skriver av mig

Det är kul att många läser bloggen, men egentligen anser jag att en blogg är för sig själv. En plats att kunna få skriva ut alla sina tankar som snurrar runt i huvudet.
 
Vart är det som håller på att hända? Att må dåligt är inte längre något 'unikt'. Jag börjar nästan ifrågesätta mig själv varför jag inte mår dåligt. Visst mitt liv är inte alltid en dans på röda rosor, men inte tänker jag må dåligt över de. Tolka inte detta fel, för jag tycker faktiskt att det är bra att må dåligt ibland. Det är faktiskt väldigt starkt, att gråta sig till sömns och nästa dag ha ett leende på läpparna. Och just gråta, det tror jag är något väldigt bra. Att få släppa ut sina känslor man bär på, antingen ensam eller dela med någon annan individ. Att liksom ta tag i problemen.
 
Det jag tror måste hända är att man måste hitta en viss balans. En balans mellan att må bra och må dåligt. Att må bra hela tiden, det gör ingen. 
Jag tror att ett av problemen är hur vi ungdomar är mot varandra, och hur vi ungdomar är mot oss själva. Alla dessa krav, skönhetsideal. Den där skönhetsideal, som alla följer eller försöker åtminstone. Ytterst få vågar stå upp för sig själv och ha sin egna stil exempelvis. Den där mallen man måste följa för att bli accepterad i dagens samhälle. Men vart kommer allt ifrån? Media. Tv, internetsajter, radio, tidningar och allt möjligt sånt därnt skit rent ut sagt.
Men det har gått för långt. Allt fler ungdomar (främst tjejer) börjar skära sig, och ätstörningar sjunker allt längre ner i åldrarna. Att må dåligt psykiskt har blivit något som drabbar kroppen. Men vad hjälper det? Det är en sak jag inte förstår. Gör den smärtan att man glömmer bort den andra smärtan, eller asså va? Men något "bra" verkar det då vara, då det är många som vänder sig till det alternativet.
 
Det bästa skulle vara om alla kunde strunta om det omkring, och vara den unika personen som man egentligen är. What a wonderful world. Men, hur? Vem är den människa som ska ta det första 'klivet'? Vem är människan som ska vara anledningen till en revolution?
 
Avslutar texten med ett par peppande ord: Omringa dig själv med rätt människor. Omringa dig med de som får dig att le, skratta och må bra, och de som lyfter dig högre när du redan trodde du svävade högt över molnen. Se till att få ut maximalt av livet, se till att sprida glädje och ta emot glädje. Och det sista, va du.
 
Hoppas att ni gillade texten, och ha respekt till att det jag skrev är mina egna tankar.

lite om gårdagen.


Igår var jag hemma från skolan. Jag försov mig rejält imorse, och när jag äntligen hade vaknat kände jag mig lite småsjuk så det fick bli en skolfri fredag igår, skönt! Iallafall, under timmarna jag egentligen skulle varit i skolan så slappade jag, pluggade och städade hela huset. Vid fyra åkte jag och kolla på Fannys och Isabelles innebandy träning. Fick väldigt mysigt flashback, åh vad jag saknar handbollen. Efter en timme tog deras träning slut och jag och Fanny drog till centrum. Där köpte vi godis, chips och energidricka och sedan åkte vi till en thai inte så långt bort och köpte thai mat. Åkte sedan hem till mig där vi tände ljus och gjorde det mysigt, innan vi satte oss och åt middag. Vi hade en ganska seriös pratstund, jag fick reda på saker jag inte hade någon aning om. Skönt var det iallafall. Sedan förflyttade vi oss till soffan där vi fortsatte prata, medan vi kolla på filmer. Tog fram chips och godis efter en stund, och runt halv tolv gick hon hem.

Godis

I onsdags var jag i en ny öppnad godisaffär med typ 800 olika sorter i. Köpte en hel del som jag skulle ha till bussresan i torsdags då jag var med skolan till Forsmark. Kan lägga upp lite bilder och skriva om det nån annan gång. Vi åkte i alla fall buss i 2,5 timmar dit och sen hem. Fick godis över som jag tar med mig ikväll då jag och några till ska äta middag i stan. Sen ska jag och ca 14 pers från klassen gå och se en skräckfilm på bio vilket kommer bli sjukt kul! Hoppas ni har en bra fredag!

Han är inte värd dig, hoppas du förstår det hjärtat. Killar är bara problem, usch på de! Och juste, vi får inte glömma att de är jävligt fega. Åh gumsi, allt kommer bli bra! Jag älskar dig! ♥

Tips

Började kolla på en serie som heter Elsas värld här om dan. Den är faktiskt bra och jag skulle rekommendera den till er. Kommer ut två nya avsnitt på tv3play varje onsdag,alltså idag. Ni hittar den på tv3play.

+ Rings

Dessa två ringar var de ringarna jag gjorde uppe i Falun på metallslöjden med skolan. Den första guldfärgade ringen var en prov ring, där jag även testade att rista in två hjärtan. Den andra ringen är faktiskt gjort av silver (!), och jag provade även då på att utmana mig själv lite. Är i alla fall hyfsat nöjd, kunde gjort både bättre och sämre.
 

Mys Söndag


Söndagar må vara tråkiga, men denna söndag har faktiskt varit riktigt skön och mysig. Har för det mesta legat i sängen hela dagen, och haft det bra. Kollade klart på 1d day som jag inte hann kolla klart på igår då jag var ute under kvällen med mina goingar. Har kollat på lite linjer och gymnasium med mamma, inte riktigt bestämt mig men det är en annan sak. Runt fyra åkte hela familjen hem till mormor som ville bjuda på middag. Så söt. Så det var hos min mormor jag spenderade min kväll. Käka gott, tränade och så hann jag läsa ur en hel FRIDA tidning som hon hade köpt till mig.
När vi kom hem tittade vi på Solsidan, och nu sitter jag här och dreglar över bilden på min Harry boyyy. Förbereder mig även inför en ny vecka, alltså shit veckorna rusar verkligen fram. Det är en månad till Julafton, och även en vecka till första advent. Omg...

Söndags frukost

Vaknade runt 11 och såg att solen sken utanför fönstret, härlig kännsla. Var sugen på Scones så mamma bakade medans jag läste lite i min svenska bok. Mysig start på dagen med extra god frukost. Mina planer för dagen är inte så himla roliga. Ska plugga, träna styrka och försöka komma ut lite, tar en powerwalk eller nått. Ikväll blir det solsidan och imorgon är det skola igen. Gårkvällen var helt klart den bästa på länge. Jag mötte upp Tara och Ewelina i centrum där vi först köpte godis, chips och dipp. Efter det köpte vi med oss middag hem som vi åt hemma hos mig medans vi pratade om lite allt möjligt. Resten av familjen gick ut och åt och kollade på bio eftersom jag ville ha huset för mig själv hehe. Efter vi ätit visade jag dem runt i huset då det var försa gången dem var här. Efter det satte vi på filmen Känn ingen sorg medans vi åt godiset och det vi köpt. Pausade typ filmen hela tiden för att prata vilket vi gjorde när den var på också. Jätte rolig och mysig kväll!

What would you do if you weren't afraid?

 
Hallå babes. Dagarna bara rusar förbi, och därav kommer bloggen i efterhand. Nåväl, hur har min lördag sätt ut? Jag började med att göra det riktigt fint i mitt rum. Damma, dammsög, bytte sängkläder, bytte Dumles bur, rensade i garderoben och dammsög nedervåningen. Blev även en enkel smoothie till lunch. Vid halv tre började jag små fixa mig. Duscha, föna håret, noppa ögonbrynen, målade naglarna och valde kläder. Vid halv fyra nånting tog jag bussen in till stan. Aji och Elenore hoppade på min buss, och så åkte vi vidare in mot stan. Vi åt middag på Pizza Hut, och jag tog pizzan Bea Lovers. ♥ Jättegott och lite myspys sådär. Efter middagen kollade vi på bio. Vi kollade på Hunger Games Catching Fire, som vi hade köpt biljetter till dagen innan. Omg, filmen... Har inga ord, gisses var bra den var! Jag var alldeles skakis efter filmen, hihi. Tog sedan tunnelbanan och bussen till någon lekpark någonstans, där vi bara satte oss och snackade. Riktigt härligt, goa tjejer! 
Nu är jag hemma och varit det i ungefär två timmar. När jag kom hem satte jag igång med att göra lite styrka så duktig som jag är. 
Godnatt!

Fredag

Woopa nu är det fredag och helg! Kom hem från skolan för nån timme sen. Har ätit lite och ska snart ta lite Ben&Jerry glass. Skoldagen var rätt kort och skön, hade bara tre lektioner. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske vara med nån kompis. Imorgon ska jag typ städa lite här hemma för på kvällen ska jag, Tara och Ewelina köpa hem mat, chips och godis osv för att sedan ha lite mys middag/filmkväll hemma hos mig. Ska bli så roligt och mys! 
Igår mådde jag dåligt på morgonen då jag hade jätte ont i magen. Stannade hemma halva dagen men eftersom det onda gick över åkte jag till skolan då de liktionerna som var kvar var rätt viktiga. Bilden ovan är på min lunch jag åt i torsdags. Jaja nu ska jag inte dra ut på det här inlägget. Hoppas ni får en bra fredag PUSS!

The black skirt

l Onsdagens outfit Tröja - H&M, Kjol - H&M, Klocka - Guldfynd
Händer sällan att jag har kjol när det inte är sommar men i veckan körde jag på den lilla svarta. Blev väldigt fint med en stickad tröja och guldklocka till. Kommer definitivt satsa på outfiten fler gånger då den både är snygg ock skön.

20 November 2013

 
Hallå på er allesammans!
Min dag har varit kanon. Gick upp extra tidigt, bytte om, packade väskan och sedan for jag till bussen. Gick av vid Sågen där jag träffade på Elenore, och vi startade gå en powerwalk till skolan. Gick otroligt bra och var mysigt, dock lite kallt bara. Vi gick i över 7 km, och när vi kom fram bytte till skolan bytte vi om. Vi köpte frukost i skolcaféteran och så började skoldagen, med en härlig och uppfriskande promenad! I skolan var jag med Elenore hela dagen, och vi jobbade kurs. När jag kom hem från skolan vid halv fyra startade jag att smsa med Angelica. Vi bestämde att vi skulle träffas, och jag åkte hem till henne där jag spenderade några timmar. Pluggade, dansade, käkade middag och körde oss genom ett styrketräningspass. Åh, härligt med träning, Kom hem strax efter halv nio, käka middag och blev välkommen hem med lite godis av mamma. Har kollat på MTV nu under kvällen, samtidigt som jag bläddrat genom en katalog med gymnasium. Ska ju till gymnasiemässan med skolan imorgon, uuh. 
Nu tänkte jag sova, alldeles slut efter idag! 

American Style

Efter att ha varit i USA i över tre veckor och vant sig med frukostar som scrambled eggs, bacon och american pancakes kändes det konstigt och tomt att komma hem till Sveriges frukost. Så idag bestämde jag mig att göra lite scrambled eggs och bacon, och gud vilken flashback man fick. 
 
Min dag har inte varit något vidare. Har mestadels varit hemma och pluggat, suck. Men runt ett kom Angelica till mig, och vi gick ut på en powerwalk. Var verkligen hur skönt som helst, blå himlen och solen sken. Vi gick i ungefär 45 minuter, ner till en sjö och tillbaka. Där satte vi oss ner och pratade en hel del minnen. Åh mys. Efter powerwalken gick jag hem till mig och Angelica hem till sig. Jag började med lite styrketräning hemma, och det gick riktigt bra. Efter började jag laga lite scrambled eggs och bacon, och gjorde lite smoothie. Hur gott som helst! Efter jag ätit gjorde jag inte så mycket, kollade på tv och pluggade lite smått. Åt en otroligt god middag vid sju, var potatis och kantareller i ugn, med fläskfilé och bearnaise. Fyfan vad mätt jag blev. Nu ikväll har jag kollat på Solsidan, och gjort mina knäövningar som jag gör varje dag. Nu tänkte jag mysa ner mig framför tv, med mami och papi! ♥
 
Åh, det känns så himla bra nu. Mitt bloggsug är tillbaka, och även lusten till träning. Har alltmer börjat tränat, och har nu bestämt att jag ska göra styrketräning varje dag. Jag har även börjat med motion, och börjat gå alltmer. I veckan gick jag ut på en timmers powerwalk, på morgon innan skolan. Snacka om bra gjort. Nä, ska börja ta tag i träningen allt mer och även få tillbaka mina magrutor som de en gång var! Detta leder även till mer träningsinlägg på bloggen, och det kan ju inte vara fel.
Att träna kan alla, men att hålla igång, det är det som är det svåra och visar vilka som har den starkaste viljan! 

+ New in Bikbok

Köpte den här fina toppen inne på Bikbok igår. Super enkel och snygg love it! Var 40% på allt i affären dock hade jag bråttom så fick bara med mig linnet. Är jätte nöjd, kommer användas flitigt. 149:- 89:- KAP!

Julklappstips - Pappa

Julklappar - pappa
Det är ett tag kvar tills jul men jag har redan börjat fundera på julklappar. Tänkte iallfall tipsa er om lite grejer man kan köpa till pappor. Under veckan kommer förmodligen tips till mammor upp också. Personligen tycker jag att det är svårast att köpa till killar så jag satt ett tag med collaget och det blev en del basic grejer. En annan bra sak jag inte tog med på bilden är att köpa något som används ifall han håller på med nån sport eller har något speciellt intresse. Hoppas det hjälpte PUSS!

Photo booth

 
Just nu är vi hemma hos Angelica och har varit här hela kvällen. Har ätit trerätters med familjerna och fotat en hel del. Snart kommer godiset fram och vi ska bara ha allmänt mys. Hoppas ni har en bra lördagskväll!

Kind of miss summer


Hair

 
Ungefär såhär ser mitt hår ut just nu. Jag klippte det i september så jag har inga tankar på att klippa det igen, eller jo i januari. Dock har jag inte den längd jag vill ha och så har det inte heller blivit så slitet, så jag funderar med att skjuta upp klippningen. Jag tänker faktiskt på om jag ska klippa det i ungefär maj, då det blivit längre och så får jag fint hår till balen. Är även riktigt sugen på att göra någon förändring, och då tänker jag faktiskt på att göra ombre. Tycker fortfarande att det är sjukt snyggt, speciellt om man gör det hos frisören som gör det professionellt. Vad säger ni, snyggt med ombre på balen? Kommentera

The Body Shop


Alla vet nog vad The Body Shop är, så anledningen till att jag tipsar om detta är jag inte helt säker på... Iallafall, det speciella med märket The Body Shop är att de gör produkterna med kärlek och omsorg, med respekt till djuren. Ingen av deras produkter är testade på djur, och är 100% vegetarian. Det är just därför det är så bra att The Body Shop är så populärt i det svenska samhället. Produkterna är en aning dyra, men är fortfarande kanonbra så det jämnas ut.
 
Jag äger en hel del från The Body Shop, och det på bilden är mina fyra body butters som jag i och med detta inlägg tänker fokusera mig in på. Jag föredrar faktiskt body butter framför body lotion, då jag gillar konsistensen bättre och jag anser att de återfuktar huden bättre. Därav tänker jag tipsa om detta, min favorit doft är kokosnöt.
Alltså The Body Shop, en aning dyrare men fortfarande otroligt bra produkter som gör huden len, och lämnar en god doft.

Ska nog försöka börja ta tag i bloggen igen. Jag har i samband med andra bloggar fått inspiration till att börja blogga igen, vilket faktiskt känns jättekul. Känns också bra att Angelica äntligen införskaffat sig en systemkamera, så vi kan leverera bra bilder från bådas sidor! Nä, vad tycker ni? Ska vi inte försöka få tillbaka statistiken som den en gång var?! Wiho, let's do this!
 
Igår var det fredag och jag var i skolan under förmiddagen. Vi hade test matte NP, vilket gick helt okej. Annars gjorde jag inte så mycket under dagen, jag var rätt trött. Åkte hem tillsammans med Elenore vid 14, och jag träffade sedan på kompisar. Vi handlade ben&jerry's och åt den ute någonstans. Var rätt mysigt, dock riktigt kallt! Åkte sedan hem, slappade lite innan Angelica kom över. Vi tillbringade kvällen tillsammans, vi åt middag, gick ut på promenad, kollade på fotbollsmatchen, dansade och kollade genom gamla bilder. Usch och fy och blä, vad fula vi var. Hon gick hem runt 01, och då gick jag och la mig.
Gammal bild på mig och Elenore, i 6:an!

Mellis

Måndag igen! Hade bara en lektion istället för tre vilket var skönt då jag fick sluta tidigare men kunde fått sovmorgon om de meddelade lite tidigare. När jag kom hem gjorde jag mellis vilket bestod av det på bilden, pizza och päron. Var verkligen gott hehe. Nu ska jag gå ner och sätta mig framför tv:n och käka Ben&Jerry.

Systemkamera

Igår innan jag åkte hem till min farfar för att fira farsdag köpte jag äntligen en kamera. Har funderat ett tag och bestämde mig för Canon eos 600D. Kvaliten på bilderna blir super + filmning i full HD. Den har även en vridbar skärm som man inte ser på förpackningen, perfekt om man vill se sig själv eller ta i svåra lägen. Har hunnit testa den lite och älskar den! Köpte i ett paket där man fick stativ och fjärrutlösare till vilket är perfekt för outfitbilder. Kommer bli så mycket finare bilder här på bloggen nu.
En tidig julklapp till mig själv!

Farsdag

Jag älskar dig så in i helvete!

+ Nytt

Förra veckan under höstlovet var jag kaninvakt åt lilla Stampe medans hans familj var på semester i Grekland. Glömde nämna honom på bloggen, man han är en riktigt gosig och fin kanin! När de kom hem fick jag även lite presenter, eftersom jag passade honom. Och då fick jag detta ögonskuggspalett, som jag exempelvis använde igår till halloween sminkningen. Det fungerade utmärkt, och så fick jag även ett fint armband och lite grekiskt godis. Tack så mycket!

Halloween Fest


Igår var jag på en halloweenfest hos min kompis. Men innan festen på dagen tog jag en snabbis till Haninge centrum med Angelica. Vi både var ute i sen tid och behövde handla presenter. När jag kom hem slog jag först in presenterna, innan jag började fixa mig. Duschade, målade naglarna, noppade ögonbrynen och sånt, innan jag började på min halloween sminkning. Efter mycket letande och krångel blev jag tillslut klar med min sminkning, och då märkte jag inte ens att den var läskig. Aja, jag kunde inte göra så mycket så lockade håret innan jag gick hem till Anna där festen var.
Hela festen var grym, mycket kuslig och mysig. Vi åt en hel del, lyssnade på musik, dansade, åt lite till, gick ut i skogen, skrämde varandra och så åt vi lite till. Orkar inte beskriva festen så himla detaljerat, bara att den var så grym som helst! Kom hem strax efter tolv, och gick och la mig ungefär direkt.

★ Winter outfit

Winter
 

DO YOU EVER FEEL LIKE JUST GET OUT OF HERE?

Ibland känner jag att jag inte passar in här. Har ingen aning om det är Stockholm, eller rent utav hela Sverige. Känner ibland att inget känns rätt, och jag missar så otroligt mycket genom att bo här. Jag vill bort, se världen och träffa på nya människor. Tror det skulle vara nyttigt för mig. 
 

Kap Verde 2013


6 November 2013

Nu ska jag ta kvällen iagt och tänkte blogga om min superdag!
 .
 
Eftersom jag hade läkartid med mitt knä idag klockan 11 så skippade jag skolan helt idag. Men jag gick ändå upp tidigt, och så åkte jag och mamma till jobbet. Jag jobbade i över en timme, och åt en smarrig frukost på jobbet. Åkte sedan kommunalt in till Sophia Hemmet tillsammans med mamma. Där kollade de en sista gång på knä, för om någon månad eller två ska jag opereras. Efter läkarbesöket åkte jag och mamma till Östermalmstorg där vi letade upp något mysigt café att luncha på. Tillslut hittade vi cafét Barasso som ligger på Nybrogatan, och vilken höjdare cafét var. Hur supermysigt som helst, ska absolut luncha/fika där någon annan gång. Där åt jag och mamma iallafall lunch, vi båda tog varsin sallad.
Sedan köpte jag en ischai (♥♥♥), alltså kärlek till den drycken. Gick runt i lite butiker med mami, innan jag sa hejdå till henne och hej till mina klasskamrater. Alla 9:or i min skulle nämligen gå och kolla på när de spela in Talang Sverige i Globen. Så mötte upp de vid Gullmarsplan och så gick vi gemensamt till Globen. Var lite trögt att komma in, men tillslut kom vi in och jag, Jelena och Marija fick sittplats (parkett) längst fram närmast scen. Det hela tog flera timmar, men var helt klart värt det. Skrattade, och mådde helt stört bra. I slutet började nästan alla i juryn dansa på scen. Det gjorde så alla i publiken börja dansa, och sedan blev det som ett enormt tåg. Jag, Jelena och Marija kom med in i ledet, och kom upp på scen. Hur kul som helst. När programmet var slut tog jag foton tillsammans med Tobias, Carolina och Shirley Clamp, och snackade med de. De var hur trevliga som helst! Sedan gick jag, Jelena, Marija, Aji och Elenore till Donken, och sedan åkte vi hem.
 
Ska bli hur kul som helst att se programmet sedan. Jag tror även jag kom med på tv, då jag satt längst fram!

Wednesday

Hej på er alla fina bloggläsare! Nu har halva skolveckan gått och dagen har varit  rätt rolig och mysig. Började med psykologi, vi gjorde typ inget speciellt utan gick bara igenom en sak. Efter det hade jag två lektioner till och sen var det lunch. Vi hade lång rast då våran lektion efter lunch var inställd. Blev inte speciellt god mat i skolan så jag, Ewelina och Tara åkte iväg till handen och åt på taco bar. Supergott och det blev även en glass till efterrätt. Gick runt lite i centrum innan vi tog tåget tillbaka till skolan. I skolan fick jag och halva klassen vänta ytligare en och en halvtimme innan lektionen började. Hade kul i alla fall.  Hade labb och den var rätt slapp och åkte sen hem och har precis landat framför datorn. Ska äta nu och ikväll blir det kanske att åka iväg en sväng eller plugga lite med Ben&Jerrys som mamma har köpt sex stycken av hoho.  

LUNCH I STAN

Riktigt mysigt ställe, rekommenderar verkligen! Ligger på Nybrogatan, och heter Barasso. 
Nu har jag & mami ätit klart, och tänkte dra oss till Gullmarsplan där jag ska träffa mina kompisar. Låter helt crazy, ni undrar säkert varför jag inte är i skolan. Men har tyvärr inte tiden att förklara det nu. Det är min tid att beställa på Espresso House. Puss

Härlig dag

Denna dag har varit en sådan där riktigt härlig dag, där allt gått alldeles perfekt typ. Länge sedan jag hade en sådan skoldag.
 
Jag hade skola mellan 8.25-15.00. Under den här tiden jobbade jag kurs, matte och hade svenska och spanska lektion. Åt köttbullar till lunch (ett stort jävla plus) och så fick jag A på en musikuppgift, wiho. I slutet av dagen i skolan filmade jag och mina kompisar in en film till ett bildprojekt. Eller vi började med filmen, och jag typ dog av garv. Scenen vi höll på med skulle alla vara typ byggare, och hade värsta hjälmarna. Jag dog, seriöst. 
Ungefär halv fyra åkte jag och Felicia hem. Eftersom dagen varit allmänt firade vi den med lite choklad som vi köpte i centrum. 
När jag kom hem lagade jag middag till mig och Louise, och myste till det med ljus. Annars under kvällen har jag pluggat, kollat på tv, tränat och kärat ner mig i en kille. Ooops. 
Inte från idag. 
Förresten, imorgon kommer jag inte spendera en ända minut i skolan. Riktig skön onsdag ska det bli, men mer om det imorgon!

MINA ÄLSKLINGAR


Solsidan

Tänkte bara påminna alla er som kollar på solsidan att sätta på tv:n om 30 min.

+ New - Basics

Kofta - H&M 249:- II Mössa - Ginatricot 49:-
Igår var jag i Farsta med familjen för att kolla i lite affärer. Fick med mig två plagg hem som jag verkligen behövde. Det var svårt att visa på bild men koftan är figursydd och ser lite ut som en kavaj och har en del deskreta detaljer. Riktigt nödvändiga nu på hösten!

Gårdagens middag

Grillad oxfilé, ugnspotatis, sallad, bea & cider.
 
 

Citronmarängpaj

För några veckor sedan fick mamma reda på att jag inte sätt den klassiska (enligt henne) skräckfilmen The Shining. Därför bjöd min familj över Farmor och Sören igår och så kollade vi alla på den.
 
Men innan de kom började jag och mamma fixa lite hemma. Vi städade lite, och så klockan 18 kom de. Vi bjöd de först på middag, kycklingröra och bakpotatis. Medan de satt och snacka efter maten bakade jag en citronmarängpaj. Alla älskade resultatet, även kräsna jag. Efter det förflyttades vi oss till soffan och vi tog fram lite godis och sånt gott. Sedan satte vi på The Shining, och shit vad äcklig filmen var! Men ändå jättebra! De gick hem strax efter 12, och jag hade svårt att sova den natten...
 

November


Smink


Det var såhär jag och Fanny såg ut ikväll. Lite halvt läskiga om vi säger så... Men det är ju Halloween! Som ni ser har jag använt mig av eyeliner, och försökt gjort lite som spindelnät runt ögonen nästan. Jag använde mig av den HÄR bilden och försökte så gott som jag kunde. Tyckte faktiskt att resultatet blev ganska bra. Fanny däremot, hennes sår var verkligen alldeles kusligt!
Men riktigt bra gjort!