Con mi amigo

Hej på er! Idag vaknade jag 11 och gick upp 12 och gjode toast till frukost. As gott :) Slappade framför datan och bloggade innan jag messade Nennie. Fixade mig lite snabbt och tog sedan bussen hem till henne. Vi gjorde inte så mycket snackade mest, var ett tag sen vi sågs så det var extra kul! Runt 16 skulle hon möta sin syrra i tc och då åkte jag hem. Hemma kollade jag på världens sämsta film med familjen haha. Den sög.. Ska ta och äta oxfile och ungspotatis nu yummi :) 

+ Bekännelser

∞ Jag har inte druckit mjölk i skolan sen 3:an
∞ Jag föredrar svartvit framför färg, allt blir så mycket finare då!
∞ Jag vill jättegärna skaffa nya kompisar och lika gärna så försöka få tillbaka kontakten med kompisar man glidit isär från. 
∞ När jag var liten ville jag ha stjärntatuering runt naveln, hahah fatta vad fult!
∞ Jag har alltid smycken på vänster hand, obehagligt på höger
∞ Jag blir äcklad av MAX och BurgerKings hamburgare
∞ Jag satsar jättemycket att spara pengar till USA, jobbar så fort jag får chansen!
 
 

Gårdagen

Your animation

Fanny ringde och väckte mig vid 5:30 (!!), och runt en halvtimme senare mötte jag Fanny. Vi gick på en morgonpromonad i soluppgången medan vi delade ut tidningar. Vi gick i ungefär 1,5 h, toppen! Det var faktiskt mysigare än förväntat så det måste göras om! Efter promenaden gick vi hem till Fanny där vi surfa runt lite på internet, käka frukost, skratta och bara umgicks. Sen hoppa vi på bussen till Ica Maxi där vi belönade oss med lite godis samt så köpte jag ett påskägg till mami, lite sådär ute i sista minuten haha. Dock köpte jag nog liiteee för mycket, för det gick på 150:-... ett påskägg. 
Efter drog jag hem till mig. Jag tog ut kaninerna (hoho) medan jag gjorde en storstädning i deras burar ← BÄST! Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, eller kommer inte ihåg (?) Typ litade och hittade min påskägg, slappa, målade ägg mm. 
Sen käka jag en god påskmiddag med familjen, och sen hamna jag i soffan hela kvällen helt slutkörd. Men vadå, gick faktiskt upp 5:30! XOXO

Något jag stör mig på

En grej som jag säkert är ganska ensam om att störa mig på är när folk tar bort bilder från Instagram mm. Asså jag förstår om man gör det nån gång ibland men inte jämt och ständigt! Asså jag stör mig så mycket på det..samma med fb eller bloggar. Har man lagt ut något står man väl för det eller tycker bilden är fin? Antingen tar man bort för att man fått för lite likes vilket jag tycker är töntigt, okej om man gör det nån gång. Eller så tar man bort för att man ångrar sig. Det tycker jag visar osäkerhet eller nått! Jag förstår dem som tar bort från bloggen för att man ångrar att man skrev ut något eller att man får för många hatkommentarer eller nått. Men Instagram ne..
Ni kanske tycker det här låter jätte töntigt och överdrivet men det är bara nått jag stör mig ganska mycket på! 

Min påskafton

Hej på er sötisar! Igår var det påskafton vilket var supermysigt.
Jag vaknade runt 11/12 och gick ner till undervåningen Där hade pappa gömt ett påskägg som jag letade efter haha!  Är det bara jag som brukar leta efter påskägget? Växer aldrig upp :) Sen satt jag och åt lite godis, glömmde bort frukosten. Runt ett åt vi hamburgare till lunch och efter det målade vi ägg. Vi har en samling med ägg som vi målat sen jag var 1år. Duschade och fixade mig snabbt innan farfar och mina fastrar kom. Fick lite påskpressenter och så åt vi påskmiddag. Till förätt blev det sill och köttbullar mm och sen lax. Vi åt även stakt banan med glass till efterrätt :) 
Innan de gick hem spelade vi ett spel där man är i lag och ska rita en sak som står på ett kort. Hehe kan inte förklara men det var kul!
När dem hade gått satte jag mig vid tv:n och åt godis PUSS!

Påsk fin


+ Glad Påsk!

 
Lite fina Påskbilder tänker jag bjuda bloggen på denna Påskafton. Detta år innehöll inte mitt ägg bara godis,utan andra lite mer nyttiga godsaker. Vill bara önska alla en bra Påskafton, puss!

Kryssningen 29/3

Igår var somsagt vi på kryssning. Det var en dagskryssning där man åker tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen. Vi var där med våra mammor hehe. Men gick mest omkring själva och hade superkul!
 
Runt halv sju på morgonen åkte Angelica, Angelicas mamma och Angelicas pappa och hämtade Linnea och Linneas mamma och så åkte vi vidare in mot stan till båten. När vi kom fram till terminalen var det typ incheckning och sen fick vi vänta ett tag innan man fick gå på båten. Vi åkte med Vikning lines nya båt Grace som var jättefräsch och fin. Vi invigde båten genom att börja dagen med att köpa frukost. Det fanns massa att välja på men vi både tog fralla och sen tog Angelica en pucko medan Linnea åt började dagen med en redbull hehe (+ ett fruktglas). Efter frukosten tog vi en så kallad rundtur på båten typ. Vi spelade lite spel (som inte gick så särskilt bra), tog massor foton och videos osv.  Vid 10 gick vi till baren där alla tog varsin drink och sen gick vi direkt till lunch buffen. Åhh lunchen var så himla lyxig och god! Det var superfint uppdukat med maten osv. Det fanns förätter/kalla rätter som skaldjur, lax, röror, kycklingspätt mm. varmrätterna var också super där fanns, kött, pommes, kyckling, potatisgratäng, räkor och mycket mer. Till efterätt fanns, tårtor, frukt, glass och såser till, bakverk , macarons, choklad och massor! Fanns även ost och kex. Till det fick vi läsk och hade havsutsikt. Så gott! :)
 
Efter lunchen strosade vi runt på båten en sista gång innan vi nådde Åland och det var dags att byta båt. Vi gick ut och flummade lite på däck och tog även lite foton to the blooog. När vi var framme i Åland böt vi båt till Amorella. Det första vi gjorde var att gå på toa. Inne på toaletten hände en ganska obehaglig sak. Angelica var inne på toan och ser en hand som ligger stilla på golvet på toan brevid. Samtidigt så är Linnea utanför och också upptäcker den skabbiga handen. Linnea börjar snacka med några som också var där ute och det slutade med att de knackade på och frågade hur hon mådde. Hon sa bra men man märkte att nått var fel, vem annars ligger på toalett golvet liksom? Så vi gick och hämtade två som jobbade på båten och sen tog dem hand om det. Usch hoppas det inte var nån fara. Asså vi både har aldrig varit på en kryssning då så många varit så fulla! Det var fan lite obehagligt men också väldigt kul när då vinglar fram som vi vet inte vad hahah. Vi förstår dem som blir det fram mot kvällen men hur fan hinner man bli så full att man inte kan öpna ögonen klockan 11 på dagen? Nej men det värsta som hände oss med någon fullis var att någon ramlade på Linnea och att någon försökte öppna Linneas mammas rycksäck..? Det roliga var ju att många gick upp och dansade dygnraka. Såg lite (jätte) kul ut hoho. 
Mot kvällen satte vi oss i någon funclub där det var lite uppträdanden och så. Vi båda tog en Pina colada drink och åt lite snacks. Sen var det karoke och våra mammor sjöng, asså shit vad pinsamt det var hahah!! 
 
Efter ett tag gick vi runt lite och fastnade vid ett spelrum där vi börja snacka med nån kille som inte kunde svenska haha. Det blev lite fail för han frågade om vi hade spelat på en maskin men vi uppfattade fel och sa jag fast vi inte gjort det sen när han la i pengar så funkade den inte hehe. Men han var fett snäll. Sen fanns det en såndär maskin där man plockar upp godis med en klo. Det roliga var att vi först var fett snåla, och ville inte köra på den. Så i den maskinen var det vinst varje gång men vissa barn fattade inte det och gick därifrån så då tog vi och körde haha! Fett taskiga men det var kul.. Linnea fick även en klubba av en 7-åring som hade spelat och vunnit men sedan satt henne stå där och glo, haha gulle. :) Sen så spela vi enarmad bandit och båda vann, Linnea vann 60 kr som mest och Angelica 30! 
Vi gick av båten vid 19 och åkte sedan kommunalt hem. När vi kom hem var både jättetrötta därav uppdateringen. 
Kryssningen var iallafall skitrolig och lyckad, roligare änn vad det låter här!
 

Wanted +

 

Redan hemma!

Wow, vilken kryssning! Har haft superkul tillsammans med Angelica, hennes mamma och min mamma. Det är det enda jag tillägger för tillfället, för nu är jag alldeles för trött för att skriva mera. Puss, hörs imorgon! ♥ 
 

.

Fick faktiskt en fråga på Facebook för inte så länge sen angående bloggen, som jag tänkte svara på nu!
 
Q- När kommer ni svara på frågestunden? Grym blogg :D
A- Snaaart, vill bara ha lite fler frågor så fråga på, här :) 
 
 
Tidinställt medan jag & Angelica är på kryssning, kommer hem sent ikväll :)

Lite funderingar

Jag är inte så van att skriva sådana här långa texter och är därför inte så bra på det men ska göra mitt bästa! Ni som inte gillar denna typ av texter behöver helt enkelt inte läsa det. :)
 

Jag är nog inte ensam om bland andra ungdomar, att man mer än gärna vill att det ska bli sommar och sommarlov nu nu nu. Och det säger jag absolut inte nej till, nej nej. Men sen så börjar jag fundera lite mer, varför är livet så hemskt nu så jag verkligen behöver sommaren? Visst har man rätt så mycket plugg i skolan, iallafall om man är som mig och går i 8:an. Men tänk, efter. För allt har sitt slut, och även det underbara sommarlovet. Och vad väntas då? Jo, man går i 9:an och pressen på toppen betyg är starkare än aldrig förr. Och inte minst från andra, utan på sig själv. Det känns som hela livet hänger på vad som händer i 9:an, om man kommer in på sitt gymnasium som man vill osv. (iallafall för mig). Sen, på vårterminen det är då det värsta inträffar. Nationella Proven. Usch, ryser nästan bara när jag säger ordet (eller inte hahah). Och nej, sig inte att det är som ett vanligt prov för det är det inte! Dessa prov avgör väldigt stor andel om meritpoängen, och vad avgör meritpoängen. Jo, om man kommer in på sitt gymnasium val. Och så har vi lämnat högstadiet, sagt adjö till alla dessa vänner och lärare som har varit med om en väldigt viktig period i elevens vill. Båda i ljusa och mörka tider. Visst några kompisar kanske börjar i samma gymnasium, men det blir aldrig 'the same'. Okej, till gymnasiumet. Där går man 3 år, och inte bara 3 år. Jag (tror) att under denna period är man väldigt mycket skoltrött, liksom jag börjar redan bli det nu och jag går i 8:an. Då när man är sådär skoltrött är det viktigt att man kommit in på sitt gymnasium man valde, för då blir allt mycket enklare då man oftast väljer linje/gymnasium som man gillar och trivs med. Men sen, vad händer efter de där 3 åren då gymnasiumet är slut för sin del? Jo, då är man vuxen. Usch & fy & blä säger jag bara! Visst det är rätt najs med att få bestämma själv, kille, kanske barn men nej. Man får klara sig helt på egen hand, man jobbar från tidigt på morgonen till sent på eftermiddagen. Nej, det vill jag verkligen inte! Jag är lite som Pippi, vill aldrig bli stor utan bara vara 'barn' förevigt.
 
Okej, mer orkar jag inte fördjupa mig i ämnet. Det jag tror jag måste göra, eller inte bara jag utan andra också. Leva i nuet. Uppskatta sin vardag till fullo. Inte bara längta eller sakna, utan att acceptera att livet är så här och försöka se det ljusa i livet. För sen, om man inte gör det och bara längtar eller saknar kommer man vilja spola tillbaka tiden. Och nu kanske jag låter helt prickfri, men det är jag inte. Jag hade en period i 7:an då jag hade lite tufft. Lite saker hade ändrats som inte alls var positivt. Därför började jag sakna tidigare tider, då man gick i 6:an och allt som var så bra.
Iallafall det jag försöker säga är att man kanske ska intala sig själv (eller bara tänka på ett nytt sätt) att livet är jäkla bra nu. Solen kommer, snön smälter, det blir ljusare tidare, jag har bra vänner och familj som bryr sig om mig osv. Visst kan jag inte hålla mig för att dölängta till USA, men då får jag istället tänka på vad som händer efter lovet. För sommarlovet, speciellt det här året, kommer gå rysligt fort. Har massa fantastiska planer, vilket betyder att tiden går fort. På tal om att gå fort, mitt liv springer fram. Kommer ihåg när det var 150 dagar till sommaren, och det kändes som en evighet. Nu är det endast 80 dagar kvar (ca) och halva vårterminen har redan  gått. (!!) Asså omg. 
 L I V E T  Ä R  T O P P E N !
 
Från idag, en l y c k l i g  linnea

Smile

Resultatet efter tandställningen SMILE.

Colerful ++

Älskar tröja ahh. Fin sommaroutfit? Jag skulle gärna bära den i sommar.
 
 
 

Simple +

Skjorta med nitar och jeans - GinaTricot
Hade bråttom imorse så jag tog på mig det första bästa. Var rätt fint ändå!
 

Lov!

Äntligen lov, så jävla skönt! Min dag har varit bra, började med matte där jag bara slappade typ sen hade vi idrott. Vi hade hinderbana tävling och det var typ 5 stycken eler mer som skadade sig..crazy. Tara vricka foten haha det var lite kul faktiskt. En annan tjej fick åka till sjukhuset och ja..
Efter idrotten åt vi lunch och sen hade vi kemi. Men jag var bara på lektionen i 10 minuter för jag skulle till tandläkaren.
Har tagit bort min tandställning WOOP! 
Var hos tandlakaren i ca en timme, känns kontigt i munnen nu men jag är nöjd.
Efter åkte jag och mammi och handlade lite mat, ikväll ska firas lite med god mat :) Kött, beasås och pommes.
Efter middagen ska jag duscha och fixa lite inför imorgon, kryssning!
 

Kryssning en dag kvar!!!


Påsklov!

Ååh, äntligen äntligen! Som jag längtat! Jag vet inte vad det är, men det är något som gör så att jag gillar Påsken jättemycket! Och inte bara för att man är ledig hihi. Dagen i skolan flöt på och gick ganska snabbt. Hade spanska kp och typ något engelska test (?). Sen så fick vi massa godis vid lunchen, så kom mattanten som delade ut godiset igen till mig och Elenores matbord och då plokade jag en hel näve. ;) Men vadå, godiset är ju som godast i skolan! 
Iallafall när jag slutat åkte jag hem tillsammans med Elenore. Vi snackade om allt möjligt på bussen, trevligt trevligt! :) När jag kom hem tog jag ut min kanin Dumle, men även min kompis kanin. Min kompis (Anna) åker bort idag en vecka så lilla jag fick bli kaninvakt till gosiga Stampe. :) (Dock det tråkiga är att de inte gillar att vara tillsammans, synd).. Efter det tog jag en snabbdusch och sen fixa och donade jag med mig själv. Måla naglarna, föna håret, smörjde in mig, noppade ögonbrynen osv. Sen så gick jag och mamma ut och tog lite outfitbilder i det härliga vädret. 
Nu sitter jag här hemma och har precis ätit lite jordnötssmör så nyttig som jag är! Men jag inviger lovet lite, med lite  nötter hoho. 
 
Nu ska jag fixa mig och sen blir det träning! :D
 
 

OUTFIT - WINGS ∞

 
Tröja • Ginatricot I Vita jeans • Bikbok I Skärp • Ginatricot I Smycken • Ginatricot/Ur&Penn I Solisar • Kommer inte ihåg + hunters ♥

Godis i skolan!


Dagens outfit ∞∞

Hade på mig min nya tröja idag tillsammans med svarta jeans med dragkedjor, guldklocka och armband!

2 år♥

Idag fyller min lilla bebis 2 år grattis Tindra♥

lovely things ♥

-


healthy

 
Detta kan man väl kalla healthy, ellerhur?! Massa med grönsaker på smörgåsen och frukt och bär i smoothien! Dock använde jag mig av jucie i smoothien istället för yougurt då vi inte har så mycket hemma just nu. Det är nämligen idag vi handlar! Iallafall, smoothien var god men jag föredrar med yougurt. 
Kom hem för drygt en timme sen och sen dess har jag fixat detta ↑, läst lite magazines & bytt om till myskläder. Idag blir'e ingen träning så nu ska jag plugga lite och ikväll blir det att kolla på pll kanske? Mys! Puss

Tisdag

2 dagar kvar till lov woop! Just nu sitter jag vid datan, det är tänkt att jag ska plugga till mitt historia prov me tog en paus och tänkte blogga :) Idag hade vi nån uppgraderingsdag i skolan. Man skulle gå på 4 lektioner men jag gick på 3 för den sista krånglade hehe. Var rätt chill faktiskt men jag han inte göra min matte reparation för min lärare så jag ska göra den imorgon. Jag har nyss ätit en god fruktsallad om nån vill veta. Måste fortsätta nu puss!
Tumblr_mk9jeo411s1s7r02no1_500_large
 

Tagga konsert!

Drar till Fanny nu, sen drar vi vidare in till stan! Puss ♥

Plugg och smothie


Snabb update!

Hej babes, ligger i sängen nu och tänker sova så tänker uppdatera lite snabbt så jag förhoppningsvis inte är död imorgon.

Iallafall, måndag har det varit idag. Skoldagen var världens tråkigaste och segaste, men snart lov iallafall! Efter skolan hade jag träning, men inte en vanlig träning. Vi spelade handboll/innebandy mot de killar som brukar träna efter oss på måndagar. Först handboll en halvtimme och sn innebandy. På handbollen var de verkligen sämst haha, var skrattretande men då gjorde endå rätt så mycket mål. Men då var så roliga i sitt spel, hihi. På innebandyn var vi de dåliga de då går på innebandy och mitt lag handboll. Men det var iallafall sjukt kul, då vi var så dåliga haha. Gjorde inte ett ända mål på 30 minuter, hahah! Men var iallafall jättekul, roligast med innebandyn faktiskt de när man snodde bollen från de.
Aja nu kortar jag ner här och avslutar inlägget med en bild från idag! :)


How to:

Ett tips till er läsare är att piffa upp era outfits med enkla detaljer. Ni kan ta ett skärp eller lite större smycken eller varför inte vara lite färgglad. Samtidigt blir det lite variation.
Tröjan finns på HM och byxorna på BikBok.

Ny vecka

Måndag igen då. Bara tre skoldagar kvar innan lovet. Idag hade jag 2 lektioner då den sista var inställd pga av nationella prov. Eftersom jag skulle göra muntliga nationell i Engelska 15:00 så hade jag en rast på 3,5 timmar! Men den gick ganska snabbt.. Var uppe i centrum och köpte godis och dricka mm. När jag och Ewelina gick till centrum var det ljummet ute :) Man kunde faktiskt ha öppen jacka men sen blev det kallt igen hehe. Gjorde iallafall mitt nationella, skrattade mig igenom en diskussion hehe fail... Jaja nu är det gjort iallafall. 
Jag ska väll äta middag snart och efter middagen måste jag plugga till mit svåra Historia prov -.-
Gammal bild, har brist på nya!

NYHET

Imorse var det såhär att jag fick ett sms av Fanny. Fannys pappas kusin jobbar typ med konserter i Globen, och imorgon ska Ulrik Munther ha en konsert där och det finns biljetter över. Därför fick Fanny biljetter gratis, och även ta med sig en vän och det blev lilla mig. Tycker det ska bli jättekul faktiskt, inte gått på en konsert på 5 år typ? Och nej, jag är inget Ulrik Munther fan. Men tycker endå att han är rätt okej och varför tacka nej till en gratis konsert med ens vän liksom? Sen så innan ska vi typ äta på en resturang, haha ååh vad mysigt det kommer bli! :D Och det är också imorgon, ännu bättre, liksom på en vardag! Glaaaad
- Everybody say weho, WEHOOOO! 
 

Min söndag

Vaknade runt 10 och pallade mig upp ur sängen. Tog ut Dumle, käka frukost och taggade till match. Matchen mot Haninge vann vi med 17-14 yey! Sen efter skyndade jag mig hem och väl hemma tog jag en snabbusch, åt och fixade mig lite lätt innan Tones pappa kom och hämta mig och Tone. Vi drog till Haninge Centrum, guess why? ;) Jo, för att se puddingen Anton Ewald som skulle uppträda där kl. 14. Var fett mycket folk men vi lyckaes få en hyfsat bra plats bland alla skrikande människor haha. Först när han kom ut började jag skrika, gud vad snygg han är! Han sjöng sin låt Begging alldeles utmärkt asså ååh. Sen bildades en enorm kö då Anton skulle skriva autografer, men det gjorde inte så mycket. Var rätt så bra stämning + så träffa man massvis med människor man kände! Dock kan jag erkänna att jag och Tone trängdes lite, men hallå vi skulle på en match som började om 30 minuter?! När vi kom fram typ dog jag och Tone asså gud! Han börja prata med oss men vi bara stod där som stelna pinnar haha. Han var så snygg & söt, liksom mycket snyggare än på tv:n osv. Precis när vi skulle gå kollade han in i mina ögon och log, asså      o m g. Jag vet att jag fangirlar lite nu men liksom puddingen ANTON EWALD!! ♥ 
Efter kunde jag och Tone knappt koppla av, så vi drog till Donken. Jag köpte en glass innan vi kuta bort till hallen där vi skulle spela dagens andra match och även sista för säsongen. Matchen var verkligen jättekul och gick bra för mig, wooooop! ^^ Aja, vi vann och det betyder att vi kom 2:a i serien! Det fira vi genom att spruta Pommac på tränarna haha. Sen putta vi in de i duschen, haha askul! 
 
När jag kom hem duscha jag och provade sen massa underbara våroutfits. Sen käka jag och sen dess har jag slappat med mamma framför tv:n. Har målat mina naglar och invigit nagellacket jag köpte igår, medan vi kolla på Mästarens Mästare och Johan Falk.
Aja, godnatt nu babes och sorry för min uppdateringen! Nu ska jag gå och drömma om Anton ♥ (men först lite mer mys med mami) :)
 
 
Bilden längst ner till vänster är på mig och Tone när vi möter Anton, dock ser man inte puddingen! :(

Plugg

Uppdateringen kommer inte bli så bra idag. Jag har en massa att plugga, ställde klockan för att gå upp och plugga men hittills har jag inte gjort något :( Får damp på mig själv så jag måste sätta igång nu!!

Sunday inspo


SKRIV PÅ MIN ASK OCKSÅ!!!

Skaffade precis, haha har nog aldrig varit såhär mainstream förut! Men måste ju ha något att göra under earth hour, ellerhur? Men fråga på! http://ask.fm/llinneas ♥ 

Mys


VI SA FÖRALLTID MEN SÅVITT JAG VET LEVER VI ÄN IDAG

 
 

Follow me / Instagram / Ask

Om ni har lust får ni gärna följa mig på instagram, där heter jag anngelicas ← Lägger upp bilder regelbundet! Glöm inte bort att det är 2 n i anngelicas :)
@anngelicas
 
Har en ask också, så om ni vill ställa helt anonyma frågor till mig klickar ni på länken → http://ask.fm/anngelicas 
Men glöm inte att fråga på frågesunden! 
 

Shopping 23/3

Förlåt för urkassa bilder men kameran var inte på min sida idag... 
 
Köpte verkligen VÄRLDENS snyggaste shorts idag, jag skojar inte! Den sitter helt fantastiskt hihi, kan visa de på någon annan gång! Sen så ett efterlängtatt skärp och en grå tröja med paljettvingar på ryggen. Sen ett nagellack och ett par guldiga örhängen. ♥

A: New in ++

Var och shoppade med Linnea idag och fick med mig lite fint hem. Var jätte osäker när jag köpte båda sakerna men när jag kom hem var jag supernöjd! Outfiten passade perfa med mina Hunters också :) Åhh är så nöjd + att jag har velat ha de här kläderna såå lääännge!
Inte bästa bildkvaliten men det duger. 
Vingtröja - GinaTricot
Vita jeans - BikBok

tjugotredje mars

Min lördag har spenderast för det mesta med Angelica. Vaknade som sagt runt 10 och städade lite och så. Sen käka jag frukost som inte blev smoothie, utan en smörgås med ost och gurka (←bra att veta!). Sen slappa jag lite framför tv:n. Runt 14 kom Angelicas pappa och skjutsade mig och Angelica till Haninge centrum. Vi shoppade i några timmar och hade en paus med en fika på Espresso House. Jag som bara tänkte köpa en sak kom hem med fem grejer, oj.. haha! Hade det iallafall jättemysigt i centrum med Angelica men efter åkte hon hem till sig då hon skulle äta. 
Puss
 
Från min instagram, @llinneas 

tres

*Vi ska springa Vårruset tillsammans i vår. I vår ska Linnea, Angelica, Linneas mamma, Angelicas mamma, Linneas syster Louise och Linneas systers kompis Cornelia springa vårruset tillsammans. Sen blir'e picknick i solen (förhoppningvis). Gud va mysigt! 
*Vi har ett stort gäng med samma kläder haha. Det som är skönt med oss är att vi jättegärna kan köpa likadana kläder. Annars känns det som med andra kompisar att om man köper en sak som den andra kompisen redan har blir den sur osv. Men inte vi två inte! :D
*Vi ska somsagt på kryssning tillsammans på Påsklovet. Ingenting att skriva om det (då vi redan skrivit om det) men det kommer bli GALET KUL!
 
summer 2012

@Espresso House - Nyttiga jävlar!


Tagga shopping med älsklingen ❤


Godmorgon!

Säger Godmorgon med dessa glada lördags bilder som jag tog precis. Lördag idag, vilket känns riktigt riktigt härligt! Vaknade strax efter tio och sen dess har jag bara fixat och donat i rummet. Ska strax gå ner och käka frukost, riktigt sugen på en god smoothie och varma mackor.. Sen tänkte jag vara me någon friend idag, men med vem är inte riktigt bestämt. Men nu kurrar min mage för fullt, så puussss ♥

Pictures from today

Pic 1 - Godis, trots allt fredag!
Pic 2 - Jag efter idrotten, go' & glad!
Pic 3 - Linneas dunder söta hund Aicko, som älskar miggg 

Fredag 22/3

Hola babes! Sitter just nu hemma hos min kompis Linnea och har varit här sen jag sluta skolan. Vi åt först lite toast, medan vi myste med vallhunden Aicko som är så sööt. (a) Sen chilla vi lite på hennes rum, medan vi var med hennes kanin och snacka om allting. Tog ett tag innan vi kom på vad vi ville göra, men sen bestämde vi oss för att ta lite foton. Vi började krusa håret och sånt men hann inte ta foton innan det var middag. Åt en jättegod middag som var bakad potatis med skagenröra bland annat. MUMS! Sen tog vi lite foton och nu sitter vi här och lyssnar på musik och flummar järnet.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, kanske köpa godis och sen sätta på en film? Något blir det iallafall, puss.
 

Till våren ++

Här har ni lite tips på jackor till våren! De skilljer en del i pris, lexington uppe i högra hörnet är min favorit men också den dyraste... Vilken gillar ni bäst?

◊ Days until ◊

• Bort med tandställningen 6days - På torsdag ryker förmodligen min tandställning! Nice som fan :) Om allt ser bra ut så kommer jag hem från tandläkaren med ett nytt smile.
 
Kryssning 7days - Idag bokade mamma en kryssning för mig, Linnea och våra mommor. Vi ska åka med den nya båten Viking Grace om en vecka. Jag och Linnea har länge velat åka på en kryssning tillsammans men man måste vara minst 18 eller 21 för att åka själv? Så eftersom våra mammor är bästisar så tänkte vi att alla kunde åka :) Vi kan ju ändå gå runt själva och så.. Är taggad och det blir god buffé och goda drinkar ;) Ska bli grymt kul! 
 
• Sommarlov 82days - AHH!! Längtar ihjäl mig. Sommarlovet är det bästa på hela lovet och det är inte så himla långt kvar nu. Vill verkligen ha sommar och speciellt lov. Så skönt att slippa skolan och plugg. Håll ut :)
 
 
 
 

•• •• ••

Gick in på weheartit en snabbis och ja vad ska man säga.. Älskade bilderna så var tvungen att lägga ut dem!

Lååång dag

Puuh hatar verkligen torsdagar..eller varannan för att vara mer exakt! Slutade 17:05 och var hemma 18:00 :( Riktigt deppigt faktiskt. Själva skoladagen var ändå helt ok, hade 1.5 timmes matte sen håltimma i typ 2 timmar. På den långa rasten höll alla tjejerna till inne i arobicssalen och dansa haha :) Sen hade jag kemi, lång rast igen och sen labb. 
Hemma har jag inte gjort mycket. Åt en god kycklingsallad till middag och har nyss kommit ut ur duschen.
Igår hände inte så mycket var hos farfar och fikade och sen på kvällen kollade jag på Mean Girls med Julia.
Hade tänkt att plugga lite ikväll men ska unna mig lite annat bla måla naglarna och smörja in facet med kastanjevatten!

Hemma

Kom precis hem efter att ha varit på träningen. Träningen var bra men vi gjorde ganska konstiga saker som jag inte var så bra på. Så det blev mycket flum hihi. Jag kom hem till ett tomt hus så det känns ju litesisåär, men jag ska nog klara mig. ;) Både mamma, pappa och Louise är borta då Louise (min syster) ska börja övningsköra i vår. Helt sjukt, gud vad tiden går snabbt! Aja, de är på någon kurs och kommer hem runt tio hoho. 
 
Nu sitter jag iallafall och ska precis hugga in på dagens middag - Tacossoppa! En soppa som innehåller köttfärs, makaroner, majs och till det har man Nacho Chips. Det kanske inte låter så gott och inte ser så gott ut på bilderna men det är det! Favoritsoppan om du frågor mig! Men nu ska jag sluta, & hugga in!

∞ NEW WATCH

Lite bättre bild på min underbara klocka! Älskar den otroligt mycket, om man verkligen kan göra det med en klocka?! Ååh ♥♥
 

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

ÅTER IGEN, glöm inte att vi har en frågestund! Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Dagens Linnea

Topp ˜ Cubus I Guldklocka ˜ Guldfynd I Jeans ˜ Jc
 
Dagens look. Idag invigde jag både toppen och klockan som jag lite halvt drunknar för hehe. Ganska slapp outfit men endå riktigt snygg! 
Kom hem från skolan för ganska länge sen. Skoldagen gick snabbt somsagt, härligt! Kom hem strax innan tre och sen dess har jag bara slappat. Ätit lite yogurt och tagit lite foton på outfiten. 
Ska strax börja fixa mig inför en träning, kramis!
 

Buenos días!

Godmorgon på er! Sitter just nu och äter frukost med jag morgonsurfar lite. Ochnej, nu låter det som jag har värsta fritiden på morgonen och kan ta tid och uppdatera. Det har jag egentligen inte, missa bussen men kommer få skjuts av mami! :D Iallafall torsdag idag och tror att skoldagen kommer gå riktigt snabbt. Sen är det träning och sen är det kväll liksom. 
Men mami säger att vi ska åka nu, puss

Onsdag

Hej på er allihopa! Nu är halva veckan avklarad som känns riktigt skönt!
Idag i skolan hade jag prov i 1:a världskriget som gick helt ok. Annars har jag haft massa föreläsningar och sånt idag och inte riktigt hunnit plugga. Efter skolan åkte jag och jobba i drygt två timmar. Åt även en simpel lunch då jag bara ätit ett äpple på hela dagen. Efter åkte jag och mamma till Farsta där vi gick runt och strosa i affärer. Fixade min guldklocka så de passar mer in på mig hoho. Sen så bytte jag överkastet och fick med mig dekorerings kuddar hem fintfint! 
Nu är jag hemma och precis ätit lite ugnspannkaka till middag. Nu blir det att plugga lite innan jag antingen ska sätta på en film eller pll! Hörs

NEW ∞

† USA kuddar och ett överkast. †

Fika hos farfar


Summer 2013 HURRY UP!

Bli sommar TACK!

Fashion++

 
Vänstra: T-shirt - H&M 99:- ll Jeans - BikBok 249:-  ll Ryggsäck - Asos 415:- ll Halsband - GinTricot 199:- ll Solglasögon - Rayban ca1000:- ll Armband - HM 68:- ll Converse - Stadium 699:- 
Högra: Tröja - Nelly.com 225:- ll Scarf - HM 60:- ll Jeans - HM 399:- ll Klocka - DanielWellington - 995:- ll
Väska - CaraCoellection 529:- ll Converse - Stadium 699:-
 
 
 
Jag kollade in frågorna på frågestunden och såg att en ville att vi skulle lägga ut fler outfits och skriva vad sakerna kommer ifrån + pris. Så jag tänkte vara lite snäll och har suttit i över en timme och letat kläder och sedan klippt ihop dessa snygga outfits LOVLEY!
Glöm inte frågestunden om ni bläddrar ner!!
 
 
 

A: Favoriter ++

På bilderna ser ni mina favorit dofter. En bodylotion från Victoria´s Secret och en från I love. Body Splash fånn VS och en annan från Hollister. Älskar alla fyra!♥

19/3

Hur har eran dag varit? Min har varit bra, rätt chill haha. Hade sovmorgon till 10 och sen hade jag 3 lektioner och slutade 14:30. Sen drog jag och Jennifer till Älvsjömässan där min syrra hade nån UF grej. Det är en kurs genom skolan typ där man är i grupper och startar ett företag.. svårt att förklara men det var ungdomar som sålde saker. Tänkte köpa en skitfin klocka men dden såg förjävlig ut på så nej! Hälsade på syrran sen drog vi vidare in till stan där vi käka tacobar och mcflurry :) 
Kom hem för en timme sen ungefär och ska ansöka sommarjobb och sen blogga mer PUSS!

Ååh ge mig!


Wifey!


KVÄLLSKÄK Á LA LINNEA

 
Förlåt om jag bombar en aning men övade lite med systemkameran, med lite olika fokus och så. Dock vet jag inte om ni är som mig men jag gillar att se när bloggarna jag följer lägger upp matbilder, hoho! 
Anyway, lite gott sådär på kvällen. Tyckte jag förtjänade det efter att ha pluggat hela dagen. Nejmen har ju haft studiedag idag, eller iochförsig hemstudiedag vilket betyder att man ska plugga. Då valde jag att plugga till ett prov som vi har på onsdag, om världskrig och sånt. Först pluggade jag ensam men som kom Angelica över somsagt också hade studiedag. Vi pluggade faktiskt, men gjorde andra saker också. Vi åt en del godsaker, bland annat glass och kakor mihih. Sen körde vi mer på vår danskorografi bland annat.
Drog på träning runt 17 som var väldigt rolig men inte gick så bra för mig. Det är såhär att jag har jätteont i rumpan (haha) från när jag var i Falun och åkte skidor. Ramla på stenhård is och fick ett jättestort blåmärke. Nu var det iochförsig exakt en vecka sen det hände men igår när jag spela en match ramlade jag (eller blev puttad) och ramlade på exakt samma ställe. Så det gjorde ganska ont om man säger så. 
 
Aja, orkar nog inte skriva så mycket mer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja in mig med bodylotions och annat härligt! Sen blir det nog sängen, tänkte sova tidigt ikväll! 

Måndag

Hej på er sötisar! Idag är det måndag men jag hade studiedag vilket betyder ingen skola, woop. Linnea hade också studiedag så jag åkte hem till henne runt 11. Jag trodde det var varmt ute så tog min skinnjacka och när jag var halvvägs till bussen ångrade jag det..
Hemma hos Linnea gjorde vi inte så mycket, snackade och pluggade typ. Eller hon plugga :) Jag åkte hem vid 17 för att hon skulle på träning. Jag har trott att våren har varit påväg några dagar nu, men nej..idag var det typ snöstorm kul..
 Hemma har jag skickat in min dåliga labbraport och ätit middag. Ska snart hoppa in i duschen sen blir det tv. Haha mobbad som jag är älskar jag familjen annorlunda haha men klockan nio är det toppmodell också! Nice.
Kom igen nu FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND

 
Fråga på, om vi får tillräckligt med frågor svarar vi på de i ett videoinlägg! ♥

Vegabaren med Dadi ♥

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gick upp 9 imorse och började fixa mig och tagga till match. Matchen gick bra i början men vi tappa i slutet så förlora med 15-16. Sen skjutsa dadi hem mig, eller aa vi stanna och åt lunch på Vegabaren. Det behövdes! Nu sitter jag här hemma eller gjort det väldigt länge hihi. Ska strax hoppa in i duschen, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Kanske ringa en kompis?! Det grymma är att jag är ledig imorgon, woooop! 
XOXO

+ GIFTS

Dessa presenter är från min älskade släkt, eller halva släkten. 
Pengar // Guldklocka // Linne // Smycketräd // Godis // + ett överkast 
Är 100% att jag glömt massa saker haha! thetypicallinnea liksom :PpPpppPpPPpPpPPpPpppPPP

Q/A /L

Q- Kan inte du Linnea berätta lite mer om vad du gjorde i Falun? Verkar som ni haft det sjukt kul :D
A- Klart jag ska, inlägget och bilder kommer nog upp idag! Kram på dig
 
Q- hahahhaa märkte det i falun när du nästan slog ihjäl mig för jag slängde pajkartongen i snön :')
A- Fortfarande inte kommit över det, nej nej. 
 
Q- Skulle ni kunna göra ett collage med volangtröjor eller vafan dem nu kallas, och vart man kan köpa sånna
A- Självklart kan vi göra det. Dock är jag nog inte så bra på att veta vart de finns, eller aa typ de Angelica visade i inlägget under, + tycker jag asos.com har riktigt snygga och lite mer 'unika'. Hoppas det hjälpte! :)
 
Dessa två volangtoppar kommer från asos.com

Q/A - Volangtoppar

Skulle ni kunna göra ett collage med volangtröjor eller vafan dem nu kallas, och vart man kan köpa sånna.
 
Visst kan vi göra det. Klippte ihop ett collage med toppar från de vanliga affärerna, H&M, BikBok, Cubus och Vero Moda. Topparna finns lite överallt så in och leta i affärerna!
 
 

Facts ∞∞

- Jag hatar paprika.
- Alla mina kusiner är vuxna.
- Imorgon ska jag antagligen söka sommarjobb på ett ställe.
- Jag har en syster som är 18 år.
- Jag har flyttat en gång i mitt liv, från lägenhet till hus.
- Just nu vill jag ha sommar mer än någonsin.
- Jag är kvarts finsk.
 

Bedroom inspo

bedroom
Klippte ihop ett colage på hur jag tycker ett snyggt sovrum ser ut. Själv har jag inte lika ljust och mer lila men gillar mitt rum också :) Så snyggt!
Väldigt inne med ljust och usa kuddar?
 

Sunday morning

Hej på er! Vet inte riktigt om det är morgon längre men men. Jag vaknade typ 11 låg kvar i sängen till 12:15. Nu har jag gjort en god frukost som dock inte gick så bra att fota. 
Igår kväll åkte jag till Maxi där jag mötte upp Jennifer. Vi köpte lite gott och sen gick vi hem till henne. Åkte hem 01 
Idag ska jag skriva en labbraport och göra lite matte sen får vi se vad som händer. Bloggsugen!
 

Movie time


.


16/3

Min lördag har mest spenderats hemma, för vi har nämligen haft gäster för jag o mamma har fyllt och så. Så aa, runt 14 kom släkten hit. Innan städade jag mitt rum och drog till Maxi med pappa där vi köpte massa mumsiga saker till släktfikat. Mina kusierna var också här men konstigt nog gjorde vi inget speciellt, som är väldigt olikt oss. Vi brukar typ alltid gå ut och göra massa äventyr haha, men idag var typ alla trötta. Men hade det iallafall sjukt mysigt, och fick jättefina presenter!
Nu ska jag sätta på en film, puss!

Lördag

Lördag idag. Jag låg kvar i sängen till 12 ungefär sedan gick jag upp och åt en god brunch. Hamburgare och pommes! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska duscha nu sen ska jag mammi och pappi hem till pappas jobbarkompis och fika, dem har fått ett barn. Sen ikväll kanska jag hänger med syrran på fest annars blire kompisarna PUSS!

Five

+ Jag får väldigt lätt ångest
+ Jag blir sjukt irriterad och sur på människor som slänger skräp på marken, fast det finns en papperskorg 3 meter framför de
+ Jag anser att jag är en jobbig person och förstår inte ibland varför mina vänner vill vara vän med mig..
+ Jag älskar dofter så himla mycket, kan vara allt från parfymer till body lotions
+ Jag har varit brunett
 
 

FÖDELSEDAGS PRESENT

Eftersom jag var borta över min födelsedag kunde Angelica inte ge mig min present, så hon kom med den idag istället! Ursnygg topp med volanger som jag länge velat ska hänga i min garderob, wihoo! + ett kort, som jag visar imorgon! 

@HOME

Har kommit hem nu eller har varit hemma ganska länge, typ sen 17 (?) När jag kom hem, fast jag var jättetrött packade jag upp direkt. Sen dess har jag bara slappat, hälsat på Dumle, käkat middag som var kyckling och bea MUMS! Nu har jag gäster, fast det är typ mamma-pappa gäster så jag bjöd över Angelica som jag saknat så. ♥ Vi har mest snackat om hur min vecka har varit i Falun, men vi har endå tagit foton, hon har gett mig en födelsedags present, ätit efterrätt osv.
Nu ska vi typ sätta på en film, någon som har filmtips?

Q/A - March

Vart kommer den svarta toppen ifrån?
- Den kommer från ASOS, direktlänk: 
 
WTf e en flashmob???????
- Asså lite svårt och förklara men det är när folk träffas på ett officiellt ställe och gör något typ av framträdande, och sedan försvinner åt alla möjliga håll. Video på en flashmob i Sthlm! ↓ 
 

Fashion

Wanties ++ Ska köpa ett par vita jeans och kanske en liknande jacka LOVE!
 
 
 

Dagens ++

Dagens enkla outfit↑
Tröja H&M ll Jeans GinaTricot II Klocka Guldfynd ll Converse
 

FRIDAY

Friii!! Woop så lycklig äntligen helg! Fredag idag då. Jag började 10 med engelska och sen historia. Till lunch fick vi kycklingspett och karibiskröra och klyftpotatis GOTT :) 
Efter lunchen hade jag samhälls prov som faktiskt kändes riktigt bra. Skönt att ha det gjort också. Idag kommer Linnea hem från Falun, saknar henne!♥ Får se när vi kan träffas. 
Slutade fyra men det var faktiskt inte så jobbigt som det brukar :) Har studiedag på måndag också så får extra lång helg hehe! 

On My Way


L: Things I Love

♦ Smilegropar
♦ Mina hunters!
♦ http://1dnoveller.devote.se
♦ Sommar outfitar!!
♦ B&J'S 
♦ Kommentarer
♦ Vara blond och brun
♦ Gå på bio
♦ Sova
♦ Snapchat 
 
 
- tidinstääääällt! Kommer hem lite senare, tror runt 18. XOXO ♥

Just nu


SOME EARLY GIFTS

I lördags (om ni kommer ihåg) var jag ju hemma hos min mormor med familjen och fira att mami fyllde år. Dock fick jag även jag då mina presenter utav mormor och gammelmoster (?) för att jag skulle fylla år 4 dagar senare. Då tänkte jag direkt att jag kunde ha det som ett tidinställt medan jag är i Falun, så här har ni denna torsdag! 
Somsagt önskar jag mig mest pengar, och det fick jag också så #happy ! 
 
Av gammelmoster: 500:- & massa godis
Av mormor: 500:-
 
- tidinställt medan jag är i falun! Kommer hem imorgon fredag så vi syns då! //linnea ♥

11:05

Hej på er sötisar! Sitter faktiskt hemma nu fast det är torsdag och i vanliga fall skolan :) Gick upp vid 7 och fixade mig lite för att sen åka till tandläkaren. Det gick bra hos tandis och jag fick typ tugga lera, lite äckligt :/ Haha jaja. Dem fixade nån gummisnodd som ska få iphon ett litet mellanrum och den 28 ryker förmodligen tandställningen :D
Efter tandis åkte jag till skolan för att ha utvecklingssamtal. Första gången man inte behövde ha med sig föräldrar, woop. Gick skitsnabbt så jag var klar ca 10... Skulle stannat i skolan och plugga till ett prov och sen ätit hamburgare till lunch men fick jätte ont i magen så drog hem. Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att mamma ska komma hem med lunch och godis, sen blire plugg!
Tumblr_mgqi8gaomn1rywy3ko1_500_large
Nu ska jag äta PUSS!

- This Or That?

smeknamn/ditt vanliga namn
bästavän/pojkvän
guld/silver
dusch/badkar
kebab/tacos
mascara/fondaution
handboll/fotboll
sjunga/dansa
vänner/pojkvän
singel/pojkvän
shoppa/myskväll
Godis/chips
Tälta/husvagn 
Katt/hund
Tatuering/piercing
Bok/tidning
Täcke/kudde
Thailand/USA
Shoppa/blogga 
 
Hehe från min och Angelicas photoshoot förra månaden, man kan ju inte vara seriös hela tiden hoho.
Riktiga snyggingar hoho! 
 
- tidinställt, från Linnea uppe i Falun. Hoppas ni alla har det bra, XOXO

Min fina & jah idag ❤


ETT ÅR MED ÄLSKLING ♥♥

Vilket betyder...

Subway - försenat inlägg


Girly

Älskar allt, stämmer såå bra!

-

 
Några saker jag jättegärna vill uppleva under mitt år som 15-åring! 
- tidinställt medan jag är i Falun med skolan! Kommer hem på fredag kväll. XOXO

Update - Falun

Godkväll finisar!
Har lite tid över nu innan vi ska sova, så tänkte att jag kunde göra en liten update till er. ❤ Iallafall, dagen idag har jag mest spenderats på en buss upp hit. Var en mysig tur upp, och såklart somna jag hoho. Dock när jag vakna hade mina idioter till vänner målat mig i ansiktet, taskiiii.
Sen när vi kom fram käka vi först lite lunch, innan vi invigde vårt rum med att stöka ner det direkt. Sen hade jag slöjd i 3 h, och efter det var jag 'fri'. Åt lite middag innan jag och Felicia faktiskt åkte längdskidor, haha första gången för oss båda. Asså det var så sjukt jävla kul så jag vet inte vad. Vi började med att ramla precis hela tiden, och Gud vad vi skratta. Jag var också jävligt kissnödig, så det gjorde ju inte saken bättre. Men efter en stund när vi faktiskt hitta spåren gick det betydligt bättre och jag var som en kung på skidorna! :D Dock hade det ett roligt slut, vi gick vilse när vi skulle hem. Var tvungna att stoppa en bil och fråga om vägen hoho, trodde ärligt att vi ska bli kidnappade! Vi kom iallafall hem, efter att vi gick några km på en helt öde väg. Det var rätt mysigt endå, vi sjöng och flumma sönder haha!

När vi kom hem tog vi en snabbdusch innan jag hittade lite godis på min säng som söta Elvis hade köpt till mig då de andra hade varit och handlat på Maxi. Sötis ❤ Sen käka vi lite kvällskäk, innan vi satte på Wild Child.
Nu ska jag sova, efter att gjort massa roliga rumpövningar i rummet mihihih. Puss


Kvälls frukt


Ryser

Tänkte lyssna på Anton Ewalds begging när jag fick fram den här grymma tjejen. Fastnade redan första gången jag lyssnade på den och tycker att ni ska kolla.
Tjejen förtjänar så många fler visningar - grym!
  

Måndag

Hej på er finisar! Bloggar från stora datorn medans jag försöker skriva på min bok/film analys som ska in imorgon..
Idag har jag varit i skolan och det var helt ok. Vaknade faktiskt ganska lätt imorse hehe:O Kom på att jag kunde fått sovmorgon eftersom min lärare bara snackade betyg med dem första på klasslistan. Alltså han hon inte med alla. Jaja satt ändå bara och snackade med tjejerna. Sen hade jag spanska muntligt prov. Asså fyfan. Jag började skratta och kunde typ inte sluta så det gick inte så bra..min lärare ba: mer, fråga mer saker asså ja...
Sen hade  jag lång rast men klassen skulle in tidigare till våran lärare för att skriva upp vilka som ville göra nationella tillsammans alltså muntliga. Fick sluta vid typ 11:30 men satt kvar i skolan i ca 3 timmar för att prata med en dum lärare.. Fick halva labbraporten gjort i alla fall.
 
Såg att Linnea laddat upp med massa roliga inlägg så jag får väll stå för de tråkiga vardagsinläggen och såklart lite annat :)
 
En bild som inte har något med inlägget att göra.. mini Tindra♥

+ Önskelista 2013 - Birthday

Fyller år om två dagar (!!) så tyckte det var lagom att fundera ut en önskelista. Önskar mig framför allt pengar till USA, men som jag dock glömde ha med på collage. Annars är det lite accessoarer, det är alltid lika snyggt! Just nu är det superfint med guldklockor, och sen har jag helt förälskat ner mig i skärpet, hihi. Annars smyckesträd, både för dekorering i rummet men även för att alla mina smycken ligger kaos i en låda.. Sen i love rasberry & blackberry, luktar ju såå gott! Sen är det fortfarande väldigt inne med toppar med volanger, så det fick också stå på listan. Fast jag letat och letat efter en har jag aldrig hittat någon, så får hoppas att någon köper det till mig. (a) Somsagt är pengar det jag önskar mig mest, till USA där jag ska shoppa som en galning! 
 
Tidinställt medan jag är i Falun. Ni saknar mig inte för mycket va?! Och sköter Angelica uppdateringen bra?
XOXO linnea ♥

That's me!

 
Ett tidinställt inlägg medan jag är i Falun med mina bruds! Kommer hem på fredag kväll, så någongång runt den tiden så kommer jag uppdatera som vanligt! XOXO linnea ♥

Om v.11

Under vecka 11 (veckan som kommer), kommer det hända en superkul sak för mig/Linnea. Mina skola har ett annorlunda arbetssätt och pga. det så har vi inte så mycket tid för de praktiska ämnerna, dvs. slöjd, bild, hemkunskap osv. Därför, en vecka om året åker ens årskurs upp till Falun där vi har dessa ämnen en skolvecka (måndag-fredag). Och det kommer hända denna vecka som kommer och det kommer bli så otroligt kul, lika om inte ännu roligare än vad det var i 6:an/7:an. Vi har skolan mellan 9-16, med raster och lunch imellan och sen får vi göra lite vad vi vill. Så därför är Falun-veckan inte som någon vanlig skolvecka, utan något mycket roligare! Nu när vi har blivit 8:or får vi exempelvis gå ner till centrum och fika, shoppa, bio, bada etc, och hur kul är inte det med kompisarna? Man behöver inte ens göra det för att det ska vara någon som man längtar efter, tänk att få vara så mycket med personer som lyser upp ens vardag? Tänk liksom jah och mina brudar kommer ha ett eget rum, man hör på lång väg att det kommer bli KAOS! Haha ååh, jag vill bara dit nununu!! Det roliga är också att jag åker dit som 14-åring och kommer hem som 15-åring, everybody say weho - WEHOOO! 
 
Detta sabbar uppdateringen från min sida, men har tänk på er och gjort lite tidinställda inlägg också. :') Sen så har ni super duktiga Angelica hoho. Men om jag kommer ihåg rätt så har vi täckning där uppe och så då kommer det väl upp ett eller annat mobilinlägg också. Så tror endå att uppdateringen under denna vecka blir rätt ok! 
Så det är det jag hållt på under kvällen, och nu har jag precis packat klart! Nu ska bara allt ner i resväskan, det får vi se om det ens går haha! 
 
XOXO, ha en bra vecka! ♥
 

∞∞ Sunday inspo ∞∞

Älskar verkligen Weheartit! Finns så många fina bilder som är super inspererande♥

Mina söndagar är aldrig roliga

Rubriken stämmer.. HAHA asså jag vet inte vad det är med söndagar men dem är alltid tråkiga.. Eller nja det är väll jag som måste göra dem roliga? :) Jaja. Idag har jag inte gjort nåot speciellt. Typ bara pluggat och slappat lite. Får ångest över att jag inte har gjort något på hela helgen eftersom jag var sjuk :/ Ska antagligen till skolan imorgon iallafall. Nu ska jag fixa ett blogginlägg sen måste jag plugga till ett prov i ca 10 min hehe! Det här blev ett tråkigt inlägg men men PUSS!
VI ÄR SJUKT BESVIKNA ATT NI INTE KOMMENTERAR! KOM IGEN NU! 
 
Sunday-accuracy-accurate-all-the-time-favim.com-649784_large
Bildbrist.
 

SATURDAYS DETAILS

Provade på att ta foto på outfiten på ett helt nytt sätt, lite mer detaljer if you know what I mean. Vad tycks?

Idag är ingen vanlig dag...

Grattis mamma, du betyder oerhört mycket för mig! Älskar dig mest ❤

#SOMENEWTHINGS

Nagellacket & skalet jag köpte idag:
Det är något fel med bilden, kommentera vad det är! 
Jagkommerbliskitlack om inte alla kommenterar, okok? Sen om inte många kommenterar så får ni inte veta vad felet är, mohahah! 

Spring Outfits +

Sköt upp pluggandet och gjorde detta vårcollage istället. Är så fint väder ute så blev sugen på att shoppa nya vårkläder som de i collaget, skitsnyggt!
Vilken tycker ni mest om? 
 
 
 
 

Back on track!

Förlåt för min usla uppdatering! I torsdags efter skolan blev jag sjuk och mådde jätte dåligt. Var tvungen att ligga ner hela tiden för när jag rörde mig blev jag jätte yr..kunde inte äta osv. Så igår var jag hemma från skolan då jag fortfarande mådde dåligt. Det är därför jag inte har bloggat. 
Idag mår jag bättre fast känner inte för att träffa någon eller så. Tråkig helg! + har massa plugg.
Jag ska försöka få allt plugg gjort idag så kanske jag kan göra något kul på söndag? 
Satt ute på inglasade terassen i ca 20 min och pluggade matte. Skit fint vårväder :)
Men ska plugga mer nu så hörs vi senare. PUSS!

Dagens Planer

Nu har jag kommit hem från matchen. Vi stannade till påvägen för att bara köpa två fotoramar, dock kunde jag inte hålla mig och köpte ett ursnyggt nagellack + mobilskal! Åkte sedan hem och käka och nu sitter jag här. Har duschat och ska om ett tag åka med familjen till mormor. Det är faktiskt så att min kära mamma fyller år idag, grattiiiiiis älskar dig. ♥ Så vi ska fira henne där med lite fika, men så har också mormors syster kommit hit till Stockholm så ska bli kul att hälsa på henne. 
Aa, sen åker jag väl hem och äter en mysig middag med familjen. ♥
 
Två bilder mamma plåta på mig innan matchen, taggad faktiskt!

On My Way

Har varit och spelat en match mot Spånga borta i Hässelby, vinst men var en riktigt dålig match! Nu sitter jag i bilen  påväg hem med älskade mami. ♥
Uppdaterar er när jag kommit hem, och berättar om dagens planer! 
XOXO
 

följ min privata

Ni som känner mig, förstårsss! ♥♥

Hemma!

Som jag skrev gick jag och Elvis till närmaste affär och köpte massa onyttigheter och satte sedan på en film, Pitch Perfect! Därimellan fick också i oss lite Pasta Carbonara, mums mums! Nu är jag hemma eller har varit det i lite mer än en timme. Ska faktiskt nog gå och lägga mig alldeles strax, men först lite mer inlägg till bloggen! :D
 
 
Update: Angelica är tyvärr sjuk, så uppdateringen kanske inte blir så bra från hennes sida. Därför måste jag uppdatera ännu mer!

LÄNKBYTE

Den här söta bruden äger en riktigt fin blogg där hon bloggar om lite allt möjligt. Allt från sin vardag strax utanför huvudstaden till bakning och annat härligt! Så nu tycker jag att alla ska gå in på den här tokfina tjejens blogg, som faktiskt är en väldigt bra vän. ♥ Klicka på bilden

Update

Tjena babes, everything right? Med mig är allt alldeles utmärkt, hallå det är ju fredag liksom? 
Nejmen har ju lovat er att uppdatera bra i helgen, såååå... Just nu är jag hemma hos Elvis, eller aa hon heter Elenore egentligen menmen.. 
Vi åkte hem tillsammans från skolan, och jag kände att jag verkligen ville göra något med henne med vågade inte fråga (av någon anledning?). Men efter hon gick av ångra jag mig, och skicka ett sms till henne. Så då var det bara att gå av vid närmaste hållplats, och ta bussen tillbaka. ^^ Hon mötte mig med sin söta labbe Texas så tog vi en mysig promenad i solen. ← HAHA låter lite som en tant hoho. 
Sen drog vi in och käka lite melis, och lekte lite med vovven. Sen myste vi lite med hennes katt Skrotis (haha låter som hon har ett helt zoo) och snackade en massa jättehärligt! Nu har vi precis läst lite bloggar och jag hamnade här. Ska strax gå till närmaste affär och köpa lite gott, innan vi ska sätta på en film. Mys. ♥
 

KVÄLLSKÄK

 
Vill bara börja med att säga förlåt för uppdateringen från min sida under hela den här veckan faktiskt, usch vad den har varit dålig! Men har verkligen haft fullt upp i skolan, har till och med missat träningar för att jag har varit tvungen att plugga. :( Iallafall, idag har det varit en sån där dag och jag var tvungen att skippa min träning för imorgon har jag prov, bläää! Fast jag pluggat hela kvällen kan jag verkligen inte ett piss, ååh kommer få F! Får väl satsa på ett E dåra... 
Aja, slängde i mig det här kvällskäket nyss, för det tyckte jag att jag varit värd under denna kväll! Skärde upp lite blandade saker som jag gillar (mozarella, advocado, tomater) och åt det i en skål. Jättemumsigt! Dock ska jag nog nästa gång ta lite mer mozarella och mindre advocado, för gillar moarella mer hoho. 
Ska iallafall sova nu och försöka ladda mig inför provet imorgon. Och jag lovar bättre uppdateringen runt helgen, har massa planerade inlägg hihi! puss

Blandat


INSPO

Lite INSPO sådär på en onsdag, härligt härligt!

Tack finaste Tara!


Bra dag!

Woop woop jag är redan hemma från skolan! Hade bara matte och sen spanska som vi fick sluta på efter typ 20 min. Eller vi slutade inte men vi fick fritt arbete så ja... (jag trodde i hade prov men det har vi på måndag)
Efter spanskan har jag en rast på typ 2 timmar och sen Historia. Men min historielärare var tydligen inte där så woop slutade 10:45! 
Nu siter jag på mitt rum eller nja snarare halvligger på golvet :) Ska möta Jessika snart så ska hon, jag och lillkillen äta lunch. Tar nol ite bilder som kommer upp sen. Hoppas ni har en lika härlig dag som mig! 
Happy 

Sen middag.

Har precis kommit ut ur duschen och gjort mig fräsch, och nu sitter jag här nere och äter en sen middag. Köttfärsbiff inlindad i bacon och potatisgratäng, mums! Faktiskt ett nytt recept, för er som vill veta!! Haft träning nu under kvällen, som faktiskt gick bra och var jätterolig! Annars innan träningen gjorde jag inget speciellt, var såklart i skolan under förmiddagen och sen åkte jag direkt hem till Anna med Fanny. Firade med kladdkaka, glass och strössel, fast dock vet jag inte vad vi firade.. Kanske för att vi var en dag närmare skolavslutningen? ;) Åkte sedan hem och 'plugga' samtidigt som jag skypa med Angelica, mysi! ♥ ← Typ min dag, lite kortfattad dåra... 
 
♥♥
Lite blandat inlägg hehe, wooooopp! ^^

A: Dagens enkla

Körde på en väldigt skön outfit idag OBEY tröja och favoritbyxorna! 
Sämst bildkvalitet men ni överlever..

+ KALAS



Mellis och plugg i sängen


A: Wanties ++

Vill verkligen ha det på bilderna oanför!! 
Vita Converse ll Sommar! ll Militärjacka ll Dösallescarf ll Daniel Wellington ll Tatuering
 
Suktar ihjäl mig!!
 
 

Varm macka & smoothie

 
Måste btw tipsa om ett godare sätt att göra din smoothie, blanda i en isbit eller två så smakar det nästan som glass! Mums!

måndag

Haft en bra dag? Min första skoldag var helt ok! Kunde varit bättre och sämre.. Började som vanligt halv nio, var jätte svårt att komma upp på morgonen men hann i tid. Hade språkdag idag kan man säga. Svenska , spanska och engelska. Innan Engelskan hade jag 2 timmars rast vilket även Jennifer hade woop! Så jag va med henne och en kille från hennes klass.
Kom hem för ca 30 min sen och måste öv på mitt tal som jag ska hålla imorgon :( Tycker det är rätt läskigt att hålla tal, speciellt det här för att det är dåligt.. Men men.
Har ett till inlägg på gång så ska fixa det och sen plugga.
PUSS!
 
549202_336695139766030_829772754_n_large

!


fjärde

Halloj på er snyggingar, allt bra?! Med mig är det alldeles utmärkt som ni kanske märker, hehe humöret är lite bättre än igår hihi. Därav orkar jag slänga in ett inlägg, sådära bara mitt på dagen. Som ni kanske märkt uppdaterar jag och Angelica mest på kvällen, med det är då man har mest tid...
Det har varit första skoldagen idag efter lovet, som gick helt okej. Jobbade lite allt möjligt och hade svenska kp. Kom hem för kanske trekvart sen och sen dess har jag typ inte gjort något alls, haft ute Dumle bara. Nu ska jag ta något och käka sen blir'e träning!

L: SÖNDAGSÅNGEST

Förlåt för min update idag men har inte mått så bra idag. Lite hängig och så. Idag var det fortsättning av cupen och vi kom lika mot Skogås som är jättebra, dock räckte det inte ända vägen till final då de räkna målskillnaden. Nu ligger jag här i soffan och kollar på film samtidigt som jag äter paj, med världens söndagsångest. Ååh, hata skolan!

Aja, nu ska jag fortsätta att kolla på Grown Ups, kram från mig! (Blir bildlöst inlägg sorry, men ni överlever!)


Sista dagen på lovet.

Usch har typ haft söndagsångest hela dagen idag.. Imorgon börjar skolan igen efter ett härligt lov!
Blir lite irreterad på mig själv att jag inte gjort något idag men det kanske är skönt? Har iallafall hunnit suttit på inglasade terassen och chillat, Sol ute woop! Sen har jag städat rummet och faktiskt tränat. Kännde för att göra lite övningar som sittups mm :)
Kom precis ut från duschen och ska snart smörja in mig med min VS body lotion och kastanjevatten↓. 
Efter middagen ska jag försöka och plugga lite också PUSS!
 

delicious

 
linnea levererar! Ser gott ut vaaa?! Det var det, om det är till någon tröst mohahah. Nejmen detta har jag fixat och donat med i ungefär en halvtimme och detta blev resultatet. Rätt nöjd, om man kan vara det med frukt? Aja, nu ska jag fortsätta äta! Pusshej

+ My Perfumes

Detta är då inte alla mina parfymer, utan jag har massa andra skräpparfymer jag köpte när jag var liten.
Kan som vanligt inte välja en, utan älskar dessa nedan lika mycket alla tre! Först så har vi Hollister 'Body Splash' men jag föredrar att kalla det parfym. I lukten Crescent Bay, som jag köpte för ungefär 1 år sedan. Sen så i mitten har vi VS Secret Craving som jag fick i julklapp. Luktar väldigt gott, mihihih! Den sista parfymen är också från VS men i lukten Vanilla Lace. Som ni hör på namnet luktar den otroligt gott vanilj, och denna fick jag även i julklapp!
 

Mello Mys


A: Hur jag sminkar mig

Till vardags brukar jag oftast bara ta på lite mascara och concealer. Det använder jag för att täcka mörka ringar under ögonen och för att se piggare ut. 
Om jag därimot känner för att sminka mig för nån fest osv brukar jag använda det nedanför↓ Brukar såklart använda mig av andra produkter också men basen har ni nedan!
 
Basen:
Concealer - Garnier/VivaLaDiva II BBcream - Garnier II Solpuder - Lumene
 
Ögon:
Ögonfransböjare - In&Finn II Mascara - Maybelline II Eyeliner - HM II
Ögonbrynspenna - HM Ögonskuggor - Elf
 
 

BEKÄNNELSER /L

Vet att jag gjorde bekännelser för inte så länge sen men jag tycker det är kul + så ville en läsare att jag skulle göra det i Önskerubrik. :)
 
Jag har väldigt svårt att koncentrera mig när jag bloggar. Antagligen sätter jag på musik och sjunger med, eller så kollar jag massa bloggar/Facebook. Därför tar ett inlägg vanligtvis ungefär 20 minuter...
Jag kallas Lilo som ett smeknamn från mina handbollsbrudar och tränare. För några år sen tyckte min tränare att jag inte hörde såbra på namnet Linnea när jag var på handbollsplan, därför fick mina handbollsbrudar komma med förslag med vad de vill att jag ska kallas och det blev Lilo. Gulligt, viiiiiiisst?!
Jag hatar getingar. Okej, jag tror att ingen älskar getingar direkt men jag verkligen hatar de. Tex. när jag var på Grönalund för något år sen hade jag stått jättelänge i kö för ett par Fish&Chips (bara pommes frites), i säkert 25 minuter. Sen när jag äntligen hade fått mina pommes frites och precis skulle börja äta kom det en geting. Istället för att springa bort från getingen, blir jag superdupermega rädd och slänger min pommes frites på marken och springer därifrån. ← Sådan är jag, my life story. 
Jag använder Snapchat som en videoapp. De som läste min gamla blogg visste att jag använde Snapchat mycket, kanske lite för mycket (?) Men nu (efterbliven jag vet) när jag kommer på att man kan filma med den appen, så skickar jag nästan bara filmer och inga bilder. Bilder är tråkigt, hihi
Jag gillar inte att säga min kod till andra. Typ som alla andra har jag en IPhone med kod och allt. Dock, hatar jag att säga min kod. Spelar ingen roll om det är till mina närmaste vänner hoho. Jag vet inte riktigt varför, men har haft samma kod i snart ett år nu så det kanske är lite personligt?! Haha... eller jag vet inte. 
 
Sommar 2012 

Saturday

Vill först och främst säga förlåt för uppdateringen idag från min sida. Har haft cup hela dagen så ni kanske fattar varför- Dock (!), tänkte jag faktiskt göra ett inlägg innan jag drog imorse men det hann jag inte med hehe... Men faktiskt, det är inte lika kul att göra massa inlägg för vår statestik har sjunkit och suger just nu, + har ni slutat kommentera...:(
 
Today: Gick upp strax efter nio och gjorde det vanliga. Elva åkte vi och hämtade upp Hanna och sen fortsatte vi till hallen. Idag har vi spelat 3 matcher, och två av de matcherna var mot samma lag. Tyresö (som laget heter) mötte vi först och förlorade tyvärr. Nästa match förlora vi också men mot Skogås... Men sista matchen som också var mot Tyresö vann vi woopwoop! ^^ Dock gjorde nog jag världens sämsta cup, usch! 
Jag och Hanna stannade kvar och duschade innan vi åkte hem. Men vi gjorde ett stopp på vägen och köpte lite godis, mums! Köpte vit choklad som jag tänkte smälta lite senare ikväll och skära upp frukt. ← Oerhört gott! 
 
Nu gör jag inte så mycket, men strax är det middag. Kyckling, bea och ugnspotatis ← DRÖMMEN!♥♥ Jag skojar inte, otroligt gott! Efter ska jag väl kolla på Mello haha, men inte med Angelicas familj som vi alltid bruka göra. BUHU!, jag som var sugen att träffa den bruden! Aja, det får bli någon annan gång! 
 

Nudes ++

 
Åhh älskar verkligen den här outfiten↑ Tänk att bära den i vår.. Ska antaglien ta att köpa nya vita converse iår, så snyggt! Ljusa jeans ska också införskaffas. Riktigt nöjd över collaget faktiskt!
 
Vad tycker ni om outfiten?
 
 

Bedroom inspiration


Kladdkaka

Fanny kom till mig runt 16. Hon överraskade mig med en kladdkaka, som hon alldeles nyss hade bakat hemma. ← Gullis! ♥ Vispade ordning lite grädde innan vi till sist njute utav kladdkakan, medan vi pratade och bestämde mycket om Gotland. Ååh, det kommer bli såååå kul! Efter satte vi på en film och myste ner oss i sängen. Dock hann hon inte se klart filmen då hon skulle hem och äta.
 
Nu sitter jag på mitt rum och gör absolut ingenting, en fredagskväll.:( Har precis ätit middag och nu sitter jag ensam med mina chips. Vill verkligen träffa någon, men ingen kan BUHU. Så jag för väl acceptera det och få ha en fredagskväll med PPL... Ganska mysigt men skulle så mycket hellre vilja vara med en kompis!! 
Och nej, tro inte att jag snor åt mig all grädde för Fanny ville faktiskt inte ha! 

Önskerubrik - Det värsta jag vet //A

Det här är absolut inte de värsta sakerna jag vet men det är saker som jag kommer på nu som jag ogillar!Självklart krig och sånna saker också.
 
♦ När det är trångt och luktar illa på bussar/tunnelbanor!
♦ Beslutsångest!
♦ När man tror att en lektion är inställd och så är den inte det!
♦ Disktrasor, använder bara papper!
♦ Personer som smörar!
♦ Sjukhus, ålderdomshem osv!
♦ När man målar naglarna och det blir fail. Eller när man fixar sig och det blir fult!
♦ När gamlingar ramlar, eller asså jag är rädd att dem ska ramla typ!
♦ Att inte få borsta tänderna innan jag ska sova! 
♦ Kyla, att frysa!  
 

Vanilla Blues

Hej på er sötisar! Vaknade runt 12 och segade som vanligt upp och åt frukost. Lite senare åkte jag och mamma runt till lite olika affärer som är roliga att kolla in i ibland :) Vi köpte lite saker till hemmet + att jag fick med mig en parfym hem. Den kheter Vanilla Blues och finns att köpa på Rusta faktiskt haha! Riktigt billig också, 40:- 
Världens fulaste flaska men den luktar super gott! 
 
Om en stund kommer en önskerubrik upp så håll utkik! 

First March

Redan?! Riktigt härligt iallafall, eller vad tycker ni? Jag bara älskar det, och man märker ju att det börjar bli vår då man inte har så jättestort behov av vinterjackan längre. Dock (tycker jag) att det fortfarande är lite för kallt att gå runt i skinnjackan, speciellt på morgonen. 
Dagens planer är lite oklara. Lite senare under dagen så ska jag kanske träffa Fanny och vi ska typ dra och handla något hehe. Som ni märker har jag typ ingen aning så jag kanske återkommer senare lite mer exakt. Pusshej!
 

Snart så...


Godnatt