Insparksfest.

För några veckor sedan hade alla 1:or på min skola insparksfest. Innan det började, fixade jag mig hemma hos Frida tillsammans med Klara. Vi alla tre skulle klä ut oss till cheerleaders så det passade perfekt att fixa sig tillsammans! Kvällen/natten var verkligen superlyckad, alla hade klätt ut sig jättebra och var allmänt roliga. Här kommer tre bilder på mig Frida och Klara:
 

Bra tre dagar!

Fredag
I fredags gick jag i skolan i några timmar. Hade två prov och en idrottsinlämning samt coopertest på idrotten, wow fullrulle verkligen. Anyway, efter skolan tog jag en snabb dusch innan jag träffade älskade vänner som jag inte hade träffat på ett tag. Vi åkte iallafall till centrum där alla köpte varsin middag innan vi åkte hem till Anna för att ha en filmkväll. Själva anledningen med kvällen var att catcha upp lite angående gymnasium, men även att ha en skön och mysig fredagskväll. Vi kollade på en hel del skräckfilmer, och jag drog hem någongång vid ett. 
 
Lördag
Jag träffade Angelica vid två tiden som jag inte heller hade sett på evigheter. Kul var det iallafall, vi var i Haninge centrum där vi strosa runt i butiker och sedan satte vi oss på ett café. Efter det åkte vi hem till mig där vi inte gjorde så mycket. Angelica sminkade mig innan hon åkte hem och jag fortsätte till Norra Sköndal där jag träffade Alvin, Sigrid, Kajsa och Filip. Vi drog hem till Alvin där vi även spenderade kvällen. Kvällen var verkligen bäst på alla sätt och vis, herregud. Allt var så sjukt galet, vi dansa, dunka musik, kom helt plötsligt på att vi skulle baka en tårta, drog till en sjö mm. Kvällen sluta vid tre då alla däckade, yey.
 
Söndag
Vaknade utav att pigga Sigrid hoppa på mig och Kajsa. Vi allihopa var väldigt sega under morgonen, dock lyckades vi värma en pizza som vi sedan käka till frukost. Var hemma från Alvin runt två och då var jag verkligen helt slut. Endå hoppade jag in i duschen innan jag hamnade framför tv:n. Sedan fick jag reda på bästa nyheten, dock tänker jag inte avslöja den utan ni får reda på det lite senare hihi. Runt tre tiden började jag fixa mig litegrann då Angelicas syster Julia ska fylla 20 år (!!!) imorgon och hon hade då alltså som en middag för familj och vänner. Kvällen var jättetrevlig med god mat och bra sällskap! 
 
Snart ett år sedan.

Apberget.

Igår var det lördag och känner att jag verkligen behöver blogga om den dagen då den var så lyckad!
 
 
 
 
Under förmiddagen eller under dagen hände det inte så mycket speciellt, jag pluggade litegrann och redigerade sedan en video. Vid fyratiden hoppade jag äntligen ur sovkläderna och började fixa mig inför kvällen. Mötte lite vänner från klassen runt 18 i gullmars och vi fortsatte oss vidare till Hornstull och Långholmen där vi mötte Filippa. Vi allihopa drog sedan till Apberget där vi satt och myste på picknickfiltar. Kajsa hade fixat halloumisallad som vi alla åt av, samt en hel del annat gott. Det var så stört kul, vi satt och skrattade verkligen HELA kvällen, herregud.
 Runt tiotiden rörde vi oss vidare till en fest vid en sjö, där jag träffade min älskling Mina. <333 Varken jag, Filip, Mina eller Harald var så sugna på det, så vi drog istället till Donken en stund. Harald drog hem efter det medan jag, Mina och Filip drog till Söder aka hem till Filip där vi kollade på Tarzan hihi. Vi kollade lite på youtube också, innan jag och Mina blev "utslängda" vid två. Kvällen avslutades hemma hos Mina då jag varken hade lust eller ork att åka hem, så jag sov där istället.  

12 september

Började fredagsmorgonen med att ha sovmorgon till 10, så kunde alltså inte haft en bättre morgon. Första lektionen var samhällskunskap som för det mesta handlade om valet som är imorgon. Iallafall, efter det var det lunch och jag drog till Skanstull och till Chutney där jag och några andra härliga tjejer åt vegatarisk lunch. Är verkligen förvånad över mig själv som äter vegatarisk, hehe. Efter lunch hade vi spanska- och mattelektion, som faktiskt var underhållande. Det sista vi hade innan vi sluta var idrott och vi skulle köra Tabata (intervallträning). Är faktiskt väldigt nöjd över min prestation, dock var jag alldeles slut efteråt. 
 
När vi slutade bestämde jag, Sigrid, Mina, Filip och Kajsa (nya kompisar från klassen) lite spontant att fortsätta umgås. Dock kände jag att jag ville hem och duscha innan, så så blev det. Jag drog hem och duscha/käka medan de drog in till stan och fika medan de vänta på mig. Några timmar senare träffades vi och tog bussen hem till Sigrid. Kvällen spenderades där med en hel del prat och flum, riktigt lyckad kväll! Vi gjorde en pizza som vi sedan åt till middag, och lite senare under kvällen kom Jake (!!) som jag inte träffat på över ett år. Jag lärde känna honom på Sportscamp, men det visade sig sedan vara Sigrids bästavän. Vilket sammanträffande! :) Nog om det, senare under kvällen drog vi ut och körde lite med deras mopeder, innan jag, Mina, Kajsa och Filip tog bussen hem. Kom hem runt ett, lyckad kväll! 
 

TGIF

Egentligen håller jag inte riktigt med rubriken då jag faktiskt just nu tycker om att spendera min tid i skolan bland alla härliga människor. Dock ska det bli lite skönt med helg, för är verkligen otroligt trött. Inte kommit in i skolrutinerna ännu hehe. 
 
Idag har jag gått i skolan från skolan 8.30-16.00. Började skoldagen med en laboration som för mestadels bara var en förberedelseuppgift inför en nästkommande sak inom biologin. Efter laborationen hade vi egentligen samhällslektion, men då fick vi istället våra skoldatorer, åh vad kul! Är jättenöjd över datorn, trots att det inte är en Macbook. Till lunch (eftersom vi har matkort) käkade jag och nio andra brudar från klassen Thai buffé i Hammarbysjöstad, var otroligt gott och blev proppmätt! Efter lunchen hade jag spanska- och mattelektion, som var ganska ointressanta hehe. Som sista lektion hade vi idrott som var betydligt roligare! Vi körde en slags frisbeelek, garvade typ ihjäl mig (så roligt var det).
 
Slutade somsagt klockan 16.00 och åkte då lite halvt ofräsch hem till Angelica där vi bara snackade. Mamma kom och hämtade mig, och sedan åkte vi hem och käkade grillat (!¡!¡!¡!) till middag. Sedan under kvällen har jag bara tagit det lugnt, pratat lite med mamma om morgondagen då jag ska upp tidigt för att jobba (¿qué?). Ska jobba på Tjejmilen, genom att dela ut Dextro Enery. Kulkul. Annars de andra planerna för morgondagen är att jag ska ut på kvällen med klassen. :)

Livet som 18

Shit vad länge sen det var jag uppdaterade här på bloggen! Vill bara slänga in ett inlägg och väldigt väldigt väldigt kortfattat berätta några av alla de roliga saker som hänt under tiden jag inte uppdaterat. Som ni säkert redan vet fyllde jag 18 den 5 augusti. Har firat den ordentligt, på själva födelsedagen åkte jag inte till stan med Linnea och Julia där vi körde laserdome och käkade lunch på restaurang. När jag kom hem fixade jag mig för att sedan åka in till stan igen med familjen och äta på restaurang igen. Var verkligen hur mysigt som helst. eftersom jag fyllde år på en tisdag skedde utgången dagen efter. Vi var ett rejält gäng som gick ut och firade och jag hade en sån jävla bra kväll/natt, åhh! Helgen efter firade vi med släkt och vänner och jag fick en massa fina pressenter.
 
Den 25 drog även skolan igång efter ett underbart sommarlov som har skapat en massa minnen. Känns faktiskt rätt bra att börja skolan. Det är alltid kul att träffa alla vänner och det är faktiskt riktigt kul nu innan pluggandet drar igång på riktigt. Men jag har bara ett år kvar så nu kör vi!!
 
Kan inte ta upp allt som hänt i ett inlägg men kan berätta lite snabbt om helgen. I lördags spenderade jag dagen hemma hos Nennie där vi mest chillade med film, snacka osv. När jag kom hem bestämde jag mig spontant för att gå ut och festa med Julia och hennes kompisar. Jag skyndade mig in i duschen, fixade mig osv. När vi var klara käkade vi thaimat innan vi drog hem till Saga och förade lite. VI alla gick omkring i Sagas kepsar hela kvällen också haha. Vid 22 drog vi in till stan, och Opal där vi träffade upp ännu fler. Efter vi vart där ett tag drog vi vidare till en nattklubb. Asså kvällen var så sjuk fast ändå inte hehe. En ramla i diket och blev helt blöt, har inte garvat så mycket på as länge. Okej nu måste jag runda av, kom hem vid 05:15 och gick och la mig direkt. På söndagen åkte jag somsagt in till Kungsan med Linnea och kolla på rix fm festivalen. PUSS!
Riktigt skev bild från i lördags!