Shopping - London

La precis ut andra delen på min shopping jag gjorde i London på min Youtube kanal. Lägger in båda delarna här så får ni se allt i videoformat istället för bilder. Är sjukt nöjd med alla min köp! 

Strax mot Gotland.

Om en kvart ska jag gå hem till Isabelle, och vi ska sedan åka mot Gotlandsfärjan och Gotland. Vi ska till Fannys landställe och stanna där i 8 dagar, och jag känner på mig att vi kommer ha hur kul som helst. Fanny är redan där så hon kommer vänta på oss i hamnen när vi kommer.
Jag önskar alla en trevlig vecka, för det kommer jag absolut ha.
 
Gotland förra året.

Happy Tuesday

I detta inlägg ska jag blogga om dagen, men måste bara tillägga att bion The fault in our stars som jag såg på igår var så in inihelvetets grym. Trodde inte alls att sånna filmer var min grej, men jag bara grät och grät hela filmen ut. Iallafall. :')
 
Min tisdag har varit som rubriken, en jädrans glad dag. Började dagen med att gå upp klockan 8 och det första jag gjorde var att dra ut och träna dryga timmen. Eftersom jag inte ska träffa sjukgymnasten på ett tag har jag fått ett slags schema med övningar jag ska göra varannan dag, som jag alltså gjorde idag. Efter övningarna duschade jag och fixade mig lite snabbt innan jag hoppade på bussen. Träffade på Isabelle, Gabi och Markus, och vi alla drog till Djurgården där vi hade det jättemysigt. Satt blandannat på ett träd som liksom låg över vattnet, svårt att förklara men kul var det iallafall.
Runt tre drog jag och Isabelle oss till Tele2 arena och O'learys. Mötte mamma en snabbis som gav mig pengar innan vi mötte på Isabelles familj och kusiner. Inne i O'learys var vi i ett par timmar då vi bowlade, spelade en hel del spel, käkade middag och kollade på vm matchen Italien - Uruguay. Tog revbensspjäll till middagen och herregud vad gott det var!! Åkte hem efter matchen och umgicks med Isabelle under kvällen.
 

Vardagslyx.

Efter att jag kom hem från sjukhuset blev jag sugen på något riktigt gott och gjorde alltså det här. Pannkakor, jordgubbar, banan och choklad, nomnom. Nu känner jag mig riktigt mätt, go och gla', och ska alldeles strax börja fixa mig för ikväll blir det bio med Aji, Estefania och Ivana. Trevligt, känns som det var länge sedan jag var på bio. Och ni kan ju gissa vilken film! ;-) 

LONDON 2014

Natten mellan fredag och lördag kom jag hem från London. Har haft fyra underbara dagar med Jessika i en stad som jag absolut vill besöka igen. Vi flög dit på tisdagen, checkade in på hotellet, shoppade och åt middag + Starbucks. Hotellet var mycket finare än förväntat. Rummet var jätte fräscht och vi hade utsikt över Big Ben, London Eye osv. Det låg ca 1 minut från tunnelbanestationen Tottenham Court Rd och lika nära Primark som jag älskade. Dagarna bestod av goda frukosts, lunchar och middagar, sevärdheter (Madame Tussauds, London Eye mm), shopping och mycket mer. Vi träffade några killar i en butik som vi blev vänner med. Gick ut en kväll med några av dem och satte oss i en park vid Buckingham Palace. Under hela resan hade vi bra väder vilket jag är glad över då man gick mycket ute och så. Åhh det var så jävla nice, vill göra om detta.!
 

MIDSOMMARAFTON.

 
Igår var det Midsommarafton och jag hade en jättebra dag med familj och vänner. Eftersom vi skulle få gäster hem till oss bestod förmiddagen och lite av eftermiddagen till åt att städa, hjälpa till med maten och göra min midsommarkrans som jag förresten blev väldigt nöjd med!
Gästerna som kom var Angelicas familj (förutom Angelica lol) och Sylvia, Magnus och lilla Kendra som är 8 år, och de kom vid fyra tiden. Hade en jättemysig kväll med massa god mat, dans, sång, busning med Kendra, hjälpa till med drinkar mm. Midsommar är en viktig tradition för mig, då jag älskar att samla familj och vänner tillsammans som exempelvis middagar. Det blir extra kul också då det är sommar och man har chansen till att bära fina somriga klänningar och kransar. ♥

My last two days.

 
Onsdag
Igår gick jag upp tidigt och tog bussen in till sjukgymnasten då jag skulle träna lite. Allting gick verkligen piss, var sjukt trött och hade ingen ork till att göra övningarna bra. Efter runt en timme träffade jag mamma och drog till hennes jobb där jag jobba cirkus fyra timmar. Har det verkligen askul på hennes jobb, hennes arbetskamrater är ju bara för sköna! Iallafall, runt tolv lunchade även vi på en italiensk restuarng, nomnom. Mamma och jag åkte hem tillsammans vid fyra och det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha lite snabbt. Kvällens planer var att alla vi i föräldrargruppen (orkar inte förklara vad det är, bara att personerna där är personer jag vuxt upp med) skulle spela brännboll samt ha picknick som vi har en gång varje år. Iallafall, så stället där vi skulle spela brännboll låg en bit bort och vi åkte därför bil dit. Därför jag nämner detta är för att jag vill tillägga att världens bästa syster har tagit körtkortet och vi två åkte dit tillsammans, medan mamma och pappa tog andra bilen. Supercoolt!! Aja, kvällen var mysig och som tur var slapp vi regnet. Kom hem runt nio och kände mig alldeles trött i benen, så det blev sängen direkt. 
 
Torsdag
Som dagen innan gick jag upp tidigt och åkte till sjukgymnasten för att träna. Fast denna gång följde mamma med och att idag var även första gången jag sprang på löpband efter operationen. Herregud vad kul! När jag var klar åkte jag direkt hem och duscha, och överraskades sedan av min syster som hade lagat amerikanska pannkakor till mig. Cute. Vid tre tiden tog jag cykeln ut på en tur och plokade helt olika sorters blommor, för imorgon är det nämligen Midsommar och jag hade tänkt att ta tillfället i akt och faktiskt göra en midsommarkrans! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det var jag som stod för middagen ikväll, och annars har det varit kaninmys och fotboll som varit på schemat ikväll. Inte så värst dålig dag endå.
 
Update: Angelica är i London och därför är det jag som sköter bloggningen just nu.

17 juni 2014

 
Min dag har varit jättebra! Mötte Anna, Isabelle, Gabi, Casper, Marcus, Oliver, Magnus och Gille runt tolv vid alléplan där vi köpte godis, chips, dipp, energidricka och pizza innan vi drog hem till Marcus där vi spenderade några timmar. Vi hällde upp chips och godis i skålar och fixade även dipparna, innan vi började byta om till badkläder. Vi badade i hans pool vilket var superkul, innan vi bara var på hans altan och dansade med musiken. Sedan kollade vi på film (21 Jump Street, åh älskar den filmen!) innan vi alla gick ut på en spontan promenad i "värmen".
 
Fick skjuts hem av Gabis pappa och det första jag gjorde när jag kom hem var att äta middag. Kvällen umgicks med Isabelle och Anna och vi skrattade supermycket, åh älskar sommarkvällar och speciellt mina vänner! ♥ 

School's out festival

Att inviga sommarlovet med School's out festival var verkligen ett toppenbeslut. Vid 19 nångång igår tog jag bussen och mötte Angelica, och sedan Aji. Vi tog tillsammans pendeltåget och bussen till Sollentuna och Edsbergsparken, där School's out festival skulle utspela sig. När vi kom dit käkade vi först innan vi träffade på några tjejer och killar som Aji kände litegrann. Kvällen var verkligen hur bra som helst. De spelade sjukt bra låtar, med dj:s som bland annat John De Sohn! Men det roligaste på hela kvällen var helt klart skumfesten, alltså de sprutade ut så jävla mycket skum över hela 'dansgolvet'. Så jävla roligt. Blev som värsta poolpartyt, alltså shit. Och det kändes även så jävla underbart att de fyra brudarna som var främlingar till mig för bara två timmar tidigare, kändes som vänner jag haft hela livet. ♥ Runt halv ett drog vi till Edsviken där vi nattbadade halvnakna, alltså herregud vilken kväll. Fick skjuts hem av Ajis bror, och när jag kom hem blev det raka vägen till duschen! 
 
 

SOMMARLOV

Nu är äntligen årets bästa tid här! Hade skolavslutning i tisdags alltså den 10/6. Mitt sommarlov har varit riktigt bra hittills och jag har ännu mer roliga saker framför mig. Efter avslutningen drog jag och sex andra tjejer från klassen in till stan där vi firade lovet med lunch buffe. På kvällen drog jag på fest vid rudan som är ett ställe vid en sjö. Det var jättekul med massor folk, musik osv. Igår åkte jag till Sollentuna till en festival med Linnea och Aji. Vi mötte upp lite tjejer som jag aldrig träffat förut. Det känndes så sjukt, som att vi känt varandra i flera år. Linnea kommer skriva mer om kvällen, kan väl bara säga att den var jävligt nice! såg John de Sohn mm, nattbadade och åkte hem utan skor och jacka som jag glömde på stranden asså haha. Idag vaknade jag med världens halsont och ska snart åka och mta Aji som har mina skor och min jacka. Otroligt bra start på sommarlovet!

Skolavslutnings Outfit.


Skolavslutning

Hade skolavslutning, igår herregud vad tom man känner sig. Efter 4 år ska alla skilljas åt, och kämpa vidare i alla möjliga gymnasium. Samtidigt är det jävligt skönt med sommarlov och en fortsättning i livet, dock kunde jag inte hålla borta tårarna igår. Jag grät och grät, jag grät tills jag inte kunde gråta mer. Så illa var det! Har inte så mycket mer att säga, så bjuder på två biler istället.
 
Pappa och jag.
 
Jag och världens bästa lärare Jesper. 

Ett år sedan.

 
 
Då resan till USA började.

I made it!

 
 Känns så himla fantastiskt superbra att kunna skriva rubriken, 'I made it!'. För det har jag nämligen gjort. Jag vet inte riktigt om alla kommer ihåg men när året startade i januari påbörjade jag att vara nyttig. Var någon spontan grej, som jag bara trodde jag skulle hålla i några veckor. MEN, det höll faktiskt så länge så att jag slutade nu i veckan. Jag har tillochmed räknat, 22 hela veckor. Herregud, vad stolt jag är över mig själv! 
Detta är inget jag vill hålla på med i sommar, då jag vill kunna stoppa i mig vad jag vill utan att behöva tänka på det. Dock tänker jag fortsätta med detta i höst, för man känner sig så jävla duktig. Plus har min kropp och hud reagerat jättebra med denna 'diet'. Exempelvis har jag knappt fått några finnar alls detta år, och hur BRA är inte det?

Nationldan 6/6

Idag kom släkten hit och fika lite eftersom det är Sveriges nationaldag. Ska strax äta middag sen duscha och kanske träffa nån kompis, PUSS!

Studentfirande

Hej på er! Igår vid 13 åkte jag och mamma in mot sickla där min barndomsvän Andreas hade sitt utspring. Mötte upp hans föräldrar, syskon, släkt osv innan vi såg honom springa ut. Sån jävla lycka! Nästa år är det min tur och är så himla taggad. När de åkt iväg med flaket begav vi oss hemåt där vi väntade på att Julia och pappa som jobbat under dagen skulle bli klara. Efter det drog vi hem till Andras där själva mottagningen var. Super kul och mysigt att träffa alla och så. Vi åt god middag, jättefin tårta mm, umgicks, mös med deras kattunge, Adde öppnade paket osv. Var där till ca halv två på natten innan vi åkte hem. Verkligen bra dag och grattis till alla er som tagit studenten!
 Alla bilder är tagna från mamma och Sylvia (andras mamma)

Bal 2014

VILKEN JÄVLA KVÄLL. ♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Juni

Kan knappt fatta att det redan är juni. Har höga förväntningar på den här månaden och jag hoppas att det kommer bli awesome. Får sommarlov om 10 dagar och en vecka efter det åker jag till London. P E R F E K T