Smoothie Challenge ♥


Watches

Jag har en hel del klockor i olika färger men dessa två i guld och silver är de jag använder mest. Varierar mellan dessa och har bär klocka nästan varje dag. Så fin detalj! Piffar upp en outfit på ett enkelt sätt liksom. Fick båda på julafton fast den guldiga ett år före. Helt klart  favoritsmyckena!

Skriver av mig.

Den här helgen har varit en annorlunda helg för mig. Ingenting har varit sig likt, varken pysiskt eller fysisikt. Mamma och pappa har reagerat på att jag varit annorlunda och har frågat mig hur det är. Men hur enkelt är det att svara på en fråga man inte har en endaste aning om svaret? Jag känner mig tom, samtidigt som jag är full utav känslor som vill ut. Jag vet inte vad jag vill. Det är så mycket jag vill göra, samtidigt som jag känner att allting kan sluta just nu. Jag vill att åren ska gå så jag blir av med skolan, samtidigt som jag inte vill lämna mitt liv som tonåring bakom mig. Jag vill inte att mamma och pappa ska bli äldre, medan jag mer än gärna vill att skolåren springer iväg. Jag vet inte hur jag ska tänka och tycka. 
 
Det känns som jag måste åka någonstans, för att bryta normalen lite. Tolka mig inte fel, jag tycker om Sverige och trivs med att leva här. Men Sverige är ett sånt litet land. Det känns som genom att bo i det här landet missar man så himla mycket. Man har bara ett liv, man är bara ung en gång och därför vill jag leva på bästa sätt. Jag vill kunna leva i ett land där man alltid har roligt, och när det alltid händer något. Samtidigt vill jag kunna resa, hitta kärleken och vara lycklig. Detta låter otroligt larvigt, jag håller med. Men jag tror det är så att jag är rädd för framtiden, och att den inte blir så bra som jag vill tro. Jag vill leva ett liv där jag ständigt är lycklig och mår bra, och jag tror faktiskt att det rätta stället inte är Sverige. Så det främsta jag tror jag känner att jag rent ut sagt, slösar bort mitt liv just nu. För visst tror jag att jag kommer få ett relativt bra liv, men det bra livet finns inte här.
 
Jag har även samtidigt kärat ner mig i ett par killar denna helg. Allt startade på lördagsmorgonen, när jag låg i sängen och kollade runt på Youtube. Och sedan var jag fast. Det tog inte långt tid innan jag hittade allas Instagram/Twitter/Vine och jag har nästan lyckas få tag i kik faktiskt. Jag har tillochmed avbokat planer med kompisar för att jag hellre ville kolla på deras videos. Detta låter jättehemskt, men så är det. På något fantastiskt sätt gör de så jag känner mig viktig och älskad. Den jobbiga tanken med det hela är att jag vet att jag aldrig kommer få träffa de. Asjobbigt, jag gråter nästan.
 
Men det kanske är såhär man måste känna, för att sedan må bra. Man måste må dåligt för att sedan uppskatta glädjen.
Vad betyder det att sväva om du aldrig störtat?
 

Sverige

Denna video ger mig rysningar, och jag har inga som helst aningar varför. 

Another Christmas gift

 
Denna supercoola present är den sista julklappen jag inte visat. Det är ett stort smyckeskrin med otroligt många finesser, som jag fick av mormor. Är jättenöjd med julklappen, delvis för att den passar in i mitt rum men även för att jag verkligen behövde en.
Tack världens bästa mormor!

Kap Verde

Vill tillbaka till paradiset, Kap Verde oktober 2013. Värmen, maten, solen, havet åh vad jag saknar det här!

Want it all +

Det var fel på sidan där jag gjorde collaget och därför blev kvalitén dålig.

Say something I´m giving up on you

Har lyssnat på den här hur mycket som helst under de senaste dagarna. Så sjukt duktig! ♡ ♡

Bekännelser

 
Jag ska opereras 18 februari. 
Jag har shoppat sjukt mycket saker på sistonde tiden, som inte kommit upp på bloggen.
Jag och Angelica gjorde en smoothie challenge förra året som vi tänkte lägga upp på bloggen, men det blev aldrig av.
Jag är jättenervös inför de nationella proven som kommer i vår.
Jag har blivit beroende utav bubbelvatten. Dricker omkring en till två liter om dagen.
Det jag ser främst framemot under vardagen är att träna. 
Efter operationen kommer jag bära ställning och gå på kryckor i några månader. Då ska jag endast ha på mig mjukisbyxor. 
Jag blir mer och mer nervös att mina dagar på Kunskapsskolan börjar ta slut. 
Jag har varit nyttig i 21 dagar.

F-R-E-D-A-G

Pizzan ser verkligen inte god ut, men den var god som fan!
 
Nu har jag precis hjälpt till att fixa syrran som ska på fest. Själv ska jag som den exakta soffpotatisen som jag är, bara vara hemma denna fredag. Så sjukt trött efter denna vecka. Att gå upp tidigt, allt plugg och träningen som jag utfört denna vecka. Louise är alltså borta ikväll och så blir även mamma, så jag och pappa bestämde oss för att äta pizza till middag. Alltid lika gott, nomnom. 
Nu tänkte jag avsluta detta inlägg, så jag kan påbörja ett till. 

Hero

'Let me go. I don't want to be your hero'  <333333
 

Miss summer

 

♡ Memories

I början av Januari köpte jag en glasburk och dekorerade med ett lila band. Jag fick iden från en annan bloggare och tyckte det kunde vara en rolig grej att göra. Som ni ser står det 2014 på den och i burken ska jag lägga lappar där jag skrivit ner saker jag vill minnas från det här året. Alltså om jag gjort något roligt osv. Tänkte även lägga ner biljetter ifall jag reser någon stans eller kanske en snäcka från nån strand jag besökt. Jag tror ni fattar. Blir helt enkelt en liten burk fylld med minnen som jag ska öppna och kolla igenom när året är slut.

Winter Photoshoot

Angelica kom hem till mig idag runt 13. Innan käkade jag frukost, borstade tänder, klädde på mig och städade rummet och Dumles bur lite snabbt. När hon kom började vi fixa lite med hår och smink, innan vi gick ut och hade en alldeles spontan photoshoot. Inget planerat, bara sådär. Kändes faktiskt som vi fick bra bilder. Sedan gick vi in och drack smoothie och åt smörgås. Mormor var visst hemma hos mig så vi visade exempelvis min nya tv i mitt rum. Sedan skjutsa pappa oss till Haninge Centrum där vi hade lite ärenden. Jag lämnade tillbaka ett par byxor, och köpte sedan två par nya. Angelica däremot köpte en present till en kompis. Efter tog vi en liten promenad, och sedan bussen hem varförsig. 
 
 
 
 
 
 

So damn healthy

 
Alltså känslan att vara nyttig är så jäkla fantastiskt. Att veta att man tar hand om sin kropp, som gör så otroligt mycket till oss. Åh, love it. Detta gjorde Angelica och jag igår, istället för att ta fram en påse chips. Skärde upp gurka, morötter, paprika, päron och äpplen i stavar, för att sedan doppa i dipparna Dill och Holiday
Igår hade jag även varit nyttig i två veckor, woopa det rullar på bra nu.

Gårdagen

Igår var det fredag och jag hade en jättebra dag! Hela min årskurs var borta från vår egna skola idag och var istället och hälsade på hos två andra gymnasium. Kunskapsgymnasiumet vid Globen och IKG. Först var vi vid kunskapsgymnasiumet vid Globen fram till lunch. De pratade om gymnasiumet, och så hade vi en halvrolig mattelektion där man skulle gå fram till eleverna som går där och fråga om pasta... Lite halv konstigt men det fungerade. Åt fläskkotlett och bearnaise till lunch, innan vi drog till andra gymnasiumet IKG. Där gjorde de likadant, pratade och visade runt i gymnasiumet.
Slutade vid halv tre och åkte in till Stockholms Central tillsammans med Felicia och Jessika. Där skilldes vi åt, och jag träffade istället på Angelica. Hade en trevlig eftermiddag på stan med henne, strosade runt i butiker, shoppade och åt middag på Sandys. Alltså åååh, älska Sandyyyy! ♥ Runt 19 tog vi bussen hem till mig. Vi slappade lite innan vi gick ut och åkte pulka (Angelica som ville, haha). När vi kom in började vi skära upp frukt och grönsaker, och gjorde dipp som vi sedan bjöd min familj på. Kvällen spenderades sedan framför tv, vi gjorde ingenting speciellt förutom en tumblr till Angelica.
Hon drog hem runt 23 och jag gick och la mig. 
Usla IPhone bilder...

En bra app

iTube är en app som finns att ladda ner på app store till Iphone och säkert i androider också. Det funkar ungefär som Youtube fast med en del bättre funktioner. Man kan söka på musik, tror alla resultat som finns på youtube kommer upp. Sen kan man lägga till låtar i spellistor och favoriter. En riktigt bra grej är att om man bara lyssnar på dem låtar man har på sin spelista drar det inget internet. Så om du är rädd att surfen ska ta slut är denna perfekt. Dessutom kan man gå ur appen och låsa mobilen utan att musiken tystnar. Sjukt bra app som jag använder varje dag!

Min helg

Lördag
I lördags hade jag en rejäl sovmorgon efter gårdagens otroliga kväll på stan. Började dagen med smoothie som mamma hade gjort, innan jag gick ut och fota Dumle i snön som jag tidigare sagt. Pluggade sedan klart med en skoluppgift, innan Fanny kom vid 18. Vi började laga middag till hela min familj, fråga inte varför. Var iallafall supermysigt och jättegott. Vi lagade stekt fläskfilé, ugnspotatis, sallad och bearnaise. Efter maten gick vi ut i snön, vet inte riktigt vad vi gjorde. Det slutade iallafall med att vi gick in igen och kollade på film på min tv. Hon drog hem strax efter tolv.
 
Söndag
Mådde dåligt hela dagen, hade så inihevete svårt att andas. Till kvällen blev det sämre, och jag klarade inte mer. Smärtan tog över och jag grät och grät. Då åkte jag och mamma in till akuten på södersjukhuset där vi fick spendera några timmar. Fick ta blodprov, EKG test samt så lyssnade de på mitt hjärta och lungor. Detta tog förstårs hur lång tid som helst, vi kom dit strax efter 18 och åkte hem halv ett på natten. Därför åkte mamma och köpte middag när vi väntade på svaren på blodprovet och EKG testet. Som tur var, var detta inget farligt. Doktorn tror att jag har en inflammation i bröstbrenet, som bidrar till att jag känner smärta. Det är ingenting jag kan göra för att förhindra detta, utan jag har ont idag också. Dock tror doktorn att det försvinner om en till två veckor. 
 
Idag måndag har jag varit hemma eftersom jag kom hem så sent igår + att jag fortfarande har ont. Dock ska jag till skolan imorgon, woho... Har inte gjort så mycket idag, förutom att Angelica kom hit runt 16. Innan hon kom gräddade jag pannkakor, som jag sedan bjöd henne på. Myste även till med doftljus här hemma, och så hade vi lite catchup talk. Hon åkte hem innan jag åt middag och nu sitter jag här. Är otroligt trött, så tänkte redan nu lägga mig i sängen. Men sova ska jag inte, utan en film på Netflix blir det nog. 

Samsung Smart-tv

 
 
Detta var en utav två julklappar som jag tidigare inte visat. Det är en tv, som jag fick av mamma och pappa. Som ni ser sitter den fast på väggen, för jag har också fått ett väggstativ. Väggstativet gör främst så jag slipper ställa tv:n på en hylla av något slag, men gör även så jag kan vrida och böja så jag kan kolla på tv:n i olika vinklar.
Tv:n är en smart-tv, och med detta menas att jag kan gå ut på internet och surfa genom wifi. Det är märket Samsung och är 32 tum. Jag har även fått Netflix, där man kan kolla på hur många filmer och tv-serier som helst. Ni ska bara veta hur mycket jag använt mig av Netflix, tillsammans med vänner och familj. Har sett sjukt mycket filmer, så i veckan kommer det upp lite filmtips. Jag kan även passa på att tipsa om tv:n och Netflix, superbra!

Sugar Crush

Isadora har kommit ut med en hyfsat ny kollektion på nagellack. Sugar Nails. Jag har tre olika färger och alla är superfina!
+ De här täcker riktigt bra för att vara glitternagellack så två lager räcker.
+ De är väldigt lätta att använda då de torkar snabbt så att man inte behöver vänta med nästa lager.
+ På naglarna blir lacket nästan som sand, man känner att det är skrovligt. Vilket gör att de håller bra.
- Lite svårare att ta bort än vanligt nagellack.

Lördag

Var ett tag sen jag bloggade så tänkte passa på nu! I torsdags hade jag skola som vanligt och på idrotten visade vi upp våra danser som alla jobbat med ett tag. Gick rätt bra faktiskt och det är alltid kul att se folk dansa. Igår var jag ledig från skolan då alla våra lektioner var inställda. Dock skulle vi skriva på en svenska uppgift vilket jag inte lyckades komma så långt med. Min syrra jobbade bara till 13 så hon kom hem med Sushi som vi åt till lunch. Idag är det lördag, min favorit veckodag. Har inte gjort något speciellt. Var i Centrum ett tag och köpte lite frukt och choklad som jag ska doppa ikväll. Fick även med mig ett hårband eller vad det heter som funkar bra när man har toffs och inte vill ha mössa. Köpte även en liten grej till som jag visar er senare när jag fixat klart med den. Nu ska jag kolla runt på datorn ett tag, är sjukt sugen på att åka pulka då det har snöat en hel del under de senaste dygnet. Får se hur det blir med det, ha en fortsatt bra lördag!
Tagna för en vecka sen

Snow

Idag kommer det bli en slappdag för mig. Har varken tiden eller lusten att göra någonting, och dessutom har jag en skoluppgift kvar jag måste hinna göra innan måndag. Så det är det jag tänkte börja med nu, men innan tänkte jag bara säga att det kom snö igår. Så imorse när jag vakna var marken alldeles vit av snön. Bestämde mig för att gå ut och fota lite, men det blev ganska tråkigt så jag tog istället ut Dumle som hoppade och grävde i snön. Var ganska svårt att fota honom när han aldrig var stilla, så därför slank det in en liten ego också. Hihi.
 

Bio

Idag är det fredag och jag har varit hemma från skolan då jag haft hemstudiedag. Gick upp relativt tidigt vid 9 och åt först frukost innan jag började plugga med en so uppgift. Uppgiften blev bra tillslut men arbetet tog några timmar. Vid 18 mötte jag Fanny och vi åkte in till stan. Åt först på subway och sedan kollade vi på bio. Vi kollade på Paranormal activity - The marked ones, och det var riktigt äcklig hehe. Var första gången jag kollade på skräckfilm på bio och det lär inte vara den sista gången. Var så kul när alla skrek och skratta. Nu kom jag hem för ungefär 30 minuter sedan. Har bytt om, tagit ut linserna, tagit bort sminket, borstat tänder och tagit hand om lillgrabben. 
 
Apropå att det är fredag betyder det även att duktiga jag varit nyttig en hel vecka. Undvikit godis, läsk, glass och har istället haft en vecka proppat med en hel del frukt och andra spännande saker. Ett exempel är idag när jag och Fanny kollade på bio. Både bestämde sig för att vara nyttiga och vi köpte naturella nötter utan choklad och bubbelvatten att smaska på framför skräckfilmen. Hurra! 
 
Bilden har ingenting med inlägg och göra. Tänkte bara visa en bild på lillgrabben som jag förövrigt umgås mycket med idag. 

Hemstudiedag.

 
Som jag nämde igår har jag hemstudiedag idag, imorgon och på fredag. Så idag har jag alltså bara varit hemma. Vaknade vid 10 nångång och så började jag plugga med hemstudiedags uppgifterna direkt. Har gått hyfsat bra förutom att jag inte riktigt kan konsentrera mig. Tog en paus för en tag sedan, och då gjorde jag denna nyttiga tallrik ovan, samt målade naglarna.
Nu tänkte jag kolla lite på paradise hotel, puss. 

true friends are never apart. maybe in distance but not in heart

 
 
Jag tänker ibland inte hur jävla betydelsefull du är. Du finns alltid där för mig, när jag som minst anar det. Tack för att du finns.
- Gotland 2013

7 januari

Hallå på er! Idag var min första skoldag 2014, var inte kul någonstans men det var väl kul att träffa vännerna I guess. I skolan gjorde vi inte mycket alls, gick typ igenom några uppgifter som vi ska göra under hemstudiedagarna onsdag, torsdag och fredag. Ella kom även till skolan så satt med henne, Moa och Andjela och fick höra lite drama, vilket aldrig är helt fel. Slutade klockan 13 och åkte då till jobbet och jobba, Jobbade drygt en timme och efter det skyndade jag mig vidare till sjukgymnasten. Shit, säger jag bara. Gav verkligen 100% genom det hela 1,5 timmers långa 'passet'. Var riktigt tungt men känns jävligt skönt nu efteråt. Undra vem som kommer vakna med träningsvärk imorgon. 
Iallafall, när jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt. Sedan käka jag lite middag innan Fanny kom hit. Vi pluggade lite matte och hon visade upp sin nya mobil IPHONE 5S GULD, fett jealous. Sedan åt vi lite frukt, och satte sedan på en film. Åh vad bra, gud vad vi skratta. 
 

Workout

Idag var sista dagen på lovet vilket är sjukt trist. Hade gärna varit ledig i några dar till men det är bara att köra på. Idag har iallafall varit en riktig träningsdag. Gick upp i hyfsad tid, år frukost och bytte om till träningskläder. Efter det gick jag och Julia till gymmet för att prova på det. Var faktiskt kul och har fått igång motivationen. Får se om jag skaffar gymkort eller om jag kör lite här hemma. Tycker det är tråkigt att vara ensam och träna på gym så får se. När vi kört i ca en timme drog vi hem, åt lunch och sen åkte jag iväg igen. Åkte till Salem där en i min klass fixat en hall som vi kunde träna på våran dans i. Vi tränade i typ 3 timmar. Kom hem runt 20:30 och åt middag, duscha och kollade på Paradise hotel. Ska sova nu, imorgon börjar skolan. 

am I the only who love to smile?


Christmas gifts

Pengar, presentkort, kalender, FRIDA, choklad, sportbh, pyjamas byxor, topp & Max factor smink/nagellack.

Detta är ungefär hälften av det jag fick, men jag har varken tid eller lust att fota det just nu. Förlåt för usel bild men somsagt känner jag att jag inte har lusten eller tiden för bättre bilder. Men jag SKA fota lite presenter enskilt, och även de grejer som inte är med på bilden. Men det får bli någon annan gång. Iallafall, är så himla glad och sjukt nöjd över allt!! 

Kameratillbehör

Köpte min systemkamera ungefär en månad innan jul och när jag köpte den fick man även med ett stativ och en fjärrutlösare i paketet. Har redan fått användning av stativet flera gånger och det är verkligen super. Kan bli långt och har en hel del olika funktioner. Det är as bra om man vill ta bilder på sig själv eller om det är mörkt så att bilden inte blir suddig. Så om ni är osäkra på att köpa ett stativ, så gör det! Mitt kostar i vanliga fall runt 300 tror jag och det är det värt. Fjärrutlösaren är jag inte lika nöjd med. Eller jag gillar själva idén att man ska kunna ta ett kort när man vil genom att trycka på den lilla kontrollen. Det blir superlätt att fota då. Men den fungerar inte så bra då kameran inte reagerar så ofta. Måste gå till affären och se om det är något fel. Skulle gjort det på en gång men aja. Förmodligen är det väll batteriet eller nått. Men självutlösaren fungerar också. Har även två objektiv, ett som man fick med när man köpte kameran och ett teleobjektiv. Teleobjektivet är från mina föräldrars gamla kamera och fungerar suveränt på min. Skillnaden mellan objektiven är att med tele kan man zooma mycket mer. Perfekt om man vill fota från avstånd. 
 
Lite annorlunda inlägg men det kan vara kul med lite variation på bloggen.

GOTT NYTT ÅR!