Happy Halloween!

Jag vet inte riktigt varför men jag gillar verkligen halloween. Jag tycker det är jättekul att klä ut mig och skrämma folk hoho. Tyvärr firas inte Halloween alls lika mycket som i exempelvis USA, vilket jag tycker är synd.
Fanny kom över till mig runt halv sju. Vi började sminka oss, innan vi gick ut i kylan och tog en promenad till Konsum. Där mötte vi Karim och Douglas, som väntat på oss i över en timme haha. Tanken var att vi skulle gå bus eller godis, men ingen av oss hade varken lusten eller orken till det. Istället under min kväll har jag bara varit ute och lallat runt tillsammans med Fanny, Karim och Douglas. Vi tog bussen till Handen där vi mötte Kasper, och bara umgicks. Det blev lite kallt och därför gick vi till Donken där jag och Fanny åt våran middag. Vi satt där även ett tag, flummade lite med personalen och sånt. Efter ett tag kom även Yousef. Vi umgicks lite till innan jag tog bussen hem.
 
Nu är jag hemma och har precis tagit bort sminket. Tänkte mysa ner mig i sängen och kika med lite folk, gos. 

Hemma i Sverige

Hej på er! Jag har varit hemma i Stockholm ett tag nu och kännde att det var dags för uppdatering. Klockan 04 mellan tisdag/onsdag landade flyget på Arlana. Efter ca nio timmars flyg var det skönt att komma ut. Dock är Sveriges väder så himla tråkigt jämfört med Kap Verdes. Regn och kallt, usch. Men sånt får man acceptera och jag är glad att jag åtminstonde fått sol och värme i en vecka. Vi tog bilen hem och var väll hemma runt 05. Fixade mig och kollade ikapp lite av allt som hänt på intersett då jag inte varit inne på mobilen så mycket under veckan. Somnade runt 06:30 och sov till typ 13:30. När jag vaknat packade jag upp väskan och lite senare kom Linnea hit. Jag ska göra ett inlägg om resan och håller även på med en video, stay tuned!

This is true happiness

 

Sandys - Kungsgatan 57

 
Eff café där jag varit två gånger som jag verkligen älskar är Sandys på Kungsgatan 57. Om du går på Drottninggatan och kommer från Åhléns svänger du ner till vänster vid 'korsningen' vid Bikbok. Du fortsätter rakt ner en bit och så ligger Sandys på vänster sida mittemot Specsavers. Anledningen till att jag gillar cafét så mycket är att de har mycket att välja på (både fika & mat) och att det är så otroligt mysigt och hemtrevligt. Kolla bara på bilderna ovan. Personalen är bra och priserna är även bra. Min lunch jag tog idag var under hundralappen, inklusive dricka vilket är otroligt bra för en lunch i huvudstaden. De har även eluttag och gratis wifi, och det kan aldrig vara dåligt. Iallafall, ett hett tips! Om du har några frågor om något är det bara att kommentera!

Tjugonionde Oktober

Hejsan!
Mötte upp Aji vid skolan vid 9 tiden på morgonen. Vi pluggade, eller försökte åtminstone i drygt en timme innan vi åkte vidare in mot stan. Vi satte oss vid ett jättemysigt café som jag tänkte tipsa om i nästa inlägg. Vi beställde mat, och jag tog thai kyckling macka med Fanta. Vi satt det i flera timmar då vi skrattade, snackade och pluggade. Efter ungefär två timmar gick vi runt i affärerna igen och hamnade i Gallerian där vi sedan fikade. Jag tog en cheesecake som var riktigt god! Efter det tog jag tunnelbanan och bussen hem. När jag kom hem åt jag ingen middag, utan la mig i sängen och somnade. När jag vakna käka jag lite Ben&Jerry's och kikade med folk i flera timmar.
Nu tänkte jag alldeles strax sova, ska bara skriva ett inlägg till!

Tips ★ Film

Filmer är nästan det bästa man kan göra efter en lång och slitsam dag i skolan. Att mysa ner sig i sängen, med massa filtar, levande ljus och en godisskål bredvid än är en sak som nästan tillhör hösten. Dessa filmer som jag  tipsar om kanske många av er redan sätt, men jag tycker att de är riktigt bra och tipsar om de endå! 
  

It's hard to stay positive when nothing ever goes right.

 
 
Hallå på er! Min dag har inte varit någon vidare rolig dag, men det duger. På eftermiddagen var jag till sjukgymnasten och tränade lite, och det går riktigt bra nu! Nu undrar jag bara när jag ska få operera mig, hm. Iallafall, nu under kvällen tog jag och mami en åktur till Ica. Där var det extrapris på Ben&Jerry's, och vi fick med oss 6 stycka, hehe. Två styckna är mina, som jag hade tänkt smaska på under morgondagen. Under natten/morgondagen (enligt Aftonbladet) kommer stormen Simone från Storbritannien drabba Sverige och Stockholm. Därav tänkte jag bara va hemma imorgon, kolla på massa filmer och äta massa Ben&Jerry's. Kommer  bli sjuuuukt mys. Men måste även få lite skolplugg gjort nu under lovet, trist men det funkar. Förresten det här med stormen Simone, Angelica som jag saknat så ska ju hem imorgon. Hur ska det gå? Hm, det får vi reda på imorgon antar jag. 
Puss, hoppas ni haft en bra dag!
 

Photoshoot ★ Autumn

 
 

Idag är en bra dag

 
Som rubriken lyder, denna dag har varit bra. Eller mer än bra, och har spenderas med Fanny. Hon kom till mig strax efter elva. Vi började med lite catch up talk, innan vi sminkade oss och lockade håret. Sedan tog vi bussen till Tyresta By, där vi hade en sådan kallad photoshoot. Inte så jättenöjd med bilderna, eller det blev inte så mycket bilder då vi mest var flummiga. Tog sedan bussen till Mias, där vi åt lunch och fortsatte med catch up talket. Vi delade på en Hawaii, och så blev det en läsk till det. Vi satt där i över en timme, innan vi tog bussen hem. Eller vi tog inte direkt bussen hem direkt, hahaha. Fanny åkte hem till sig men kommer snart till mig igen. Hon ska äta middag här, och sedan ska vi ut ikväll. Ska försöka hitta några att göra något kul med. Puss

-

Alltså ni ska bara veta hur sjukt jävla sur jag är just nu. Idag, för ungefär 30 minuter sedan fick mamma ett samtal där hon fick reda på felet med mitt knä. Det är så himla sjukt att det gått ÖVER TRE MÅNADER och nu idag, 27 oktober, får jag äntligen reda på vad det är. Det som är fel med mitt knä är att korsbandet är av och minisken är skadad.. Kul?! Inte så. Men det jag är mest irriterad på är inte själva skadan, eller jo visst det är hur tråkigt som helst att korsbandet är av och jag inte kommer kunna springa på flera månader. Men det som irriterar upp mig mest är det har gått så långt tid innan jag får reda på vad det är. 
 
I somras på Sportscamp, eller rättare sagt den 17 Juli skadade jag mig. Vi (min grupp) spelade en skoj-handbollsmatch mot ett par killar i en annan grupp. Det var när vi var i anfall olyckan hände. Jag skulle stega förbi (finta bort) min försvarare då jag kände att allt inte var som det ska och mitt knä hängde inte med. Jag kände hur hela knät vred sig och att det knakade som bara den. En fruktansvärd smärta spred sig genom kroppen och jag kunde inte längre stå upp, och ramlade ihop. En otroligt obehaglig och läskig känsla. Matchen avbröts och jag bärdes till läktare. Där låg jag en stund, en kvart eller så, innan läkaren från 'Sportscamp sjukhuset' kom och undersökte mig. Hon trodde det bara var en kraftig stukning, så jag fick kryckor och tabletter jag skulle ta. Två dagar efter, när Sportscamp var slut kom pappa och hämtade mig. Eftersom vi inte fick ta med oss kryckorna som tillhörde Sportscamp var vi tvungna att svänga in på Handens Närsjukhus där vi skulle hämta ut ett par. Men där tyckte läkaren att det nog inte bara var någon stuckning, så vi skickades till SÖS (Södersjukhuset) samma dag. Där spenderade jag några timmar och fick tillslut röntgas. De såg inget fel på bilderna och tyckte om det inte kändes bättre inom tre veckor skulle vi gå till vårdcentralen. Där undersökte en ung kille mitt knä, och skickade sedan en remiss till en okuped läkare. Det tog ungefär tre veckor innan jag fick ett brev hem, och då besökte vi okupeden (läkare specialist på knän). Han sa att det inte var något fel med knät, och vi skulle återkomma om ett par veckor. Vi accepterade svaret och efter ungefär en ½ månad startade jag med sjukgymnast. Det första hon gjorde var att undersöka knät, och innan vi startade med sjukgymnastiken ville hon kontrollera att det inte var en korsbandsskada (hon ville alltså att vi skulle göra en magnetröntgen). Då gick mamma tillbaka till okupeden och sa det sjukgymnasten hade sagt. Av någon anledning blev vår okuped sur, och kom med meningar som "tror du mer på en sjukgymnast än på en okuped'? Mamma svarade då 'jag vill inte tro, utan jag ville veta'. Därav fick vi vår magnetröntgen, men självklart fick vi vänta i nästan en månad för att få en tid. Efter magnetröntgen tog de ungefär en vecka tills vi fick provsvaren, och den dagen är idag.
 
Så jag behöver alltså opereras (har ännu inte fått en tid) och så kommer jag få gå med kryckor och ställning på benet i några månader. Förhoppningsvis kan jag springa i sommar! #woho -.- Aja, inget man kan göra åt det. Är bara riktigt sur på okupeden som visade ingen som helst respekt för antingen mig eller min mamma. Dessutom hade vi rätt, oh snap.
Det är ungefär så läget ser ut, nu vet ni.

Saturday

Min dag har varit riktigt bra! Startade dagen med lite höststädning, som min gata hade anordnat. Inte det roligaste direkt, men ändå skönt att få rent och fint! Runt tolv bjöds det på korv och gulaschsoppa, och sedan hade jag det lite kul med Isabelle och Anna. Vi skjutsade varann på en skottkärra haha. När höststädningen var slut tog jag nog årets skönaste dusch, och sedan hjälpte jag Louise med att locka håret. Sedan tog jag, Isabelle och Anna bussen till MAXI där vi köpte lite gott. Åkte sedan hem till mig och jag fick kaninen Stampe inflyttad hemma hos mig. Annas familj ska till Grekland nu under lovet, så jag ska vara kaninvakt! Sedan startade vi och baka cupcakes. Utsidan blev inte så bra men jisses vad goda de blev! Kvällen spenderade jag hemma hos Isabelle, vi kolla på flera filmer, åt middag och skrattade ihjäl oss till Vine.
 

+ Facts

När jag var mindre var jag mörkrädd.
- Jag tar alltid sönder stiftpennor, kan typ ha de i två dagar innan dem går sönder. 
- Ser fram emot julen lite hehe.
När jag var liten "möblerade" jag med mina gossedjur i fotändan av sängen.
- Jag har gjort en egen parfym.
- Min vän Jessikas son fyller 1 år idag och jag missar firandet. Grattis! ♥
 
Tidsinställt medans jag är i Kap Verde

Höstlov

 
Åh fyfan vad härligt. Känns så himla skönt att få en liten paus, mellan allt stress nu i 9:an. Mitt höstlov ska spenderas hemma i huvudstaden, vilket ska bli riktigt skönt. Visst är det väldans skönt att åka bort också och förhoppningsvis få lite sol, men jag känner att jag ändå inte riktigt blir helt avslappnad då. I alla fall, mitt lov ska spenderas hemma och kommer bli riktigt skoj! Har egentligen inte så mycket planerat, utan ska bara umgås med mina vänner och även passa på att slappa lite också. Ska bli riktigt härligt!  

- Throwback

Vi var små. Vi var fula. Vi var världens fjantar. Ändå så var vi ballast i stan. Allt var så mycket annorlunda då. Livet gick ut på att vara först ut till fotbollskingplan, och vinna tjuv och polis mot killarna. Det häftigaste som fanns var att komma på ett skämt som var bättre än apabananen, eller klara en yttliggare bana på rebubbled. Och allt som är så enkelt idag var världens största grej då. 
Vi var små. Vi var fula. Vi var världens fjantar. Ändå så var vi ballast i stan. ♥

Makeup

makeup
Har hört så mycket possitivt om produkterna ovan så jag skulle vilja ha allt. Helst bronzern från benefit då den jag har nu är skimmrig, ett ljust läppstift och nude ögonskuggspalett. Foundation sticket från mabeline verkar vara super bra. Skulle köpt det direkt om jag använda foundation vilket jag nästa aldrig gör. 
 
- Tidsinställt medans jag är i Kap Verde


Recept ★ Bananpannkakor

 
Ett enkelt och supergott mellanmål som ligger mig varmt om hjärtat är bananpannkakor. Idag för ungefär en timme sedan kände jag att jag behövde lite ny energi mellan allt plugg, och satte igång med bananpannkakor. Allt du behöver (för en person) är 1 ägg, 1 banan och 1 matsked kokos. Antingen mixar du eller mosar bananen, jag mosade den. Tog för mig ungefär 10 minuter att förbereda och steka. Och det var min första gång. Servera med hallonsylt, perfekt!! 

Hemstudiedag


Hej babes! Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen på sistone, jag var i Falun hela förra veckan och när jag kom hem hade jag varken ingen ork eller lust till att uppdatera. Iallafall, nu är jag här och tänker uppdatera. Jag ska faktiskt försöka komma tillbaka till de vanliga rutinerna då uppdateringen var som bäst, speciellt nu då Angelica åker utomlands imorgon!
Aja, idag har det varit hemstudiedag för min del så denna måndag har varit bra. Visserligen har jag pluggat, men jag har fortfarande haft sovmorgon och det är aldrig fel! Gjorde bananpannkakor till lunch, och gisses vad goda de blev! Recept kommer i nästa inlägg - stay turned! Annars har jag gosat väldigt mycket med Dumle idag, åh han är så mysig.
Nu ska jag plugga vidare, och senare idag ska jag försöka träffa Angelica som åker imorgon. Shit. Puss

Shopping dag

Hej på er! Gick upp vid 10:30 imorse och åt frukost och tog god tid på mig att göra mig iordning. Runt 12:30 tog jag och syrran bussen till Farsta Centrum där vi planerat att spendera dagen. Vi behövde köpa lite grejer inför resa. Hittade dock inget av det jag sökte. Ville ha ett par byxor i en speciell modell, hittade ett par som jag faktiskt ångrar lite att jag inte köpte. Aja.. Skulle köpa en deo och värmespray också med de jag ville ha fanns inte. Får se om mammi årkar åka till Maxi annars köper jag det någon annan dag. Åt iallfall sushi till lunch såå himla gott! Fick med mig hem en ny mascara, en tidning och tuggummin. Dagen var iallafall lyckad :) Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, antingen blir det till att börja packa, tjocka mig framför tv:n eller umgås med nån kompis. Ska försöka göra några fler tidsinställda nu. Hoppas ni har en bra lördag! 

Fredag

Hej på er! Äntligen fredag. Idag började jag skolan vid 10 och slutade 12:50, sjukt nice hade bara två lektioner :) Skulle haft matte också men det var arbeta på valfri platts vilket betyder åka hem och göra viktigare saker. Jag har precis gjort bröd i ugn med massa goda pålägg som jag sitter och mumsar på nu. Eftersom jag åker på tisdag morgon har jag en hel del skolarbeten som ska in innan dess. Har haft fullt upp i två veckor typ och jag kan inte änns hitta på något kul nu när det är fredag. Måste skriva en engelska berättelse vilket säkert kommer ta hela kvällen. Men om jag jobbar effektivt kanske jag hinner hitta på nått med nån kompis senare. Imorgon ska jag iallfall vara fri haha nej men jag ska åka och shoppa och äta lunch med Julia, behöver köpa lite nödvändigheter innan resan. Sen på söndag blir det plugga inför kemiprovet på måndag. Inte roligaste helgen men det som kommer efter är värt lite extra slit :)

IPhone

I helgen tog jag äntligen mod till att uppdatera min IPhone 4s, och jag ångrar mig absolut inte!
Designen är skön och stilren, med många bra användbara funktioner. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men allt känns så fräscht på något sätt. Aja, jag råder er som inte gjort uppdateringen att göra den. Superbra!
 

One week left

Shit om 7 dagar åker jag till Kap Verde. Är såå taggad, vill bara packa väskan och dra!  Kap Verde är några öar och vi ska till ön Boavista om jag fattat allt rätt. Ser så sjukt fint ut på alla bilder så jag hoppas att stämmer med verkligheten. Har aldrig varit i Afrika förut så det här blir första gången då det ligger brevid och tillhör Afrika. Ska sola och bada, äta och njuta hehe. Kommer säkert vara helt underbart. Fick en fråga om hur lång flygtiden var och den är rätt lång. Ca 9,5 timmar men då räknar man med mellanlandning på GranCanaria också. Kommer ta med mig mina svenska böcker, och lite att göra under tiden. Får försöka sova lite också. 
Längtar till den 22, snart kommer jag!

AUTUMN OUTFIT ♡

Jag trotsade modet häromdagen och satte på mig vita jeans, för annars är vita jeans ett ganska vårigt plagg. Förövrigt gillar jag hela outfiten, riktigt fin och stilren!
Linne - Abercrombie & fitch ♡ Jeans - Bikbok ♡ Halsduk - New York ♡ Klocka - Guldfynd
 
Tidinställt inlägg medan jag är i Falun med skolan

FALUN ♥

Det känns faktiskt ganska otroligt, att imorgon måndag ska jag åka till Falun med skolan för sista gången. Är så otroligt tacksam att jag fått uppleva alla dessa fantastiska stunder som blivit till minnen, samtidigt som jag nästan gråter att jag aldrig kommer få uppleva Falun igen efter denna vecka. Det är nog många av er som inte förstår vad jag menar, och därför ska jag försöka förklara för er!
 
Min skola är lite annorlunda, då vi arbetar på ett helt annat sätt än i vanliga skolor. På grund av det annorlunda arbetssättet har vi inte så mycket tid för de praktiska ämnerna, dvs slöjd, hemkunskap, bild mm. Därför åker varje årskurs, en gång varje läsår, upp till Falun där vi tillbringar en skolvecka. Vi har lektioner mellan 9-16, samt med lunch och raster. Efter klockan 16 gör man lite vad man vill med polarna, vilket slutar med massvis av minnen! Man kan antingen tillbringa eftermiddagen/kvällen inne i huset eller gå ut på äventyr på staden.
Som ni kanske redan förstått har jag varit där i 6:an, 7:an och 8:an, och nu är det sista året som gäller. Förra året var helt klart bäst, gjorde så himla mycket kul och fyllde år dessutom! Orkar inte rabbla upp allt jag gjorde förra året, men HÄR kan ni läsa ett inlägg om min vecka i Falun i 8:an.
 
Som ni förmodligen redan förstått kommer uppdateringen inte vara så bra från min sida. Jag har gjort liiiiite tidinställda inlägg men annars får Angelica sköta uppdateringen. Puss 
 

Bilder från Falun i 8:an! 

Förrätt



Nude +

Målade naglarna i en väldigt neutral färg igår. Tycker om ljusa färger på naglarna, men blev lite trist så målade till två silver prickar.

Fredag

Hej på er! Vet att det var ett tag sen och jag är verkligen ledsen över det. Har så sjuuukt mycket i skolan nu så jag har/är tvungen att plugga varje kväll typ och om jag inte gör det har jag ingen blogglust för känner mig stressad och så. Har nyss haft biologi prov, på tisdag har jag fysik prov och en vecka efter det kemi prov. Alla tre proven är stora och svåra så det räcker inte med att plugga kvällen innan. Som om det inte vore nog har jag flera inlämningsuppgifter som jag måste ta tag i. Åker ju den 22 så jag måste bli klar med allt innan! Har fått två böcker att läsa i svenskan också, hatar att läsa men kan ju passa på medans jag flyger och ligger i solstolen :) Men nu vet ni varför uppdateringen inte kommer vara på topp. Ska försöka göra några tidsinställda tills jag åker men kommer inte hinna så många, kanske kan mobilblogga när jag är där men lovar inget.
Nog om plugg det är trotts allt fredag!
 
Idag var jag i skolan 9 fast började 10, pluggade lite med Ewlina innan, duktiga. Hade svenska, biologi, lunch och matte. Våran sa fyller 10 år idag woop. Så det var jubeleum/öppet hus. Det var en massa uppträdande och trevlig stämmning hela dagen. Hade sen lunch idag och när vi kom var maten typ slut, så vi fick äta sallad. Det hade tydligen kommit massa folk från utsidan som ätit upp allt haha. Slutade 14 men stannade till 16. Några i min klass skulle nämnligen uppträda så jag ville se det + att Jessika ville komma. Så jag stannade med några från klassen, köpte en kyckling baguett och sen hämtade vi lite cider, chips osv från matsalen :) När Jessika kom så fanns det lite tilltugg typ vattenmelon spätt, paj mm. Så vi käkade lite och sen kolade vi på när de i min klass sjöng, avslutade med att visa henne runt lite innan vi drog hem. Tyckte skoldagen var as bra!

Two Saturdays

Lördag 28 September
Gjorde inget speciellt under förmiddagen, utan det roliga hände under kvällen. Jag mötte upp Anna, Fanny, Isabelle, Ellinor och Kathrine runt 17 och vi gick gemensamt hem till Gabi. Gabi hade fyllt år och hon hade alltså en tjejmiddag som var superlyckad! Vi åt en hel del tacos, dansade Just Dance, dunkade musik, sjöng från balkongen, körde Chubby Bunny och jag vann, åt en hel del godsaker, drack champagne, presentöppning och kollade på film. Vi alla gick hem runt 23.
 Jag hade så otroligt, åh vill bara spola tillbaka tiden! Dock så tog jag inga bilder under kvällen, vilket var mindre bra.
 
Lördag 5 Oktober
Åkte till Nacka Forum med mamma. Strosade runt i butiker och köpte en present till pappa, och sedan så lunchade vi också. Vi tog båda varsin sallad och pratade och hade det riktigt mys innan vi drog oss hemmåt. Eller först blev det en sväng till MAXI där jag köpte naturgodis och energidricka. Var hemma hela kvällen och kollade på två filmer med mamma.
 

Torsdag

Min dag har varit ganska händelserik! Spenderade förmiddagen mellan 8.00-14.00 i skolan. Började dagen med en lärare då vi pratade lite om gymnasium och linjer. Fortfarande inte bestämt mig men inte lika osäker iallafall! Sedan redovisade jag svenska och matte, skönt! Käka köttbullar till lunch och sedan var det ut i skogen (orientering). Jag gick runt tillsammans med Fanny och Gabi och vi tog alla kontroller. Samtidigt hade vi väldigt kul! Efter skolan åkte jag hem tillsammans med Andjela och Marija. Men efter drygt halva resan hem kommer jag på att jag har sjukgymnast tid och går genast av bussen och vänder om. Innan sjukgymnasten mötte jag upp mamma och jag fick i mig något att käka. Det gick väldigt bra hos sjukgymnasten, gjorde ett par roliga övningar och cyklade över 5 km.
Efter sjukgymnasten åkte jag och mamma hem och nu är jag hemma. Ska strax äta middag och sedan sätta på en film. Puss 
 

Uppdaterat - ios 7

Uppdaterade min Iphone i lördags till nya ios. Väntade ganska länge från att den kom ut till att uppdatera då jag tyckte att allt såg så b och "fattigt ut". Eller jag tyckte det gamla var finare. Men sen när jag laddade ner det vart det skit snyggt! Finns många bra funktioner och är stilrent. Jag har inte haft det här nya så länge men tänkte skriva ner det jag gillar och ogillar hittills. 
Till alla er som är osäkra: Uppdatera, den äger! ♡
 
Positivt: Snyggt - just och fräscht - annorlunda - att det blir rosa när jag slår in min kod hehe - Om man drar uppåt på hermskärmen (bilden till höger) får man upp en massa bra funktioner - Att man kan ha effekter på kameran.
 
Negativt: Är jobbigare att avsluta appar - safari känns svårare haha, stör mig på hur sidorna hamnar när man är innte på flera samtidigt på safari. 

Gårkvällen & Dagen

 
Igår skulle jag somsagt träffa Linnea. Vi hade tänkts att träffas typ direkt efter skolan men det blev efter middagen istället. Möttes vid hennes busshållsplatts där vi tillsammans åkte till Ica. Vi köpte vindruvor, kokosnöt och fikon. Efter vi handlat tog vi bussen hem till mig där vi kollade på en film och åt våran frukt. Linnea åkte hemvid halv 12 ungefär om jag minna rätt. 
Idag vaknade jag rätt sent och hade fått ett mess av Jessika. Hon undrade om jag ville följa med till Handen Centrum. Var faktiskt as sugen på att shoppa och träffa henne och Filip så jag åkte till centrum där jag skulle möta henne. Men eftersom Filip är liten kan saker och ting ta lite oväntade vändnigar hehe nej men han skulle äta så de kom senare. Jag pallade inte vänta så länge så tog bussen hem till Jessika och sen åkte vi tillsammans till Centrum. Kollade i affärer men hittade inget alls, så det slutade med lite mat och en glass. Var kul att träffa Jessika och Fille iallfall :)
 
Just nu håller jag på att uppdatera min Iphone. Har suttit ett bra tag med att få den att säkerhetskopieras, får se om jag lyckats haha. Blir altid nått problem med min iphone. Är nästa lite nervös för gillar inte riktigt utseendet och så på den nya uppdateringen. Kan skriva ett inlägg om vad jag tycker är bra och dåligt med ios 7 senare!

+ Belöning

 
Efter en hel vecka utan godis, chips, glass, kakor, läsk och enbart nyttig mat, frukt, bär och bubbelvatten tycker jag att jag värd lite naturgodis och energidricka på en lördag. Har faktiskt varit lättare än jag trodde, men det var fortfarande riktigt härligt att äta det här utan någon som helst ångest. Woopa.

Äntligen helg

Hej på er! Har inte bloggat på ett tag då jag har haft fullt upp. Hade matteprov idag och igår. HAr iallfall nyss kommit hem från skolan och det är såå skönt att det är fredag. Har inte gjort så mycket speciellt under dagarna jag inte uppdaterat men tänkte skriva lite kort. I söndags fyllde min syrra 19 så vi firade henne och en del av släkten kom och åt lunch och så. Åt en jättegod smörgåstårta. I onsdags hade vi ingen vanlig skoldag utan det var pogramdag. Min klass åkte till vetenskapens hus där vi fick göra lite grejer. Fick bla göra en egen parfym och typ hålla på med en jätte kall vätska, laser mm. Var faktiskt roligt. Slutade runt 12 den dagen och eftersom vi var inne i stan käkade jag buffe på Pizza Hut med Ewelina och Tara. Vi satt där i typ två timmar, mys! 
 
Ikväll/snart ska jag träffa Linnea. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått kul gör vi väll. PUSS!

Min ängel


Torsdag


Jag har inte gjort något som helst speciellt idag men är ändå hur glad och nöjd med dagen som helst! Började dagen med hemkunskap, och jag lagade lunch med Moa. Blev någon slags kyckling med ugns potatis, som var riktigt gott! Efter det var det idrott och det var fotboll, dock spelade jag inte med tanke med mitt knä. Dagen gick ganska snabbt och sedan när jag kom hem har jag bara slappat. Gjort lite övningar och nu har jag precis tagit en dusch och tänkte gå och lägga mig när som helst. Puss 

Sjuk

Imorse när jag vakna kände jag mig inte bra. Förskyld, ont i halsen och det rann ifrån ögonen. Därför bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan idag. Jag somnade om och vaknade runt halv elva. Jag var lite med Dumle innan jag gick ner och gjorde en supernyttig och god frukost! Plättar, vaniljsocker, frukt och bär. Jag använde en nyttigare variant av vetemjöl och så ströa jag bara över lite vaniljsocker, hur nyttigt som helst! Så detta är ett tips, dock tar det lite längre tid att göra än vanlig frukost så jag skulle rekommendera er att bara göra det på morgnarna i helgen. För mig tog det ungefär 30 minuter.
Annars har jag bara kollat på film, och nu tänkte jag vara lite duktig och plugga trots att jag har ont i huvudet. Lite senare blir det också sjukgymnasten, träna knät lite. Puss
 

Welcome October

Alltså shit, redan gått en höstmånad och nu Oktober. Man märker att hösten är kommen, kylan har kommit och trädens löv har färgats gula. Saknar redan sommaren men det är bra med lite variation, antar jag.
 
Under denna månad händer inte så mycket för mig, men det betyder inte att månaden kommer bli dålig! Jag och mina girls hade tänkt att anordna ett halloween party, jag ska börja träna igen och ta träningen på allvar, papi fyller år och så ska jag till världens bästa Falun med skolan! 
Lite kul ska nog denna månad bli, och härligt att börja använda höstkläder!