Önskerubrik - Sommarplaner /L

Okej, somsagt ska jag åka till USA i början av sommaren. Eller rättare sagt åker jag 9 juni, och kommer hem den 1 juli tror jag om jag kommer ihåg rätt?! Sen är jag hemma en dryg vecka innan jag åker till Sportscamp med brudarna. ♥ Mer har jag nog faktiskt inte bestämt haha, men ska också vara hemma och njuta utav den svenska sommaren! Innan jag fick reda på USA resan hade jag planer med Fanny att jag skulle följa med henne till Gotland till hennes landställe, men de planerna sprack ju totallt då USA kom ivägen. Dock vet jag inte om det endå går, Fanny vi måste höras!♥ Sen har jag och Angelica också pratat om någon resa ihop, typ också till Gotland haha! 
 
Nu tänker jag sluta skriva om det här, för jag dör snart av längtan haha. Nu vet du det iallafall, tack för kommentaren♥
 

Q/A

∞ Angelica 
 
Vart kommer nit-conversen ifrån? :)
- Jag tog bilden ifrån en hemsida där jag gör mina collage. De finns HÄR och HÄR, vet dock inte om sidorna är falska?
 
Väskan med döskallen var ju skitcool. Var hittar man den?
- Visst är den! Det är samma sak här som med skorna.. Jag vet faktiskt inte vart man kan köpa den, tyvärr! 
 
∞ Linnea 
 
Gud vad vacker du är!
- Taaack, puss på dig
 
Linnea, jag läste din gamla blogg och då slingade du ditt hår precis. Ska du endå göra ombre nu?! :O
- Haha asså nej, jag fick bara något tokanfall haha :)
 
Hur kommer din uppdatering se ut medan du är i USA? (:
- Ja du, det har jag faktiskt inte tänkt någonting på. Jag kommer ju inte göra tidinställda inlägg för varje dag, för jag är liksom borta i 3 veckor. Sen vet jag inte heller om jag kommer ha något internet där borta, men något direktinlägg kommer väl kanske upp om jag söker mig till något Donken eller något! 
Men tror jag kommer göra 4-5 tidinställda kanske, och sen så har ni också fantastiska Angelica haha.
 
∞ Angelica&Linnea ∞
 
How did they taste?
- Jävligt gott! :)
 
2 & 4 <3 Vill du göra ett bloglovinbyte? :)
- Nej, vi använder inte bloglovin.
 

NEW IN ++

Var i FarstaC idag med mammi och kollade runt i affärer :) Kollade inte så mycket till mig själv så hittade inget där.. Sen åkte vi vidare och då hittade jag en BH på HM. Vi köpte även lite kläder åt pappas jobbarkompis nyfödda son. Nu ikväll följde jag med och handlade, fick med mig ett nagellack och en ögonfransböjare hem!
 
 

Nytt

Litet men bra att ha!

Mormor ♥♥

Hej på er, allt bra?
Med mig är allt bra och är just nu hemma med Louise och för en stund sen kom min mormor över. Vi har pratat en massa, jag har lärt henne lite om Facebook, vi har spelat in videos och tagit roliga foton och så har vi fikat lite också. Ätit lite hemgjorda pajer tillsammans med vaniljsås, mums!
Har inte så mycket mer att säga, så kan bjuda på dessa bilder med mig och världens bästa mormor♥:
 
Försökte  lära mormor kolla i kors på sista bilden hahahh!↑  

Shorts ++

 
Ahh måste bara älska slitna jeansshorts med mönster och nitar!! Tänk er med en vanlig basic tröja och ett par av dessa shorts till sommaren hur snyggt som helst.
 

Random inspiration ´´


WANTIES

 
Är lite mainstream och vill också ha detta haha. Nej men, det är faktiskt riktigt tufft och snyggt, verkligen! Dock gör det väl ont, attans hehe. Men aja, ville bara få detta off my chest (+ har jag världens blogglust!).
  

LOVE MY OBEY

Och nej, inget överdrivet alls!

Angelica: Outfit

Jacka . GinaTricot / Jeans - Cubus / Top - NewYorker/
Halsband - Julklapp / Klocka - Guldfynd / Mössa - BikBok / Hunters
 

New Case +

Eller nytt och nytt, tog Angelicas haha!
 

Onsdag

Hej på er! Idag är det onsdag och jag och Linnea startade dagen med en god frukost. Har vi inte nämnt det tidigare så sov Linnea hos mig från tisdags tills idag :) Världens bästa mamma hade iallafall bakat scones och pressat apelsiner. Så för våran del blev det nybakat bröt och färskpressad apelsinjuice till frukost, + te och lite annat gott! 
Vi kom inte på något att göra förs lite senare då vi bestämde oss för att åka hem till Linnea och ta foton :) 
Så jag packade ner lite smink och så tog vi bussen hem till henne. Idag har det varit superbra väder med sol och flera plusgrader wihoo! :) Hade på mig skinnjackan och frös inte!!
Hemma hos Linnea fixade vi oss, lockade håret, sminkade osv och sedan gick vi ut och fotade varandra. Ni har ju redan sätt resultatet.
Jag åkte hem runt 19 och åt middag och snart ska jag städa undan Linneas madrass och kolla på film.
PUSS!'


TODAYS

Topp - Hollister I Jeans - JC I Halsband - Ginatricot I Skinnjacka - Ginatricot I Hunters ,+ curls
 

One Way Or Another ♥♥


PHOTOSHOOT 27/2

Idag hade vi en liten så kallad photoshoot, med skinnjacka och hunters! Lite vårkänslor liksom! 
 










 

Right now - PHOTOSHOOT


Goat Edition mohahaha

 
 

New ++

Idag i stan fick lite nya söta trosor följa med mig hem + en supertuff tröja med OBEY tryck! Somsagt är jag i ett stort behöv av simpla men endå fina tröjor, och en sån tröja köpte jag idag! OBEY ♥♥
 
 

Martes

Började dagen som igår, gick alltså upp tidigt och följde med mamma till jobbet och jobba. Låter super trist men jag gillar det hehe. Åt först frukost på jobbet, med mammas kollegor haha! Kände mig så vuxen!  Aja, jobbade till ungefärliga tolv då jag köpte en god (men onyttig) lunch. Någon som kan gissa vilken?  Gick även runt i lite affärer med mamma och vi köpte lite underkläder till mig, wihoo hehe.. Efter ett tag tog jag tuben in till t-centralen och mötte Angelica HAHA standard! Vi gick runt i affärer ännu mer och jag hittade en supersnygg tröja. Sen drog vi till Sergel där vi kolla på bio, Berättelsen om Pi. Filmen var helt ok, hade förväntat mig lite bättre men men. Mysig tisdag iallafall! 
Skyndade mig sen hem för att snabbt äta och sen fixa mig inför träning. 
XOXO //linnea ♥
 

OBEY

Köpte den här gosiga och snygga tröjan inne i stan idag för 249:- Är lite osäker på färgen och storleken men jag älskar den ändå! 
Var som sagt i stan idag och köpte denna + gick på bio med Linnea. Hon kommer skriva mer om det senare så håll utkik.
PUSS!

Don´t forget to be awesome


Min älskling är hemma!

Woop idag fick jag äntligen tillbaka min Iphone :D Det gick snabbare än vad dem sa och jag fick en helt ny, Nu måste jag bara sätta igång med alla inställningarna och sen kan jag använda den :)

Coh Phangan

Var och åt middag med familjen på en Thai restaurang ikväll :) Kan verkligen rekomendera den till er som gillar thaimat! Coh Pangan heter stället och ligger på skånegatan på söder. Det var skithäftigt med en massa ljudeffekter och belysningar. Kändes som om man satt utomhus i thailand. Det blev fejk strömmavbrott så att lamporna började blinka med åska osv. As ballt! 
Åt iallafall friterade scampi till förrätt och nudlar med scampi och jordnötter mm till huvudrätt. Det godaste jag ätit på länge faktiskt :) 
 
Nu ska jag ta och borsta tänderna, sen laddar jag och syrran upp med massa täcken och kuddar i hennes bigga säng och spelar playstation eller kollar på film.
PUSS!
 

25 Febuari 2013

Började dagen med att gå upp rätt så tidigt och sedan åkte jag med mamma till jobbet och jobba. Någon gång vid 12 så gick vi till centrum och lunchade på ett mysigt café. Tog bakad potatis tillsammans med curry kyckling, mums! Efter kollade vi i lite affärer innan jag jobba någon timme till innan jag tog en buss till Angelica. Hemma hos Angelica gjorde vi först inte mycket. Spelade 4pics1word, kollade på gamla bilder, var med Tindra, kollade på roliga videos på youtube, tog foton osv osv. Helt plötsligt kom Angelica på idén att köpa glass, haha! Så vi tog bussen till Lidl somsagt och köpte en fejk B&J. (Inlägget under!). När vi kom hem käka vi lite glass innan Angelica började fixa sig med hår, smink mm. Sedan skjutsade hennes pappa hem mig, medan de fortsatte in till stan för att käka på resturang. Ååååh!
XOXO //linnea 

Tips - Fejk B&J

Idag köpte jag och Angelica en billigare variant av B&J på Lidl. Vi tyckte båda att Master Of Tast (glassen) var jättegod så därför tänker vi tipsa om den här på bloggen! Den kostade 25 kronor alltså hälften av en "äkta" B&J, + så smaka den ungefär likadant. Därför kan man ganska snabbt räkna ut att detta är ett väldigt hett och bra tips för er som är som mig och Angelica,
alltså glass tokiga!
 
Vi köpte Cookie Dough, as usual!

They see me rolling, I ate them


Önskerubrik?

 
Nu har jag och Angelica bloggat på ett litet tag, om alla möjliga saker. Men nu behöver vi lite respons från er läsare,  genom kommentarer. Vi vill veta om ni tycker det är kul när vi bloggar om mode, eller ni kanske tycker tips är roligare? Eller kanske något vi inte ens bloggat om? Så vi skulle behöva lite hjälp på traven så fixar vi resten. :)
Update: Vet dock inte riktigt vad detta kallas, men andra brukar kalla det Önskerubrik så då kör jag också på den. 

Slapp söndag

Haft en hemma dag idag. Inte gjort något specielt utan bara tagit det lungt, suttit vid datan och duschat :) Blir ett väldigt kort inlägg nu men bättre det än inget! Kommer spendera kvällen hemma också. ska antagligen kolla på Johan Falk 21:00 på 4.an eller så sätter jag på en film och kryper ner i sängen. Är jätte sötsugen så måste leta i skåpen också haha. Det var allt jag hade och säga. PUSS!

KOMMENTERA GÄRNA VAD NI VILL LÄSA OM HÄR PÅ BLOGGEN SÅ ATT DEN BLIR ÄNNU BÄTTRE MED MER VARIATION PÅ INLÄGGEN! ♥
 
313829_334411896662915_501847851_n_large

Spring ++

 
 Jag tycker det är sjukt snyggt med ljusa byxor till våren! Ska införskaffa mig ett par nån dag.
Vilken outfit gillar ni bäst? 1 eller 2.

Bekännelser /A

♦ Jag hatar och älskar mitt hår! Vill att det ska bli antingen platt eller lockigt, mitt är vågigt och ser risigt ut ofta...
♦ När jag äter chips blir jag sugen på godis och tvärtom. 
♦ Jag rev mig precis på handen..
♦ Jag hatar att läsa och läser väldigt sakta! Vi skulle varit klara med en bok i skolan som jag precis har börjat på..
♦ Det var längesen jag var utomlands, typ 2 år. Vi håller på att renovera det är därför..+ vakt till hunden.
♦ Åker till Gotland i sommar och är där på min födelsedag?
♦ Jag har aldrig skadat mig ordentiligt, aldrig brutit något eller så!
♦ Jag älskar att dansa och sjunga hehe.
♦ Längtar ihjäl till sommaren och att bli brun, är ganska beroende av att bli brun på sommaren och ligger ofta och pressar i solen hoho! 
♦ Är ett matfreak!
♦ Jag älskar att inreda!
Från April 2012!

Härlig morgon

Hej på er sötisar! Jag vaknade runt 12 och gick upp och ut med Tindra i solen. Åt en god frukost, typ Amerekansk med bacon och ägg och rostat bröd.
Eftersom det är jätte fnt väder ute idag med blå himmel och strålande sol gicj jag ut och satte mig på våran inglasade terass. Efter ett tag kom även mammi och Tindra ut och då fick jag nått ryck att ta ut en standdyna haha. Så jag låg på den mitt på snön? Fotade Tindra en hel del också! 
 
Dagen kommer antagling forsätta inomhus.. ska rensa lite i rummet tror jag :)

Dagens Planer

 
Först ska jag och familjen till våra kusiner på släktfika. Min kusin Sophie har fyllt 17 år, wow! Sen direkt efter åker jag och lirar en match med handbollslaget, woopwoop! 
Aja, nu måste jag gå för ska hoppa in i duschen. ¡Chao!

-

Igår var det första dagen det här året som jag verkligen sov ut, sov liksom till kvart över ett. Skitskönt iallafall. När jag vakna möttes jag av ett sms av Fanny om jag ville följa med henne medan hon jobba. Tänkte att det kunde vara lite mysigt, en liten powerwalk liksom med massa härligt snack! Därför satte jag på mig jeansjacka och springbyxor (!!), för trodde liksom jag skulle få upp värmen snabbt. Men istället frös jag typ ihjäl, när jag kom in 3 h senare hade jag tappat känseln i fötterna! Eeh, blev lite rikare iallafall. ;) 
 
När jag kom in myste jag direkt ner mig i sängen och somna. En timme senare väcktes jag av Louise som sa att det var middag. Tacos! Efter maten städade jag rummet lite lätt innan Angelicas familj kom över. Vi kollade som vanligt på Mello, medan vi åt massa grönsaker, dipp, chips, ostbågar, nötter osv. Jag och Angelica fortsatte också på vår danskoreografi som vi kom för någon vecka sen. Annars gjorde vi inte så mycket, gick ut med hennes söta vovve och spelade 4pics1word. 
Har inga bilder från dagen förutom på min tacos, men dock ser den äcklig ut så får bli ett bildlöst inlägg! Kram!

Badrum

Vaknade runt 11 och segade i mig en god frukost, vaniljyoghurt med flingor och mango. Satte på mig kläder osv och åkte sedan till nått badrumshus haha. Vi ska göra om vårat badrum så jag följde med och kollade på kakel och möbler mm. Så min dag har inte varit så rolig hittills då jag bara har varit inne i olika badrumsbutiker..
Men ikväll ska familjen till Linnea och så ska vi som vanligt kolla på mello tillsammans. Slutar alltid med att jag och Linnea hittar på nått annat istället :)
 
Innan det ska jag städa rummet och kanske fixa om lite småsaker om jag hinner! Måste äta också sjukt hungrig.
örde på skinnjacka och Hunters idag!

Kenza - stil

Jag tycker att kenza är den storbloggaren med finast stil. Åhh älskar hennes kläder. bli mina! 

-

Film nu! Puss sötisar!

tjugoandra

Vaknade strax innan sju och kände mig lite småsjuk, ni vet förskyld mm. Men krigade mig endå till skolan, och hann även göra lockar i håret mihih. I skolan jobbade jag ensam då jag var tvungen att göra klart en uppgift som skulle in på eftermiddagen som jag inte ens hade börjat med! Men så grym som jag är hinner jag, dock åt jag ingen lunch. Sen på bg var jag fett excited, för vi skulle nämligen få glass. Dock fick vi värsta fattig glassen, bara en liten smal chokladglass på pinne. Hade förväntat mig glass med massvis av chokladsås och maränger liksom. Aja, jag överlevde iallafall. Slutade tolv och fick looov, wehoo! Drog då till Globen och köpte lunch innan jag drog till jobbet. ;) Jobbade i ungefär 3 timmar, tills Angelica ringde mig. 
Gick och köpte en god varmchoklad med grädde på Espresso House innan jag satte mig på tunnelbanan och mötte Angelica. 
Våra planer var att fika på Café60, som vi båda hade hört var jättebra. Dock hittade vi först inte cafét, haha så vi vandra omkring på ett och samma ställe haha! Iallafall, på cafét beställde vi först varsin ceasarsallar innan vi gick upp och satte oss. Satt säkert där i 1,5 h och snacka om allt och inget! Förresten, cafét var jättemysigt, bra personal osv. så jag kan lugnt tipsa om det! 
 
Runt 18 drog vi därifrån men ville inte hem riktigt ännu. Vi ville typ till kungsträdgården och kolla om man kunde åka skridskor haha. Dock gick vi vilse, hahah! Vi gick typ runt i cirklar i typ 40 minuter, men vi skyller på att det var jättemörkt! Aja, eftersom vi aldrig hitta kungsan drog vi hem, eller aa till centrum där vi köpte godis. Sedan vandra vi hem till mig och nu är vi här och har landat med massvis av godis och andra onyttigheter! 
/linnea
 
 
 

Angelica: Min dag

Hej på er fina! Jag har lov nu woop!! Otroligt skönt och ska försöka njuta så mycket som möjligt haha. Hade en riktigt skön och rolig skoldag idag :) Började med sovmorgon till 11:30, skulle ta en tidigare buss men missade den eftersom den var för tidig.. Men jag han precis till min första lektion som var Historia. Den lektionen var trist fast slapp. Vi kollade på en dokumentär hela lektionen. sen hade jag en kort lunch innan det var samhällskunskap. HAde ingen vanlig lektion utan vi var 2 klasser som lyssnadepå nån gubbe som pratade om ekonomi. Var ganska intressant handlade om skulder och sånt. 
Det bästa var sista lektionen. Lärarna i min skola hade fått tårta idag för att det gick bra för skolan hehe wtf? Nej men det är många som söker in till den och det har tydligen gått neråt i många skolor pga av att de inte är lika många 97? Iallfall.. någon i min klass frågade våran mattelärare varför dem hade fått det och det slutade med att hon gick och kollade om det fanns kvar. Jag trodde att hon skulle komma tillbaka med typ en halv tårta men nej.. de kommer inbärande med 2 superfina helt nya tårtor. HAHA alla blev typ galena. Så matte lektionen blev ett tårtkalas typ :) Sen var hon så bäst att vi fick sluta och ta lov 15:20 istället för 16:05! Nice. Blev ingen mate alls hoho. 
Direkt efter åkte jag in till stan där jag mötte Linnea. Vi skulle fira in lovet lite PUSS!
Bild från Ettigen.

@ Café60


++ Ombre

Har nog aldrig varit såhär sugen på att göra ombre... Men frågan är, vilken? Kommentera och du får en puss :*

Outfit-inspiration

Det känns som om jag aldrig varierar mina outfits! Men det har antagligen med vintern att göra..vill ha sommar och kunna ha på mig mina älskade sommarkläder.

One direction - One Way Or Another

♥ Mina älsklingar ♥
 

Uppdatering

Hej på er finisar! Sorry för den låga uppdateringen idag men jag har inte haft tid. Hade kemiprovet idag i 2 och en halv timme så slutade 17:00 :O Gick inte speciellt bra, var ofokuserad mm. Jag kom hem runt 17:30 och har ätit god middag. Blev soppa först och sen mat-vofflor med tillbehör MUMS! Ska hoppa in i duschen snart och sen slappa framför tv eller blogga woop.

-

Gammal klassiker! :D

ME GUSTA

 Galet stilrena & snygga plagg, riktiga wanties! Har faktiskt ett stort behov av sådana tröjor som är fina i sig själva som dessa ovanför, så slipper man överdriva i tusentals smycken! 

BEKÄNNELSER /L

♦ I början av sommaren åker jag till USA (!!)
 
♦ Jag kommer inte vara hemma när jag fyller 15 år
 
♦ I bussen sitter jag alltid på vänster sida, på chaufförens sida. Känns fel och sitta på höger haha! 
 
♦ Den enda serien jag kollat helt klart på är nog DH (desperate housewives)
 
♦ Jag ser fram emot One Way Or Another videon superduper mycket!
 
♦ Varje gång jag tar parfym tar jag två sprut, kan absolut inte ta fler eller mindre! (Bra att veta vaaa)
 
♦ Den bästa kombinationen är choklad, sura remmar och energidricka
 
♦ Fast jag nyligen köpte en ny vinterjacka vill jag mer än gärna bära massa underbara vårjackor och skor! ♥
 
♦ Jag har bestämt att jag inte ska använda smink på ett tag, för min hud blir så himla torr av sminkborttagningen.
 
♦ Jag har fastnat helt på bana 23 på Candy Crush Saga, help pleeeeaasssee! :( 
 
Härlig dag↑


20/02

Vill först och främst ursäkta att jag inte bloggat så mycket idag, men har verkligen haft fullt upp!

Började dagen med att vara i skolan. Hade kurs dag, och hade en föreläsning om 1:a världskriget, slöjd och bild. Slutade klockan 14 men så grym som jag är, är jag kvar i skolan till halv 5 och jobbar bild. ← Mästaren ! Fick sen skjuts hem av mamma och när vi kommer hem börjar jag med en syssla som jag gör varannan vecka. Nämligen laga middag till familjen! Denna vecka körde vi på väldigt nyttigt och tog laxsås, fräta grönsaker, ris och bubbelvatten. Det var otroligt gott för att vara fisk! Sen har jag varit duktig och plugga fram till nu, ungefär 2 h! ← MÄSTAREEEN X10000000! 
 
↑ En liten förklaring till varför jag inte uppdaterat så jättebra idag. Men det blir ändring på det till helgen då jag får Sportlov då jag kan öka bloggningen till MAX + erbjuda roligare bloggning då jag inte är i skolan. Puss!

Plugg Plugg Plugg

Känner mig så jävla duktig som sitter instängd på mitt rum på golvet och pluggar! Kan inte allt men jag kan något iallfall. Ska plugga ca 30 min till och sen gå ner och chilla woop :)
Tråkigt ilägg men var bara tvungen att få ur mig lite ehehe..
 
Ska bli sååå skönt att få sportlov på fredag!

Blandat



Summer ++

Så himla fin sommar outfit!! Vi har lagt upp en massa sommar relaterade bilder här på bloggen men vi LÄNGTAR! 
Tänk er att få bära sommarkläderna igen..
 

tjugonde

Onsdag, halva veckan avklarad! Imorde var min buss mot stan unigefär 15 min sen.. Jag skulle på musseum med skolan och några i min klass väntade på mig vid tunnelbanan. Men eftersom bussen var sen och yunnelbanan var jätte seg pga av köer så var de tvungna att gå. Jag kom tillslut fram till Gamla stan och hade absolut ingen aning om vart jag skulle. Fråga på pressbyrån mm. Som tur var kom några andra från klassen oc vi hittade :) 
På nobilmusset fick vi lösa problemlösningar haha rätt kul faktiskt! Man skulle rita och sånt. Sen kollade vi på ngon tråkig film och efter gick jag och några fler till McDonalds och käka lunch.
Eftermiddagen spenderades i skolan var rätt kul det med faktiskt. Kom hem vid 16 och måstesätta igng med pluggandet till kemiprovet imorgon :O
Tumblr_mgxxalz8uw1qd8xsio1_500_large
Weheartit
 


Angel

Älskar dig bästavän pluttan livet ut! ♥

Dream outfit ++

Såå fint till våren! Behöver inte just vara de här sakerna men liknande stil till bättre budget!

It's just a bad day, not a bad life.


Ice cream


19/2 -13

Hej på er fina! Tisdagen har varit helt okej, har inte hänt något speciellt gått i skolan som vanligt. Försov mig imorse men fick som tur var skjuts och kom bara ca 5 min sent. Hade inte sista lektionen heller för halva klassen skulle hålla tal. Kom hem för ett tag sen och har sedan dess hunnit äta ett gott mellanmål, skagenröra mm :)
Måste plugga inför kemiprovet idag men tror att jag ska ta en powernap först.
 
Imorgon har jag programdag i skolan och min klass ska till nobellmuseet och sen lösa problem? Hehe låter ganska tråkigt men man får göra det bästa av saken! 
Vi hörs snart!
En bild på oss från nyår! Samma dag som headerbilderna på mig :) 

At School


Top Model Sverige

Top Model Sverige på 3:an nu! Love it! Kollar ni på Top Model och har ni någon favorit? 

Justgirlythings


Äter middag helt ensam...

Vet att ni älskar mina matbilder, sååå!

Tips - ansiktet

 
Ni som läst min tidigare blogg har förmodligen redan blivit tipsade om dessa produkter. Men eftersom det är en hel del nya läsare så tänkte jag passa på att tipsa er! Bilden är tagen i sommras om ni undrar varför det är grönt och ingen snö :)
 
Neutrogena/Visibly clear. Hemma hos mig har vi unigefär 5 olika produkter i den här serien som vi köper om och om igen. Dessa↑ två är mina favoriter.
 
 
Krämen längst fram är en olje-fri ansikts salva, den är bra om man är kännslig mot finnar och inte vill ha en sån fet kräm. Jag har haft väldigt tur och har inte det problemet men jag älskar den här ändå och vem vet, om jag haft en fetare kanske jag skulle fått fler finnar? 
Den sjunker in snabbt i huden och är sval och skön att applicera. Jag klarar mig seriöst inte utan den! Efter jag har blött ansiktet, duschat osv blir jag jätte torr och då är denna perfekt!
 
Den bakre tuben är en ansikts skrubb som rengör huden osv. Har igentligen inte så mycket att säga om denna förutom att den luktar jätte fräsht och är super bra!
 
Tips från mig till er - dem finns att köpa lite här och var, bla IcaMaxi.
 

NÅGON SOM VILL GÖRA ETT

Vi försöker bygga upp statestiken så mycket som det går, så vill någon göra ett länkbyte!? Kommentera isåfall nedan ♥ ↓

I BELONG WITH YOU, YOU BELONG WITH ME


Angelica: Todays

Dagens outfit för min del. Färgerna är inte rättvisa, tröjan är guldig igentligen.
Nät tröja - Veromoda
Militärjeans - BikBok
Armband - NewYorker
Till detta hade jag svarta naglar och uggs.
 

++ DÖTUFFT!

Vem vill inte bära denna dötuffa outfit?! Åååh! 

˜SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND ˜


SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM OSS

♦ Våra föräldrar har varit vänner sen de var små.
♦ På det sättet har vi känt varandra hela livet men blev riktigt riktigt bra kompisar typ 2011.
♦ På tal om 2011, sommaren 2011 blev vi inlåsta på Ica MAXI! 
♦ Vi har båda två kontaktlinser.
♦ Förra terminen gick vi på dans ihop, show dance.
♦ Vi har varit barnvakt åt en 6-årig tjej tillsammans. 
♦ Vi har som ett mål att vi måste åka till Grönalund tillsammans denna sommar, aldrig gjort det tillsammans faktiskt. 


Saknar min bebis

Åhh är på dåligt humör eftersom jag var tvungen att lämna in min iphone på lagning idag.. Hade inte änns gjort något fel utan den vägrade bara ladda :( Nu måste jag ha min gamla telefon som inte änns går att surfa på utomhus och den har inte änns ett simkort. Måste fixa det så jag kan sms och ringa! Satte på ett appel klistermärke på den så att den påminner lite om min bebis haha. 
Känns typ tomt utan den men får stå ut i ca 3 veckor.
 
Nu på kvällen har jag duschat och ätit midag. Skulle ha pluggat idag men skiter i det och målar naglarna med mitt nya nagellack jag köpte idag PUSS!

+ healthy

 
 
Detta är en av mina favorit frukostar/melisar faktiskt. Nu kanske jag överdrev lite och tog ovanligt mycket menmen. Detta åt jag iallafall för drygt 1 timme sen, riktigt nyttigt och gott!
Vill ursäkta uppdateringen från min sida idag, men som tur är har Angelica iallafall varit duktig! Idag har jag inte gjort något speciellt. Hade handbollsmatch mitt på dagen mot dåliga Jakobsberg, vann med 41-4 och jag själv gjorde 8 mål. Annars innan matchen gjorde jag inte så mycket, kollade bara på Hunger Games i sängen med glass ← STANDARD! Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska vara duktig och plugga fram till maten. Pusshej!

VICTORIAS´S SECRET

Inte världens finaste collage med det här är några wanties från VS.
Älskar verkligen bodysplaherna!

Sunday

Hej på er söta! Dag är det söndag, helgen går för snabbt! Har inte direkt några planer för idag..ska försöka plugga lite, måla naglarna, duscha och sen kanske jag måste lämna in min iphone :( Den har inte laddats på hela natten någon som vet vad felet är? 
 

Igår märkte vi att designen försvinner när man trycker på en kategori mm men det ska hon som gjorde våran desigt antagligen fixa. Bara så ni vet.
Hörs snart!
 

Vad tycks?

 
Det skulle vara jättekul om vi kunde få gång på statestiken redan första dagen och kanske lite kommentater?! Så då kan ni ju börja med och kommentera vad ni tycker om headern, hiss/diss?
Sen får ni jättegärna hjälpa oss att få gång statestiken, kanske att länka bloggen någonstans kanske? Isåfall, jättegulligt! ♥

Spring ++

Klippte ihop ett outfitscollage med lite lovely kläder..tog typ två timmar för tänkte göra en sak som inte blev bra tillslut hehe. Hoppas ni tycker om bloggen hittills!
/Angelica

NEW ♥♥

 
Efter Romme åkte jag dirket hem och packa upp, käka hamburgare och tog ut min kanin Dumle. Sen åkte jag till Angelica där hon mötte mig på busshållplatsen. När hon kom hem hade hon redan fixat allt med sängen och allt, bara för att hon visste hur trött jag skulle vara. Vi höll på en stund med det hemliga projektet innan vi tillslut satte på en film. Det fick bli 13 snart 30 som jag redan sätt men fortfarande tycke är bra! Dock somnade jag under filmen så jag borstade aldrig tänderna eller bytte om till sängkläder hoho.
 
Vaknade runt 11 och chillade. Sen käka vi frukost som hennes mamma hade fixat och sen började vi fixa oss. Plattade håret, sminkade oss och sånt. Sedan kom mamma och hämtade oss och skjutsade oss till Globen. Där mötte vi upp en tjej som jag köpte en jacka av, nämligen en Fjällräven haha #happy! :D Sen åkte vi till handen där vi mötte en annan tjej, som däremot är lite hemligt för tillfället haha. Sen kolla vi lite i centrum och Angelica köpte en mascara innan vi tog bussen hem. 
 //linnea

New in

Köpte the Rocket mascaran idag och de två armbanden fick jag i alla♥dag present. Love it!
/Angelica

angelicalinnea.blogg.se

Jag heter somsagt Angelica och är född 1996. Jag bor i Stockholm med min mamma, pappa syster och hund. 
På fritiden gillar jag att umgås med mina vänner och shoppa hoho.
Har jättedåligt tålamod och hittar gärna på spontana grejor. 
Matfreak haha nejmenjo. Jaha vad ska man skriva mer? Hade en blogg innan denna men kommer satsa mer på den här!
Hope you like it!♥
 
        
Jag är då den andra bruden som kommer blogga här och kallas eller aa heter Linnea. Jag lever mitt liv i huvudstaden och är 98, alltså två är yngre än Angelica. I min vardag går jag i 'älskade' skolan, är med mina kära amigos, spelar handboll och typ shoppar mihih. Eftersom jag inte riktigt har något mer viktig information att säga kan jag väl nämna att jag är in love with One Direction. ♥  Nejmen jo det är sant, iallafall kramkram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.