Håret

(lite oproffsigt gjort därför ser det sjukt ut) 
Jag vill göra något med mitt hår, första preoriteting är klippning men jag vill färga eller slinga också. Jag har testat, brunt, ljusa slingor och rött. Funderar på att färga ljusbrunt som på den tredje bilden ungefär fast lite varmare ton. Samtidigt har mitt hår blekts en hel del nu under sommaren och ser ut som på första bilden. Det skulle kanske vara snyggt att lägga i lite blona slingor lite då och då. Åhh kan inte bestämma mig! Skulle vara kul att testa svart men om jag ångrar mig kommer mitt hår slitas mycket eftersom man måste bleka bort det mörka typ. 
Vilken färg tycker ni skulle passa på mig?

Lördag

Hej på er! Vaknade runt 10 av klockan och klev upp och gjorde frukost. Satt framför tv:n och kollade på Maria Wern. Vid 12 åt jag en god lunch, grillad kyckling med potatissallad och efter det bytte jag om och fixade mig lite snabbt. Skyndade mig till bussen mot Port 73 där jag mötte Jennifer. Precis när vi gick in vid den nya delen av Port mötte vi Jessika som lunchade med sina föräldrar och Filip. Han är bara för söt, är helt galen i den bebisen :) Hehe nej men vi gick vidare till Lager 157 där kön var extremt lång. Orkade inte kolla på kläder idag heller så vi satte oss på Nancys och tog en fika. VI satte oss ute vilket var hur skönt som helts. Båda två blev sjukt mätta efter halva våra oreobakelser så vi la oss ner på bänkarna där och hade skitkul med Vine osv. Låg säkert där i mer än en timme innan vi gick mot bussen och frog hem. Nu ska jag fixa några inlägg hit och sen kolla runt lite på datan innan jag börjar fixa mig igen. 
 
Ska nämnligen hem till Linnea och de med hela min familj, mysmiddag efterom mammi har fyllt år. Kommer säkert bli skitkul PUSS!

Bondelid ♡

Denna underbara älskling fick följa med hem för några dagar sedan då jag besökte nyöppnade Lager 157 i Port73. Är verkligen supernöjd, det ändå jag vill ändra är egentligen storleken då den är lite stor... Aja, annars tycker jag om den jättemycket och ser fram emot att matcha denna söta topp i höst!

+ Dagens

Riktig mysig men ändå fin outfit! Använde min topp som jag gjort själv, och hade även hunters på mig. Finfint!

30 Augusti

Min dag har varit kanon!
Efter skolan som slutade tre åkte jag tillsammans med Anna, Gabi och Fabian till Port73. Där shoppade vi lite, träffade på folk och fikade, supermys! Efter några timmar åkte vi hem, och jag och Anna åkte hem till mig. Vi tog lite foton, annars har vi bara chillat under kvällen. Garvat sönder till Vine i timmar, och sen åt hon även middag här framför tv!
Hon drog hem för 30 minuter sedan och just nu bloggar jag för fullt!

★ Leopard

Älskar mina nya naglar! Sjukt snyggt med leopard faktsikt, dock finare i verkligheten. Jag gjorde dessa med en slags stämpel som kallas konad. "Vill ni veta vart man kan köpa eller veta mer får ni kommentera" Blev  lite kladdigt på vissa ställen men annars hur snyggt som helt, love them 

Busy

Hej på er har haft en hel del att göra efter skolan de senaste dagarna. Har helt enkelt varit för upptagen för att blogga.
Säger man änns busy till upptagen på engelska? Jaja de har fyra dagarna har jag gått i skolan som vanligt, haft några håltimmar då min Kemi lärare är sjuk. Efter skolan har jag gått hem pluggat och kollat på tv hehe. I tisdags hade jag 3 timmars rast så åkte till Farsta Centrum med Tara och Ewelina och åt Subway, köpte godis mm. Var även ute och sprang i spåret med pappa på kvällen. 
Idag är det fredag woop och min dag har varit nice :) Började 10:05 och slutade 14:05 åkte hem och chillade en stund innan jag hoppade på Jessikas buss som tog oss till Port 73. Lager157 har ju öppnat där så vi kollade in där. Dock var det as lång kö så väntar med den shoppingen. Vi åt även en god Wrap med kyckling och fetaost på Nancy`s till middag. Träffade Linnea också. Kom precis hem och ska uppdatera bloggen lite till innan pappa kommer hem med snacks. PUSS!
.Resultatet efter att ha sovit med flätor // Pluggtime // Subway // Dagens middag // Mina älsklingsskor // Tisdagens outfit

28 Augusti

Min dag har verkligen varit kanon! Fick klart allt jag ville i skolan, plus fick jag mjölchoklad av min lärare, wiii! Efter skolan åkte jag hem, packa väskan och sen cykla jag ner till Raman med Isabelle och Anna. Var verkligen supermysigt, och vädret var toppen! Badade, solade, lyssnade på musik, skrämde bort ankor och åt smörgås, chips, dipp och nutella! Cykla sen hem, och då käka jag oxfilé framför tv med pappa. Efter jag käkat åkte jag med Annas familj till Port73 och Lager 157 som öppnades idag! Var verkligen helt kaos, tog typ 40 minuter att komma in i butiken och sen typ 2 timmar i kö... Men jag är glad, för jag hitta det jag sökte! Men det får ni se imorgon, då det är mycket bättre ljus och sånt!
Nu ska jag fixa lite till morgondagen och sen sova, för jag är helt slut!

+ lovely

Efter en mindre tuff skoldag var det riktigt härligt att skära upp lite mango och sätta sig i solen!
Idag har jag i alla fall haft skola, och dagen har varit otroligt seg. Jobbat med matte, svenska och haft svenska lektion. Drog hem med Andjela runt kvart över tre nånting.
Märker att jag inte har något att skriva, så jag avslutar inlägget så länge innan det spårar ur! Puss

Höst Outfit ★

Skjorta, primeboots, vita jeans, MK väska, skal & solglasögon.
 
Så får man en snygg och enkel höst outfit. Har länge kollat in primeboots, och kommit fram till att det är svinsnyggt! Likaså med en vit MK väska. Tror att jag ska införskaffa mig ett par primeboots, dock är de inte de billigaste skorna så det gäller att spara. Tror jag köper de efter jul, så kan man styla med de i vår! Iallafall, sen så har vi en blå fräsch skjorta, ett superfint mobilskal och ett par balla solglasögon. Wow.

❥ CHAI

Mamma köpte hem Chaipulver från Espresso House för ett tag sedan så att man enkelt kan göra egen Chailatte eller ischai. Älskar det!
 
Såhär gör jag is-chai:
• Koka vatten och häll ner  i ungefär en tredjedel av glaset. 
• Rör ner ca 2 msk pulver i vattnet, jag brukar ta lite mer men det bästa är att smaka av.
• Häll i mjölk i glaset så att det nästan blir fullt. Mjölken ska vara varm men när jag gör ischai brukar jag ha den kall.
• Avsluta med isbitar.

Härlig helg

Hej på er! Fick ingen tid över till bloggen igår så jag tänkte uppdatera er om min helg nu istället. 
 
I lördags fyllde min kusins barn Jack 7 år så runt 17 åkte familjen hem till deras nya lägenhet där hans farfar,farmor kusiner osv också var. Det bjöds på middag som bestod av smörgåstårtor, så gott! Efter det blev det tårta.  Jack öppnade alla sina pressenter och det var faktiskt riktigt trevligt då vi inte träffar de så ofta. Åkte hem runt 20, planerna var att vara med Linnea men ingen av oss orkade riktikt lämna hemmen så det blev myskväll framför tv:n istället. 
Igår gick jag upp hyfsat tidigt för att möta Linnea för att sedan åka in till stan. Några "kända" bloggare hade nämligen en loppis på Östermalmstorg som vi tänkte åka och checka. Var värsta kön så när vi kom fram till själva borden var allt fint slut, tyvärr. Men det var mysigt ändå eftersom vädret var helt amazing och stämningen var på topp. Hehe var många som tog kort med Andrea och Nicky/Nicole så vi passade på vi också. Vid 13:30 ungefär åkte vi hem. Skulle köpa på Espressohouse men när jag skulle beställa var både ischaien och frappinos slut. Åkte hem till Linnea där vi chillade och jag hjälpte henne med en sak. Vid 16 bestämmde vi oss för att cykla och bada så ja lånade bikini och vi drog direkt. Åhh det var sjukt mysigt då solen fortfarande var framme och det var helt vindstilla. Det var några på en klippa en bit bort som spelade musik vilket var nice! Tog bussen hem vid 18 och åt grillat till middag. 
Den här helgen har verkligen varit bra, kännts som en fortsättning på sommerlovet
 
Sjukt fula bilder på mig men men...

+ Gold


facts about me'


+ Jag tycker inte det är kul att shoppa längre. När jag åker till stan är jag mest sugen på att fika än shopping
+ Den absoluta bästa låten just nu är Miley Cyrus - We Can't Stop
+ Jag saknar Sportscamp super mycket
+ Vine är verkligen det bästa socialt nätverk just nu. Jag går in och kikar på videos där varje dag, och nästan varje gång gråter jag av skratt
+ En sak som jag tycker är jättegott är frysta hallon. Typ som ett nyttigt snacks

✩ Ralph Lauren

Jag berättade för några veckor sen att jag fick tre Ralph Lauren av min faster och det tog ett tag att orka ta foto på de men här har ni! Väldigt simpla men ändå riktigt snygga tröjor, som kan vara väldigt fina i höst! Jag ser verkligen fram emot att bära dessa tröjor, wiii.  

Oxfilé

❥ Nomnom. Vad kan man säga? Grillat måste nog vara det godaste som finns! Snacka om matorgasm.
Min dag har jag bara spenderat hemma. Jag har haft hemstudiedagar onsdag/torsdag/fredag men orkade knappt plugga något i torsdags och i fredags. Därför hade jag kvar lite plugg, som jag gjorde klart idag på några timmar. Annars har jag bara kollat på Toy Story, hihi. Och ätit detta goda ovan.
Nu ikväll ska jag bara umgås med mamma och pappa framför tv. Egentligen skulle jag träffat Angelica nu under kvällen men det blev inte av så det får bli en myskväll hemma istället. Funkar bra det också, puss.

Miami

 
Helt sjukt hur jag saknar stället! Höga skyskrapor, turkost vatten och himmelsk mat, behöver jag säga något mer? Åh.

Check √

Kom hem från första skoldagen för ett tag sen. BÖrjade klockan nio med coachtid i ca en timme. Hade en liten rast innan vi hade idrott, hade ingen lektion utan lärarna ville bara prata lite om kommande veckor. Fick reda på en rolig sak vi ska göra med några klasser. Kan berätta mer om det när det börjar närma sig. Sen hade vi en riktigt lång rast innan det var dags för första Fysik lektionen. Gick rätt bra faktiskt. Åt lunch på rasten innan. Slutade efter en nästan två timmars lektion, dock hade typ halva gått åt till att låna och plasta in böcker. Kom hem runt 14:30 och ska snart sätta på en film eller åka och fika med nån kompis, får se! 

Sista sommarlovsdagen.

Hej på er! Börjar lite smått inse att sommarlovet faktiskt är över. Imorgon börjar jag skolan igen vilket känns väldigt tråkigt. Ska bli lite kul nu i början men jag vet redan nu hur mycket man kommer ha att göra om någon vecka. Jaja måste försöka tänka possitivt. 
 
Min sista dag på sommarlovet har iallafall varit bra. Började med att gå upp tidigt ungefär samma tid som jag ska gå upp imorgon. Åkte vid åtta hem till Jessika där jag möttes av hennes föräldrar. Jessika började nämnligen gymnasiet idag efter att varit hemma mammaledig ett bra tag. Hennes föräldrar skulle också iväg och därför var jag där och var barnvakt till FIlip. (BIlden är tagen från Jessikas fb och är inte från idag.) Lillkillen sov när jag kom men vaknade efter ett tag. Vi lekte med alla hans fina leksaker. Passade honom bara i en timme ungefär. Var faktiskt roligt och han är verkligen världens goaste bebis 
 
När jag kom hem la jag mig i solen, sista solningen på det här lovet. Spenderade resten av dagen med syrran. Vi solade, gjorde smoothie och tränade. Nu på eftermiddagen har jag duschat, målat naglarna och smörjt in mig med lotion. Ska väll kolla lite tv ikväll men måste även fixa lite tills imorgon, bestämma outfit osv. PUSS!

✐ Back to school ✐

 
school
Här är två outfits som jag tycker passar bra i Augusti och till skolan. Varför inte första dagen? Lite höstigare med jeans och boots men shorts och linnea funkar fortfarande. Min favorit är outfiten till vänster, sååå snygg! 

Update

Upptadeteringen har inte flytit på som vanligt på senaste tiden. Har inte riktigt orka lägga ner den tiden som behövs då jag inte sitter vid datorn så mycket och istället försöker ta vara på de sista dagarna på sommaren. Ska bli en ändring på det nu! Ska försöka blogga varje dag nu när skolan sätter igång. 
 
I lördags var jag somsagt med Linnea på kvällen och sov även över där. Hon har redan skrivit om vad vi gjorde så om ni vill läsa det kan ni bläddra ner. Åt pizza, var hos Jessika och kollade film mm. Ritkigt mysig kväll.
Gick hem tidigt på söndagen då Linnea och hennes mamma skulle iväg på bakluckeloppis. Tog en morgon promenad hem vilket var rätt skönt faktiskt. NÄr jag kom hem gick jag direkt till kylen haha blev typ överlycklig när jag såg att det fanns jordgubbar, cheescake, snacks, räkor, paj och lräftor kvar från mamma och pappas kräftskiva. Satte mig framför tv:n och åt jordgubbar. Sen åt vi kräftorna och allt annat till lunch :) Gjorde inte så mycket mer den dagen.
 
Idag vaknade jag i hyfsad tid då jag måste vända tillbaka på dygnet. Gick ut och la mig i solen nästan på direkten. Efter ett tag kom även Julia ut och vi snackade om allt möjligt. Bestämde oss sedan för att äta Kina buffe så vi tog busssen till en restaurang i närheten där vi åt Kinamat och sushi. Såå gott! 
 

Skola imorgon

Alltså shit. Vart tog sommaren vägen? Min sommar har gått så otroligt fort, men den har inte varit tråkig för det. Under denna sommar har jag bildat så många minnen jag kommer ha kvar under hela livet, USA, Gotland, Sportscamp, shopping & fika i stan, bio, kvällsdopp, chubby bunny challenge, photoshoot, nationaldag och massa andra saker.
 
Ändå tycker jag att det ska vara lite skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna. Dock är jag inte taggad på att börja 9:an och dö av allt plugg, men det är en annan sak. Så idag har jag bara varit hemma och fixat med mig själv. Sov med inpackning, målat naglarna och lite sånt. Runt tre kom Angelica till mig, och hon hade med sig lite godis som hon hade köpt. Vi kollade på filmen Soul Surfer, som var riktigt bra! Hon gick hem runt sju, och sen dess har jag bara chillat.
Nu tänkte jag ta fram vad jag ska ha på mig imorgon, och sen lägga mig i sängen och kika med folk. Myspys. ♥

Lördag

I lördags kom Angelica till mig runt halv fem. Vi chillade här innan vi gick ut i regnet mot Mias. Där käka vi middag, vilket var jättemysigt! Jag tog en Hawaii och jag åt upp hela, nomnom. Vi träffade även Ella och Eda, och satt och snacka med de en stund. Sen köpte vi lite gott på konsum innan vi gick hem till Jessika. Där snackade vi bara, och myste med hennes bebis Filip. Riktigt söt och charmig! Efter cirka 40 minuter gick vi hem till mig, och satte oss på min altan. Snacka, åt godis och sjöng, åh sommar. Efter ett tag gick vi in och myste ner oss i soffan framför tv:n med godis och chips. Vi var ensamma hemma och vi hade riktigt kul! Var sjukt flummiga, kvällen slutade med att vi döpte godis. :') Sen gjorde vi lite annat, och somnade vid tre nånting.
 

THE LAST DAYS

#1: I onsdags var jag med Isabelle hela dagen. Vi hade det riktigt trevligt och slutade dagen med middag och lyxshakes på Max. Vi provade på smaken Cookies & Cream som var riktigt god.
#2: Vårt lag har splittras och då bestämde vi att ge något till våra underbara tränare. Så det blev en korg fullt med barnkläder, ljus, body shop, choklad, badskum mm. Blev riktigt nöjd över presenten!
#3: Igår sa vi hejdå till laget, vilket sved i hjärtat. Vi gav korgen, visade ett bildspel och läste upp ett brev som vi skrivit och då kom tårarna. Det blev som ett enormt kramkalas. När jag kom hem var jag fortfarande riktigt ledsen och spenderade kvällen att kolla genom bilder och lyssna på deppmusik. Åt även middag uppe på rummet.
#4: Igår var jag med Isabelle hela dagen och vi hade det riktigt skoj! Vi gjorde allt möjligt, exempelvis åkte vi ner till Maxi då vi fått reda på att det var rea på glass. Vi köpte en hel del som vi mumsade på under kvällen. Hon åt även middag här.

-

Förlåt att min uppdatering har varit låg de senaste månaderna, men jag har en bra förklaring. Min dator pajade precis innan jag drog till USA, så jag har inte haft en egen dator under hela sommaren faktiskt. Och ni kanske förstår att jag tycker det är jobbigt att låna andras datorer och överföra bilder och så, så därför har jag inte brytt mig så mycket om bloggen. Men för några dagar sedan kom min dator tillbaka från lagning och nu det nya tag som gäller! Tror faktiskt att det kommer bli enklare att blogga nu när skolan börjar, så man kommer in rutinerna igen.
 

Torsdag → Lördag

Hej på er alla bloggläsare! Har inte bloggat om mina senaste dagar så tänkte ta och göra det nu. 
 
Torsdag: började min dag med att sätta mig i solen. Strax därefter hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för att åka in till stan med Jessika. Vi började med att käka lunch innan vi drog vidare till Kungsträdgården där ung08/we are sthlm pågick. Sista året jag åker dit skulle jag tro. Bara massa småbarn där typ haha. Gjorde typ inget där så vi gick till gallerian istället där Jessika köpte frozenyoghurt. Skitgott! Åkte hem vid 16/17 för att komma hem i tid. Mamma fyllde nämnligen år så jag skulle slå in pressenter osv. Ville även vara med när hon överaskades av en cykel :) Åt middag och fikade på kvällen.
 
Fredag: Igår gjorde jag väll inget speciellt. Var först bara hemma och solade + städade mitt rum och efter det tränande jag och Julia med lite hemmaövningar.  Åt hemmagjord hamburgare innan jag följde med syrran och hennes kompis till Handen, skulle köpa lite saker men det var slut.. Åt en god middag och la mig  hängmattan en stud med massa filtar och musik. Hade sedan myskväll med mammi framför en film och massa gott. 
 
Lördag: Ikväll ska mamma och pappa ha kräftskiva med massa av deras kompisar så jag ska åka in till stan med Linnea och kolla bio samt äta middag. Efter det ska jag sova hos henne så det blir kul. Vet inte vad jag hittar på nu innan, kanske åker iväg till nån affär och köper nya block till skolan annars blir jag nog hemma om jag inte åker till någon kompis. PUSS!
 
(Har inga bilder för tillfället så det här blir ett fult bildlöst inlägg)

Grattis världens bästa mamma! ♡


Three


+ Sneakers

Dessa godingar kom i posten i måndags. Fick de i födelsedagspressent men de hade inte hunnit kommit när jag fyllde år. Har redan hunnit använda dem två gånger därför lite skitiga. Älskar dem sjukt mycket, riktigt coola och speciella skor. Såå nöjd! 

Outfit ✩

Topp - NewYork ✩ Shorts - Urban Outfits ✩ Skärp - Florida ✩ Halsband - Ur&Penn
 

♡ födelsedagspresenter ♡

Q - Visa vad du fick i födelsedagspresent :)
A - Självklart! :) Här är alla förutom en sak som är påväg hem hit, visar bild när paketet kommer. 
 
Linne från mamma och pappa.
 
Kjol från mamma.
 
Fotoram från mina fastrar + Iphone skal och Isadora twist-up gloss stick frrån mamma och pappa.
 
Stickad tröja från mamma och pappa. 
 
Boots från syster.
 
Ponchotopp från mamma och pappa.
 
Kjol från moster och kusin.
 
Rosor från pappa + alla kort och pengar från farfar.
  
Frans Tshirt från mamma och pappa.
 
Victoria Secret body mists + trosor från Linnea, Tshirt och örhängen från Jessika, pressentkort från Jennifer.
 
Tack återigen för alla fina pressenter, så tacksam! Hoppas jag inte glömt något.

Tjejmiddagen

Hej på er! Igår kväll hade jag tjejmiddag för mina närmaste kompisar Linnea, Jessika och Jennifer. Har ju fyllt år så vi åt och jag fick lite pressenter och så :) Hade en riktigt rolig kväll med mycket skratt. Lagade natchos som blev gårdagens middag. Så gott! Vi satt ute på altanen medans vi åt och även en stund efter. Resten av kvällen spenderades i vardagsrummet där vi körde lite "spel" typ pekleken, jag har aldrig och sanning eller konsekvens. Haha jag fick bland annat gå runt kvartet i regnet med morgonrock och tofflor. Vi käkade chips och godis, jag öppnade pressenterna som jag blev sjukt nöjd över. ♡ Hade en bra kväll!

Fredag

I fredags gjorde jag nästan ingenting under förmiddagen. Men runt fyra började jag fixa mig, vi skulle nämligen in till stan till min farmor för hon fyllt år. Mina kusiner och faster var även där. Vi åt nästan direkt när vi kom dit och det var verkligen supergott! Var väldigt mycket gott man kunde välja på. Mer saker som hände under kvällen var att jag och mina kusiner gick ut på en promenad som alltid. Vi stannade till vid några gungor och bara chillade. Annars fikade vi med glass, och jag fick även en present av världens bästa faster. Tre äkta Ralph Lauren tröjan som de köpt i New York, asså åh. Sen gjorde vi inte något mer under kvällen, utan hade det bara mysigt.

Sara & jag ♥


Gårdagen

Gårdagen var verkligen en kanondag, som spenderades med fina tjejer!
 
Mötte Sara, Hanna, Johanna, Eda och Ella vid Haninge C vid halv tolv. Eftersom vårt lag har splittras (BUHU!!!) så träffades vi för att köpa en avskedspresent till världens bästa tränare Sandra. Så vi gick runt och letade efter lite saker i Haninge C innan vi brudar satte oss på Kolgrillen där vi tog en lunch. För mig blev det kycklingspett, pommes frites och bea, nomnom. Efter det var Eda och Hanna tvungna och gå men jag, Sara, Johanna och Ella fortsatte att leta presenter. Vi fick skjuts av Saras pappa till Port73 där vi fortsatte shoppingen och tillslut blev klara med presenten. Då tog vi bussen hem till Ella där det blev ännu mera flum.
Vi fixade till korgen där alla presenter skulle ligga i, även ett bildspel och ett brev. Efter ett tag var Johanna och Sara tvungna och gå men jag och Ella fortsatte med brevet och det blev jättebra! Sen drog jag och Ella hem till Sara där vi käka chips, chilla och kolla på Vine. Vi båda åt middag där men sen var Ella tvungen att dra hem. Men innan skjutsade hon hem mig på hennes moppe (wiii). Sen åkte vi tillbaka till Sara för jag hade varit och hämtat systemkameran hemma. Så jag och Sara gick ut på en prommis och tog lite foton, dock var bilderna inte så jättebra då det höll på att bli mörkt.  
Nångång på kvällen drog vi till någon kräftskiva (?) men när vi kom dit var det iallafall som en fest. Det var iallafall kul och mysigt att avsluta kvällen på! Eftersom vi bestämde oss för att jag skulle sova över hos Sara, fick jag skjuts utav någon kille hem på hans moppe för att hämta lite grejer. Vi drog hem runt tolv, och när vi kom hem fixade vi oss, la oss i sängen och myste framför Alvin & Gänget 3.
 
Vaknade runt elva, och bara chillade. Åt frukost och sen drog jag hem. Hemma har jag städat mitt rum, och Dumles bur. Nu ska jag blogga några inlägg, innan jag ska till Angelica på tjejmiddag. Mysmys!
 

Muskö

Igår åkte jag och familjen till min Moster och hennes mans landställe på Muskö. Min kusin och Jack (kusinbarn) var också där :) Vi kom dit runt 12 och satt och snackade i någon timme innan vi drog till stranden. Var inte så jätte bra väder så jg badade inte. Efter det åkte vi tillbaka till stugan där vi åt en god plock lunch. Tog det lungt, umgicks och lekte med jack innan vi drog till bryggan för att fiska. Fick en fisk woop haha nej men samanlagt på typ två timmar fick vi två fiskar vilket är fett lite. Jaja det var mysigt iallafall. När vi kom tillbaka hade klockan hunnit bli rätt mycket, men vi kastade pil och så innan vi runt 20:00 fikade med glass, maränger och kakor. Åkte hem lite efter 22 och stannade på donken och köpte Wrap. 

Kräftor

Igår kväll åt jag och familjen kräftor till middag, riktigt galen i kräftor! :) Vi brukar ha kräftskiva varje år men i år ska bara mamma och pappa ha det med sina vänner så jag hoppas att jag får kräftor någon annan gång. Åt även paj mm. Innan gårdagens middag var Jessika och Filip hemma hos mig och kollade på film och käkade godis. 

++ New

Fick med mig denna mysiga tröja hem idag. Köpte den på Bikboks rea för 49:- KAP!

Tisdag

Var i stan en stund med Linnea idag, vi fikade och kollade runt i affärer. Fixade några grejer också. Shoppade en tröja som jag visar snart :) Drog hem vid 15:30 ungefär och jag åkte hem och Linnea skulle på träning. Vid 19 kom Jessika hit och vi kollade på film medans vi åt gott. Fruktfat med jordgubbar, vattenmelon, aprikos och glass. Efter filmen kollade vi runt på Youtube och fastnade framför the cup song. Så jag försökte lära Jessika haha flumm.. Hon åkte precis hem så nu passar jag på att blogga. Hade riktigt roligt iallafall! :)

17 år!

17 år nu då. Helt sjukt hur fort tiden går, nästa år blir jag 18.. Hade en riktigt bra födelsedag igår. Eftersom mamma och pappa jobbade så kom Julia in med frukost på sängen och alla pressenterna på morgonen. Efter jag öppnat paketen gick vi ut i solen en stund. Eller aa Julia solade typ hela dagen medans jag bara solade i 30 minuter hehe. Runt 13 kom Linnea hit och vi gjorde direkt sallad till lunch. Åt ute på altanen och hade allmänt mys. Runt halv tre började vi med tårtan som jag skulle bjuda på när släkten kom lite senare. Riktgt stolt över den :) Skitfin blev den. Jag lät typ inte Julia och Linnea röra den haha. Duschade och fixade mig innan mamma och pappa kom hem. 
Hade ju redan fått paketen men fick även rosor och en kjol av dem vid middagen :) BLev smörgåstårta som jag och pappa lagat i söndags, så gott! 
Vid 19 kom släkten. Vi fikade och firade mig såklart. Fick fina pressenter och hade super trevligt. Linnea stannade även lite längre efter alla hade gått. Lyckad födelsedag och 17 år.

Wifey


GRATTIS BÄSTAVÄN

 
Ja, vart ska man börja?! Jag har känt dig i hela mitt liv, men vi började umgås runt april 2011. Att jag ringde dig den dagen, var det bästa jag gjort i hela mitt liv. För att, från den dagen började vi umgås var eller varannan dag, och så har det bara fortsatt till nu. Att ha dig vid min sida varje dag, är en enorm trygghet som jag vill och vet aldrig kommer ta slut. Vi går inte i samma skola, och är inte heller lika gamla. Jag är 15 och du är 17. För vissa ger det hinder, men mellan två individer som är så tighta som du och jag är spelar det absolut ingen roll. Vi finns alltid där när någon av oss mår dåligt, jag minns så väl den 14 februari 2012, när jag inte mådde alls bra. Du kom direkt och du fick mig att le, skratta som bara du kan.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, ärligt talat är det lite läskigt hur mycket en människa kan påverka ens liv som du gör! Utan dig hade jag inte varit den jag var idag, utan en mycket mycket sämre person. Vi har så otroligt fina minnen, som jag kommer ha i hjärnan ändå till dagen då jag tar mina sista andetag. När vi blev inlåsta på Ica MAXI, ja sånt händer inte varje dag om vi säger så! Eller när vi visa våra extremt coola dance moves på ung, alltså shit. Tiden går så extremt fort, och det vill jag inte då tiden med dig blir då allt mindre. Jag önskar att vi kunde vara bästavänner för evigt. För evigt är en väldigt lång tid, det är jag medveten om. Men jag menar det, ärligt talat! Önskar att när vi pluggat klart kan resa jorden runt med varandra, och upptäcka nya otroliga platser. Önskar att vi också är fortfarande lite tighta, om ungefär 60-70 år när vi sitter där alldeles skruttiga i gungstolen och pratar om våra barnbarn och undrar var de får all sin energi ifrån.
 
Lite enklare sagt, älskar jag dig av hela mitt hjärta. Och jag tycker synd om de söm inte får ha uppleva en som bra människa som du är! Hoppas i alla fall du får en grym dag och fina presenter så syns vi inom ett par timmar. Älskar dig. ♡ ♡ ♡

+ stilrent

Fashion
Älskar verkligen dessa två outfits. Så himla enkla men ändå fina och speciellt stilrena. Tänkte passa på att tipsa om dessa linnen från Ginatricot för ynka 149:- Provade det vita i affär men jag har ingen bh som passar eftersom man helst ska ha en freebra eller nått så att banden inte syns. Riktigt snygga!

+ FLOWERS

Glömde att visa men för ett par dagar sen fick jag med mig hem det här fina linnet från Bikbok. Det var på rea och kostade bara 99:-, så jag kunde inte hålla emot att ta fram bankkortet. Men jag ångrar ingenting, jättefin nu i sommar eller varför inte i höst tillsammans med en mysig kofta? ★

5 saker du kanske inte visst om mig

 
★ När jag var i New York och var inne på Abercrombie&fitch var det några som trodde att jag jobba där
★ Jag vet 5 killar som gillar mig
★ Första gången jag åt Nutella var i vintras
★ Jag saknar New York så inihelvete
★ Jag ska klippa mig snart, dock är jag osäker om jag ska göra blonda slingor eller vänta med att göra det till jul

Lollo ♡

Lollo är en jättefin labrador på några år. Hon är världens snällaste och för tillfället bara min, wiii!

Bland det godaste som finns

 

Onsdag ◊ Torsdag ◊ Fredag

 
Onsdag: Klev upp i hyffsad tid kanske runt 10 och började fixa mig. Vid 12 mötte jag upp Jessika och Filip och vi åkte in till stan. Käkade först på subway innan vi gick runt i affärer. Shoppade inget den här gången. Fikade med lyxshakes medans det regnade innan vi drog hem. Jag kom hem 17 ungefär och åt middag vid 18. Efter det åkte jag och familjen till min faster Elena som fyllde år :) Firade henne med tårta mm. 
 
Torsdag: Var med Linnea hela dagen. Vi hade redan planerat så båda gick upp i tid och åt frukost mm. Tog cykeln hem till henne. Planerna var att cykla ner till Raman och bada men vi ångra oss då vädret var lite sådär.. Istället blev det minigolf. Hehe jag vann med två poäng :) Efter köpte vi godis och mös framför tv:n. Cyklade hem vid 20 och fortsatte min kväll i soffan.
 
Fredag: Idag har vädret varit kanon! Min dag spenderades på stranden på dalarö med pappi och Linnea. Ni har antagligen redan läst vad vi gjorde, toppendag! 

The Beach

Min dag har spenderats på Schweizerbadet med min finaste. Men innan gick jag upp tidigt, och åkte till jobbet med mamma. Jobbade i 2,5 h innan jag tog bussen hem. Där packade jag en väska innan Angelica och hennes pappa kom och hämtade mig så åkte vi till Schweizerbadet. Var en väldigt trevlig dag, nästan inget moln på himlen och otroligt varmt! Vi badade, solade, åt lunch, åt glass/vattenmelon och tog lite foton vid något berg. Har precis kommit hem och tagit en skön dusch och sköljt av mig allt havsvatten. Är riktigt glad just nu för jag fått lite färg, men också om bara några minuter kommer farmor och Sören hit. De åker till Norrköping ikväll så vi ska vara hundvakt åt Lollo som är deras labrador, till på söndag. Ska bli jättekul, och ska redan när de kommer ta foton så ni får se sötisen! ♥
Puss, de kommer nu!

Sista Juli

Jag, Fanny och Anna cyklade ner till Ramsjön runt ett. Det fungerade faktiskt med knät, eller jag cyklade med ett ben haha. Vi hade inte tänkt att bada utan bara sola och ha det bra, men direkt när vi kom dit mulna det ihop. Vi fick iallafall en halvtimme då bara umgicks, lyssnade på musik och åt Skittles. Vi cyklade sen hem och chillade lite innan vi drog till Haninge Centrum. Där kollade vi i några få butiker innan vi satte oss på Espresso House där vi nog satt i över en timme. Jag tog en is chai latte medan Fanny och Anna tog en varsin frapino. Sen gick vi runt i butiker igen innan vi åkte hem till Anna. Vi käka middag, och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Vi hade i alla fall det jätteroligt och skrattade flera gånger!