra, och det var jättemysigt då man fick se dalarnas fantastiska landskap i solnedgång. Dock när vi skulle hem var det mörkt och vi gick vilse, så vi var tvungna att stanna en bil och fråga. Så det sluta att vi gick lite halvosäkra på en väg hemåt, men inte deppa vi för det. Vi sjöng och skratta mitt ute i ingenstans och helt plötsligt ser vi en älg. 
Aja, när vi kommer in känner vi båda för att ta en kall dusch och så blev det. Sen hitta jag lite godis på min säng som söta Elvis hade köpt till mig då de hade varit och handlat på Maxi. Sötis ❤ Sen käka vi lite kvällskäk, innan vi satte på Wild Child och myste. Som Grande Final på dagen slutade vi den med att göra massa roliga rumpövningar på rummet mihih. 
 

 
Tuesday-
Gick upp runt halv sju och jag kommer ihåg rätt och fixade oss litegrann. Plattade håret och ni vet. Sen käka vi frukost innan vi hade bg och sen började vi med första passet innan lunch som också idag var slöjd. Idag gick det inte så bra för mig på slöjden, ganska mycket krångla haha. Sen fick vi lunch så vi käka och sen chilla vi på rummet. Spela kort, läste magazines, käka godis mm. Efter rasten var slut var det slöjd ännu en till lektion på 3 h. Denna gång gick det lite bättre och jag blev på bättre humör. När vi slutat käka vi middag (hahah låter som vi käkar hela tiden) innan jag, Moa, Andjela och Aji drog ner till stan. Vi köpte massa gott ikväll igen för det behövdes påfyllning och sen så drog vi på Donken. Chilla lite sådär, #likethecoolguys. När vi kom tillbaka drog jag till ett rum där jag mötte min "dansgrupp". Vi har haft dans på idrotten några veckor och skulle då när vi var där uppe i Falun ha uppvisning framför vår lärare. Därför dansa jag med de i någon timme, så vi repetera dansen lite. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, chilla nog bara järnet liksom på rummet. Tror dock att vi sprang till några killars rum, haha lite halvt spontana sådära. Somnade sen efter mycket flum, hoho.
 
 
 
Wednesday-
Vaknade av något oväsen som lät, som blev allt högre och högre. Det tog ett tag för mig att förstå att det var mina homies och lärare som sjöng för mig. Why? För det var min födelsedag, hurrahurra grattis till mig! Nej skoja, ni sjöng jättefint! :* Bemöttes av kärleksfulla kramar och även en smarrig tårta som Elvis och Felicia hade bakat. Jo, igår lurade Moa, Andjela och Aji med mig till Ica MAXI, medan Elvis och Felicia skulle hinna med att göra tårtan. Gud vad söta, ååh! ♥ Iallafall, chokladtårtan var jättesmarrig och blev min 'nyttiga frukost'. Under dagens gång kände jag mig som poppisen över alla poppisar. I princip alla elever sa grattis till mig, + lärare och personalen som jobbade där fast de inte kände mig. Tror de hade fått reda på det när Elvis och Felicia bakade tårtan i hemkunskapssalen. Inte nog med det, meddelande inkorgen och Facebook bombades med gratulationer, och glöm inte ringsamtal. Var iallafall en jättemysig dag. Fick på morgonen efter tårtan stå i köket tillsammans med mina homies. Fick ta hand om lite disk och lite sånt 'viktigt att öva på inom hemkunskapen' (lovar de använder bara det för en ursäkt så då slipper göra det själv). -.- Hehe låter överdrivet negativ haha. Första lektionen denna dag var inte slöjd, utan NO labb. Hatar verkligen labbar, men denna labb var på någotvis endå lite roligare än vad de brukar. Kanske för att det var i Falun?!  Sen var det luuunch, och efter det rast. 
 
 
På rasten var jag mest med Elvis, Jelena och Marija och vi tog massa foton bland annat. Efter rasten hade jag 
 
 
hemkunskap i 3 h som var jättekul. Man lagade fisk som faktiskt blev god. Efter lektionen käka vi först middag
 
 
innan vi drog till rummet. Då
 
 
kom 
 
 
Fanny och Gabi och hälsa på som vi planerat länge att de skulle göra. Dock skulle jag komma till deras rum 
 
 
senare på kvällen men det funka inte då Anna (som bodde ihop med de) blev magsjuk. Men då kom iallafall till 
 
 
vårt rum och Fanny gav min present. Då passade jag på att bjuda de på lite godis och vi satte igång och spela 
 
 
kort. Efter ett tag skulle hela gänget in till stan och kaosa runt, men det kunde ju inte jag då jag hade 
 
 
dansuppvisningstid lite senare och fick då stanna kvar. Då stannade iallafall söta Aji med mig, söti. Efter 
 
 
dansuppvisningen när jag kommer tillbaka till rummet möts jag av en otrolig överraskning. De som gick till 
 
 
Ica MAXI hade varit där för att köpt massa till mig. Ballonger, godis, läsk, Donken glass, Donken pommes, 
 
 
Donken hamburgare osv. Sen hade de skrivit mitt namn på toallettpapper lagt magazines som ett hjärta osv
 
 
. (Om ni inte förstår kan du alltid kika lite extra på högra bilden. Det var så gulligt så jag nästan höll på att
 
 
gråta haha. Så var också rätt så mycket
people där i vårt rum, inklusive killar. Hahaha. Så där satt vi i flera timmar i en ring på golvet och snacka och 
 
 
åt alla onyttigheter. Vi körde Jag Har Aldrig så jag nästan kissa på mig efterråt. Sen så kom massa folk in i 
 
 
rummet med massa godis till mig och andra underbara saker. Klart världens bästa födelsedag! ♥
 
 
 
 
 
 
 
Thursday-
Börjar bli lite trött nu så orkar inte skriva så jättedetaljerat. Första lektionen var bild som var kul men samtidigt svårt. Man skulle göra en människa utav lera, typ naken haha. Sen var det lunch och sen hade jag utepass alltså längdskidor. Det var kul denna gång också men var tusen gånger roligare i måndags. Var nog för det var kväll och första gången. Det var iallafall endå kul, och jag åkte mest med Fanny och en kille som heter Emil. Sen träffa jag på Aji i slutet och vi tog lite failade foton. Vi skulle ta upp ena skidan så den stod rakt upp, men jag flumma ihjäl mig så Aji fick vänta länge på mig tills jag fått upp skidan. Men innan tappar hon balansen och ramlar, hahahah. Jag typ dog av skratt haha. Det var typ det roligaste med längdskidorna den dagen. Det tråkiga var att Fanny stuka foton och kunde knappt gå. Så då när jag, Fanny och Emil går hem får Emil ta Fannys skidor och stavar, och det slutar med att han tar mina också. HAHA! Efter känner vi såhär att det är sista kvällen här, vi måste göra något kul. Så jag, Moa, Aji, Andjela, Marija, Jelena, Isabelle, Karim, Dennis mm. drog ner till stan en sista gång. Vi käkar middag på Donken så tjocka vi är och fortsätter sedan till vårt älskade MAXI. Sen när vi kommer hem spelar jag och Elvis lite biljard. Sen tänkte vi bara besöka discot, och kolla läget. Och då får vi reda på att våra vänner är där inne så då blev det så att vi gick på discot trotsallt. Man kanske inte kan jämföra ett skoldisco med ett disco på fritiden, men då kunde endå ha bättre låtar mm. Dock var det iallafall kul och umgås och så. Sen efter drog vi till rummet och flumma järnet hahah. Gjorde harlem shake och andra skumma videos hahah. Sen typ skulle vi lägga oss, men jag kunde inte sova. Så då så flummig som jag var fråga jag då Aji om hon ville ta ner sin madrass och sova på golvet med mig. Visst ville hon det, och då hängde Elvis och Marija också på. Tror jag sov bäst den natten hoho. 
 
 
 
Friday-
Den enda fredagen man verkligen inte vill ha haha. Vi som skulle gå upp extra tidigt för att kunna städa rummet i lugn och ro försov oss, haha vi är så jäkla bra. Så vi börjar iallafall att packa ner allt i resväskan igen och städade sist rummet. Sen gick vi och åt och sen hade vi vår sista lektion på Falungården i 8:an. Lektionen var slöjd som vi hade enda fram till lunch. Efter lunchen var (iallafall jag) fett deppig, ville absolut inte hem! Runt 13 åkte vi hem, med världens suraste chaufför asså shit. Iallafall, bussen var iallafall fett lyxig med trägolv, alla hade eget vägguttag osv. På bussresan hem höll jag mest på med Snapchat, medan jag kolla på film. Som tur var somna jag inte hoho. 
 
Vill bara säga att detta år (år 8:a) var den roligaste gången som jag varit uppe i Falun. Haft så mycket kul och fått så många fantastiska minnen tack vare mina underbara vänner! ♥ Om man får vara lite ego sådär var min födelsedag helt klart bäst, hehe. 
Och jag vet att texten blir helt knäpp i mitten av inlägget, men vet inte vad det är och kan inte fixa det tyvärr. :(
Oooch, tummen upp till alla er som orka läsa allt. Förlåt för sluten men orkade inte lägga till så många detaljer... Puss

Bekännelser ♦

♦ Jag har tvångstankar, alltså saker jag måste göra haha.
♦ Jag har väldigt torr hy och måste alltid smörja in ansiktet efter jag duschat annars blir det helt stelt.
♦ Jag har ätit ute fyra dagar i rad nu och tre av dem sushi hoho.
♦ Jag älskar mina vita jeans. 
♦ Jag vill resa, det behöver inte vara långt bara göra något kul liksom.
♦ Jag har tappat kontakten med min "bästis".
♦ Jag älskar att sminka mig själv och andra. 

-


fjärde

Redan fjärde april idag och snön är fortfarande kvar, hmm... Men den smälter iallafall så vi får hoppas att det fortsätter den vägen! 
 
Idag då har jag för mesta dels varit hemma och jobbat med skoluppgiften. Tråkigt! Annars så har jag faktiskt varit i Haninge Centrum med Isabelle en sväng. Har köpt lite födelsedagspresenter, men kunde inte hålla mig så det blev ett par balla örhängen till mig wehoo! Sen var vi typ skitsega och trötta så vi stannade till på Donken där vi fick lite ny energi. Sen så har det hänt det vanliga, syrran har gjort mat till mig och jag har kollat på gamla DH avsnitt...
Imorgon väntas lite andra planer, som jag skriver om strax! ♥

A: Q/A

Tänkte bara svara på en liten kommentar då jag inte kommer på något att blogga om!
 
Q:Vad fin! Vart kommer tröjan ifrån? :)
A: Tack så mycket! Den kommer ifrån Cubus men jag tror inte att den finns kvar i butik tyvärr. 
 
 
Glöm inte bort frågestunden HÄR!!

 
 

Torsdag

Hej på er finisar!  Idag gick jag upp klockan 11 och började direkt med att äta frukost. Fixade mig lite snabbt och tog bussen till HandenC. Mötte upp Jessika på vägen och sen gick vi mest omkring i centrum. Jessika köpte ett par söta solglasögon till lalla Filip och ett par till sig själv :) Efter det tog vi bussen till Port73 där vi mötte upp Jennifer. Vi käka på Nancys igen hehe. Jag tog Sushi och dem sallad. Asså jag har ätit Sushi 3 dagar irad nu! Hehe... Vi satt där riktigt länge och snackade och lekte lie med lillkillen. Sen gick vi runt i lite affärer och kollade barnkläder :) Efter det åkte vi hem. Påvägen hem köpte vi lite godis också. Nu har jag nyss kommit hem och ska typ kolla på film eller nått. PUSS!

S U M M E R


Klänningar

Det har blivit dags för er som går i nian att köpa balklänning. Jag kommer ihåg stressen förra året så det är absolut inte för tidigt att köpa klänningar nu.
Samma sak med er som ska ta studenten i år, de tre längst upp tycker jag passar perfekt till studenten!

LOLthatsme

 
 
 
 

#beforeIdie


Smothie ★


Gårdagen och dagen

Igår gick jag upp vid 10:30 och åt frukost och fixade mig. Jag och Jennifer hade nämligen bestämt kvällen innan att vi skulle göra något. Så runt 12 åkte vi in till stan för att äta lunch. Blev kina och sushi buffe den här gången :) Gott! Efter det tog vi tunnelbanan till Gamla stan där vi gick runt lite i det fina vädret. Var egentligen rätt tråkigt så vi gick till slussen och ner till vattnet. Mys med vår! Tog varsin glass på donken innan vi åkte hem till Jennifer. Vi slappade mest och åt jordgubbar innan vi tog bussen till IcaMaxi och köpte chips, choklad och läsk till kvällen. Runt 20 satt vi på en film , titanic hehe har typ kollat på den hur många gånger som helst.. Åt chipsen och det till filmen såklart, chillkväll! Jag åkte hem vid 00:30? När jag kom hem hade jag skit ont i magen så jag gick och la mig typ på direkten.
 
Idag segade jag hela förmiddagen, satt mest ute på altanen i solen. Det var meningen att jag skulle till Handen med Jessika men det blev inte så.. Jag försökte plugga men pallade inte så istället gjorde jag smothie (kommer ett inlägg med recept). Vid 15:30 tog jag bussen till Port73 där jag mötte Jennifer. Vi gick ett varv och insåg vad tråkigt det var, så det slutade med lite mat. Tog en skagen bagguet på Nancys :) Har gjort av med väldigt mycet pengar på mat de senaste dagarna men men..
Har nyss kommit hem och känner mig aa trött. Ska ta och sätta på en film sanrt men först uppdatera bloggen!
Haha lägg märke till påskkärringen ängst ner i hörnet. Don´t drink and fly!

Seg dag

Rubriken stämmer in helt, inte gjort ett skit idag utan har bara varit hemma och degat. Har delvis behövt plugga lite då min elaka skola ger en uppgift som man ska göra klart under Påsklovet, say whaaat? Så jag har jobbat lite med den men jag är långt ifrån klar så jag får väl plugga imorgon också... Annars idag då, jo jag kände för att röra på mig lite men ville inte gå ut pga. äckel ögat så det blev lite hemma träning. Gjorde mest mage, men även lite armar, axlar & bröst. Sen så har jag solat lite grann, och kollat på DH avsnitt. Annars har jag väl bara käkat haha, min syrra gjorde värsta nyttiga tallriken till mig wooop!   
Har inget mer att säga nu, ska nu antagligen hoppa in i duschen och sen käka eller tvärtom! 
Två misslyckade försök att dölja mitt öga...
 

2/4

Jag gjorde inget speciellt under förmiddagen idag heller actually, typ käka och kolla på massa serier. Nångång runt tolv åkte jag in till stan till mammas jobb. Vi gick direkt ner i centrum där vi luncha, jag tog kycklingspett och ris. Sen så gick vi till apoteket en sväng, ni vet about mitt öga som tydligen är en vagel. Ni kanske inte tycker det är så farligt men för mig gör det skitont, känns typ som någon petar än i ögat hela tiden! Jag hade iallafall lite tur i oturen då jag fick det på Påsklovet, för man ser nämligen inte riktigt klok ut. Det är därför jag hade solbrillor idag, haha! Iallafall, sen jobbade jag i några timmar innan jag var tvungen att åka hem för ögat krångla. 
Nu är jag hemma och ska sätta på pll. Om någon kompis ser det här för ni gärna messa mig! 
 
Förresten, var väldigt vårig idag. Använde både skinnjackan och conversen för första gången för iår. Använde även min sjal, som jag köpte i somras men aldrig använt hoho. 

Första April

Vaknade och kände att jag hade väldigt ont i ena ögat. Kollade mig i spegeln och såg att höger öra var helt svullen, så jag knappt kunde öppna det. Rättare sagt, såg helt efterbliven ut. Iallafall, gjorde inte så mycket under förmiddagen. Kollade bara på lite gamla DH avsnitt mm. Sen messade jag lite med Isabelle och vi bestämde oss för att träffas och åka ner till Ica MAXI. Så blev det, och på Ica MAXI blev det lite godsaker till senare på kvällen. Vi solade även lite grann, innan vi åkte hem. Hemma hos henne gjorde vi en varsin drink innan vi gick ut och satte oss på altanen i solen. Ååh, vår! ♥
Gick sen hem och åt lite grann, innan jag snabbt var tillbaks. Då dunkades musiken för fullt för det var nämligen FF, weho! Vi började laga middag ihop, som blev väldigt lyckad & god! Sen flumma vi apmycket, dansa, skrek från hennes altan osv. :D Sen ringde Fanny om en sak som kommer hända på lördag, hehe. Som grand final på samtalet frågade hon om hon kunde komma över, visst kan hon det! Så vi gick ut i mörkret och mötte Fanny, eller så kallad våldgästar'n. Vi pratade en massa tills vi tillslut bestämde oss för att ha en mini- earth hour. Vi tände massa ljus medan vi dukade fram allt godis och chips, och satte tillslut på en film. Blev She's the man, asså den är sååå bra!
 
Efter filmen gick jag hem och nu sitter jag här, trött och har ont i ögat.. Hörs sweet hearts! ♥

Sno stilen - Miley Cyrus

Miley Cyrus
Min första gång att göra ett sno stilen inlägg! Tycker att jag lyckades bra faktiskt. 
Hollister linne, brun skinnjacka, ett par blåa jeansshorts, turkost halsband och till det minetokkaskor.

Vår outfit +

Jacka - H&M ll Kabelstickad - Cubus ll Vita jeans - BikBok ll Hunters
Ser kontig ut på bilderna speciellt första men jag skyller på solen!

New belt ++

GinaTricot - 129:-

1 april

Jag har alltid lika svårt att börja ett inlägg så går rakt på sak. Idag gick jag upp 10:30 och försökte få tag på lite restauranger då jag och syrran ville äta asiatisk buffe,hittade ingen bra så det fick bli sushi i HandenC. Innan vi åkte duschade jag och fixade mig lite snabbt. Jag tog en dagens sushi med läsk som gick på 90:-. Vi satt och snacka ett bra tag och sen kollade vi runt i lite affärer innan vi drog hem. Jag fick med mig ett efterlängtat skärp hem som jag visar i nästa inlägg! 
Juste det är ju första april idag och jag invigde vårjackan för iår. Pappa stängde av vattnet när jag duschade så jag trodde duschen hade pajat, haha stod där och skruvade på utan att det kom något hehe. Har ni blivit lurade idag? 

Maxi häng ✌


My Sister & I ♥


WELCOME APRIL ♥


look +

Sista mars look + 

31 March

Har precis tagit bort sminket och bytt om till pyjamas, och alldeles strax väntas sängen. Först tänkte bara uppdatera och säga vad jag gjorde idag. :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag var det en skön morgon, för det var första dagen jag fick sova ut på riktigt länge. Dock var det inte världens bästa morgon, då jag kände för att skjuta mig själv för jag var så ful. Nivet, en vanlig girlything. Hoppade iallafall in i duschen så jag kände mig snippet fräschare. Sen slappade jag till ungefär två då jag började fixa mig. Sminkade mig med glitter eyeliner och lockade håret ← typicallinnea hahah! Sen tog jag lite bilder med Louise innan jag satte mig i bilen påväg till Farmor på Påskmiddag! Det var en väldigt bra kväll, supergod mat och umgicks  med trevliga personer. Kusinerna var ju där så det blev lite kusinhäng.  Gick ut med vovven, åt, skratta, åt ännu mer och sov (haha whuuut?). 
Nu har jag iallafall kommit hem och är fortfarande trött, fast jag sov där.. 
puss