Appar

1. Res i STHLM - En bra app för dig som åker kommunalt med sl. Går fortare än att gå in på sl.se
2. Pic Lab - En redigeringsapp där man kan lägga på fina efftekter och texter.
3. Radio Play - Jag brukar lyssna på radio där. 
4. Birdy - Ett roligt spel som jag fastnat för. Laddade bara ner det helt random och blev beroende.
5. Shazam - Med den här appen kan du lätt hitta låtar du gillar. Om du hör en låt är det bara att starta appen så vet den låtens titel och artist. Riktigt användbar.
6. Rabble - Fullt med rabatter på olika saker/mat. Har använt denna några gånger på B&J och taco bar.
7. Klart.se - Väderapp där du kan se hur vädret ska se ut de kommande dagarna. Bra att ha!
8. Youtube - Kan inte klara mig uten denna...
 
Här är några appar som jag har på min Iphone. Mina favoriter efter Instagram, Snapchat, Vine, FB mm.

Tisdag

Min dag startade rätt chill, åt frukost och tog det lungt. Planerna var att träffa Linnea men dock visste vi inte vad vi skulle göra så jag kom på att vi kunde göra en video. Slutade med Chubby Bunny :)  Runt 12 tog jag bussen upp till centrum för att köpa marshmallows. Mötte sedan upp Linnea vid bussen. Linnea har ju redan skrivit om dagen så jag kommer inte skriva så mycket. Men att göra videon var så sjukt kul! Vi skrattade som idioter och hade några riktigt roliga timmar. Bakade och kollade på pll, mysis dag! 
 
Igår kväll efter middagen åkte jag till Jennifer med Jessika där vi kollade på film och pratade. Hade köpt med mig chips och godis också som gjorde det hela ännu bättre :P
Bild från Gotland - Gotlandsinlägget kommer så fort jag fått alla bilder från mammas kamera!

★ DON'T FORGET TO SMILE


Söndag och måndag.

Söndag: Bjöd över Fanny då jag inte sätt henne på några veckor. Eftersom jag inte hade sätt henne på ett tag och ville välkomna henne något extra skar jag upp frukt och som jag ställde ut tillsammans med chips och iskall saft vid ett par solstolar. Så när hon kom spendera vi några timmar i den stekheta solen, innan vi gick och bara chillade.
Måndag: Gick upp otroligt tidigt, och var på jobbet kvart över sju! Började dagen med lite frukost, innan jag jobbade i några timmar till lunch. Då gick jag och mamma och köpte mat ute, som vi sedan åt på jobbet. För mig blev det kyckling, potatissallad, mozzarella och nötter - gud vad gott! Sen fortsatte vi och jobba till fem! Kan säga att jag var riktigt slut och flummig i slutet efter att ha jobbat i 9 timmar, 800:- rikare i alla fall woho! Kan även erkänna att jag gick på en paus i en kvart då jag gick och köpte en Ben&Jerry's milkshake, gud vad god den var! Tror den höll igång mig lite!

30 Juli

Mötte Angelica vid busshållplatsen vid henne runt halv ett. Efter vädret inte var det bästa (mulet och regn) bestämde vi oss snabbt för att ha en mysig inne dag! Det var ett tag sedan det kom ut någon video på videofy så vi bestämde oss att göra Chubby Bunny Challenge som vi alltså filmade. (Inlägget under). Det var riktigt kul och gud vad vi skratta, och efter några timmar var vi klara och nöjda med videon. Sen kollade vi på flera pretty little liars avsnitt och bakade även en underbar kladdkaka. ♥ Jag käka även middag där, och runt halv tio kom mami och hämta mig då hon inte tyckte jag skulle åka buss i regnet med kryckor!
Tyvärr upptäckte jag nyss att vi inte tagit några bilder idag, så det får bli en bildlöst inlägg guys!

Chubby Bunny Challenge


Gårdagen

Hello på er! Igår startade jag dagen ute i solstolen. Åt frukost och solade medans jag snacka med syrran som jag inte träffat på 10 dagar. Runt 12 bestämde vi oss för att cykla till Raman för att bada. Vi kom iväg runt 14 och planerna var först att äta lunch och sen bada. Men på vägen stannade vi hos Julias kompis och snackade lite. Tillslut cyklade vi alla tre och åt lunch, shushi♡ Handlade godis och dricka innan vi drog till sjön. Satt mest och snackade om allt möjligt i några timmar. Jag var den enda som badade hehe. Blev kallt eftger ett tag så vi drog hem. Åt middag och jordgubbar innan jag satte mig framför tv:n :)

Hemma i Stockholm

Tänkte bara blogga en snabbis och berätta att jag är hemma från Gotland. Kom hem tidigt imorse efter mycket strul. Vi åkte från stället vi bodde på ungefär vid 17:15 och svängde förbi ICA där vi köpte sallad ur salladsbaren. Körde sedan raka vägen till färjan och när vi ska åka igenom "luckan/spärren" så säger hon som sitter där att våra biljetter gällde för dagen innan. Asså så jävla klantiga! Så vi fick köpa stand by biljetter och vänta på lediga plattser. Vi kom tyvärr inte med den båten vi skulle åkt med så vi fick vänta i ca 5 timmar på nästa. Den båt vi var tvungna att åka gick 00:50. Bilen fick inte lämna kön men vi gick in till V isby där vi promenerade längst havet och kollade på solnedgången + åt middag. Sen gick vi till bilen där vi sov lite. Försökte sova på båten också men det var barn som skrek hela tiden.. Jaja är hemma nu iallafall och tänker blogga om hla tiden på gotland + lägga ut bilder imorgon eller ikväll. 

gårdagens ♡

Piké - Abercrombie&fitch  ♡  Shorts - Urban Outfits

26 Juli 2013

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Min 26 Juli 2013 har spenderats i stan! Mötte Isabelle runt tre och så åkte vi in till Hötorget. Vi köpte direkt biljetter, innan vi tog en otroligt tidig middag inne på Kungshallarna. Dock gjorde det inget då inte av oss hade ätit lunch hemma och var därför hungriga. Vi kom fram till att vi skulle äta Taco bar rätt så fort, och för mig blev det då en Nacho de luxe och en cola. Satt och snacka där ett bra tag och hade det jättemysigt, innan vi gick och köpte godis och snacks. Vi blev jätteflummiga inne i biografen, det första vi gör är att sätta oss fel. Asså gud. I alla fall, filmen var jättebra och rolig, rekommenderar verkligen!
Efter bion tog vi tunnelbana och buss hem, och gud vad vi garva. Jag hade kryckorna med mig ju så det blev ganska mycket problem när man skulle på bussen, inte minst för att jag garva. Men vi kom hem tillslut och då gick vi hem till Isabelle. Lyssna på musik, åkte waveboard, flumma och spelade poker med levande ljus ute på deras altan.
Kom hem runt halv ett, och då gick jag och la mig direkt!

Resor 2011 ★

År 2011 var ett super år för min del som fylldes med mycket minnen. Klippte ihop ett collage med lite olika bilder från två resor som gjordes det året. Gran Canaria och Gotland. Hela min familj hade bokat en resa till Egypten i två veckor men det blev "krig" där så den blev inställd. Istället bokade vi en resa i en vecka till Gran Canaria. Och eftersom det var en vecka istället för två bodde vi på ett väldigt fint och lyxigt hotell. Åhh det var så himla fint där! Jag och syrran hade ett eget rum också så det var nice :) God mat varje dag och minst 5 poolar därav en hade egen strad. Saknar det stället såå mcket.. Och så Gotland. Hade riktigt kul där med syrran och Linnea S. Vi var på exakt samma ställe som jag är på nu, mys!  Var där i ca 2 veckor och saknar det med. Så jävla underbart helt enkelt!  ♡
 
- Tidsinställt medans jag är på Gotland.  

✩ Strawberry Smoothie

Började dagen med att smälla i mig en vitamin- och antioxidantrik smoothie med färska jordgubbar! Riktigt gott och nyttigt dessutom.
Dagens planer är att träffa min älskling Isabelle som jag inte träffat på mer än en månad. Vi tänkte åka in till stan runt tre och bara strosa runt i lite butiker. Sen tänkte vi besöka Kungshallarna där det blir en tidig middag, är riktigt sugen på Taco bar faktiskt. Sen blir det att kolla på bio, vi tänkte ta och kolla på Grown Ups 2! Någon utav våra läsare som har sätt den och kan rekommendera den?
Det är ungefär så min dag ser ut, men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsh. ¡Chao!

MYSIG DAG I NYNÄSHAMN

Förlåt att jag inte bloggat något sen jag kom hem från Sportscamp i lördags! Veckan där har varit alldeles fantastiskt med så många minnen som helst men det hände lite dåliga saker också. På torsdagen när vi körde en skojmatch mot ett par killar så när jag skulle stega förbi min försvarare hängde mitt knä inte med. Jag kände hur hela knät vred sig och sen knackade det och sen kunde jag inte stå upp. Gjorde verkligen fruktansvärt ont, sen så var det lite läskigt också. Men jag fick i alla fall bli undersökt och i slut ändan fick jag ett par kryckor jag försökt gå på i några dagar. Nu är jag hemma eller varit det ett par dagar. Jag kan fortfarande inte gå och använder kryckor, därför har mina dagar spenderats hemma med att kolla på filmer, kikat med massa folk och solat.
Men igår följde jag med mamma och mormor till Nynäshamn!
 
Runt 12 åkte jag, mamma och mormor till Nynäshamn vid hamnen där vi även spenderade dagen i solen. Vi gick runt i lite butiker innan vi bestämde oss för att äta lunch på båten Freja. Jag som var väldigt hungrig tog en förrätt som var Skagen Toast och sen blev det en Plankstek till huvudrätt! Var riktigt trevligt och riktigt gott. Annars så satt vi och solade medan vi kollade på alla båtar, köpte kulglass och även jordgubbar och nypressad apelsinjuice som vi tog med oss hem!
Dagen gick jättefort och var hur lyckad som helst!

Hawaiian Tropic

Tänkte ta och tipsa om dessa vänner nu när det är sommar. Ni vet säkert redan vad det här är men det är iallfall sololja från märket Hawaiian Tropic. Man smörjer på sig lagom mycket olja innan man solar så ska det hjälpa till med brännan. Man blir alltså lättare brun när man har produkten på huden. Hur nice är inte det?! Mamma har nyss köpt två nya som vi alla delar på :) Det finns en massa olika slags oljor men de vi har är Dark och 4 rich. Den längst till vänster har alltså solskyddsfaktor i sig (dock väldigt låg då det finns, 15,20 osv) och den till höger är helt utan skydd. Ett plus är att allt från Hawaiian Tropic luktar så gudomligt gott.. Dessa lukatar typ kokos/PinaColada och påminner om utomlnds. 
 
Om ni vill köpa en olja måste ni tänka på hur mycket färg ni fått och om ni brukar bränna er lätt osv. Är ni ljusa i huden borde ni ta en olja med hög solskyddsfaktor medans ni som är mörkare i huden kan ta en med lägre eller ingen alls. Bränner ni er lätt är det rätt "farligt" eller vad man ska säga att ta en utan solskydd. Eftersom oljan gör så att solen tar mer så är det viktigt att inte ta för mycket eller med för lågt solskydd för annars bränner man sig.Men de är verkligen bra när man fått lite färg och doften är ett stort +.
Ett tips till er!
 
- Tidsinställt medans jag är på Gotland.

Uppdatering från Gotland

Hej på er! Just nu sitter jag inne i gäststugan där jag sover om nätterna. vaknade för ett litet tag sen och ska strax gå och äta frukost :) Har det jävligt bra här asså, badar i poolen shoppar mm. Eller aa shoppat några saker men inte så mycket :P Idag är det tyvärr mulet så vi får se vad vi hittar på, nästa soliga dag blir det stranden. Måste bara berätta att det var sjukt varmt i havet där vi bor, 24 grader.. Och i poolen ca 30, skönt! Skrev ju innan jag åkte att jag hade datan med mig och att jag skulle blogga, allt fungerar men jag har helt enkelt inte orkat och haft lust att stänga in mig och blogga. Får se om jag bloggar mer under tiden jag är här annars gör jag det när jag kommer hem + att jag ska lägga ut bilder då :) Men nu ska jag avsluta det här och gå in i storstugan PUSS!

♡ Önskelista

wishlist
 
Fyller år den 5 augusti alltså om två veckor. Min önskelista består av det ovanför men kommer säkert komma på något mer innan min födelsedag hehe. Jag förväntar mig verkligen inte att få allt på bilden då det är rätt dyra saker. Får jag en kemera räcker det liksom, aa ni förstår :) Är super taggad på att fylla år iallafall WOOP!

Summer inspo ∞∞

Man måste bara älska sommaren!  ♡
 
- Tidsinställt medans jag är på Gotland.

Beach Handboll


★ How to wear a skirt perfectly

 
Köpte en kjol somsagt i torsdags och här tänkte jag visa er hur man kan bära kjolen i olika årstider!
Outfiten till vänster tycker jag ser somrig ut på tanke av den vita tunna toppen och skorna. Det man ska göra när man har kjol som är riktigt snyggt är att stoppa in toppen i kjolen där fram som jag gjort på bilden. Ååh, love it!
Outfiten till vänster är verkligen perfekt på hösten! Outfiten är söt men samtidigt ger skinnjackan och kängorna outfiten en urtuff stil. Ni kan även ha hudtonad tights om det är kallt ute.

+ shoes

 
Åhhh är verkligen sugen på ett par nya skor. Har länge velat ha ett par låga vita converse men har börjat suktat efter lite "tuffare" skor på sistånde. Vill ha ett par skor som inte alla andra har osv.. Har testat sneakersskorna från Topshop men inte i rätt storlek då de var slut. Men ska försöka hitta ett par och om de sitter skönt kanske jag ska önska mig dessa i födelsedagspressent. Hur coola är de inte?!? Priset är lite högt men på hemsidan kostar se ca 800, värda pengarna. Och bootsen... dö snygga! Behöver absolut inte vara just de här då jag vet att dem har fina boots till mycket bättre pris på Belle Shoes mm. Skulle sitta fint med ett par bruna, kanske med nitar till hösten...
 
- Tidsinställt medans jag är på Gotland.

+ Daily inspo


Tidinställt medan jag är på Sportscamp

Gotland imorgon

Som rubriken avslöjar åker jag till Gotland imorgon. Ska bli sjukt skönt att komma ut på landet en stund. Jag åker dit med mamma och pappa där vi ska vara/bo med Magnus, Sylvia och Kendra som har landställe där. Har varit där två gånger innan och det är verkligen super mysigt :) Planerna är inte så många, vi ska väll hänga lite vid stugan där det finns en pool och studsmatta, åka till Visby och till några stränder. Jag, mamma och pappa ska troligtvis tälta en natt på fårö också :) Åker imorgon den 17 och kommer hem den 27, kommer alltså vara borta i tio dagar. Men oroa er inte, jag har gjort tidsinställdainlägg varannan dag + att jag kommer ta med mig datan. De har internet så jag ska blogga där när jag får tid. Ikväll kommer Sylvia och Andreas hit och käkar middag. Sylvia ska nämligen sova här eftersom hon ska tillbaka till Gotland med oss.
Båten går tidigt imorgonbitti så jag måste gå upp runt 05.. 
Ska köpa frukost på båten och så har jag köpt en tidning + godis så det ska väll gå bra :)
Nu måste jag packa för att sedan hoppa in i duschen, vi hörs på Gotland PUSS! 
 

Q/A ∞ VS

Q- Kan du visa bild på alla dina VS parfymer? Ska åka till London snart hihi
Vad kostar body sprayerna? :)
 
A-
 
Det här är alla mina body splashes! De jag har är Mango Temptation, Berry Kiss, Hello Darling, Secret Carving, Vanilla Lace, Enchanted Apple & Luminous Touch. Secret Carving och Vanilla Lace fick jag i julklapp och resten köpte jag i New York.
Jag har för mig att det var paketpris, typ 5 för 250 eller något sånt. Tack för frågorna!
 
Tidinställt medan jag är på Sportscamp

Måndag

Hej på er! Igår höll jag på med en massa tidsinställda vilket tog hela dagen. På kvällen cyklade jag och mammi till Maxi där vi köpte lite nödvändigheter. Resten av kvällen spenderades framför tv:n. Idag vaknade jag runt 10:30 och gick ut för att äta frukost. Lite senare tog jag bussen till Jessika och vi gick till en sjö i närheten :) Lilla Filip var med också och vi hade riktigt mys. Vi försökte grilla marshmallows på ett ljus och åt kakor. Snackade mest tyvärr var vädret inte på vår sida. Det var ingen sol alls. Åkte hem runt 15, har precis målat naglarna och ska snart fixa lite i rummet. Ska försöka packa lite ikväll också eller så tar jag det imorgon, vi får se.
Fotade inget idag men gjorde en video på vine så kolla där Angelica L

New in ✩

En sak man aldrig kan sluta älska är nitar, right?! Och det är så otroligt fint på kläder, och skor! Dessa kängor köpte jag i torsdags med Angelica när vi var inne i stan. Vi hade fått reda på att alla skor på Belle Shoes bara kostade 150:-, så vi var snabbt inne i butiken. Dock var det ganska mycket slutsålt men hittade i alla fall dessa för 150:-. De ser typ grå/gröna ut på bilden men de är iallafall svarta!
Ni kommer förhoppningsvis se mig dessa under hösten eller varför inte under sensommaren!  P E R F E C T
 
Tidinställt medan jag är på Sportscamp

HEJDÅ B A B E S

Nu under morgonen åker jag upp (eller det är väl ner?) till Norrköping och till Sportscamp! Kommer säkert bli superkul, som då två andra år jag varit där! Om ni inte vet vad Sportscamp är kan ni alltid googla, googla då på Stadium Sportscamp! Men lite slarvigt förklarat av mig är det ett sportläger där man tränar sin sport, skaffar vänner och bildar minnen!
Är iallafall borta i 6 dagar, så är hemma på lördag på eftermiddagen tror jag! Gjort lite tidinställda somsagt men ska ändå försöka blogga lite där! Pusshej!
 Från förra året!
 
Tidinställt medan jag är påväg till Sportscamp

Friday • Saturday

Fredag- Var hemma hela dagen och sysslade med saker. Direkt när jag gick upp på morgonen rensade jag mina garderober, och det kan ni tänka er tog lite tid! Annars har jag mest varit med Dumle och fixat hans bur och även haft en slappdag! Höll på lite med mig själv, lite hårinpackning och sånt underbart. Men runt fem börja jag fixa mig för att åka bort till familje vänner på middag. Var en mysig lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap! Åt en god pastasallad och fläskfilé till middag med massa av god frukt, och sen blev det glass och jordgubbar. Emellan hoppade vi studsmatta och kollade på två filmer. Åkte hem runt tolv tror jag.

Lördag- Gick upp runt tio och startade dagen med en god och nyttig frukost. Eftersom världens bästa mormor fyller år idag (GRATTIS!) har min dag tillgänglats åt att fixa till hemma. Mormor fyller nämligen 70 år, och därför var det nästan som en fest hemma hos oss med buffé. Så idag har jag dammsugit och dammat rummet och klippt gräset. Sen så hann jag även sola i 30 minuter, #weho ! Tog en dusch och satte på mig kläder för kvällen (som var klänning dessutom) innan de kom runt fyra. Kvällen har även denna dag varit otrolig med mycket härligt skratt. Hoppas även att lilla mormor blir nöjd över sin present hon fick av mig, nämligen en babyrosa stickad tröja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om vad vi gjorde under kvällen, då det mesta vi gjorde var att äta från de enorma buffén.
Under kvällen när de gick har jag panik packat för imorgon åker jag nämligen till Sportscamp! Jättetaggad, kommer bli jättekul! Har även försökt gjort några (säkert usla) tidinställda inlägg för mina stackars läsare som alltid får vara med om jag inte är hemma haha. Hoppas de duger, gjorde inte så många men något är det i alla fall. Puss!

Beachen

Liksom gårdagen var jag på stranden med mammi och pappi. Dock var vi inte på samma strand utan idag var vi vid Dalarö. Bestämmde redan igår att vi skulle till stranden så vi hade fixat lunch och så redan kvällen innan så att vi kunde komma iväg tidigare. Vi åkte väll 10:15 och körde först till Oxnö men återigen var klipporna fulla så då åkte vi till stranden. Började med att sola men jag och mamma badade typ direkt hehe. Ahh var as kallt i havet idag.. Gjorde ont i fötterna.. Jajadoppade oss och var i ett tag innan vi stekte i solen igen :) Åt lunch och köpte även glass lite senare, standard. Var så varmt i solen idag så jag badade faktiskt tre gånger i det kalla vattnet, skönt att svalka sig ändå. Sen jag kom hem har jag duschat smörjt in mig och ätit grillat till middag, MUMS! Ska fixa nått tidsinställt nu PUSS!

Breakfast

Sorry för min uppdatering babes, men ska blogga så fort jag kan! Ska bara göra lite ärenden först puss!

Gålö Havsbad

Vaknade runt 10 imorse och åt frukost i solen. Runt 11:30 åkte jag med mammi och pappi till Oxsnö där vi planerat att spendera dagen. Det är klippor som ligger vi havet och vi gick runt och letade efter platser ett bra tag innan vi bestämmde oss för att gå där ifrån för att alla platser var upptagna. Vi åkte istället till Gålö havsbad. Kom dit runt 13 och solade samt åt lunch och köpte glass. Badade även en snabbit hehe svinkallt i vattnet idag.. När vi kom hem runt 17 åkte jag och mammi till Farsta för att fixa lite grejer och nu har jag precis ätit middag. Pommes och grillad kyckling :) SKa kolla på film med lite mys snart men innan det ska jag göra några tidsinställda PUSS!
 Lite passande bild då jag inte fotat idag :P

★ New

Köpte den här söta toppen idag, love it!

11 Juli

Vi träffades runt 13 i Gullmarsplan. Innan hade Linnea jobbat tillsammans med hennes syster och mamma, och så blev det en thailändsk lunch på det! Angelica däremot hade under morgonen varit hos tandläkaren och lite senare åkt till Farsta C med sina föräldrar. Där lunchade hon på en italiensk restaurang samt så blev det lite shopping.
I alla fall, när vi träffades tog vi t-banan in till Hötorget. Vi shoppade i några timmar innan vi tog bussen hem som var ett dåligt val. Fick sitta i den varma bussen i kö i ungefär 40 minuter, innan vi tillslut kom hem till Linnea. Då fotade vi mest, umgicks med Dumle och åt sen en jättegod middag framför tv:n!
 Nu gör vi inte så mycket, ska blogga lite till tills vi hittar på något!

Shopping i stan!

† Kjol - H&M // Halsband - Ur&Penn // Skor - Belle Shoes † 

Lunch i stan med mami


Gotland - Pictures


 

Gotland ★

Fredag
Var framme i Visby runt 11 efter en tre timmars lång båtresa helt ensam. Träffade Fanny och hennes mamma och vi bestämde oss ganska snabbt att jag och Fanny skulle gå runt några timmar i Visby. Vi shoppade litegrann, åt jordgubbar, fikade på Europas största glassbar och solade vid hamnen. Stämningen var på topp denna dag i Visby då det var almedalsveckan och fullt med massa människor. Det var även massa politiker där som gjorde att de filmade en hel del, för exempelvis SVT1 och TV4. Då fick vi idén att vara lite roliga så vi gjorde lite saker i bakgrunden, hehe. Nog om det. Sen delade de även ut lite olika saker, exempelvis helium ballonger som vi hade väldigt roligt med. Hehe. Sen åkte vi till deras hus och fixade med mina grejer och lite sånt. Sen åkte vi till Visby igen och käka middag på resturang. Sen strosa vi runt lite tills vi tillslut handla på en bar där jag och Fanny somnade på bordet hihi. Åkte sen hem och gick och la oss direkt typ.
 
Lördag
Gick upp väldigt tidigt och fixade oss snabbt. Eftersom det var så himla fint väder planerade vi en dag på hojarna. Först åkte vi (det jag menar med vi är jag, Fanny, Fannys mamma och Fannys pappa) och åt frukost ute på något gammalt mysigt ställe. Sen åkte vi runt på hojorna i ungefär 1 timme, och gud vad jag älskar att åka hoj! Sen åkte vi till Fannys familjekompisar där vi fikade och pratade. De vännerna hade också hoj så de följde med när vi åkte därifrån. Såg jätteroligt ut samtidigt som det såg tufft ut, liksom 6 hojar på rad hihi. Vi åkte till lite blandade ställen till vi avslutade med en middag ute idag igen. Denna gång åt jag bacon inlindad kyckling med fetaostkräm nomnom. Sen efter middagen åkte vi direkt till ett ställe där de hade en konsert fast mindre utomhus. Det var bra men efter en stund tröttna jag och Fanny så vi drog och spela fotboll med småpluttar och fulla ungdomar haha. När vi kom hem tände vi levande ljus och spelade Bonk (kortspel) som jag aldrig spelat förut. Till det åt vi lite onyttigheter, mys!
 
Söndag
Jag och Fanny vaknade runt tio och blev skjutsade till stranden av Fannys pappa. Även idag var vädret galant så jag och Fanny spenderade våran dag på stranden. I vattnet (havet alltså) var det iskallt men vi tvingades oss i och då hade vi det riktigt skoj! Annars så solade vi och stackarn Fanny brände sig, haha. Sen svalka vi allt med en god glass. Sen åkte vi hem en snabbis och jag duscha, innan vi tog bilen till Hallshuk där vi grilla middag med deras familj vänner vid kusten. Var jättemysigt, solen låg på oss hela tiden tills det blev solnedgång. Då blev det lite kallt, så då åkte vi hem till de vännerna vi grilla tillsammans där vi fika och lite sånt. Runt halv tolv åkte vi hem och väl hemma chillade vi.
 
Måndag
 På morgonen åkte vi med hojarna till Fåro. Vi hittade till ett fik där vi stannade en halvtimme innan vi åkte tillbaka till 'fastlandet'. Eftersom Fannys pappa skulle ha vinprovning åkte jag ,Fanny och Fannys mamma till Visby där vi shoppa lite. Eller jag shoppa ingenting, var inte så shopparsugen faktiskt. Jag såg mest fram emot att fika hehe sockernasse. Sen åkte vi direkt söder ut till havet där vi grilla middag idag igen. Den här gången var det med en annan familj och denna gång var det hamburgare vi grilla. Var även solnedgång men jag tyckte att den inte var lika fin som gårdagens. När det blev lite kallt och myggen kom åkte vi hem till Fannys familje kompisar och fika med bär, bullar och kakor. Sen tog vi hojarna hem i mörkret i kylan i 45 minuter, var inte så jättekul hehe. När vi kom hem somnade jag direkt, hehe jättetrött.
 
Tisdag
Första dagen vi verkligen verkligen fick sova ut, tror vi sov till halv tolv. Sen var vi allmänt söliga under förmiddagen men tillslut kom vi iväg. Vi tog hojarna till ett ställe där vi körde Gocart! Det var jättekul men lite läskigt då jag krocka litegrann med en annan. Annars var det jättekul! Sen åkte vi till en godis affär där de hade 500 sorter, men endå köpte jag bara för 30 kronor! o.O Sen köpte vi en middag på stan, vi åt på ett Sushi ställe men bangade ur i sista sekund och tog entrecote istället hihi. Sen åkte vi ner till hamnen och köpte glass på Europas största glassbar och åt i solen. Sen åkte vi hem och då cyklade jag och Fanny iväg till Slite och tillbaka. Vi köpte ostbågar, haha låter jättelarvigt att vi cykla så långt för det men vi båda kände att vi behövde träna lite. + älskar jag verkligen att cykla på landet, det är grymt mysigt! Sen måste jag erkänna att vi stannade till och tog lite foton hihi. När vi kom hem var planerna att ta kvällsdopp men det var så sent så vi spelade Bonk hela kvällen istället. Alltså jag kan inte med ord beskriva hur jävla sjuk den där kvällen var. Hur jävla flummig jag var och gjorde så himla mycket galna saker.
 
Denna korta men minnesvärda tid på Gotland har varit en så otrolig tid. Haft så mycket kul och det viktigaste är att jag varit lycklig. Älskar Gotland och älskar dig Fanny! ♡ ♡ ♡

BACK IN STOCKHOLM BABES ♡

Hej finisar! Nu är jag hemma från Gotland, där jag spenderat 5 dagar. Har gjort så mycket saker och haft så otroligt kul så det finns inte! Nu är jag i alla fall hemma och ska packa upp alldeles strax! Sen tänkte jag blogga om mina 5 dagar på Gotland innan jag drar till Angelica. Puss! ♡
 

Regnig dag

Idag leverarar Stockholm dåligt väder. Trist med regn men ändå ganska skönt.. Jag har suttit i min säng framför datan hela dagen och ska förmodligen fortsätta med det. Kanske sätter på en film och tänder lite ljus och bara myser. Jag kanske drar in till stan lite senare och möter syrran. Vill kolla i några butiker ligger vid hennes jobb men jag tror inte jag orkar ta mig ut för det. Vi får se vad jag hittar på helt enkelt PUSS!
 
Följ mig på Vine Angelica L uppdaterar ofta med massor av videos!

Lager 157

 
Lager 157 är en butik som säljer kläder till ett billigt pris. De har blandannat billiga märkeskläder som Bondelid och Svea. Här ovanför ser ni några av mina favorit plagg. Vet ni vad? Lager 157 finns inte i Stockholm men nu i år i augusti ska de äntligen öppna en butik i Stockholm. "Port 73" i Haninge. Sjukt nice med lite nya kedjor i trakterna haha! Nej men det ska bli kul att se, har hört mycket possitivt om dem.

Niondejuli

Idag vaknad jag hyffsat tidigt och gick nästan direkt ut och satte mig i solen. Underbart väder idag! :)
Satt och solade i en kvart bara innan jag gjorde mig iordning för att gå och möta Linnea Sundström. Vi gick först till centrum där  jag köpte Loka, första gången jag smakade den med chokladsmak riktigt god faktiskt. Sen drog vi till standardklipporna där vi badade. Chillade vid vattnet en stund innan vi åkte till Ica Maxi. Var på Biltema också där Linnea köpte lite grejerdå hon ska få en häst :) Vi åt lunch på Donken och sen åkte vi till en till djuraffär hehe. Efter det ungefär vid 16 tog vi bussen hem och vi sa hejdå. När jag kom hem satte jag mig i solstolen igen innan jag kom på tanken att träna. Var ett bra tag sen sist så jag kännde att det var dags. Gjorde några magövningar men ångrade mig fort och gick ut och sprang istället. Så jag bytte om till shorts och linne och gick ut. Joggade ca 4 km vilket känns bra nu efteråt :) Direkt efter hoppade jag in i duschen och innan jag duschat klart kom mamma och pappa hem. Dem har ju varit hos sina kompisars landställe så dem hade köpt med sig Thaimat hem MUMS! 
Nu på kvällen har jag mest suttit vid datan och gjort chailatte. Mamma och pappa hade fått med sig en hel ask med körsbär som jag smaskat på också hehe PUSS!

+ Perfect beach look


 
Tycker det är så jäkla snyggt med en gullig bikinitopp och ett par högmidjade shorts på sommaren♡♡ Däremot kanske man inte vill gå omkring så på bussen osv. Då ärdet perfekt att dra på sig ett vanligt vitt basic linne som man kan ta av sig när man kommer til stranden. Ovanför har jag klippt ihop en perfekt beach look enligt mig!
 
Tänkte göra det här som ett tidsinställt men jag känner att det behövs mer uppdatering nu istället :)

I was there.

Mer bilder inom kort!
- Tidinställt medan jag är på Gotland.

Senaste dagarna

Har inte bloggat på tre dagar och där är för att jag inte suttit vid datan. Nu har jag iallafall tagit mig tid till att blogga så jag tänkte berätta lite om min helg och dagen. 
 
Både min lördag och söndag spenderades på stranden. På lördagen var jag iförsig bara där en liten stund. På söndagen åkte jag, mamma och pappa till Dalarö sär vi solade och badade vid schweizerbadet. Kom dit runt 12 och det var helt fullt på parkeringen men tillslut fick vi en plats. Åt sallad till lunch och fikade med glass och vattenmelon MUMS! Älskar att äta på stranden :)  Badade i havet för första gången för iår. Var rätt kallt men ändå skönt och kuk med alla vågor. Vi åkte hem vid 16 och köpte med oss jordgubbar. Efter middagen monterade jag och pappa ihop min nya byrå så resten av kvällen höll jag på med mitt rum. Nu är det strx klart och jag är nöjd! 
Idag kom Jessika och Filip hit vid 13. Vi bakade kladdkaka som vi sedan åt. Kollade på två filmer innan jag var tvungen att laga middag. Mamma och pappa är inte hemma så jag fick öaga maten då syrran jobbar. Men nu har jag, Julia och hennes kompis käkat tacos vilket var super gott :) Ska gå och köpa chps nu som vi ska doppa i guacamole medans vi kollar på film, springbreakers som jag såg på bio för en vecka sen hehe. Tredje filmen för idag. Hörs senare PUSS!

Tips • Starbucks

Med det här inlägget tänkte jag inte tipsa om själva Starbucks, utan vilka två drickor jag gillade mest när jag nästan besökte det lite för mycket under min resa i USA.
Jag provade faktiskt inte på så himla mycket drickor då jag ganska snabbt fann min favorit (er). De drickor jag provade på var Frappuccino Caramel, Frappuccino Chocolate, Frappuccino Chocolate Chip och Cool Lime. Mina favoriter av de två var Frappuccino Chocolate och Cool Lime.
 
Frappuccino Chocolate är chokladkaffe med grädde och toppad med chokladsås. Drack den mest i NewYork och den är himmelsk god om man är en chokladfantast som jag!
Cool Lime är verkligen en dricka som man ska njuta av när det är otroligt varmt ute och du måste hindra törsten riktigt fort! Det är som det låter, en iskall fräsch lime dricka som jag drack otroligt mycket i Florida då vi hade Starbucks på den flesta hotellen. Ååh.
- Tidinställt inlägg medan jag är på Gotland.

Uppdaterat Facebook profilen!

- Tidinställt medan jag är på Gotland.

Victoria Secret ♡ New York

Ett flera vårningar Victoria Secret gjorde så jag handlade över tusenlappen!
Om ni har några frågor eller vill se en bättre bild på en enskild produkt är det alltid bara att kommentera! ♡
 
- Tidinställt medan jag är på Gotland.

Fredag

Håller inte koll på veckodagarna nu när jag har lov men idag vet jag att det är fredag då syrran fått helg från jobbet :) Min dag har spenderats på Ikea. Vet inte vad det är, men jag älskar Ikea. Måste vara för att jag gillar inredning och så.. Jaja jag åkte dit runt 11 med mamma och pappa, men vi stannade vid en annan affär påvägen så var inte där förs 12. Vi gick runt i flera timmar och åt lunch mm. Tog min favvo, pommes kycklingfile och bea :) Fick en ny byrå som jag velat ha länge. Åhh kommer bli så fint i mitt rum! Nu har jag två lika dana byråar och ska slänga ut min bokhylla. Håller på att städa/rensa i mitt rum så att jag kan montera upp det nya och möblera om. Ska fortsätta nu PUSS!
 
Juste i onsdags lämnade jag in min Iphone för att det inte gick att slå på Wifi. Jag har inte wifi på hur länge som helst. Men idag fick jag en ny Iphone, igen.. Men det är ju skönt att det gick så fort :)

@VISBY


GOTLAND

Tidigare har jag nämnt lite försiktigt (eller lite mer specifikt i det här inlägget) att en sak jag ska göra under sommaren är att åka till Gotland. Där ska jag umgås med älskade Fanny i fem fantastiska dagar eftersom de har ett landställe där. Vi kommer ha så otroligt roligt eftersom vi har sätt fram detta så himla mycket och planerat det noga! Blir säkert bad, solning, shopping och fikor i Visby, Fårö, sommarjobb, kvällsbad, rida hästar och massa andra saker.
 De har sagt att de har internet där men att det går segt så kommer nog inte uppdatera så himla mycket. Blir nog isåfall mobilinlägg och då bara lite bilder, men har också gjort några få tidsinställda inlägg så inte bloggen är helt tom från min sida.
Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med de här dagarna - vara lycklig. ♥ Ni kan ju också alltid följa mig på min instagram llinneas, eller varför inte pröva om du är så cool att du får följa min privata där jag uppdaterar mer. llinneas_privata heter den, rätt så simpelt lix. Puss /L
 
-Tidinställt medan jag säkerligen strax ska gå på båten.

Min dag

Min dag har verkligen varit en otrolig slappdag! Vaknade tolv (!) men gick upp ur sängen halv två (!!!). Inte alls likt mig men hade ändå redan bestämt att denna dag ska vara en otroligt lat dag. Under dagens gång har jag kollat på tv, kikat med människor, lagat tacos tillsammans med pappa, duschat, tagit lite foton mm. Har även nu under kvällen packat till ******* som blir av imorgon. Så egentligen skulle jag sova för längesen eftersom jag ska upp vid kvart i sex imorgon.. Men efterbliven som jag är kör jag på en YOLO.
Nejmen nu ska jag sluta med detta inlägg och börja med några tidinställda åt er. Puss

A: Ur min garderob - Midjekjol

 
En väldigt mönstrad och färglad kjol som jag fått av min syster. Har faktiskt aldrig använt den här fina midjekjolen som hänger i min garderob. Den är enligt mig rätt speciell så det gäller att hitta ett bra tillfälle att använda den på. 
Ska ta och matcha den till något enkelt nu i sommar och faktiskt använda den! 

Vattenmelonslush ♡

Mamma gjorde en supergod drink idag som jag tänkte dela med mig av här i bloggen.
 
Vattenmelon ll Lime ll Sockerdricka ll Is

• Ta så mycket melon du vill ha och skär bort skal och kärnor, skär sedan melonen i bitar.
• Lägg melonen i frysen i minst en timme.
• Pressa i lite lime eller citron.
• Mixa ihop allt i en mixer och häll sedan upp i glas.
• Häll i lite sockerdricka eller sprite i drinken (fungerar utan).

★ New In - USA

Äntligen kom videon upp! Har varit väldigt krångligt då den inte gick att ladda upp på Videofy, och sen då vi ladda upp den på vår nya Youtube kanal blev kvalitén verkligen sämst. Så rekommenderar inte att kolla på videon i fullskärm!
 
- Det här är då inte alla kläder, men tänkte att det kunde va kul att inte få alla i en video. Så inom kort kommer det bilder på resten av kläderna jag köpte i USA.

3 Juli


Hej på er! Min dag har spenderats med Angelica vid Drevan. Har varit en toppendag fullt utav skratt och glädje!
Vi tog bussen till Sågen där vi gick av och sen gick vi till Hemköp och köpte sallad, godis och läsk. Det tog ett tag att hitta sjön men vi kom fram i alla fall. Vi satte oss på ett stort tomt berg precis vid vattnet och njöt av salladen medan vi sola. Vi sola lite till medan vi åt lite godis innan vi bestämde oss för att bada. Tog ett bra tag att komma i för att det var så kallt, men när vi väl kom i var det hur skönt som helst. Vi dök och grejer! Sen myste vi i solen i några timmar till, åt, lyssna på musik och spana in killar. Runt 16 tog vi bussen till en allmän studsmatta, där vi gjorde lite volter. Eller aa, Angelica försökte lära mig men det sluta med en efterbliven sned kullerbytta.
 
Nu är vi i alla fall hemma hos mig och väntar på att äta middag. Sen är planerna att vi ska ett kvällsdopp, men vi får se hur det blir! Avslutar med ett par bilder från dagen!

Stranddag

Om vädret tillåter oss kommer våran dag att spenderas på stranden :) Nu lyser solen men nyss var det mulet så vi får se hur det blir. Linnea är iallfall hemma hos Angelica så om det inte blir bra väder hittar vi på något här. Men förmodligen blir det att lite senare ta bussen till en strand där vi inte varit på hur länge som helst. Men innan vi tar oss dit ska vi handla lite lunch/picknik så det blir mysigt. 

Äntligen

Linnea kom hem igår så idag var första gången på 3 veckor som vi träffades. Hon skriver mer om det senare eller imorgon. Men min dag har somsagt spenderas med Linnea och jag åkte hem till henne runt 12. Pratade länge om resan och allt som har hänt. Sen fick vi ideen att filma lite till en video där hon skulle visa upp lite av shoppingen från USA men det krånglade.. Vi höll på i flera timmar och sen funkade den inte att ladda upp. Får se om en liknande video kommer upp. Vid 16 åt vi iallafall lite lunch/mellis innan vi drog hem till mig. Hela Linneas familj skulle nämnligen hit och äta middag och umgås. De är fortfarande här så just nu sitter jag uppe på mitt rum och bloggar medans Linnea ligger i sängen och slappar :) Vet inte hur länge de stannar, men vi får väll passa på att göra nått roligt efter jag skrivit klart.