tränatränaträna

- Gammal bild
 
Hallå på er! Hur är läget? Med mig är det toppenbra, livet rullar på någorlunda vanligt. Är alldeles slut just nu då det har varit mycket träning på schemat de senaste dagarna. Igår efter skolan drog jag till sjukgymansten och träna mitt 1,5 h långa pass. Otroligt jobbigt, men sjukt kul. Åkte även dit idag efter skolan, gjorde samma jobbiga pass och sedan tog jag bussen hem till Angelica. Vi käka, prata och bara larvade oss. Känns som jag inte träffat henne på sjukt länge, så var superkul att ses. Hade mycket att prata om. Sedan drog vi till Friskis&Svettis där vi var med på ett cirkelpass. Effektivt och kul det med. Sedan tog vi både varsin buss hem, och nu har jag precis kommit ut från duschen. Ska plugga någon timme, sedan blir det Breaking Bad på Netflix. 

Söndag och Sol


Idag är det söndag vilket betyder skola imorgon. Har lite prov och sånt i veckan men det positiva är ju att det är ledigt torsdag och fredag. Idag har det varit otroligt fint väder och jag har varit ute hela dagen. Började med frukost på framsidan och förflyttade mig sedan till baksidan och solade. Har pluggat en hel del och lyssnat på musik. Blir så otroligt glad över vädret och att man känner att sommaren närmar sig. Därav bilderna ovan. Åh värme och sol ♡♡
Igår var jag som sagt och firade Louise som fyllt 18, super kul! Nu ska jag hoppa in i duschen, städa rummet, äta och ta det lugnt.

Nike Air Force.

Tidigare på bloggen eller rättare sagt i det HÄR inlägget skrev jag att jag hade köpt ett par skor jag velat haft jättelänge. Jag avslöjade inte vilka skor det var, men det var iallafall ett par Nike Air Force!! Dessa skor känns som en liten födelsedagspresent till mig själv, då jag fick pengar på min födelsedag jag skulle köpa skor för. Iallafall, herregud vad snygga de är och herregud var nöjd jag är. Samtidigt som jag köpte skorna köpte jag även en Cleaner som jag dock inte testat ännu. Men om den är bra kommer jag garanterat rekommendera den här på bloggen! Åh är superdupernöjd. 
 
Footlocker 760:-

Louise 18 år!

 
Ni som inte följer min instagram vet kanske inte det här, men i fredags fyllde min älskade syster Louise 18 år. Herregud 18 år. Känns så otroligt konstigt att min lilla tönt till syster får ta körkort, gå ut på krogen mm. Iallafall, nu ska jag sluta babbla om det och istället berätta om gårdagen då vi hade lite människor över på middag för att Louise hade fyllt år!
 
Det började ramla in folk runt 16. De människorna som kom var Angelicas familj, kusinerna, farmor & Sören, faster Anna & Patrick och mormor. Vi bjöd de på drinkar som jag fixade, tillsammans med lite annat gott när de kom. Var även fint väder så vi spenderade många timmar på våran altan i den varma solen. Till middag blev det grillad oxfilé och kycklinglårfilé, potatissallad, bulgurröra, sallad och bakat bröd. Mums! Kvällen rullade på otroligt fort och snart var det dags för fika. Mamma trodde inte att fikat vi köpt skulle räcka, så då cyklade jag, Angelica och Julia iväg till Konsum och köpte lite. Kan säga att det egentligen inte behövdes. Vi åt iallafall en tårta som Louise hade gjort, den innehöll nutella och var supergod. De flesta gästerna drog hem vi 21, men Angelicas familj stanna kvar lite längre. Bra kväll!

Ur face isn't very chanel.

 
Hallå på er! Onsdag redan och jag har inte bloggat något på hela veckan, oopsi. Idag har jag iallafall varit i skolan i några timmar och sedan har jag tränat hos sjukgymnasten. Inget speciellt har väl hänt idag, förutom att vi hade nationellt prov i kemi. Vi utförde en lab vi själv skrivit, och jag tycker att det gick relativt bra faktiskt. Annars har det inte hänt så jättemycket, har haft en superrolig dag med Aji. Nu märker jag att jag inte har något att skriva, så jag avslutar inlägget så länge innan det spårar ur! Puss

Påskbilder

Igår var det ju påskafton och min dag/kväll spenderades med en del av släkten. Vi åt en god middag och efterrätt och passade på att umgås. Fotade lite med alla fina färger, på den ena bilden ser ni min outfit.

GLAD PÅSK!

 
Väcktes av pappa imorse och åt en god frukost med hela familjen. Sedan var det dags för den årliga påskägg-letandet. Jag som är sämst på att hitta gömda grejer hittade mitt ägg efter ungefär 20 minuter, hoho. Efter det åkte jag och mamma och hämtade upp Angelica och hennes mamma, och vi alla åkte till Friskis & Svettis. Där bytte vi om innan våra mammor gick till ett pass, medan jag och Angelica var och körde effektiv styrketräning i 60 minuter. Var superkul, sedan är det alltid härligt att träna. 
 
Nu är jag iallafall hemma och har duschat. Nu tänkte jag ta ut Dumle i utomhusburen som är första gången för iår. Senare blir det även grillat till middag, a l l t s å. 

You & I

 ♥ ♥ ♥

+ Todays

Min outfit för en dag på stan med Tara och Ewelina. Helt klart en bra dag på lovet, shopping och Pizzahut buffe.
Jacka - Gina Tricot / Jeans - ? / Kabel stickat - Cubus / Topp - BikBok / Klocka - Ur&Penn / Solglasögon - Jfr.se

15 april 2014

 
Gårdagen var oslagbar, den bästa dagen på länge. Gjorde en hel del saker, som jag tänkte skriva om nu!
 
Började dagen med att åka till Södersjukhuset med mamma. Ni kanske inte kommer ihåg det men i maj förra året fick jag njurinfektion som jag hade i några veckor. Jag och mamma åkte alltså till SÖS igår för att de ville kontrollera så att allting var som det ska. Och det var det, så besöket tog inte så lång tid. Mamma släppte sedan av mig vid Gullmarsplan då tanken var att jag skulle åka hem, men jag kände inte för det så jag smsade spontant min syster Louise som jag redan visste var i stan och undrade om hon ville träffas. Min syster hade sovit över hos sin kompis Cornelia som bor i stan, så jag mötte henne bara 20 minuter därpå. Vi drog hem till Cornelia då det fortfarande var morgon och de inte hade hunnit äta frukost. Där pratade vi även en hel del, tills Louise var färdig fixad. Målet med dagen var att hitta en balklänning till mig, och under några timmar hade vi kollat i både Västermalmsgallerian och vanliga Gallerian. Vi hittade ingen balklänning, dock hittade vi en klänning jag tror jag vill ha på skolavslutningen + hittade jag ett par skor jag velat ha i flera månader! ♥  
 
Vad jag gjorde sedan under kvällen har Angelica redan skrivit om, men jag kan ta det lite kortfattat. Vi drog somsagt till en chillkväll vid Sjöängen precis vid vattnet. I början var det lite stelt för mig, eftersom de andra som var där kände inte jag och var dessutom två år äldre än mig. Men det löste sig ganska fort, och det blev jättetrevligt jättesnabbt. Var somsagt en brasa där man grillade marshmallow, sedan fanns det även chips och dricka. Dock åt jag inget då jag är nyttig, hehe. Kvällen rullade på otroligt fort och det hände en hel del roliga grejer. Som Angelica skrev såg vi en älg en bit bort, och så kom även polis och ambulans. Sedan tänkte även några bada (?¿?) men det blev aldrig av (tur det). Kom hem strax innan ett, och gick och la mig direkt.  

Spring - Fashion

          
 

Sjöängen

Igår eftermiddag kom Linnea hem till mig och innan det hade jag fixat lunch till oss. Vi gjorde inget speciellt innan vi åkta hem till Linnea där vi var ute och hade kul. Åt middag där också. Runt åtta tog vi bussen hem till mig där vi fixade oss lite innan vi tog buss och tåg till Skogås. Därifrån skulle vi ta ytterligare en buss till Sjöängen som är ett ställe nere vid en sjö. Några från min klass + en till klass skulle nämligen ha en chillkväll. Eftersom det var ett bra tag tills bussen skulle gå gick vi in på Ica där jag köpte Pringles. När vi kom fram dit vi skulle var klockan runt 22. Vi väntade vid bussen på några och sen gick vi tillsammans ner till sjön. Några var redan där och hade fixat en brasa på ett berg precis vid vattnet, mys! Det var rätt kallt ute eftersom det var kväll men brasan gjorde ett grymt jobb och man frös inte. Musik hade vi också, nån hade tagit med sig grymma högtalare, så det var nice. Vi umgicks, pratade och skrattade, grillade marshmallows och åt chips. Haha några såg tydligen en älg på ängen brevid och så lom polis och ambulans, fast vi vet inte varför. Åkte hem runt midnatt tillsammans med Linnea och en till från min klass. Riktigt bra kväll!
 
Hemsk bild på mig men fin på Linnea, innan vi drog igår.

Paket...

Beställde hem ett paket från Photobox för några dagar sedan, och inuti var det...
 
 
...ett mobilskal som jag själv designat med egna foton. Alla foton påminner om minnen, och det är därför jag valde just de fotorna. Jag kan även passa på när jag tar upp det här med Photobox, att nämna att jag är otroligt nöjd. Priset var toppen, frakten likaså och den kom efter ungefär 3-4 arbetsdagar. Jättenöjd!

Pasta Carbonara

 
Just nu sitter jag hemma alldeles sliten och har precis käkat en god pasta carbonara. Varför jag är sliten är för igår kom jag hem sent från en utekväll med Angelica, och idag var jag tvungen att gå upp tidigt (relativt tidigt) för att jag hade tid hos sjukgymnasten. Sedan har jag även haft fullt upp sedan i fredags, inte vilat mycket alls så man känner sig lite sliten.
Men nu är jag iallafall hemma, har precis ätit lunch och innan det tog jag en dusch. Idag från skillnad från andra dagar ska vara lite lugnare. Jag har redan tränat, och nu står städa och plugga på schemet. Sedan skulle jag kanske dra till något gym med Angelica och köra lite styrketräning, men vi får se hur det blir med det!

Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min.

 
Gårdagens kväll och dagen har spenderats med min finis Angelica. Ni som inte redan har sätt videon, så kom Angelica till mig runt halv åtta igår. Vi tog cykeln till Ica Maxi där vi skojade runt, och sedan köpte jordgubbar och vindruvor. Väl hemma hos mig skärde vi upp frukten, och kollade på en film på Netflix. Sedan hade vi mysigt innan vi gick och la oss runt ett.
Idag gick vi upp relativt tidigt och tog bussen in till stan. Vi drog först till min sjukgymnast, där vi var i ungefär i en timme. Sedan mötte vi mamma i centrum, som köpte lunch till oss som vi sedan tog med oss. Åkte till Gamla stan och satte oss där vid vatten (Gamla Stans brygga) och bara myste i den härliga solen. Käkade lunch, lyssnade på musik och hade det bra. Sedan så gick vi till Kungsträdgården, och till slut kom vi till t-centralen där jakten efter ett balklänning till mig började. Hittade ingen jag riktigt tyckte om, börjar faktiskt bli lite smått orolig på att jag inte kommer hinna hitta en klänning. Åkte hem strax innan fyra och drog till tandläkaren där Angelica hade en tid. Sedan drog vi hem till Angelica, käkade middag och sedan under kvällen har vi umgåtts ganska mycket med hennes syster Julia. :-)

Follow us around - video

En kort video från igår, hoppas ni gillar videon!

Påsklov!

Härligt med lov, känner att jag verkligen behöver det med all stress med dessa nationella prov i 9:an. Mitt påsklov har börjat på allra bäst sätt då jag gjort roliga saker både fredag och lördag.
 
I fredags fyllde min älskling Fanny 16 år, och jag och några andra vänner firade genom att bland annat fika på Espresso House. Och igår lördag var det vårstädning på min gata, och jag städade tillsammans med Anna och Isabelle. Sedan drog Isabelle på match, så jag och Anna drog hem till henne. Vi kollade på både Insidious 1 och 2, och det var den första skräckfilmen jag faktiskt gillade. Sedan drog jag hem och käkade pizza till middag, innan jag träffade Anna och Isabelle igen och vi cyklade ner till Ica Maxi. Snacka om summerfeeling, så himla mysigt att cykla på kvällen. Jag köpte lite godis då lördag är min onyttiga dag i veckan, innan vi cyklade till någon lekpark där vi stannade och bara snackade. Otroligt bra dag. 

Promenad

 
Imorse vaknade jag tidigt, slängde snabbt på mig kläder och drog ut på en morgonpromenad strax innan åtta. Var borta i ungefär 50 minuter vilket var otroligt skönt, att bara koppla bort verkligheten med musiken i öronen. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, innan jag åt en god och nyttig frukost. Nu ska jag städa rummet som jag inte gjort på evigheter, och senare tror jag att jag ska träffa Angelica. Skönt med lov! :-)

Underbar skoldag.

Så jävla mycket kärlek till dagens skoldag. ♥ ♥ ♥ Jag trivs verkligen sjukt mycket med personerna i min bg och i min skola. Får garanterat ett skratt varje skoldag, om inte mer. 
 
 
Idag har jag inte lagt en sekund på något skolarbete, utan haft det superroligt istället! Varit med Fanny och Aji hela dagen, och gjort massa kul. Har bland annat kört armbrytning med Karim, Dennis och min lärare Jesper. Har även kastat suddgummi med Aji på folk, men det roligaste hände endå på bg:n. Vår lärare Jesper ville att vi skulle göra en grej, men det ville inte jag och Felicia. Istället ville vi köra en lek och började skriva på whiteboard-tavlan. Då började jag och Jesper småbråka lite. Han höll fast mig i ett hårt grepp men jag lyckades vrida mig loss och spottar då ut min tuggummi på hans näsa. Alltså jag och Felicia skrattade som galningar, var så himla roligt. Fick super ont i magen, ni vet det man får när man skrattar otroligt mycket. Love, rakt igenom.  

Everything happens for a reason


Filmer

Last Vegas - En riktigt härlig komedi. Såg den igår och tyckte den var riktigt bra faktiskt. Handlar om fyra män som kännt varandra sen de ar små. De åker på svensexa till Las Vegas, vinner pengar, går på fest och får typ allt de vill. Det förflutna tas upp, svikelser och hemligheter. Blir inte riktigt som det var planerat. Tips till er som gillar roliga filmer men även lite sorgliga, dem är så söta också haha.
Prisoners - Riktig rysare. Kollade på denna med mina föräldrar och Linnea för någon vecka sen. Den handlar om att två små tjejer blir kidnappade och deras familjer försöker hitta dem tillsammans med polisen. Man kan ju säga att en ena pappan går lite över gränsen.. Rätt läskig men väldigt spännande film!

Mellanmål.

 
När jag kom hem från skolan var det första jag gjorde att äta mellanmål. Jag var supersugen på mozarella så jag skärde upp det och åt det tillsammans med tomat och vindruvor. Efter ett tag kom Angelica till mig, och hon stannade i ungefär två timmar. Vi var ute och fota lite, solade, lyssnade på musik och bara pratade tjejsnack. Hon stack iväg för en stund sedan, och kanske ska komma tillbaka och sova över ikväll.

WELCOME APRIL ♥