Sovmorgon

Godmorgon på er! Måndag igen. Vaknade av klockan för snart en timme sen. Skulle börjat engelskan 10 idag men fick precis ett medelande från skolan där det stod att lektionen var inställd. Och visste redan igår att kemin som kommer efter engelska också är inställd. Woop börjar 13:00 och har en lekton, slutar typ 14:15 :) Hur nice som helst och jag vill bara somna om nu men gör det här inlägget som ett tack, i lördags var statistiken högre än vanligt och vi fick en hel del kommentarer under kvällen. Bli så sjukt mycket roligare att blogga när det går bra!

New Glasses

Jag tror inte att alla läsare vet det men jag använder kontaktlinser då min syn inte är den bästa. Och idag hämtade jag ut mina nya glasögon, jag har haft mina glasögon sedan jag var 4 år så kände att jag var värd ett par nya. Jag gillar faktiskt de otroligt mycket, så jag kommer nog använda de i skolan ibland! Det kan vara skönt att inte ha kontaktlinser, och lite kul med variation!

healthy

Jag tror jag ska börja bli lite mera nyttig nu under hösten. Speciellt då jag inte kan träna så mycket. Man kan i alla fall försöka!
Alla bilder är tagna utav mig!

Grattis världens bästa syster ♥

Idag fyller min storasyster 19 år! Älskar dig mest PUSS!

Utomhus +

Jag hittade den här gråa ponchon hängandes i syrrans garderob. Nu när det börjar bli kallt ute kan denna vara skön att ha över skinnjackan liksom. Hade på mig denna förra veckan men är osäker på om jag "vågar" gå såhär till skolan. Ser lite ut som en filt hehe. Ni kan väll kommentera vad ni tycker. Kan man gå ut såhär?

USA 2013 ♥

USA 2013, en nästan hel månad med glädje, lycka och värme! Jag kommer ihåg resan som det var igår, alla fantastiska sevärdheter och minnen! New York, Orlando, Cocoa Beach, Palm Beach, Fort Lauderdale, Key West och Miami. Alla helt underbara ställen som jag saknar enormt. USA är något annorlunda, och jag SKA dit igen. Så är det bara.
 

My day

 
Min dag har varit alldeles underbar! Var i skolan mellan 8.25-15.00 då jag hade matte lektion, engelska lektion och jobbade musik. Efter skolan åkte jag och Aji hem till henne och fixade en sak, innan vi tog pendeln in till stan. Där mötte vi först hennes storebror, och sedan Melissa och Estefania. Vi gick runt lite i stan och köpte biobiljetter. Sedan skildes vi åt, och jag och Aji gick till Pizza Hut där vi åt vår middag. Var otroligt gott och även riktigt mysigt med lite kvalitetstid med henne. Sedan mötte vi Melissa och Estefania och vi gick och kolla på bio. Vi kollade på White House Down som var superbra! Efter bion hade jag rysningar, hoho.
Efter bion fick vi alla skjuts hem av Melissas pappa. När jag kom hem gjorde jag lite träningsövningar och nu sitter jag här. Otroligt trött och har lite ont i kroppen efter en sådan dag, så nu blir det att lägga sig i sängen och kika med folk. Mys!

★ Fridays Details

Provade att ta foto på outfiten på ett litet annorlunda sätt, så det blir lite variation på bloggen. Hope you like it!

+ Snyggt i höst

Autumn
Tycker dem här plaggen ovanför är perfekta nu till hösten.Stickade tröjor, snygga jackor och boots är det jag gillar mest med den här årstiden. Måste även ta och köpa mig en vanlig simpel mössa så min jag har är lite för vintrig. Vill ha allt!

Sunset

En liten bild jag tog när jag tog en paus från pluggandet. Hela kvällen har bestått av plugg, och jag ska fortsätta efter det här. Jag har en inlämningsuppgift imorgon som jag började med för typ två timmar sedan hoho, så det kommer nog bli en sen natt för mig... Dock gör det inget för imorgon är det fredag och jag njuter av en helg till max då jag vet att jag gjort mitt allra bästa på inlämningsuppgifter och prov!

Lördag

I lördags bloggade varken jag eller Angelica, så nu tänkte jag säga hur min lördag såg ut!
 
Under förmiddagen gjorde jag inte så mycket, slappade och kollade på en film. Strax innan 17 började jag städa lite hemma innan Angelica kom hit. Vi skrattade och hade det mysigt innan vi tog en flummig promenad till Konsum. Vi sjöng högt och lite sånt. På konsum handlade vi kött, pommes frites, godis och chips. När vi kom hem lagade vi vår egen middag, det blev lite kaos där ett tag men shit vad gott det var! Matorgaaasm. Under kvällen hade vi iallafall det jättemysigt. Vi var ensamma hemma så vi hade tända ljus och sånt mys. Kollade på en film i 3D Angelica tagit med sig, riktigt bra och riktigt rolig! Till filmen åt vi godis, chips, dipp och drack läsk som vi hade köpt. Efter filmen blev vi återigen riktigt flummiga. Spelade in en video då vi gjorde massa knäppa grejer med musik, alltså en sak var så himla rolig så jag nästan grät. Jag stod på händer men så orkade jag inte stå längre. Istället för att gå ner vanligt ramlade jag ner på huvudet HAHAH. Som värsta klumpiga och vi fick det på video haha.
Iallafall, hon drog hem runt ett. Superlyckad kväll!

-

Alltså jag vet verkligen inte vad som hänt med blogglusten. Livet är en aning segt just nu, jag gör liksom inte så mycket. Därför uppdaterar jag typ aldrig för jag gör verkligen ingenting och har inga bilder... 
Sedan så är ni jävligt tråkiga haha, ni kommenterar inte ett piss och statistiken är absolut inte bra. 
Aja, vi får se vad som händer med bloggen!

Saknar handbollen otroligt mycket!!!

The Fox

Bara för att uppdatera lite. 

Isadora Twist-up Gloss Stick

11 - POPPY PEONY
Tänkte tipsa er om en läpp produkt som jag älskar. Det är ett Isadora Twist-up Gloss Stick. Det är en blandning mellan ett läååstift och ett läppbalsam. Återfuktar läpparna medans det ger en naturlig färg. Jag har nummer 11 och älskar hur den ser ut på mina läppar. Produkten är mjuk och skön på läpparna och känns verkligen bra. Lätt att applicera och håller hyfsat länge. Fick det i födelsedagspresent och tänkte byta färg för jag trodde den skulle vara för "skrikig", men den ger en naturlig rosa/röd färg. Love it!
Finns att köpa på Kicks för ca 120:-

Autumn +

Autumn
Två riktigt snygga höstoutfits! Så snyggt med stickade tröjor, höstfärger och boots.

The Conjuring

Hej på er, äntligen helg! Igår gick jag i skolan från 10:10 till 14:05 min kortaste dag. Efter skolan åkte jag hem där jag bara hann kolla upp tider på bio och laga en tidig middag. Åt snabbt innan jag tog bussen mot tåget där jag mötte upp Jennifer. Vi skulle nämnligen kolla på bio. Först mötte vi upp min syrra vid hennes jobb och sen åkte jag och Jennifer vidare mot Sergel. Vi köpte biljetter till The Conjuring som är en skräckfilm som handlar om en familj som blir hemsökta osv. Innan bion började vid 18:10 gick vi runt i lite butiker och köpte godis och dricka. Var lite smått nervös haha nej men har aldrig sätt en skräckfilm på bio förrut. Filmen var skitbra! Inte så jätteläskig som jag trodde men självklart var den ju läskig. Mest creepy.. Men det som var bra var att den hade en fin handling. Åkte hem efter bion och väl hemma slappade jag bara innan jag gick och la mig. Lyckad fredagskväll! 

The devil was once an angel

 

My week

Hej allihopa! Allt bra? Med mig är allt toppen, lite trött bara så denna kväll ska spenderas hemma.
Det känns som jag gjort rätt så många saker hitills i veckan, eller det har jag kanske inte men det känns så.
 
Sammanfattning av veckan hitills:
Har gått i skolan hela veckan, i måndags klippte jag mig (superfräscht), besökt MAX och köpt lyxshakes med Isabelle, varit till sjukgymnasten med mamma, lagat middag, tagit en 30 minuters powerwalk, varit till tandläkaren som sa att jag hade perfekta tänder, varit i stan under onsdagskvällen med Louise som bjöd på middag, och sedan har jag varit duktig och pluggat en hel del denna vecka. Någon dag stannade jag till ungefär 17 och pluggade i skolan. Som belöning av det fick jag mjölkchoklad av min lärare, hihi.
Ungefär så har min vecka varit, en toppenvecka!
 

Bokad resa - Kap Verde

Åhh jag är så jävla lycklig! Förra veckan bokade mamma och pappa en resa till Kap Verde. Det verkar vara rena paradiset. Alla bilderna ovanför är från hotellet på flygbolagetssida förutom drinkarna och den längst ner till vänster. Så ni ser ungefär hur det kommer se ut dit jag ska. Vi kommer iallafall bo på ett hotell där jag och Julia delar på ett rum och mammi och pappi på ett annat. En vecka ska vi vara där och jag ska verkligen passa på att njuta av solen, värmen och lugnet. Vi åker några dagar innan höstlovet vilket innebär längre lov. Jag fastnade för den här ö-gruppen brevid Afrika när jag kollade på resor för några månader sen. Hade aldrig hörsts talat om det så det är kul att det inte är så välkännt, nämnde i en video på min gamla blogg att Kap Verde var ett drömresemål. Kommer bli så sjukt nice! ♡♡

The Video

This is the video I was talking about. Maybe a little fuzzy but so are we. And I know I'm really ugly, but yeah. Enjoy!

14 september 2013

Dagen igår med Elenore var alldeles underbar! Fast det blev lite ändrande planer var dagen hur rolig som helst! 
Mötte Elenore på bussen runt 12 och vi åkte in till stan. Eftersom vi inte hittar till laserdomen så struntade vi i det och hade en mysig dag i butikerna istället. Vi gick runt lite i Gallerian men ingen var så shoppingsugen då vi bara pratade, därför bestämde vi oss att sätta oss ner och luncha istället. Där prata vi en hel del, medan vi njöt av vår lunch. Efter gick vi i butiker igen, och sen bestämde vi oss för att köpa Frozen Yougurt vilket var jättegott! Vi hann även med att kolla på The Fooo på plattan, wiii.
Åkte hem strax efter fyra till henne och gick ut med hennes söta labrador Texas. Sen tog vi hennes moppe (omfg) hem till mig där jag packa sovgrejer och sen tillbaka till henne där vi spenderade kvällen. Under kvällen så käka vi middag, drog ut på en promenad till Hemköp, kolla på film och skrattade en hel del. Vi gick och la oss runt midnatt då hon hade en tidig match dagen därpå. Därför gick vi upp tidigt och jag blev skjutsad hem på hennes moppe. Jag var hemma strax innan tio tror jag. En kanondag!
 
Elenore höll även på med en video igår så håll utkik här på bloggen. Gå gärna in på hennes blogg också, HÄR

Lördag

Hade en riktigt bra lördag igår!  Mötte Linnea S vid henne vid 12:30 ungefär och vi tog sedan buss och pendel in till stan. Började med att äta lunch på donken hehe då vi båda var sjukt hungriga. Efter det gick vi bara runt i lite affärer fast ingen kollade väll riktigt på kläder utan vi snackade mest då vi inte träffats på ett bra tag. Fikade med ischai på Coffehouse by George. Åkte hem runt 16 och började med middagen runt 17. Mamma och pappa skulle bort på middag så jag lagade tacos med Julia. När maten nästan var klar kom Jessika och Filip som åt med oss och hade allmänt trevligt. Chillade lite i soffan också innan hon skulle hem och natta lillkillen. Precis när Jessika skulle gå kom Jennifer. Vi hade hela huset för oss själva vilket slutade med musik och flum. Hade riktigt kul haha! Hon gick hem vid 12 ungefär och efter det surfade jag omkring på datan tills mammi och pappi kom hem.
Sämst bild men jäkligt god! Lite dyrare än Espresso House 40:-

+ Stickat

Har glömt bort att visa er min nya fina stickade tröja som jag köpte för nån vecka sen. Lite stor men supermysig och simpel till ett billgt pris!
Lager 157 - 149:- 50:-

This or That

Gossip Girl eller Sex and the City 
Starbucks eller Espresso House 
Nyttigt eller onyttigt 
Shoppa eller fika
Bada eller sola
London eller New York 
Sverige eller USA 
Pool eller hav
Julafton eller födelsedag
Vinter eller sommar 
Sminkad eller osminkad 
Pojkvän eller singel 
Smsa eller prata i telefon 
Hemmakväll eller utekväll
Rosa eller Blå
Sova eller Vaken 
Blogg eller Facebook 
Shoppa eller blogga
 
 

Fredag den trettonde

Det många inte vet om mig är att jag föddes fredag den trettonde, så jag anser inte det som en otursdag hehe. Min fredag den trettonde har iallafall varit allt annat än otur.
Skolan var rätt så vanlig, förutom att jag hade skolfoto. Jag känner på mig att jag inte blev så bra men aja. Annars jobbade jag spanska igår i skolan, och hade matte lektion. Slutade skolan vid 15 och då åkte jag hem tillsammans med Felicia, Johanna, Sofia och Malin. När jag kom hem har jag bara slappat och kollat på filmer, rätt skön fredag! Åt även grillad kyckling till middag och potatisgratäng, nomnom.
Här är lite bilder som jag och mina serber tog innan skolfotot!

Godmorgon!

Godmorgon! Startar inlägget med en bild på en nyvaken Linnea.

Förlåt för uppdateringen men det är verkligen inte kul att uppdatera om man inte får någon som helst respons tillbaka. Iallafall, veckan har gått riktigt fort (kanske för att jag varit ledig en dag) och nu är det redan lördag. Dagens planer är att träffa Elenore. Vi ska åka in till stan och spela laserdome vilket jag aldrig gjort förut. Sen så ska vi också äta lunch på något mysigt ställe, och jag tror vi blir där ett tag då vi inte träffats så mycket på sistonde tiden och har då mycket att snacka. Har faktiskt inte träffats under hela sommar, inte kul.
Aja, så det blir dagens planer. Under kvällen ska jag vara hemma hos henne, jag ska även sova där. Vi är ensamma i hela huset så vi ska laga mat tillsammans, och lite annat mys.
Kommer bli sjukt kul, hihi.

Winter


 
När jag ser dessa bilder som jag tog i mitten av Januari, blir jag lite smått sugen att ha ett snötäckt landskap igen. För ni måste hålla med om att det är extremt mysigt med kalla dagar och kvällar med levande ljus, film och vänner. Åh. 

OM MAN KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDEN

Jag gissar på att tankarna kommer flyga iväg och detta kommer bli en eller annan roman. Men så får det vara för att jag känner att jag behöver få ut alla tankar och all glädje för en stund.
 
2013, ja hur ska man börja beskriva detta år? Galen, oförglömlig eller fantastiskt kanske är ordet? Nej men ärligt, detta år alltså shit. Eller, hela året har inte ens gått ännu och ändå finner jag nästan inga ord riktigt vart jag ska börja. Iallafall, I'll give it a try.
Detta 'år' har nog varit det bästa i hela mitt liv. Mina 15 år har alla varit fantastiska, men detta slår alla år. Har varit med och skapat oslagbara minnen med mina vänner och familj. ♡ Jag tänkte rabbla upp några minnen, för om jag rabblar upp alla så går det inte för det skulle ta så långt tid och jag skulle nog sluta med lite tårar!
Vi kan börja med Falun, hela veckan var helt vild och galen. En vecka uppe i Dalarna, med världens finaste tjejer, ja ni kan väl tänka er?! Sen så har vi USA-obegripligt, Sportscamp-obegripligt, Gotland-obegripligt. Sen så har vi Moas fest i maj, som ni inte vet så mycket om då jag dagen efter blev jättesjuk och fick njurinfektion. Ålands-kryssningen med Angelica på långfredagen, alltså åh. Sen så får vi inte glömma bort världens bästa killar, både konserten i maj och filmen denna månad var både gråtfärdiga super minnen. Det var även riktigt coolt när jag träffade, pratade och krama Eric Saade, och åkte motorcykel och moped för första gången. Det här året har jag även fått nya vänner, ett exempel är min toppenfina vän Martha från Irland. Vi har skrivit och skickat snapchats ett bra tag nu och planerar att ses kanske nästa sommar. Att jag tar flyget ner dit, om jag törs! Sen studentfesten jag var på i juni, den var kanon den! Från fest till fest, Felicias tjejmiddag var också en härlig upplevelse jag absolut inte kommer glömma! Från januari till februari, Romme var verkligen superkul som spenderades med Aji, Elenore, Felicia och Moa. Kommer aldrig glömma när jag åkte vilse i skogen med Elenore, eller när Aji åkte störtlopp i en svart backe!
Men det behöver inte vara så stora saker hela tiden, enkla saker kan också vara till minnen! Shopping/fika/bio i stan, alla möjliga sleepovers, photoshoots och allt sånt mys!
 
Och hur kan jag ha alla dessa underbara minnen? Jo, tack vara mina bästa vänner och familj! Älskar alla av er, så otroligt mycket! Om man bara kunde spola tillbaka tiden och få uppleva alla dessa minnen igen, skulle jag definitivt gjort det!
LOVE EVERY SINGLE ONE OF YOU. ♡

My weekend

Hej på er! Var ett tag sen jag bloggade så jag känner att det är dax nu. I fredags hade jag ingen vanlig skoladag utan vi var i Tyresta by från 11 till typ 14. Åkte hem och sen till centrum. Mötte upp Jennifer och Jessika och vi gick direkt in på Donken. Köpte mat och snackade. Efter det gick vi runt i lite butiker osv. Kommer inte ihåg när jag kom hem men resten av kvällen spenderades hemma om jag inte minns helt fel. 
I lördags åkta jag, mamma och pappa till en kakel affär för att kolla kakel osv till badrummet. Var där typ hela dagen, tur att man blev bjuden på kulglass, bulle, festis, kaffe osv hehe. Kom hem runt 17 och följde med mamma till Port73 där jag köpte en tröja inne på Lager157 medans mamma handlade. På vägen hem köpte vi pizza som blev lördagens middag. Mös framför en film med mammi ooch pappi på kvällen. 
Idag åkte jag direkt till Handen Centrum efter skolan där jag skulle klippa mig. Mötte Jessika som följde med mig till frisören. Köpte även Frozen Yoghurt :) Visar håret i nästa inlägg! 
Nu måste jag blogga klart och börja min läxa PUSS!
 

S A T U R D A Y

 
Dagen igår var verkligen kanon, som spenderades för mestadels med Andjela.
Gjorde inget speciellt under förmiddagen, men började fixa mig runt två. Mötte sen Andjela på bussen och vi åkte in till stan. Hoppade av vid alléplan där vi köpte dricka och remmar, innan vi fortsatte vidare in. Vi drog till vattnet vid Gamla stan, där vi bara myste i eftermiddagssolen. Hade lite kvalitetstid och så hade jag tagit med mig systemkameran så vi fotade lite också. Efter någon timme tog vi tunnelbanan till Hötorget där vi käka Donken, och sen kolla vi på bio This is us. Filmen var så jäkla bra, kunde inte hålla mig så jag började grina... Efter filmen åkte vi hem och när jag kom hem hade jag en enorm huvudvärk. Tog Alvedon med det hjälpte inte så jag gick och la mig istället.

Q/A

Q: Vilket program/sida använde du för att fixa färgen på håret?
A: Picmonkey, använde läppfärger. :)
 
Q: VA HUR GÖR MAN INNÅTBUBBLOR  får panik vill lära mig
A: HAHA du gör en vanlig bubbla fast du sätter tuggummit på utsidan av tänderna och drar in luft typ!
 
Q: Coolt! Hur gör man och vart köper man? :)
A:  Du köper ett stämpelkitt och en metallbricka med olika mönster. Sök på Konad, jag köpte mitt på Nelly.com. Du tar nagellack på brickan och skrapar bort överflödet med en skrapa sen rullar du stämpeln över brickan och sen på nageln. Sök på Youtube om du inte förstår. Sen har du jättefina mönstrade naglar :)
 
Q: Jag har aldrig smakat det där :o Är det gott?
A: Självklart, supergott!
 
Q: Åh vart har du köpt dom? :)
A: Fick skorna i födelsedagspresent och de är beställda/köpta från Topshop. ♡Älskar dem♡
 

Food Heaven

Nu blev jag hungrig.... Kollade runt lite på weheartit och bestämmde mig för att göra ett litet "foodcollage" Mat måste verkligen vara bland det bästa som finns. Haha värsta tjockis inlägget men fy fan vad gott! ♡

+ Facts about me

 
★ Jag har precis lärt mig göra innåtbubblor med tuggummi så gör det hela tiden fast det låter fett högt på ex letioner, bussen osv.
★ Jag har ca 12 jeans och alla passar men använder typ bara 5 men oftast 3 av dem.
★ Använder extremt mycket överstrykningspennor, blir mycket roligare.
★ Har fastnat för en jättegamal låt, I´m alive med Céline Dion. Lyssnar på den just nu.
★ Jag tycker det är mer okej att lägga mycket pengar på skor,jackor än på tröjor osv.

✩ New In

Direkt efter skolan idag åkte jag och Fanny till Haninge Centrum. Vi gick runt i butiker och fast jag inte planerade att köpa något hittade jag lite iallafall. Efter någon timme i butikerna gick vi och satte oss på Espresso House där vi fikade och hade det mysigt! Efter det åkte vi hem och nu är jag hemma. Men jag ska inte stanna här så länge, utan bara packa och sen gå till Fanny där jag ska sova över idag. Superkul!

DRDENIM / Ben&Jerry

399:- på Salt / 52:- på Ica
 Var i Farsta Centrum en snabbis med mamma idag. Fick med mig hem ett par nya jeans DRdenim denna gång. Första gången jag äger ett par och de är verkligen hur sköna som helst.
Köpte även en Ben&Jerry glass med mig hem. Har varit sugen på b&J´s sen i fredags hehe. 

Hello Autumn