The best of 2013

Startade året med att fira nyår tillsammans med Angelica. Strax därefter var jag på en toppen tjejmiddag hemma hos felicia som fyllde 15. Klippte och slingade mitt hår hos frisören i febuari, som jag verkligen blev nöjd över. Började alltmer äta nyttigt, men i början var det tufft och jag blandade nyttigt med onyttigt. Efter ett tag gick det hur bra som helst. Nångång i vintras var jag i Romme med skolan, en av de roligaste upplevelserna 2013 faktiskt. Under våren tog handbollen en hel del tid, både träningar och matcher. Gick och såg en liten konsert med fanny, lillgrabben Ullrik Munther. Jag såg även och träffade Anton Ewald nångång i vintras med Tone, riktigt snygg kille!
 
 
Var i Falun en vecka i mars med skolan, herregud. Vilken vecka, villka minnen! Eftersom jag fyllde år när jag var i Falun, bjöd vi över släktningar och kusiner på fika när jag kom hem. Var riktigt skoj. Hade årets första photoshoot med Angelica i våras, lockigt hår och glada tjejer. Nångång under våren var jag på en kryssning med Angelica, Angelicas mamma och min mamma. Toppenkul. Provade på jordnötssmör för första gången, och fick även mitt påskägg. Under vårens gång ökade även mitt intresse för fika och luncher på stan.
 
 
Fick en vagel efter första april där jag spenderade en kväll med kusinerna hemma hos farmor. Vagel förstörde mitt liv i över en månad, och jag gjorde allt för att göra så den inte syntes. Hade en underbar dag med Elenore i April som jag mer än gärna vill uppleva igen. Fannys party tjejmiddag i april är inte heller något att klaga på, var grym på alla sätt och vis. Dagarna sprang iväg, och det var snart dags för One Direction konserten och USA. Årets andra photoshoot var i april med Angelica, denna gång inne i stan. Min bästa photoshoot! Syrran fyllde även år i april och kom ett år närmare 18, vilket var kul men även lite tungt. Åkte motorcykel för första gången i maj, jisses vilken känsla. Efter en toppenkväll hos Moa (den jag pratade om här) fick jag njurinfektion. Var tvungen att skippa mycket handboll, exempelvis Järnvägen cup. 
 
 
På grund av att jag hade fått njurinfektion stannade jag hemma mycket från skolan. Mormor kom exempelvis över ibland, med choklad och jordgubbar. Det blev morsdag, och då gav jag och Louise mamma rosor och hemgjorda cupcakes. Sommaren kom och Dumle fick vara ute allt mer. Värmen kom också och jag badade allt mer. Min sista dag i skolan innan sommarlovet vågade jag äntligen ha på mig shorts. Åkte sedan till USA, där jag levde det bra livet. Under sommaren gjorde jag en hel del grejer, exempelvis Gotland med Fanny och Sportscamp. Jag blev skadad när jag var på Sportscamp och fick gå med kryckor resten av sommarlovet. Var då för det mesta hemma, men en dag orkade jag åka med till Nynäshamn med mamma och mormor. 
 
 
Då började jag även se de bra sakerna i livet. Hösten kom hur mycket jag än inte ville, och samma sak med skolan. Vi började även sluta äta grillat, vilket gjorde ont i hjärtat. Gjorde inte så mycket under hösten tycker jag, utan bara fladdrade fram och tillbaka med undersökningar på knät. I höst köpte jag nya glasögon, som jag verkligen älskar. En vecka jag aldrig kommer glömma var när vi var i Falun med skolan i 9:an, ååh. Veckan var helt sjuk. Mitt höstlov var verkligen kul. Umgicks mycket med Fanny och ett par killar, hade photoshoot, gick ut på Halloween mm. Efter en tragisk sak som hände med Fanny spenderade vi en kväll tillsammans i november, åt och pratade riktigt mycket. Under hösten blev det mycket fest och tjejmiddagar, exempelvis hemma hos Anna och Gabi. Tillslut kom julen och jullov. Har gjort en hel del grejer under lovet, och det är inte slut än. Exempelvis hade jag och Angelica årets sista photoshoot. 
 
 
Försökte kortfatta de bästa minnerna 2013, såhär sista dagen av året. Var verkligen sjukt svårt att göra detta inlägg (komma på alla fantastiska stunder, skriva ner kortfattat & hitta bilder). Inlägget blev iallafall inte så jättesnyggt, men gjorde detta inlägg för mestadels till mig själv. Aja, ha en superbra sista dag 2013, och tänk tillbaka till året som gått.
Vad har varit roligt och vad har varit tråkigt? Utifrån svaren kan du förbättra ditt 2014. ♥

2013

Eftersom det är årets sista dag idag så tänkte jag bjuda på en liten 2013 lista. Hoppas ni har ett bra nyår alla fina läsare!

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Gjorde en massa saker var bland annat i Afrika Kap Verde för första gången ♥

 

 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Typ..

 

Dog någon som stod dig nära? Ja tyvärr.

 

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?  Det är nått men kan inte bestämma vad. Typ levt livet mer, nästa år blir jag 18 så då kan man ju göra lite mer utan att man hindras.

 

Bästa köpet/köpen? Den var svår, men det är nog min kamera.

 

 Vad spenderade du mest pengar på?  Mat tror jag hehe.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?  Kompisar, sommarn, resor mm. Blir glad av att hitta på saker speciellt med kompisar, så spontana roliga dagar typ.

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Finns så många låtar som jag spelat sönder det här året men måste nog säga Wake me up - Avicii & Royals - Lorde.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på lediga dagar mer kanske?

 

Blev du kär i år?  Nope.

 

Favoritprogram på TV? Svenska Hollywood fruar och Paradise Hotel.

 

Bästa boken du läste i år? Jag läser verkligen lite så jag har ingen bästa bok, får väll säga en som vi läste i skolan Kafka på stranden. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? På dagen solade jag lite med syrran på tomten innan Linnea kom då vi alla tre bakade tårta. På eftermiddagen kom släkten och firade mig med fika.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Typ neutrala färger på kläder, fick mer kärlek till skor och jackor.

 

Vem saknade du? Saknade några speciellt Tindra ♥♥

 

Vem har du umgåtts mest med? Familjen och Linnea och dem i skolan, jag vet inte riktigt. På fritiden är det nog Linnea i alla fall.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Passa på att ta vara på livet och ha det bäst!


Last photoshoot of the year

Linnea sov över hos Angelica, vi gick upp tidigt och käka frukost innan vi började fixa oss. Sedan tog vi buss och tunnelbana in till stan och gick av vid Gamla stan. Där hade vi en photoshoot, bland annat vid Riddarholmen. Var riktigt kallt men vi tror iallafall vi fick några bra bilder.
 
 
 
 
 
 

LUNCH


love it.

 
Att folk ligger ut de bra bilderna när de exempelvis har haft en photoshoot, är absolut inget konstigt för mig. Jag gör det också. Men det gäller inte att glömma de där bilderna som man aldrig la ut, som inte blev som man tänkt. För er som inte riktigt fattar vad jag menar, så kanske bilden ovan ↑ kan hjälpa er. I detta fall, försökte jag se lite halvt cool ut. Bara stirra in i kameran, utan något leende eller något. Men hur svårt är inte det, när man har sin bästavän bakom kameran? Det är det här jag menar, jag gillar mer de bilder som blir 'misslyckade'. De bilder där de äkta känslorna strålar fram. Jag erkänner att 'orginalbilden' (HÄR) också fungerar men jag föredrar bilden ovan tusen gånger mer. 
Ett annat exempel, är även den HÄR bilden. Jag är nästan 100% säker att alla andra har sätt den såkallade 'orginalbilden' när de bara står där och blottar sig framför alla bilar. Men den andra bilden måste ni även hålla med om att den är bättre?! När man får se deras reaktioner, hur de skrattar och när det ser ut som den tjejen till höger säger "shiiiit". Åh, I love it.

Saturday, December 28

 
Min lördag har varit toppen! Började dagen med att träffa Elenore och Andjela runt ett hemma hos Andjela där jag spenderade några timmar. Vi pratade för det mesta och hade det riktigt trevligt, och det blev även en promenad till centrum. Klockan fem kom familjen och hämta mig och vi åkte vidare in till stan. Vi käkade först middag på en italiensk resturang, otroligt gott. Jag åt lamm med friterade potatischips, nomnom. Efter middagen var det meningen att vi skulle gå på bio och kolla på Hundraåringen, men mamma hade gjort något fel vid bokningen och vi hade alltså inga biljetter. Då fick vi åka hem, vilket var lite surt. Men istället nu när vi är hemma är tanken att vi ska hyra hem en film, så det blir en film iallafall! HEJDÅ. 

+ Winter

Två riktigt snygga outfits som jag tycker passar perfekt nu på vintern. Så skönt med stickade tröjor ett par jeans och ett par snygga skor till det.

Mina julklappar

Det här är vad jag fick i julklapp i år, är sjukt nöjd och glad över allt!
Mössa från faster och träningsbyxor från min syster.
 
Chokladfondue, nagellack, ögonskugga från mamma & pappa. Pengar från farfar.
 
Tröja och en långarmad blus från mamma och pappa.
 
Sminkpalett från mamma & pappa.
 
Bh:ar från mamma och pappa.
 
Klocka från mamma och pappa, nyckelring och halsband från mina fastrar.
 
Sist men inte minst en ny dator från mamma och pappa. Blev as chockad när jag öppnade min julklapp på morgonen och såg denna. Hade inte ens önskat mig en, men min gamla är jätte seg så det var perfekt.

Christmas is over

Jag vet att julen egentligen inte är över (annadag jul), men för mig känns det som julen enbart är julafton och juldagen. Jag hade iallafall en otroligt bra och mysig julafton, som firades hemma hos min farmor tillsammans med nära och kära. Vi kom dit strax innan tre och började alltså julaftonen med att kolla på Kalle Anka. Sedan käkade vi en massa julmat och öppnade sedan paket. Blev en sen kväll, tror vi åkte hem vid ett (?). 
Eftersom min mormor inte var med på julaftonen så var vi alltså där och firade jul igår på på juldagen. Vi kom dit strax innan tre den dagen också och fikade och hade det mysigt. Sedan förflyttade vi oss till vardagsrummet där det blev paketöppning och som igår blev jag otroligt nöjd över allt jag fick. Kom hem strax efter fem och kollade på Toy story 3. Åt middag och sedan kom Angelica över. Vi gjorde allt möjligt under kvällen. Var ute en hel del, och så spelade vi även rebubbled. Ååååh vad längesen, och gud vad vi skrek och skratta!
 
Idag är det annandag jul och jag ska inte göra något speciellt förräns ikväll. Ikväll ska antingen min familj komma till Angelica eller så kommer de hit, varken som ska vi ha mysigt och äta julmat som vi gör varje år. Innan dess ska jag nog vara lite duktig och träna, både mina knäövningar men även lite styrka. Så känns det bra ikväll. :)
 
Halv taskig bild men den enda jag har som medför lite julkänsla.

GOD JUL

God Jul på er allihopa! Ha en riktigt bra julafton och passa på att njut av allt det mysiga.

Ta vara på saker innan det är försent.

Throwback. 10 maj, åh saknaden är stor.
Spendera kvällen/natten hemma hos Moa tillsammans med Andjela, Aji, Elenore och Felicia. Moa hade fyllt år och därför hade hon ett sova-över party. Jag kom ungefär en timme innan alla andra då jag hjälpte till att fixa allting. Jag fixade även håret och sminket där innan alla andra kom. Kvällen var verkligen hur sjuk som helst, hade så jäkla kul. Käka en hel del, dansa, sjöng, hoppa studsmatta, grillade marshmallows och ungefär vid mitten av kvällen gick vi alla ner till Raman där vi bada. Eller vi umgicks för det mesta, blev inte så mycket till badning. Ååååh hade så jäkla kul. Somna vid fem någonting, i något stort partytält utomhus. Hade det så himla roligt, fast jag hade magvärkar hela kvällen/natten som gjorde ont som inihelvete. Dagen efter mådde jag verkligen inte bra. Vi åt en smaskig brunch (nutella, frukt, smörgås osv) medan vi kolla på en film. Då kände jag att jag verkligen inte klarade mer. Magvärkerna expanderade till ryggvärker och jag kände mig helt borta. Höll på att ramla av stolen flera gånger och var allmänt yr. Var hur obehagligt som helst. Så åkte hem efter frukosten då jag verkligen inte mådde bra. Efter några dagar efter besök på akuten visade det sig att jag har njurinfektion, och troligtvis fick det under kvällen hos Moa. 
Trots all smärta kunde jag verkligen njuta under kvällen. Och det är för att ni mina vänner, är ni! ♥
 

Bilder genom året

Vinter/vår:
 
Sommar/höst:

Christmas

Dan före dopparedan. Känns helt sjukt att det är julafton imorgon. Igår bakade vi julgodis och spritsade pepparkakor och ett pepparkakshus. Idag har jag pyntat lite i rummet och ikväll ska vi klä granen. Vi klär alltid granen kvällen före julafton och det är verkligen så mysigt! Ska även slå in alla julklappar med syrran när hon kommer hem. Har fotat lite juliga bilder som jag tänkte dela med mig av nu. Den med snön är tagen för någon vecka sen, finns ingen snö nu tyvärr. PUSS!

One day left until Christmas Eve

 
Helt sjukt. En liten dag kvar till Julafton, wow. Det är nästan lite sjukare att 2013 snart är slut, jag menar det var inte ens länge sedan det var augusti och skolan startade. 
Om ni missat det har jag fått lov, och därför kommer denna måndag spenderas hemma med min syster. Jag har julshoppat hela helgen så nu är jag äntligen klar, behöver bara slå in paketen vilket jag tänker göra idag. Jag tänker även fortsätta med julgodiset, eftersom vi inte hann göra klart allt igår.
Det är ungefär det som är dagens planer, visst kommer jag göra andra saker men vet jag inte ännu. Hejdå.

JULLOV

Igår gick jag upp vid 7 och började locka håret och fixa mig lite innan jag åkte till skolan. Hade julavslutning från 9 - 10:30. Först var vi i Aulan där lärarna gjorde lite roliga grejer och så hade vi en liten tävling. Man skulle komma på ett julrimm till lite olika paket, man visste inte vad som var i utan fick gissa. Min grupp vann ett av paketen som innehöll pepparkakor. efter det träffades hela skolan i matsalen och lyssnade på när rektorn pratade och lite uppträdanden och så. Mötte Linnea vid entrén och hon kollade på när jag och min dansgrupp tränade i aerobicsalen i skolan (ett rum med spegelvägg). Vi tränade i typ två timmar innan jag och Linnea tog tåget in till stan. Vi åt lunch på Taco bar och handlade julklappar. Vi åkte hem runt 16:30. Kvällen spenderades med Linnea hemma hos mig. Vi åt middag och umgicks mest. Lite senare kollade vi på en film med mamma och pappa innan hon åkte hem runt tolv.

Starbucks ∞ Stockholm

 
Igår var jag och Angelica inne i stan för lite julklappshandel. Angelica ska berätta mer om kvällen i ett annat inlägg, men jag tänkte bara nämna att innan vi tog bussen hem från stan gick vi till det nyöppnande Starbucks. Äntligen säger jag bara. Starbucks har länge funnits i Göteborg och Malmö, och det var på tiden att de öppnade ett kafé här i huvudstaden. Jag köpte iallafall frapino chocolate chip och den var hur god som helst. Påminner så grymt mycket om när jag var stamkund hos alla Starbucks kafér i USA, och påminner även lite om när jag var i Thailand. 

Torsdag

Idag har jag haft på mig min nya tröja som jag köpte igår på Bikbok. Tillsammans med tröjan hade jag svarta jeans, döskalle scarf och guld smycken.
 
Idag har det varit min näst sista skoldag 2013, och skoldagen var kort mellan 10-13. Gjorde inget speciellt under dagen, utan bara umgicks kan man säga.
Efter skolan följde jag med Elenore till Haninge Centrum. Var jättelängesen jag var där, och kan inte dirket erkänna att jag saknat det direkt. Iallafall, Elenore julhandlade och jag hängde bara på. Vi köpte två omgångar på Frozen Yougurt, jisses vad gott det var! Jag träffade även på många jag kände, exempelvis Fanny och Kathrine. Runt 16 var jag tvungen att säga hejdå till Elenore, som åker upp till fjällen ikväll med sin familj där hon ska fira Jul. Jag åkte då istället hem till Fanny där vi bara chillade. Snackade och kollade på¨film.
 
Nu är jag hemma och varit det i ungefär 10 minuter. Ska strax lämna hemmet igen, då Fanny och hennes mamma kommer och hämtar mig och sedan åker vi hem till de. Det är hos Fanny jag ska spendera kvällen, käka middag och sova över. Det är ju sista skoldagen imorgon så jag och Fanny bestämde oss för att göra något roligt. Puss!
 

Danstävling

Hej på er! Börjar återigen att säga förlåt för min extremt dåliga uppdatering. Har varit mycket plugg nu sista veckorna innan jullovet och det har hänt lite saker som jag inte tänker ta upp på bloggen.
 
Idag var i alla fall näst sista dagen i skolan. Hade en lektion och på den hade vi bara en tävling och fick tillbaka prov. Efter det hade jag 3 timmars rast så jag och Tara tränade lite på dansen. Vi har en uppgift på idrotten där man ska komma på en dans och visa upp den efter lovet. Jag är i en grupp med 7 pers så det är lite svårt att träna allihopa med tider och så. Jaja vi tränade i ca 20 min innan vi tog bussen till Farsta centrum där vi åt lunch och kollade i några affärer. När vi kom tillbaka gick vi till idrottssalen där den årliga danstävling skulle börja. Alla som vill får vara med och jag tror hela klassen ska vara med nästa år hehe. Det var i alla fall kul att se, och alla var jätte duktiga. Mina lärare gjorde en skit kul grej med Wrecking ball låten haha! Grym torsdag och morgondagen kommer bli ännu grymmare! Ska till skolan i en timme och ha julavslutning i aulan sen är man äntligen fri ett tag. Efter avslutningen ska jag åka till stan med Linnea och shoppa julklappar, PUSS!
 

2013 Special

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har hänt en hel del nya grejer, men bland annat åkte jag till USA. Mådde så otroligt bra och hoppas jag får göra något liknande igen. 
 
 
Hur har ditt 2013 varit? Lite upp och ner. Men har fått uppleva så fantastiska minnen så 2013 har nog varit mitt bästa år i mitt liv. 
 
Tror du att år 2014 kommer bli bättre? Är rätt säker på att det inte kommer bli lika bra, då detta år varit helt overkligt. Men tror fortfarande att året kommer bli minnesvärt. 
 
Blev du kär i år? Sort of...
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Sveriges nationaldag, 8 maj. Spenderade dagen med Angelica inne i stan. Vi strosade runt i butikerna, unnade oss varsin lyxshake och tog Djurgårdsfärjan över till Djurgården där där vi letade upp en brygga och började sola. Vi tog även lite foton innan vi tog färjan tillbaka. Kanon. ♥
 
 
Bästa köpet? Svårt att säga. Min fjällräven kanske?
 
Vad spenderade du mest pengar på? Mat & fika. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Skolan faktiskt, tro det eller ej. Betygen blev otroligt bättre och vi studerade intressantare saker. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Story of my life - One Direction, The Fox - Ylvis, Thrift shop - Macklemore & Ryan Lewis och Wake me up - Avicii. 
 
Vem har du umgåtts mest med? Det har gått lite i perioder men för mestadels Angelica.
 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Vill umgås mer med mina härliga vänner i skolan. Vi har så otroligt kul men träffas inte så ofta vilket jag tycker är synd. 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Ta vara mer på mitt fucking grymma liv.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Käka Donken som egentligen inte är gott. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Firade uppe i Falun med skolan. Var så jävla cp lycklig jhkglfptlg. ♥
 
Vad fick dig och må bra? Att känna sig älskad. Och att garva så mycket att man fick så jävla ont i magen.
 
 
Vem saknade du? En mängd olika personer. 
 
Fick du någon ny kompis? Min goa vän Martha från Irland. Vackrare människa finns inte. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? T LIV. HA SÅ OTROLIGT KUL OCH NJUT AV DITT LIV. 

fuckinghoneypear.tumblr.com ★

 
 
Jag har inte sagt det till någon men för ungefär en vecka sedan har jag gått och skaffat mig tumblr. Har inte uppdaterat så mycket, men nu känner jag mig riktigt taggad på att ge mig in i tumblr världen. Så följ mig gärna där, då bloggen inte blir uppdaterad så ofta. Ni kan även passa på att följa mina goa vänner, fuckingmutherfucker.tumblr.com & fuckingkaka.tumblr.com ♥

LUCIA. ✩

 
Idag har det varit Lucia och det är verkligen en tradition som jag gillar. Jag vet inte riktigt varför, men så är det bara.
 
Väcktes av mamma strax innan sju och gick ner till vardagsrummet. Där hade hon lyxat till frukosten med pepparkaka, lussebullar och smörgås framför tv:n. Som hon gör varje år, och sedan kollar vi på ett Luciafirande på tv:n. Är verkligen supermysigt! Efter det klädde jag på mig, tog ut flätorna, sminkade mig och borstade tänderna, innan jag for till bussen till skolan. Skoldagen var lång, men endå riktigt skön. Hade engelska och matte lektion, och dessutom fick jag mycket gjort, i till exempel slöjd och svenska. Vid lunchen fick vi julmust och lussebullar, och efter det kollade vi på luciatåg i skolan.
 
När skolan slutade vid två åkte jag hem till Elenore. Vi bytte om till träningskläder och gick sedan ut på en powerwalk. Powerwalken var hur mysig som helst, speciellt i början då vi gick förbi tillfrusna sjöar. I slutet gick vi lite vilse, men sedan gick allt bra. Vi gick över 1,5 mil och var ute i över två timmar. När vi kom hem till henne värmde vi oss, innan vi åt middag. Efter middagen tog jag bussen hem till mig där jag tog en snabbdusch och packade sedan väskan på nytt. Mötte Angelica i centrum och vi köpte lite gott, innan vi gick hem till henne. Just nu är vi hemma hos henne och tänkte sätta på en film. Hejdå.

NEW YEAR'S EVE - TOPS!

Topp 1/Topp 2/Topp 3/Topp 4/Topp 5
 
Blir väldigt mycket tips om klänningar såhär till nyår så tänkte bryta trenden lite och tipsa om några snygga nyårs-toppar. Är riktigt sugen på någon av dessa toppar, men kan inte bestämma vilken jag antagligen ska beställa hem. Alla är enkla att matcha med ett par jeans och smycken, men man kan lika väl ha kjol. Iallafall, hett tips!

Q/A - Träningstips

Hur orkar du hålla träningsviljan uppe?
 
 A- Att träna är inget som är svårt, men att hålla igång är det som är det svåra. Speciellt i mörka och dystra tider, som vi befinner oss i just nu. Jag har fått liknande frågor lite överallt, och tänker därför ta mig tid och skriva detta inlägg. 
Träning är inget man blir 'klar med', utan är något som ska finnas konstant i din vardag, med andra ord är träning en livsstil. Att detta är svårt, är absolut något som jag som individ har förståelse för. För att orka hålla träningsviljan- och lusten uppe brukar jag använda mig utav vissa saker, som jag alltså tänker tipsa om.
 
Musiklista. Vi alla har de där låtarna, som gör att vi nästan kokar inombords. Dessa låtar är de du ska använda dig av när du tränar. Gör en musiklista av de låtarna, och sluta inte träna tills musiklistan är slut!
♥ Bakgrundbild. Ett starkt tips som verkligen fungerar men är så otroligt simpelt är att ändra bakgrundbilden på mobilen till den där bilden med tjejen med den absoluta drömkroppen. Du blir konstant påmind om träningen, och även "Måste jag verkligen ta den där kakan?"
Nya träningskläder. En annan enkel sak att göra är att köpa nya träningskläder. Att bära kläder som man gillar kan hjälpa till mer än vad man tror, inte minst på gymmet. Just nu tycker jag att det är riktigt fint med starka klara färger, på kläder likasom på skor. Kan även tipsa om Nike Running Shoes.
Rätt människor. Det sista men kanske det mest uppenbaraste, omringa dig med rätt människor. De som får dig att må bra och de som stöttar dig. Man kan även försöka hitta en träningspartner, som är lika besatt i träning som du. 
 

heaven is a place on earth with you.

 
Hallå allesammans! Helgen har gått snabbt och nu är det redan söndag eftermiddag. Gårdagen var verkligen hur bra som helst, och det är det jag kommer skriva om nu.
Jag började dagen med en storstädning. Runt 14.00 var min familj hemma hos farmor, då Sören hade fyllt år. Där var även mina kusiner och min faster, och vi fikade och så. Myspys. Åkte sedan hem och då kom Angelica över. Jag käka middag innan vi tog en promenad till närmaste affär där vi köpte godis. Jag träffade även på en killkompis jag inte träffat på tusen år, så det var kul. När vi kom hem började vi fixa i badrummet för vi skulle ha hemmaspa. Vi hade hårinpackning, ansiktsmask och gurka på ögonen, hah. Iallafall, vi satt i badet i över en timme och bara snackade och hade det bra. Vi käkade godis, chips och drack läsk, samtidigt som vi lyssnade på musik.
Efter badet gjorde vi inte så mycket. Vi fortsatte med att prata om allt och inget. Vi somnade runt tre någonting, fram Julkalendern. 

Fredagen

Vill börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Kommer skylla på att jag har haft fullt upp med skolan, prov osv. Har även hänt lite saker som fått mig att vara lite nere. Tänkte i alla fall skriva lite om gårdagen som var jättebra!
 
Jag kom till skolan vid 9 och gjorde ett grupparbete, började egentligen 10. Hade tre lektioner och på den ena kollade vi på en film så det var en riktigt skön skoldag. Efter skolan åkte jag och Tara in till stan för att julhandla. Supermysigt i stan med alla belysningar och snön som kom igår. Fick med mig lite julklappar, köpte brända mandlar och hade det kul. Åkte hem runt 17:30 och när jag kom hem hade mamma köpt med sig thai mat och sushi MUMS! Spenderade resten av kvällen hemma. Kollade på Idol finalen och mös i soffan. En bra fredag helt enkelt!
Dåliga Iphonebilder.

good ♥ friday

 
Hello! Fredagkväll och en hel helg framför sig, ruskigt bra!
Min dag har varit hur bra som helst. Var först i skolan, mellan 8.30-15.00. Jag hade matte och engelska lektion, och så hann jag även redovisa ett engelska steg. Wiho. Efter skolan åkte jag hem tillsammans med Fanny, vi gick av vid alléplan och köpte lite gott och satte oss sedan på bussen hem. Jag har glömt att tillägga att det har varit lite kaos väder idag, snö blandat med regn och blåst. Iallafall, jag kom hem och somnade direkt i ungefär 2 timmar. Vid 18 träffade jag Fanny igen och vi tog bussen till några killar vi kände innebandyträning. Var roligare än väntat faktiskt. Sedan tog vi bussen hem till Fanny, käka och lite sånt. Sedan gick vi ut då alla på hennes gata hade någon form av jultradition. De hade pyntat med julbelysning i en stor gran, fixat en brasa och så bjöd de på pepparkakor, lussebullar, choklad, julmust och glögg. Efter ett tag började alla ungdomar ha snöbollskrig, hur kul som helst! Jag drog hem vid 21 och nu sitter jag här och uppdaterar. Har precis kommit ut ur duchen och hoppat i myskläderna, och ska nu ner och käka middag. Sedan blir det myspys framför tv!

TOG ORDEN UR MIN MUN


Update

Hallå på er! Uppdateringen är låg typ hela tiden men jag gör alltid massa saker, speciellt förra veckan och denna vecka kommer även vara stressig. 
 
Hela denna vecka har jag jättemycket att göra i skolan, och sedan varje dag ska jag gå på öppethus på gymnasium. Igår var jag på Värmdö, & nu idag ska jag på Bernadot. Jag glömde bort att jag skulle dit idag, så efter skolan åkte jag hem tillsammans med Elenore. Vi köpte choklad (bara för att vi är bäst) och gick sedan ut med hennes labrador Texas. När jag var på busshållplatsen ringde mamma mig och frågade vart jag var. Jag hade helt glömt bort att jag skulle på öppethus idag, så det var bara att vända.
Nu är jag iallafall på bussen och åker till mammas jobb då vi sedan ska äta middag tillsammans, mys. Sedan blir det öppethus, och sedan hem och plugga till ett prov som är imorgon. -Uuuuh. 

December

Första december och första advent, mysigaste månaden på hela året. Hej på er! Idag är det som sagt december och även första advent. Jag ser faktiskt fram emot denna månad väldigt mycket. Det händer så mycket mysigt advent, lucia, julafton och nyår mm. Åhh älskar julen så himla mycket ♡ Hoppas att december kommer leverera.