Toppenhelg!

 
Min helg har verkligen varit top notch, haft superkul både idag och igår! Igår hade jag en klassdag, alltså jag umgicks med folk från klassen under hela dagen. På dagen var vi i stan och strosade runt i butikerna. Gjorde även lite roliga grejer, blandannat att lägga oss i en frysdisk, ta främlingars nummer mm. Runt fyra åkte jag hem, och käkade hemgjord pizza det första jag gjorde.
Runt sju började jag fixa mig igen, och packade väskan innan jag for till bussen. Träffade klassen i Hammarbyhöjden där jag spenderade kvällen, superkul! Vi körde massa "lekar", och lite allt möjligt. I början var det bara klassen där men efter bara någon timme var det runt 200 personer. Så kan väl lugnt säga att kvällen var cpgrym och att jag lärt känna många nya vänner. :))) Vid halv ett drog jag och min klasskompis Mina till Söder för jag skulle sova över hos henne. Eftersom vi båda två var alldeles döda gick vi och la oss direkt. 
 
Jag och Mina vaknade omkring 10-tiden och chillade ett tag innan vi började fixa oss. Sedan drog vi ut och bara gick omkring och snacka, superkul att jag kommit så nära henne! :) Åkte hem vid ett och då var jag verkligen alldeles död. Höll på med mobilen i flera timmar i sängen och orkade knappt resa mig upp, herregud. Men tillslut bestämde jag och Angelica oss för att ta en spontanis till stan en söndagskväll. Rix Fm festivalen skulle äga rum i Kungsträdgården så vi drog dit och kollade på artister som Axwell, Ella Henderson, Zara Larsson. Festivalen var bra men absolut ingeting jämfört med Size in the park som jag va på i maj detta år. 
 
Nu är jag hemma och hade tänkt att gå och lägga mig, fortfarande trött men otroligt glad efter denna helg!! 

Skolan är igång igen

Som vanligt har jag (och Angelica lol) inte bloggat på jättelänge men största saken ni missat som har hänt är nog att skolan har dragit gång igen och jag har börjat gymnasiet (!!). Jag trivs jättebra med både skolan och klassen, och om bara någon vecka ska jag få en dator från skolan. Härligt!
 

Idag
Idag hade jag sovmorgon till 10 vilket behövdes då jag verkligen varit sjukt trött den senaste veckan. Första lektionen var samhällskunskap men den lektionen gick fort då de testade brandlarmat. Efter det var det redan lunch, och eftersom vi har ett matkort drog jag, Klara, Emma, Lina, Vilma och Philip till Tacobar där vi lunchade. Sedan var det spanska, och efter det matte. Den sista lektionen vi hade var idrott och temat var kondition. Så jag sprang omkring 4 km ute i skogen. Inte nog med att jag försökte springa i killarnas tempo, så ösregnade det. Regnet bara piska ner, ugh. När skolan slutade åkte jag direkt hem och tog en dusch innan jag tog en behövlig powernap. Nu under kvällen har vi haft gäster, och ätit jättegod mat. Har även myst mycket med valpen Svante, åh han är så söt. 
 
Nu ska jag strax sova för morgonen dagen kommer vara otroligt bra. Ska träffa några människor från klassen i stan och umgås med de hela dagen. Under kvällen ska vi antingen dra hem till någon i klassen, eller träffa några andra. Hursomhelst kommer det sluta med att jag sover över hos min klasskamrat Mina. Kul!
 
Livet rullar på :)

Update

Jag har inte bloggat på en oändligdhet och jag ber om ursäkt om det, men i det här inlägget hade jag iallafall tänkt att blogga om de 'största' sakerna som har hänt/jag gjort under denna nästan bloggnings-tomma månad. 
 

Pride
Så någon gång i början av augusti ägde Pridefestivalen rum och jag åkte in till huvudstaden tillsammans med Isabelle, Aji och Ajis kusin för att få mig ett gott skratt. Vi stod och tittade på festivalen vid Sergelstorg, längst fram vid bandet och fick se så mycket häftigt. Åh så underbart, blir så glad och stolt över Sverige att vi har arrangerat något så stort och vackert som en parad med 70 000 människor. 
 
Brand
Jag vet inte hur många det är som kommer ihåg detta, men för ungefär 10 dagar sedan var det ett otroligt oväder med regn, åska och blixtrar i Stockholm. Det ena ledde till det andra, och det började helt enkelt brinna nära där jag bor efter att en blixt slagit ner i en lyktstolpe. Detta hände under morgon vid fyratiden och min mamma väckte mig då min syster hade hört när blixten slog ner. Hela min familj gick ut och tittade på branden som höll på att sluka ett flertal bilar medan man väntade på polis och brandkår. Det var alldeles kaos, så himla läskigt.
 
Angelica fyllde 18 år
Den 5 augusti fyllde världens bästa tjej 18 år, och jag firade henne tillsammans med hennes syster Julia. Vi var inne i stan och hade en mysdag, med laserdome och lunch på Jensen's Bøfhus. Var sjukt kul att spela laserdome, dock känner mag sig superäcklig efteråt då man svettas rätt mycket. Tyvärr var det, det lilla jag kunde göra för att fira Angelica, men vi får helt enkelt vänta tills jag fyller 18 för då jävlar blir det utgång!! 
 
Halstavik besök 
Några dagar nu i augusti åkte jag till Halstavik tillsammans med Isabelle och Isabelles pappa. Isabelle och Isabelles pappa har några kompisar som har ett hus där och vi åkte alltså dit för lite variation från Stockholm. Jag har redan varit där några gånger innan, men det speciella var att de hade byggt ut. De hade byggt en enorm altan, med jacuzzi, bar och ett uterum med soffa och tv. Alltså det var hur mysigt som helst, och hade verkligen superkul när jag var där! Gjorde massvis med drinkar i baren, badade jacuzzi, kvällsdopp, lagade middag, var ute och spang, hade som en liten fest, spelade wii, myste med katter mm. Som ni förstår trivdes jag sjukt bra, och ville inte åka hem när vi skulle hem. Dock åkte vi förbi en supercool glassbar påvägen hem som gjorde det lite enklare att vilja hoppa in i bilen.
 
Angelicas 18-års firande
För bara några dagar sedan hade Angelica som något slags firande för att hon hade fyllt år och det var en hel del människor som var där. Kvällen var iallafall hur bra som helst, med god buffé, fika, fina presenter, trevligt umgänge mm. Vi ungdomar och 'småbarn' drog även ut en stund under kvällens gång, superkul. 
 
Utö
En annan sak jag gjort som jag kom hem från för bara två dagar sedan var tältning på Utö med Angelica. I måndags kände sig både jag och Angelica för att göra något spontant, som ett fint slut utav sommarlovet. Så vi åkte spontant till Utö dagen därpå för tältning en natt. Har haft det så bra, liksom när är det inte kul med kvalitetstid med bästavän? Så vi tältade alltså, men gjorde också en hel del saker. Lagade middag (dock failade vi totalt och fick istället bjuda in oss hos grannen som vi dessutom blev väldigt bra vän med), upptäckte ön, åt lunch på resturang, tränade, spelade minigolf, tog med oss dricka och satte oss på ett berg och kollade på en otroligt fin solnedgång mm.
 
Besökt doktorn
Igår var det nästan exakt 6 månader sedan operationen och var tredje månad efter operationen ska man besöka sjukhuset (Sophiahemmet i mitt fall) tills 9 månader efter operationen då sjukgymnastiken borde vara avklarad. Så jag var iallafall där igår och då fick mannen som operarerade mig undersöka mitt knä. Han tyckte att allt såg bra ut, och att det bara är att forsätta min sjukgymnastiken till november. 
Angående besöket och mitt knä vill jag även bara tillägga att en sak som jag lagt sjukt mycket tid på denna sommar är träning. Har haft ett tufft träningsschema, med hårda träningar varannan dag. Jag har i princip tränat varannan dag, hela lovet. I början av sommaren, fick jag börja springa på löpband och sedan joggning på slätt underlag. Träningen utvecklades och i mitten av sommaren var fokuset intervaller. Så jag och mamma sprang som galningar varann dag på en fotbollsplan inte så långt ifrån mig, för att öka knäets stabilisation och även min urdåliga kondition. Och nu i slutet av sommaren springer jag längre sträckor (5-8km) i både uppförs- och nedförsbackar. Samtidigt med all denna träningen har jag haft fem tuffa övningar som jag gjort varje gång jag gjort någon typ utav motion.