Härligt!

För några timmar sedan kom jag hem från ett jobbigt träningspass på gymmet tillsammans med Angelica och hennes storasyster Julia. Kom och tänka på att jag tränat hela 8 gånger denna vecka, och imorgon blir det sjukgymnasten efter skolan och sedan Vårruset. Herregud vad träningen rullar på nu, härligt. :) Nu under kvällen har jag ätit grillat till middag som är tredje gången i rad, och sedan kollat på hockey finalen och Notting Hill.
Nu tänkte jag krypa ner i sängen, då det kommer bli en tuff men rolig dag imorgon! 
 
Förra året på Vårruset. 

Tränat.

 
Igår tränade jag i 1,5 timme på ett gym tillsammans med Angelica, och idag efter skolan gymade jag tillsammans med Isabelle i drygt 1 timme. Wiho. Idag så fick även jag och Isabelle någon typ av en goodiebag efter vi tränat, med lite saker. Var mest reklamblad men fortfarande kul att få något! Ska även senare idag blogga om min suveräna helg, dock måste jag få lite skolarbete gjort först. Har en hel del i skolan just nu, men det är bara att hålla ut då det inte är långt kvar! Kram.  

STEVE ANGELLO

WOW,så jävla nice kväll igår! Jag åkte in till stan med Linnea och hennes kompis Isabelle vid 16. När vi kom fram till Tcentralen mötte vi några till och gick till Subway där vi åt en tidig middag. Efter det gick vi till en affär innan vi började dra oss ner mot Kungsträdgården. Jag tror alla vet vad som hände där igår. Size in the park, med massa bra DJs och bästa Steve Angello. Vi kom dit typ 18:3o vilket var rätt tidigt så vi fick plats innanför det stängslet som var längst fram vid scen. När musiken börja var det så jävla nice, asså grym stämning. Det ända som var jobbigt var att det blev sjukt varmt och folk tryckte från alla håll samtidigt ibland. Men det var värt hehe. Våra platser var verkligen grymma, man såg de på scen utan att kolla på skärmen, vi skickade runt en badboll i luften, fick "konfetti" över oss mm. Kom med på skärmen flera gånger också haha usch. Asså när Steve kom var stämningen så jävla bra, hoppa och skrek hela tiden. Det prutade rök sköts fyverkerier osv. Låter så mobbat när man skriver det här men det var såå jävla nice! Riktigt schysst av honom att fixa en gratis konsert för Stockholm.
Kunde tyvärr inte fota mycket för minnet tog slut på mobilen.

Tagga Steve Angello!

Inlägget skulle upp igår. 

Tuesday

 
Dagarna och veckorna bara flyger fram, och igår var det exakt en månad till skolavslutningen. Lite blandade känslor har jag över det, men för mestadels skönt! :) Idag har det varit tisdag och dagen har varit helt okej. Har inte fått något skolplugg gjort, men skyller på att jag haft svenska-, spanska och musiklektion. Direkt efter skolan åkte jag till sjukgymnasten och gjorde mitt vanliga "pass" + så fick jag lite extra övningar. Träffade sedan mami och vi åkte hem tillsammans, trötta båda två. När jag kom hem duscha jag, sedan har jag ätit och nu tänkte jag ta och plugga lite för en gångs skull. Kram.

GRATTIS DUMLE.

Just på denna dag för 4 år sedan föddes min underbara bebis, tiden har gått så sjukt fort! Älskar dig. 

Mys lördag

Igår kväll hade jag en jättemysig lördagskäll. Mina föräldrar var bortbjudna och min syrra var inte hemma, så hade hela huset för mig själv. Vid 19:30 kom Jessika hit och vi lagade middag. När maten var klar åt vi framför en film och pratade om London. Hon gick hem runt 20:30. Efter typ en halvtimme kom Jennifer och vi kollade på Eurovision med godis och chips. Gick bättre för Sverige än vad jag trodde faktiskt. När det var slut satt vi bara kvar i soffan och chillade. Jennifer sov här så vi fixade säng och så innan vi gick och la oss. Imorse drog vi oss väldigt länge, åt frukost i sängen osv. Runt 13:30 drog vi till Nancys där vi köpte lunch, jag tog sushi. Kollade i nån affär innan vi drog hem.
 
Nu sitter jag i mitt rum och ska fortsätta att kolla på Modern Family som jag gjort de senaste timmarna. Snart blir det grillat till middag och efter det ska jag duscha. Första söndagen på länge som jag inte behövt plugga på, så skönt!

New in - Födelsedagspresenter

 
 
 

Födelsedagsmiddag

Igår under kvällen hade jag en sen födelsedagsmiddag tillsammans med Fanny, Anna, Gabi och Isabelle. De kom vid 17.00 och det första jag gjorde var att bjuda de på en välkomsdrink. Sedan blev det grillat ute på altanen, snacka om gott! Sedan gick de ut på någon slags tipsrunda, medan jag ploka av och bakade kladdkaka. När de kom tillbaka blev det fika med kladdkaka och glass, prisutdelning till vinnaren och paketöppning. Fick jättefina presenter som ni kommer se i nästa inlägg! Efter det gjorde vi allt möjligt, dunkade musik, hoppa runt mm. Sedan så kollade vi på Eurovision finalen, samtidigt som vi åt godis, chips, dipp mm. Strax efter tolv gick vi ut på en promenad, och efter det drog de hem. En superbra kväll! 
 

Bowling och Sleepover

Igår vaknade jag av klockan 8:30, fixade mig och åt frukost. När jag var klar åkte jag in till stan med Tara och Ewelina där vi åt lunch på taco bar. Tog nacho deluxe som vanligt.  Meningen med att vi åkte till stan var för att vi och typ 10 till från klassen skulle bowla. Vi hade en stund över innan bowlingen och då gick vi i lite affärer.
Vi Bowlade i en hall på Kungsgatan och det var jättemysigt där inne. Disco bowling var det också,  det är så mycket mer nice än vanlig. Efter bowlingen gick vi i nån affär innan vi drog hem. Väl hemma packade jag bara en väska och drog till Linnea. Vi hade huset för oss själva, åt middag, dansa kolla film osv. Mys! Sov över där också.

The Other Women.

Skriver detta inlägg riktigt fort men jag vill bara uppdatera er med att jag nu ska gå på bio tillsammans med Isabelle och se 'The Other Women'. Filmen har fått jättebra respons av de allra flesta så jag ser fram emot att se den.
Vi ska kolla på den i Heron City, så det blir även middag ute. P E R F E K T.

Valborg

Efter skolan var jag med Aji i några timmar och vi hade det verkligen bra. Efter att hon åkt hem, började jag fixa mig och bestämma kläder för kvällen. Runt 18 åkte jag, mamma och pappa till Tyresö där vi har ett par familjvänner som bor och det är alltså där vi firade Valborg tillsammans med de och Angelicas familj. Kvällen var verkligen hur bra som helst! Käkade trerättersmiddag, hoppade studsmatta, dansa, gick med hunden Casper, 7-åriga Kendra och Angelica ner till en brasa mm. Åkte och hämtade upp min syster vid kvart över två, innan vi åkte hem. Perfekt Valborg!

Hello May ♥