let's fly away, angel ♡


Ingen fredag utan popcorn!

- Skoja, jag äter aldrig popcorn hahah!
 

Jordgubbar ♡


∞ infinity

 
Jag har glömt att visa er min fina ring som jag faktiskt gjort själv. Satt hemma i ca 30 minuter i lördags och pysslade lite. Hittade en ståltråd och några tänger och tadaaa.. Väldigt lätt att göra och att matcha. Jag har velat ha ett smycke med infinity symbolen länge, och nu har jag en fin liten ring :) 
Super simpel och bra!

NEW ∞

Dagens lilla köp! En bikini överdel och ett läppstift. Köpte bara en överdel då jag redan har en svart basic underdel som jag köpte förra året. Så var lite osäker när jag köpte den men när jag kom hem och provade den med underdelen blev jag mycket säkrare! Så denna kommer användas flitigt i sommar, inte minst i USA! 
Sen ett efterlängtat babyrosa (lite glittrigt) läppstift. Har velat ha det länge för tycker det är grymt gulligt med babyrosa lips ååh. ♡♡

Tävlar +

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Sheinside.com hos Amanda. Tänkte passa på och tipsa om hennes blogg också, jättebra blogg för er som gillar mode mm. Länk har ni på namnet :)
Kom direkt till tävlingen HÄR.

tjugonionde

 
Hej babes! ★ Var i skolan till kvart i 12 då vi hade halvstudiedag.Efter skolan åkte jag, Fanny, Gabi & Milan till alléplan där vi köpte lite gott innan vi satte oss på bussen hem. Fanny och jag drog hem till mig, bara en ynka snabbis då jag bara hämta pengar. Sen när vi satt på busshållplatsen och vänta på bussen så såg vi Isabelle hoppa av bussen på andra sidan busshållplatsen. Lite halvt tokiga som vi var börja vi skrika på henne och frågade om hon ville hänga med till centrum. Det var stressigt för bussen kom precis när hon gick av så hon var tvungen att springa hah! Aja, nog om det. Vi åkte iallafall till Handen där vi kolla runt i butiker. Både jag och Fanny letade efter bikinis, och jag hittade en inne på Cubus (eller en överdel). Sen åkte vi till Port73, där vi fortsatte att kolla i butiker. Vi avslutade allting med en fika på Nancys, jag & Isabelle fika med Fanny köpte sushi. 
 
Sen åkte vi hem, och när jag kom hem har jag bara kikat med massvis med folk och kollat på tv.Ungefär min dag, vi ses!

Tisdag - Onsdag

Hej på er! Igår bloggade jag inget då jag inte hade tid. Först på dagen gick jag i skolan. Fast jag hade bara en lektion där vi kollade på film. Märks att jag får sommarlov om två veckor! :D Efter jag slutat stannade jag och åt lunch, hamburgare. Jennifer slutade också tidigt så vi gick till Ica och köpte lite gott elle aa jag köpte tuggummi hehe. Sen satte vi oss i solen och väntade på att Jessika skulle komma med bussen. Vi mötte henne och lillkillen och tog tåget och sedan gick vi till Centrum. Dem skulle äta så jag satt med dem bara :) Sen gick vi till huvudmålet med dagen. Vi skulle nämligen hälsa på våran gamla skolan. Eftersom Jessika har fått en underbar son så känndes det som att det var dags att "visa honom" för våra föredetta väldigt nära lärare. NÄr vi kom in i skolan märkte man verkligen skillnad mot min nya. Herregud, hatar verkligen grundskolan när jag tänker efter. Usch! Det var jättetrångt och alla skrek och det var bara allmänt kaos. Det kom en fotboll flygandes och nån hade eldat en papperskorg. Det hade tydligen brännts papperskorgar i flera dager så att brandalarmet gått. Aa men vi träffade på lärarna vilket var väldigt lyckat och kul. 
När jag kom hem började jag fixa mig till Vårruset. Linnea har ju redan skrivit om det men jag kan säga att det var roligare änn vad jag trodde. Först känndes det llite sådär, men sen när alla kom igång och musiken sattes på blev det super :) Jag sprang 5 km utan att stanna eller gå vilket är bra för mig. Jag har inte tränat kondition på aplänge så jag blev riktikt stolt över min tid och att jag orkade. Mysigaste var det när man gick i mål, alla sällskap fick lite att äta mm, supermys! Ska antagligen vara med nästa år igen.
 
Imorse eller idag när jag vaknade känndes allt så förvirrande. Det känndes som att det var helg men sen när jag insåg att det var onsdag fick jag värsta rycket. Jag vaknade 11:50 :O Hehe hade redan missat två av mina tre lektioner och på den sista lektionen hade i eget arbete. Så idag har jag varit hemma hela dagen och knappt fått något gjort. Jag har börjat på en historia uppsats och städat rummet en snabbis. Nu tänkte jag träna lite styrka innan jag sätter på en film eller något, PUSS!
 

Vårruset

För alla er som missade inlägget under så har jag och Angelica sprungit 5 km på Vårruset idag!
 
Men innan Vårruset som var på kvällen har jag varit i skolan till ungefär kvart över tre. Jobbade matte och kurs, sen hade jag en lååång rast på 2 timmar då jag spela fotboll och basket. När jag sluta drog jag hem snabbt som satan, käka lite och bytte om för att sen sätta sig på bussen igen in mot stan. Gick till bussen med syrran och sen hoppa Angelica på bussen och vi åkte in till Gullmarsplan. Där mötte vi min mamma, och sen vid Universitetet mötte vi Angelicas mamma och Cornelia. Vi 6 skulle alltså alla vara med på det stora loppet Vårruset, som är 5 km! Först strosa jah och Angelica runt lite, smaka på massa provsmakar och jag vann även lite choklad. Sen sprang vi loppet, och det gick helt okej för mig. Har inte rört på mig i ungefär 4 veckor + för ca en halv vecka sen hade jag ju njurinfektion så jag är väldigt nöjd med resultatet! Sprang 5 km på 27-28 minuter och det är bra om man tänker efter hur många som var ivägen och man var tvungen att springa om! Sen efter fick man lite olika saker, och sen blev det picknick i solen av lite mat man fått från Vårruset. Så det var väldigt mysigt, och vi drog oss hem därifrån runt halv tio.
Så kom hem för lite drygt 30 minuter sen, och nu måste jag duscha och sen måste jag plugga till ett prov imorgon. Ååh! Innan jag avslutar inlägget måste jag bara passa på att säga hur mysigt det var, med de peppande musiken och de andra 15 000 människorna! Ska lugnt vara med nästa år!
 

TAGGA


My last days

Från min privata instagram, @ llinneas_privata
 
Friday
Ni vet ju ungefär vad jag höll på med i fredags. Var först i skolan och kom hem runt 16. Gjorde lite grejer innan jag tillslut runt halv 18 drog till mormor för en gosekväll. Gjorde lite allt möjligt, innan vi runt ett gick och la oss.
 
Saturday
Dagen efter åt vi en god frukost medan vi sola på hennes balkong. Sen slappa vi lite innan vi gick ner till centrum, där vi köpte lite godis men jag även köpte min morsdag present. Tog sedan pendel'n hem, och väl hemma var jag först ute i det fina vädret med Dumle. Sen satte jag på en film, medan jag njöt av lite naturgodis. Efter ett tag blev allt långtråkigt så skickade iväg ett snabbt sms till Isabelle. Strax mötte jag upp henne och vi spela lite handboll. Chilla lite i solen innan vi bestämde oss för att ha vattenballong fight eller vad man ska säga. Var jättekul, men blev inte så jättemycket fight då vi gjorde annat med de istället. Spelade bland annat in en video med Vine hihi. Sen käka jag lite grillat, innan jag fixa till mig och rummet. Tog en snabbdusch och försökte hinna torka det medan Angelica stressa mig. Mötte sedan Angelica och vi drog till en festival som blev totallt fail hah. Istället åkte vi hem till mig där vi gjorde popcorn och satte på en film.
 
Sunday
Gick upp väldigt tidigt och jobba med Fanny genom att dela ut tidningar. Tog extremt lång tid då vi verkligen inte hade någon kraft alls och typ flumma ihjäl oss. Jag råka välta värsta stora högen med tidningar så jag garva ihjäl mig tills jag typ dog hahah. Sen när vi var klara var jag duktig och plugga i ungefär 2 h innan jag la mig i sängen och kika i säkert 1 h! Sen råka jag somna, och dissa den jag kika med hahh! Sen käka jag middag och efter middagen samlades hela familjen framför tv:n där vi fika med hemgjorda cupcakes för gissa vad?! För det är Morsdag dag! Grattis världens bästa mamma! ♥ Efter ett tag drog pappa upp så då blev det en tjejkväll framför tv:n istället, vi tog fram nagellack och började måla våra naglar. Så nu ikväll har jag fortsatt kikat och nu ska jag strax gå och lägga mig, ska bara fixa mig först! 

TO PARADISE

 
Ja, om bara ynka 2 veckor, åker jag till paradiset. Där drömmar blir till verklighet. Har svårt att fatta att tiden gått så fort, kommer ihåg när jag fick reda på resan i Julas och ställde appen på ungefär 160 dagar. Nu är det ynka 14 dagar kvar tills jag sitter på planet. Ååh. Nu kommer ett litet efterlängtat inlägg, nämligen om vad vi ska göra i USA:
- Vi kommer åka bort från Sverige den 9 juni, alltså så får jag hoppa över några dagar i skolan. Planet åker till New York, där vi alltså ska börja våran resa i USA. I New York ska vi tillbringa 5 härliga dagar fullt av shopping, mat och sightseeing. Vi kommer bo på ett hotell i Manhattan, så vi har nära till allt. Efter 5 förhoppningsvis underbara dagar tar vi flyget till Orlando, till Florida där vi alltså ska tillbringa slutet på våran resa. Här kommer vi vara lite mer rörliga i vårt resande, alltså inte bo på samma hotell. Vi ska besöka alla möjliga parker i Orlando (bland annat Disney World), innan vi hyr en bil och åker nr längst östkusten. Vi besöker massa populära turistställen, såsom Miami. Innan vi vänder på bilen så sover vi över ungefär 1 dygn på de vackra öarna i Key West. Sen åker vi försiktigt upp igen, tillbaka till Orlando. Från Orlando tar vi flyget till Zurich där vi mellanlandar och byter flyg mot Stockholm!
 
Sammanlagt kommer jag vara borta från Sverige lite drygt 3 veckor, ungefär 22-23 dagar. Under dessa dagar kommer jag inte alls tänka något på bloggen, utan njuta av den annorlunda atmosfären. Såklart kommer jag ta massa bilder så när jag kommer hem, runt 1-3 Juli kommer jag erbjuda bloggning till max. Men ska endå försöka göra lite tidinställda inlägg innan jag åker, men det är svårt då jag inte har någon fantasi. Aja, Puss

New - Black dress

Köpte den här älsklingen i fredags. Har velat ha en långklänning i min garderob länge och äntligen hittade jag en.
Kommer användas flitigt nu i sommar! 

Yesterday

Tröja - Ohio ★ Shorts - BikBok ★ Smycken  Converse

Helgen

Hej på er! Har inte hunnit blogga något fredag och lördag så tänkte skriva om de dagarna nu istället. Jag måste försöka skynda mig för jag har världens panik över min kemi. Har kursprov imorgon på allt vi har gjort hela terminen. Hjälp. har inte börjat plugga änn och okväll får vi gäster och innan det måste jag hunnit med lite annat också. Jaja i fredags slutade jag tidigare och mötte upp Jennifer påvägen hem. Gick ut med Tindra och käkade innan vi åkte till centrum. Jag hittade en riktikt fin grej som jag visar snart :) Vi åkte vidare till Nancys där vi fikade. Åkte hem vid 18:20 och åt middag strax efterdet. Sen var jag bara hemma resten av kvällen och kollade på film. 
 
Igår satt jag först ute i solen i ca en timme innan jag fixade mig för att dra till Handen med Jessika, Jennifer och Filip. Vi gjorde inte så mycket, köpte morsdagpressent, åt lunch, fikade osv. Det var mys iallafall. 
Vet inte riktikt när vi drog men jag var hemma i några timmar och åt middag, grillat mm. Sen väntade jag på sega Linnea och vi drog till min skola där en festival skulle vara. När vi kom fram var skiten slut.. Så vi drog till Linnea och kollade på film istället. Jag åkte hem runt 00 och kollade sedan på paradise hotel med syrran innan jag somnade. 
 

FRIDAY

Börjar inlägget genom att visa två somriga bilder som jag tog nyss, ååh. 
Hej finisar, var ett tag sen! Idag är det fredag och jag är mer än glad, wihoo! Har varit i skolan fram till 15 innan jag åkte hem tillsammans med Fanny och Kathrin. Vi hoppade av vid alleplan där de köpte godis och energidricka, och sen hoppa vi på bussen hem. Nu är jag hemma och har precis varit ut och tagit lite bilder i det fina vädret. Tänkte bara ta på naturen, men det slank in en liten ego hoho. Nu/idag är planerna att om ca 30 minuter ska jag åka hem till min mormor där vi ska ha en god middag och mysig fredagskväll! Lite osäkert om jag ska sova över eller ej, så vi får se hur uppdateringen blir.. 
Annars har jag inte så mycket mer att säga, lite smårädd just nu då pappa ska byta mitt fönster och står på en ostabil ställning (eller det är vad jag tycker). Aja hoppas att alla har det bra och får en finfin fredag! ♥

Girly ∞

 
Lovley things ♥ 

Torsdag

Just nu sitter jag i soffan och har nyss kollat på 112Aina. Slutade vid 13 idag och var hemma någon timme efter det. Hade bara Matte Nationella idag och sen fick vi gå hem. Satt i fyra timmar och räknade matte.. Tur att jag hade godis och vitaminwater. Gick helt okej, kunde gått både bättre och sämre. Jag lycades på något sätt kolla fel på klockan. Satt och chillade lite och trodde det var 1 timme kvar när läraren sa att vi var tvungna att lämna in. Oouups! Nej man jag hade säkert inte kunnat de talen iallafall. Nu mpste jag verkligen plugga kemi. Har kursprov på måndag så jag har bara idag och söndag på mig att plugga, fredag & lördag ska fan vara pluggfria! :)
 

L: UR MIN GARDEROB

 
En söt liten topp som jag faktiskt gjort själv, på syslöjden när vi var uppe i Falun med skolan. En marinblåa söt topp med volanger. Det lilla speciella är väl spetsen vid kanten vid ärmarna och volangens slut. Tyvärr finns den då ingenstans att köpa, hihi. ★ 

KÄK ∞


★ Film tips

Safe Haven
Skrev i förrigår att jag skulle titta på en film med syrran. Vi kollade på Safe Haven som var riktikt bra :) Den var så fin på något sätt.. Så himla söta allihopa! Den är både romantisk och spännande.
Ett stort tips till er bloggläsare!

tjugondemaj

Förlåt för min uppdatering men är inte så speciellt sugen på att blogga, speciellt inte över en cp läsare. Iallafall, en liten osäker människa ska inte få förstöra för er! :)
 
Idag var jag i skolan mellan 9-14. Hade svenska kp, annars hade jag svenska kp och pluggade lite engelska. Slutade skolan somsagt klockan två men pallade inte dra hem så stannade kvar och spela lite fotboll med lite vänner, sola, spela gitarr, vine osv. Drog hem med Fanny och Gabi vid tre och då åkte vi till centrum där vi köpte kall slash i värmen. Sen tog jag och Fanny en promenad hem till henne för att sedan dra till för lite solning, men det visade sig att hennes föräldrar och brorsa var hemma så vi tog en spontanis på motorcykeln. Ååh, älska! Åkte i kanske 40 minuter i det fantastiska vädret, innan vi åkte hem till Fanny och spela lite Halo. Sen höll vi på med lite Vine, innan jag tillslut drog mig hemåt för lite middagskäk. 
 
Ikväll har jag inte gjort någonting alls, förutom alldeles nyss då jag slängde in mig i duschen lite sådär i god tid. Nu ska jag nog ungefär gå och lägga mig snart, puss!

Min måndag

Hej på er! Idag är det måndag och vädret har varit super :) Fick sluta tidigare från skolan idag då min lärare inte hunnit rätta nationella? Hehe men det var ju nice då jag slutade 11:30. Efter skolan åkte jag till Jessika lite spontant. Jag satt och väntade på henne i mer än en timme innan jag drog hem.. Haha blev lite sur... Nej men det krånglade med lillkillen så det var förstårligt :) Hann bara komma hem innan jag vände och gick till bussen igen. Mötte Jessika på bussen mot Centrum där vi mest fikade med kulglass och åt lite på donken. Jessika skulle köpa nya skor så vi tog bussen till Port73 där hon hittade två par jättefina ballerina :) Jag kom hem runt 17 och åt middag nästan direkt. Åt en god pasta/lax sallad. Kännde att jag var tvungen att sola en sån här fin dag men solen hade typ gått ner så det blev inget solande för min del.
Nu på kvällen har jag tränat lite + duschat. Tänkte ta och smörja in mig med min favorit bodylotion nu och sedan sätta på en film PUSS!
 

Du väljer

Nu har ni chansen att påverka våra inlägg! Är det något speciellt inlägg eller ämne du vill läsa om/ vill att vi ska skriva på bloggen så kommetera det här inlägget :)
Vi uppskattar alla kommentarer. Bloggen blir roligare desto fler saker ni tipsar om oss ♡

Cool ★ Sweet

Bustiers
 
Startar den nya veckan med ett mode collage. Tycker det är himla fint med Bustiers nu till sommaren.  Jag tycker att de matchas bäst till shorts eller kjol, som på bilden. Den vit/guldiga buistern är från BikBok och den blå/pricka från Hollister.

24 DAYS TO SUMMER ♡

 
Blir så jävla taggad!! AHH FATTA ♡ 24 dagar, lite mer än tre veckor kvar tills det bästa på hela året! Ska göra det allra bästa av sommaren och ta vara på världens bästa lov 

Söndag ◊ Följ mig på Vine

Söndag igen! Min har söndag har sett ut som den brukar. Vaknade vid 10/11 och åt frukost. Åkte sedan med päronen och kollade i lite affrer. Det var inte några roliga affärer så jag hittade inget. Letade efter ett par joggingbyxor men men..  Sen jag kom hem har jag typ inte gjort något, pluggat lite matte bara. HAr lite söndagsångest men inte så mycket faktiskt. Ikväll är det hockey final Sverige - Schweiz. Måste verkligen kolla! Jag är typ helt fast i årets VM?  :) HÅller på att ladda ner en film som jag och syrran tänkte kolla på strax. Jag har hört att den ska vara jättebra. Om jag gillar den kommer ett filmtips upp här så håll utkik 
Just nu dunkas det gamla låtar från Julias rum, hehe älskar att lyssna på gamla godingar :) 
Nä nu ska jag sätta på filmen och mysa lite PUSS!
 
Har ni Vine (en app som är som instagram fast med videos) så följ mig. Uppdaterar ofta! Angelica L

SKINNY FOR SUMMER HOW ABOUT FIT FOR LIFE ∞


2013-05-18

Min lördag har faktiskt om jag ska erkänna väldigt tråkig och slapp, men det behöver man kanske ibland? Fick ju skippa träningshelgen för min cp njurinfektion fett sur. Men jag blir ännu mer sur att jag kommer missa Järnvägen nästa helg, asså ååååååh! Världen bästa cup, driver inte! (Om man inte räknar Partille). 
Såååå, idag har jag kollat på pll och så har jag målat naglarna. Eller egentligen var det mamma som målade tånaglarna på mig. ;) Sen så har jag som det trogna hockey människan som jag är kollat på dagens semi-final match, mellan Sverige och Finneland. Och vi vann, ooh yeah! Nu gäller det bara att ta hem det lite senare ikväll, i Eurovision. På tal om Eurovision, nu efter middagen ska jag bara städa en liten snabbis för Angelicas familj kommer ju över och så ska vi mysa lite. Som vanligt alltså. 
Aja, säger hejdå från mig här. Puss

M i t t m o n g o

Lite bilder från igår. Jag och Angelica gjorde ju en video men den fick inte komma upp på bloggen, men istället så har jag stoppat klippen och tagit lite screenshoutar när jag kände för det. (Bilderna ovanför). Mitt mongo 

New shoes ++

★ Skopunkten 99:- & 149:- 
★ De marinblåa är ett par supersöta ballerinaskor, de perfekta vardagsskorna. Kostar bara hundralappen vilket är ett kanonpris. De är använda och därför lite smutsiga.
 
★ De korall-oranga är megacoola och lite speciella. Färgen ville inte fastna på bild, i verkligheten är de mer skrik/neon oranga, Kommer bli perfekta i sommar tillsammans med ett par solbruna ben! 

Gårdagen

Hej på er! Igår var jag i skolan fram till ett ungefär. Jag var klar med en uppgift på samhällskunskapen så jag behövde inte gå på lektionen och på matten hade vi eget arbete som jag ska göra på söndag :) Nice! Åkte hem och satte mig ute i solen och solade ett tag.Åt glass och njöt av att skolveckan var över. Runt 15 gick jag in och duschade. Fixade mig sen lite för att möta Linnea. Hade klänning för första gången för i år. Jätteskönt väder! 
Mötte Linnea vid 16:30 och vi var mest ute och filmade. Som Linnea skrev så filmade vi till en video men det verkar inte funka så aa... I förra inlägget kan ni läsa om allt vi gjorde så det är onödigt att jag skriver det. Åkte iallafall hem vid tolv och när jag kom hem satte jag mig framför tv en stund. När jag skulle sova vid 03 blev jag helt plöttsligt skitsugen på att rita? Haha har inte ritat på typ fem år. Men jag satte mig i sängen klockan tre på natten och började skissa Kenza..
 
Idag vaknade jag vid 11 men satt kvar i sängen och skissade till 12. Har inte gjort ett skit hitillt. Ska blogga lite sen hoppa in i duschen. Får se vad jag hittar på sen efter det. Ikväll ska jag och familjen hem till Linnea och kolla på Eurovision :) Men innan det är det hockey match Sverige - Finland TAGGA! :P
 
 
Inte så vacker bild på mig men det är den äna från igår.

Sjunde Maj

Tänker skriva om min dag väldigt snabbt så alla vet, är jättetrött och vill bara i säng så snabbt som möjligt!

Stannat hemma idag från skolan, tänkte nästan skriva som vanligt då det nästan känns som de.. Iallafall, har mest slappat idag också. (Jag är ju liksom fortfarande lite sjuk). Har kollat på serier men även fått lite skolarbete gjort. Runt halv 16 mötte jag Fanny och vi tog bussen till Ica Maxi där jag köpte lite efterlängtat godis och sen snacka vi lite på donken. Tog sen bussen hem och sa adjö till Fanny och hej till Angelica. Vi har under eftermiddagen/kvällen varit hemma hos mig. Spelat in en video som vi tänkte lägga upp på bloggen men allt krångla så vi pallar inte. Annars har vi tagit massa foton, gått runt ute, kollat gamla Wildkids (haha vaa) och bara haft en bra fredag. Hon käka även här, så till middag blev det grillad hamburgare, nomnom. 
Eftersom jag inte har några andra bilder så får Dumle stå för bilderna vi tog på han idag!
 

SUMMER LOVE ★★

 
Köpte dessa shorts för ett bra tag sedan men ni fick inte någon bra bild så kom på det idag några månader senare då jag hade på mig de. Älskar de iallafall jättemycket, ett par bekväma jeansshorts med lite slitningar och ett kors av nitar där bak.
ETT SOMMAR MÅSTE 

+ Dagens

Shorts • Gina I Linne • HM I Skärp • Gina I + sunglassesn & hunters 

★ SUMMER OUTFITS

Outfit 1 - To city ★ Jag vet att man helst bara vill att sommaren ska vara värme och sol, men tyvärr bor vi i Sverige som erbjuder mycket regn under somrarna... Därför kan också jeans vara något man kan ha på sig under sommaren, men då kan man skippa jackan. Jag valde att ta ett par vita jeans som jag anser är somriga, tillsammans med en Odd Molly blus, söta ballerina skor, MK väska + solglasögon. En perfekt outfit att ha en dag på stan, när vädret är lite sisådär!
Outfit 2 - To beach ★ Men såklart erbjuder sommaren även värme och sol, som man kan utnyttja en dag vid stranden med vännerna. Ett par höga jeansshorts med nitar + en tajt 'magtröja' och vita låga converse passar perfekt ihop. Och väskan är ju bara för söt!
Outfit 3 - To party ★ Även ett antal fester kanske dyker upp i sommaren, någon kanske har fyllt år eller bara vill ha kul?! I vilket fall som helst passar det utmärkt att skryta om sina (förhoppningsvis) bruna ben genom att bära en svart blank kjol tillsammans med en starkt rosa stickad tröja. Piffa upp outfiten (eller kanske tuffa upp outfiten) med ett par solglasögon på huvudet, matchande färg som på den stickade tröjan som på naglarna och ett par grymt snygga jeffery campell.
Vad kan gå fel med en tuff outfit som denna?

Mixed


★ Marabou & strawberries


Min tisdag har spenderats hemma då jag är sjuk. Eller aa, mötte upp mormor vid Handen och gjorde lite ärenden innan vi satte oss ner och tog en fika. Så grymt obehagligt att jag blir trött så snabbt, hoho. Köpte lite grejer innan vi åkte hem till mig. Där käka vi smällt marabou & strawberries, spela kort, var med Dumle mm. Mysig dag! När hon drog hem vid fyra har jag inte gjort så mycket. Först käka jag middag sen nu under kvällen har hjag kollat på hockeymatchen Sverige-Danmark med pappa. 
Nu ska jag nog gå och lägga mig, ska in till doktorn imorgon... Mer om det imorgon! 

Lite allt möjligt..

Först vill jag bara be om ursäkt för min usla uppdatering de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp helt enkelt och blogglusten har inte varit på topp. Har sjukt mycket inlämningar i plugget den här veckan..Men nu ska jag försöka köra igång som vanligt igen!
 
I lördags var jag med Jessika på dagen. Kom till henne runt 13. Fikade med chailatte och pratade mest. Runt tre drog vi till Centrum där vi gick omkring lite. Hade med oss lillkillen också så det var mys.Började snacka med nån kille som stod i nån plutt affär med mobiler osv. Han blev helt kär i Filip :) Jag åkte hem vid 17 då vi skulle få gäster. Linneas familj, hon var sjuk men jag hängde med Louise istället :) Vi var ute lite och så men åt mest mat hoho..
Hade en riktigt mysig lördag faktiskt.
 
Idag är det tisdag och jag har gått i skolan. Hade eget arbete på morgonen vilket innebar sovmorgon för min del hehe. Fick nachos till lunch, YUMMI! Slutade även tidigare då vi hade eget arbete igen. Jag hade tänkt att göra svenskan när jag kom hem men nu har jag slösat 2,5 timmar på att bara slöa i sängen.. Jag är nästan klar så jag får ta det senare. På vägen hem från skolan köpte jag en McFlurry och träffade på en kompis som fyller år idag, GRATTIS! :) Efter middagen drar jag antagligen och kollar på skor med mammi och syrran. Skjuter upp plugget ännu mer.. Har två saker som ska vara klara imorgon. Jaja nu ska jag se till att få lite gjort innan maten är klar PUSS!
 

3 ÅR ♥♥♥

Vet inte om ni missat det men idag är det min namnsdag, den 13 Maj. Just på denna dag för 3 år sen föddes min underbara bebis till kanin. ILY
 

♡ FINASTE VÄNNERNA


SJUK.

❥ Hej allihopa! Sorry för min usla uppdatering, men har för en gångs skull en riktigt bra förklaring till varför. Jo, jag har blivit sjuk. DAM DAM DAM! Haha nej men blev det på en 'fest' hemma hos Moa i fredags som ni inte alls vet att jag varit på för jag har inte bloggat.. Men tror jag kan berätta mer om 'festen' imorgon, om jag pallar. Iallafall, jag kände mig dålig under hela fredags kvällen, hade en otroligt magont. Sovde över hos Moa som alla andra brudar och när jag vakna kände jag mig helt konstig. Förutom magen kände jag mig typ frånvarande (?), typ som om jag var i en dröm. Bestämde mig iallafall för att åka hem, efter att jag kände mig väldigt varm och kompisarna sa att de trodde att jag hade feber.
 
Sov hela dagen när jag kom hem men hade fortfarande jävligt ont i magen + feber så på söndagen åkte mamma och jag in till akuten där vi spenderade ungefär 3 h. Fick ta en del prover, som visade på att jag hade en kraftig njurinfektion. Så fick ett recept som var antibiotika. Så hela gårdagen 'käka' jag antibiotika och knarka alvedon och samma har jag gjort idag. Medicinen har gjort resultat då febern gått ner från 39.3 till 37.4 (♥♥) men har fortfarande jätteont i ryggen och magen. Idag har jag då såklart varit hemma från skolan och inte gjort ett piss. Sovit för det mesta, käkat (eller egentligen inte) och umgås med min kanin Dumle som blev 3 år idag! ♥ Var perfekta soldagen idag men det är inte så bra att sola när man är sjuk så aja... Vill också kolla på massa filmer och serier men mår illa utav datorn, därav uppdateringen. 
 
Imorgon blir min dag lite roligare då min mormor ska komma hit och bjuda på lunch. Hon ska köpa kebab för första gången för min skull, haha sötis! Men nu, till de dåliga nyheterna. Kommer minst vara hemma från skolan denna vecka, och det kanske är chill nu men blir jättejobbigt sen när jag ligger efter. Men det värsta är med handbollen, missar veckans alla träningar + nästa veckan och träningshelgen i helgen. Sen är också chansen stor att jag missar Järnvägen Cup som är en handbollscup utomhus i Hallsberg som är helgen efter träningshelger. Kommer typ dö om jag missar cupen, för den är skit rolig verkligen! Ååh! Får väl endå tänka positivt, att jag nog hinner bli frisk innan USA. Men...
Nu vet ni ungefär hur jag har det, men ska endå försöka uppdatera lite trots att jag mår lite illa. Aja kram! 
 
Det ända jag ätit idag! ↑

★ Nyttigt mellanmål


Fredag

Hej på er! Startade dagen med frukost på framsidan i solen med mammi. Standard! Följde sedan med LInnea till Frsta där hon skulle köpa en pressent. Efter det åkte vi hem hit och käkade lunch och svarade på resten av frågestunden som kommer upp i ett inlägg imorgon tror jag :) Hon åkte hem runt 16? Runt 17:30 kom Jennifer hit och vi åkte skateboard, haha vi ska bli bra.. Nej men det är ju fan skitkul :P Var mest ute i det varma vädret. Jag käkade vid 18 sen efter det kollade vi lite på Youtube innan hon drog för att äta ute med familjen :) 
Just nu sitter jag i min säng och ska snart kolla på ett pogram på playen. Var nyss och handlade med mammi och pappi. Nu ska jag gå ner och hämta ostbågar och godis PUSS!
 

Summer dresses ✿✿

Summer H&M
Har letat efter klänningar ett tag nu och tycker att det är superfint nu till sommaren. Här ovanför är lite tips på hur man kan matcha olika klänningar. Allt på bilden är från H&M och går alltså att köpa för ett bra pris i butikerna. Dock inga av skorna. 

21:30 - NI VET VAD NI SKA GÖRA!

SVT2 KLOCKAN 21:30!!!

BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV ♡

Asså shiiit, kvällen igår.. WOW. Vet inte alls riktigt vart jag ska börja, kan ännu inte riktigt fatta att jag var där och
såg världens bästa killar. ♥
Hämtade upp Fanny i stan strax innan 18 och vi åkte vidare mot Solna. Det första man tänkte på när man kom in i arenan var den otroliga stämningen som fanns i Friends Arena, helt sjukt! Efter vi köpte lite gott försökte vi hitta våra platser som gick bättre en väntat. Trodde inte alls att vi skulle ha bra platser, så blev glad när jag såg var vi satt (läktare 1, sektion 101 och rad 11). Först så kom det ett förband Camryn, som satte igång publiken. Asså när killarna kom ut, jag var så mållös. Åååh. Jag lovar, jag skakade under hela konsert. Sjukt grymma de är! Hade lovat mig själv och mamma (hahah) att inte gråta men jag kunde inte hålla mig under Over Again och Little Things. Under dessa låtar (eller rättare sagt under hela konserten, men mest under dessa låtar) var allt sjukt magiskt. Alla tystnade i publiken, istället för att hoppa runt så sjöng alla med och använde ljusstavar i endast färgen röd och vit. Det var så otroligt fint, inte minst för alla ljusstavar utan för att de också är så otroligt fina och sjunger så fint. ♥
 
Och det som gör allt så himla mycket roliga med 1D är för att de gillar Sverige jättemycket! Jag vet att du säger till alla länder 'I love you' blah blah blah... men de sa konstant att de älskade Sverige jättemycket med Stockholm den fina staden och alla vackra tjejer. De sa att de längtat att få göra en konsert här då vi har varit med de och stöttat de sedan dag 1. Att de har en egen studio i Sverige och att de får mycket hjälp från Sverige att göra sin musik. Och man märker också att de gillar oss, genom att de är engagerade och vill och lär sig språket. Sen det roligare var att i slutet av konserten satte Niall på sig en Sverige tröja, ååh så söt! :') 
 
Konserten slutade runt elva (tror jag) och jag kände på mig att jag gjorde fel som gick ut därifrån. Att vara där, med alla andra 30 000 directioners och sjunga, dansa och bara njuta utav världens bästa killar är en så sjukt härlig magisk känsla så det finns inte! Och jag är så oerhört glad och lycklig, att jag just kollade på X-Factor den kvällen och såg fem små söta killar som jag blev kär i direkt. Så aa, vet inte riktigt hur mitt liv skulle vara utan de? Har inte tänkt på det så mycket men efter konserten påvägen hem, visste jag det. De är min inspiration. ♡ Detta är en glädje som inte många andra har, att jag älskar de riktigt mycket.
Riktigt riktigt mycket! ♡ ♡ 
 
Förlåt för dåliga bilder men tog med iphonen när det var mörkt..

New +

Åhh jag älskar verkligen att shoppa fina underkläder. Dem här köpte jag idag för hala priset. Älskar färgen!
Gina Tricot - 25:- 

Torsdag 9/5

Tänkte döpa inlägget till lördag men det är ju fan inte lördag hehe. Känns som det men det är bara torsdag, kristi himmelsfärd vilket är super skönt. Vaknade runt 11 och tog det bara lungt. Försökte bestämma lite planer för dagen och så. Hoppade in i duschen och sen gick jag ut och satte mig på baksidan en stund. Vädret har varit jättebra idag, inte lika mycket sol som det brukar men det har varit/är varmt och vindstilla :) Helt otrolig kännsla att man kan gå med shorts! 
Började fixa mig vid två ungefär. Hade på mig mina nya short idag för första gången. Mötte Jennifer i Centrum där vi kollade i lite affärer och åt kulklass. Köpte bara ett par trosor som jag visar i nästa inlägg. Hehe ett inlägg bara för att visa ett par trosor men jaja. Vi åkte hem till mig vid 16:20 och var ute tills middagen var klar. Asså ingen av oss frös med shorts när klockan var 18..så jävla nice, typ sommar? Vi hänge iallfall vid en lekpark haha och åkte skateboard. Skitkul ju! Blev grillat till middag så nu är jag mätt och belåten :) Chillade i hängmattan med lite ananas innan jag satte mig vid datorn för att blogga. 
Ikväll ska jag förmodligen bara ta det lungt här hemma och kolla på Sverige - Canada matchen om jag inte hittar på något med nån kompis :)
 

About me

♦ Jag tappar alltid bort skolpapper...
♦ Fryser jätte lätt, antingen är jag för kall eller för varm.
♦ Jag tycker att namnet Nikita är super fint.
♦ Två av mina fingernaglar är as långa, samma sak på båda händerna. Det där lät typ äckligt..
♦ Jag är galen i Sushi, har tillochmed en bild på sushi som bakrund på iphonen.
♦ Jag är blyg ibland men när jag känner personerna bra är jag jätte pratglad. 
♦ Ska äta middag nu!

!!!!!!!!!!!!!


★ Look of today


Igår och idag

Hej på er! Igår hade jag fullt upp och därför har jag inte bloggat. Först var jag i skolan fram till ca 14:30. Åkte då hem och gick ut med Tindra och pacade sedan en liten väska och sprang till bussen. Mötte Linnea när jag klev av och sen tjussa hon mig tpå cykeln till några klippor vid en sjö. Vi badade...Linnea tvingade mig at bada haha. Nu har man tagit första doppet iallafall. På bilden ser ni kanske att jag skriker hehe iskallt. Direkt efter åkte jag till Centrum där jag mötte Jennifer. Vi köpte present till Jessika som blev 17 igår :) Grattis! Vi köpte: ett halsband, ett armband , ett nagellack och en bodybutter på the bodyshop. Åkte hem och åt middag innan jag åkte till Jessika och firade henne med några till. Filips pappa och hans familj kom också och fikade, lämnade presenter och så. Hade en väldigt trevlig och rolig kväll. 
 
Idag slutade jag skolan vid 11. Åt lite lunch i skolan och siiter just nu och bloggar på balkongen :) Jag hade tänkt att plugga lite men vet inte om jag hinner. Ska göra några till inlägg sen drar jag till Farsta Centrum och möter syrran. Vi ska kolla på skor och kanske lite annat. Så jäkla skönt att jag är ledig nu ända rills måndag, PUSS!
 

TAGGA EN DAG JAG ALDRIG GLÖMMER ★★

 

ME YESTERDAY ∞


7/5-2013

Skoldagen har gått hyfsat idag. Jobbat klart två spanska steg och sen har jag haft rast. På rasten spelade vi fotboll och jag var målvakt, skitläskigt jue! Slutade dagen och åkte den varma bussen hem... När jag kom hem gjorde jag ordning ett enkelt fruktfat och gick och satte mig i solen på altanen. Dock hann jag inte sola så länge, då jag var tvungen och fixa mig och snabbt cykla ner till busshållplatsen och möta Angelica. Därifrån skjutsade jag henne ner till Raman där vi... BADADE! Eller kanske inte riktigt 'badade', utan mer tog ett dopp! Håll med att det är fett tidigt, vaa?! Typ isen försvann från sjön för ungefär 2 veckor sedan, och två veckor senare tar vi ett dopp i vattnet. Det var iallafall jag som tvinga i Angelica. Jag lovar yolo:t avgjorde allt! ;) Nejmen det var iskallt i vattnet men fortfarande sjuktkul och så. Dock behövde vi vara ganska snabba då Angelica skulle till en kompis som fyllde år, så det blev inget solande! :(
När jag kom hem fick jag lite skolarbete gjort innan jag hjälpte pappa med maten och sen var det dags för träning som jag redan berättat om. Bra dag iallafall, men imorgon väntas en ännu bättre! :D

+ Tips - Nyttigt & gott

Förlåt för min uppdatering idag men snart kommer ett inlägg om dagen...
 

Nu under kvällen eller mellan 19-21 har jag haft träning. Träningen var faktiskt jätterolig, vi började med att ha fys ute i ungefär 30 minuter. Sen gick vi in i hallen igen och hade olika lekar där man använda sin motion. Var iallafall jättekul och mysigt för vi var så några.
När jag kom hem hoppa jag direkt in i duschen och smörjde sen in mig med body lotion. Sen gick jag ner och gjorde både ett jättegott och nyttigt kvällsmål, nämligen havregrynsgröt tillsammans med massa skärd frukt! Låter inte så gott, det tyckte jag inte heller när min syrra tipsade mig. Men jag testade iallafall, och det var sjukt gott, nyttigt och enkelt! Sen skärde jag i lite frukt som vi hade i kylen, denna gång blev det annans, äpple och vindruvor. Det är också gott med banan men den åt jag upp imorse hehe. Och så är blodapelsin något ni borde ha i, mmm! 
 
Eftersom jag inte vill vara så enformig så tänkte jag skriva receptet också hihi. 
 
1 dl havregryn
2 dl vatten
Lite salt
+ frukt, beroende vad du tycker är gott!
 
Gör så här:
1. Börja först med att göra själva gröten. Ha in havregryn, vatten och salt i en kastrull och koka och rör om samtidigt tills det börja likna gröt.
2. Börja skära frukt som du gillar, exempelvis äpple, banan, vindruvor och blodapelsin. 
Och njut! ♥♥

Monay´s ♡

Jeans - BikBok ll Linne - Gina Tricot ll Klocka - Guldfynd ll Skärp - Gina Tricot ll Solisar - H&M 

6 maj

Idag är det måndag och min skoladag var väldigt kort. Hade bara 2 lektioner så jag var hemma runt 12:30 då jag stannade och åt lunch i skolan. Superskönt att sluta tidigare ,gör det på onsdag också! Efter skolan åkte jag hem och började plugga till matte provet. Kunde inte konsentrera, växlade med att sitta inne och ute hehe. Igår känndes det rätt ok men idag har det inte gått bra alls :/ Blir as deppig när jag inte förstår hur man ska göra i matten.. Jaja hoppas det går bra iallafall. Gick ut med Tindra runt 16 och efter det har jag legat i hänmattan och försökt räkna lite i boken. 
Igår innan jag skulle sova satte jag upp håret i "skummgummipinnar" så blev det fina lockar på morgonen.
Snart ska jag käka middag sen måste jag nog plugga lite till. Imorgon har jag fullt upp så uppdateringen kanske inte blir så bra PUSS!
1. Ville bara tipsa alla kokosälskare om den här glassen, köpte min på coop för 5:- haha. 2. Sov med massor sånna korvar i håret, sen blev det lockigt ;)

Sjättes ★


DAYS UNTIL

  
♡ ♡ 

★ My last days

Fredag: Var i skolan under förmiddagen. Och som vanligt på fredagar hinner jag aldrig plugga, då jag har idrott och två matte lektioner. Passade iallafall på att ha lite rast som jag verkligen aldrig brukar ha, hade rast jättelänge i över en timme! Gick iallafall ut med mitt brudgäng och vi drog till fotbollsplan. Vi började först spela match på halva plan ca 20 pers, men det sluta med att 9:orna hade våldgästat andra sidan på planen och då bestämde vi oss för att ha match mot de. Alltså 8:orna mot 9:orna. Det var helt sjukt kul, fast dock gjorde jag inte så mycket då jag inte riktigt våga hihi. Så för det mesta flumma jag med Elvis haha, medan de andra spela matchen typ. Iallafall, sen hade jag matte och sen sluta jag. 
 
Mina planer var att bara åka hem men sen frågade Elvis mig lite spontant om jag ville följa med till Haninge Centrum, där hon behöver köpa en akutpresent till sin kompis som fyllde år. Så snäll som jag var följde jag med och det var mysigt fast vi bara var i centrum i en timme... För sen drog jag hem till mig, och satte igång att baka kladdkaka som jag sedan njöt av på altanen i solen med grädde! Runt fem drog jag till Fanny, och gissaaaa vad jag gjorde då?! Ni som redan följer min instagram vet nog redan (llinneas_privata), för er andra... JAG ÅKTE MOTORCYKEL! Eller alltså jag körde inte den, utan blev skjutsad av Fannys pappa. Alltså det låter jätteweird men planen var först att jag, Fanny, Fannys mamma och Fannys pappa skulle åka ut med motorcyklarna till något fik på andra sidan stan. Dock fick Fannys mamma ont i armen och kunde inte köra så det blev som det blev. Fick åka en runda på 20 minuter, och ni ska bara fatta hur coolt det var! Känslan, man kände sig som en kung haha! Var iallafall jättekul och det ska jag göra igen, fast då som det är planerat att åka till ett fik. 
Sedan snacka jag en hel del med Fanny innan vi till sist så trötta som vi var, valde att spela Halo på tv:n. Aldrig spelat det men var endå pro! Drog hem runt 9, käka middag och somnade tidigt därför jag inte uppdatera. 
 
 
Lördag: Som varje år brukar vi på våren och hösten ha städningar för att göra omgivningen lite trevligare. Det hade vi alltså igår (lördag). Var som vanligt lika trevligt, och det blev lunch runt 12. Jag umgicks med mina kompisar men även grannar Anna och Isabelle och vi flumma medan vi städa. Typ skapa en dans mitt på en väg, haha whaaat?! Iallafall, som vanligt alltid efter vårstädning drog vi ner till en sandplan och spela brännboll som vi börjat gjort de senaste åren efter städningarna. Fanny dök också upp, då det blev roligare med jämnare lag. Dock är vi så korkade (och pro) så vi skjuter över staketet och in i containen haha. Så aa vi letade i säkert en kvart men hittade den inte haha :'). Så så drog Anna, och då tog jag, Fanny och Isabelle en halvtimmes promonad ner til Ica Maxi. De köpte lite onyttigheter innan vi drog till Donken där vi typ bara snacka hihi. Sen när vi drar hem är jag så klumpig och tappar Fannys påse med läsk typ på vägen, och den går såklart sönder haha. Vi drog hem till Isabelle där vi kolla på ett avsnitt av VD som jag dock inte hann se klart på då jag drog hem och åt grillat. :)
 
Söndag: Har gjort en del saker idag faktiskt men endå känns som det som jag inte gjort någonting. Gick upp tidigt och jobba med Fanny i ungefär 2 timmar i den mysiga vårsolen. Sen har jag gjort en hel del andra saker, såsom solat. Har också gjort ett ärende i Haninge Centrum med Anna men hela ärendet blev fail så vi tröstade oss med att ta en spontanis inne på Donken. Annars har jag faktiskt fått lite skoljobb gjort, det är viktigt att kämpa ända in i Sommarlovet för då känns det som man förtjänat lovet mer! 
 
Har typ inget mer att skriva nu, och det kanske glädjer er eftersom det blev så långt... Haha oj, men puss!
 

Söndag

Sista dagen på veckan och min söndag har spenderats utomhus. Vaknade runt 10.30 och gick ut på framsidan och åt frukost med mammi. Efter frukosten satte jag mig på baksidan i den starka solen och pluggade matte. Solen har tagit idag..har lyckats bränna mig på armarna och i benan hehe. Eftersom jag satt och pluggade och inte riktigt tänkte på att solen sken så har jag fått t-shirtrand och har bara fått färg på framsidan haha. Men men..har ju inte blivit så brun direkt. Åt hamburgare och milkshake till lunch :) Fortsatte med matten efter luchen också. Till middag åt vi tacos ute på altanen, sommar kännslor.
Efter middagen gick jag faktiskt ut och sprang med pappa, joggade 2,5 km. Inte så långt men det var ett tag sen så det är alltid en början :) Känns riktigt skönt nu efter! När jag kom in städade jag rummet och har precis duschat och smörjt in mi med mina favoriter (på bilden↓)
 Även fast jag gjort matte nästan hela dagen är jag inte klar ännu så jag måste plugga till 22 ungefär sen ska jag slappa.. Har matteprovet på tisdag så jag kan göra lite imorgon också! 
1. Milkshake, 2. Random blommor,
3. Efter springtur, 4. Victoria´s Sectret & I love.. bodylotions

Right now


-

Woman takes a photo of herself every day for a year, chronicling the affects of an abusive relationship.

Gammal & guldvärd ♥

Lite seg i början, så om du vill spola fram till 1:20 :)

New ♡

Ljusblåa jeans Gina Tricot - 199:-

Wearing this today +

Jeans - Gina Tricot • Tröja - H&M • Jacka - Gina Tricot • Klocka - Guldfynd • Converse - London
Skitfula bilder..men såhär ser jag ut idag.

Fredag/Lördag

I fredags hade jag NP i engeliska och fick därför inte sovmorgon som jag brukar ha varje fredag. Började 8:25 med provet som höll på i två timmar. Det var skrivdelen och jag skrev om musik typ hehe. Efter nationella hade vi ganska lång rast och gick då ut och satte oss på verandan utanför matsalen. Det var verkligen varmt där då det inte blåste och solen stekte. Fick bli att sitta i linne och äta godis och lyssna på musik. Nice var det iallafall. När vi tröttnat gick vi inte och åt lunch. Hade sedan vanliga lektioner till fyra. Efter sokan åkte jag hem och slappade. Runt halv sju åkte jag med pappa och beställde middag. Jag och syrran delade på sushi och en thairätt med nudlar :) Magiskt gott! Direkt efter middagen kom Jessika hit och vi kollade på film och åt chips. Ingen av oss hade sett The Notebook så det fick bli den. Efter filmen chillade vi framför datan innan hon åkte hem.
 
Idag vaknade jag vid åtta, haha blev helt chockad då jag aldrig vaknar tidigt. Kännde inte för att kliva upp ur sängen förs tio. Messade Jennifer och frågade om hon ville åka till Farsta Centrum och shoppa med mig, och det ville hon :) Så jag fixade mig och sen möttes vi i Handen innan vi åkte vidare. Hittade inte så mycket i farsta, bara ett par jeans. Såg ett par jätte snygga skor, boots åhh! Tänkte köpa dem men dom var jätte svåra att sätta på så jag köpte dom aldrig :/ Kommer säkert åka dit nån gång nästa vecka och kollaigen.. Kanske kan köpa några andra skor, dem hade jätte fina ballerina också! 
Vi åt lunch, focaccia och sen fikade vi på espresso house. Vi delade på två frappinos jordgubb/vitchoklad och vanilj, MUMS! 
Åkte hem runt 15 då Jennifer skulle kolla på hennes lillebrors dansuppvisning :) 
När jag kom hem fotade jag dagens outfit och klippte ihop en video där jag matchar olika tröjor till en klänning. Haha det där lät kontigt, men jag kanske lägger up det om någon vecka!
Nu sitter jag och bloggar och snart kommer två till inlägg upp, så håll utkik!
 

Sneak peak - dagens & shopping


Bekännelser ∞

 Det känns som att jag aldrig skulle kunna klara av och blogga utan dessa (, ♥, +, ∞, †, ❥)
De två sista dagarna (tror jag att det var) i maj ska jag jobba på Stockholms Maraton. Kommer stå och dela ut gratis dextrosol till de tävlande tillsammans med min syster i ett tält, jättemysigt!
  Jag har höjt mig i många ämnen den här terminen, woho!
  På onsdag den 8 maj (!!) ska jag på One Directions konsert här i Sverige , ååh längtar!
  Just nu håller jag på att baka kladdkaka ♥
 
 

❥ Min dag

Var först i skolan till strax innan tre när jag drog hem. I skolan jobbade jag med spanska och kurs, samt åt pannkakor till lunch. ♡ Efter skolan drog jag hem till Isabelle. Vi dunkade musik medan vi gjorde pannkakor (STANDARD) och skrattade och sjöng. Åt pannkakorna tillsammans med grädde och sylt ute på deras altan i solen. Ååh, sommar! Drog hem strax innan fem och stressade mig iväg till bussen → träningen. Träningen var jätterolig, inge fys. (: Åkte hem tillsammans med Hanna, sen hoppa Isabelle på min buss som hade varit på innebandyträning. 
Så har min dag sätt ut ungefär, helt okej torsdag alltså!
 
Bild 1 - Använde mina kilklackar idag!   Bild 2 - Nomnom! ♡

KVÄLLKÄK A LA LINNEA ★

Hej på er! Har precis ätit upp det goda på bilden ovan och ska alldeles strax göra mig iordning för sängen! Eftersom jag förmodligen inte kommer att somna och ha grymt tråkigt får ni jättegärna skfiva på min ask, llinneas! Puss ♥

Fruktfat +


Outfits ∞ April

 
❥ Mina outfits som jag tycker bäst om i april, men frågan är: Vilken är eran favoritoutfit? 

★ 1 Maj

Min första maj har spenderats inomhus, typ hela dagen! Har bara degat framför filmer och serier, käkat och solat lite faktiskt. Käka köpt pizza till middag och provade på Kebabpizza som jag aldrig ätit förut. Var gott men föredrar endå Hawaii. Sen nu på kvällen har jag snackat en hel del om USA med familjen, och eftersom jag ska shoppa så mycket där borta och behöver då spara kom jag på nu lite efterbliven att jag kan ha en burk med alla mina sparpengar i. Dock har jag inte så mycket pengar i kontanter då jag både för lön och barnbidrag på bankkortet, men aja lite hade jag. Sen är kompisar skyldig mig lite pengar som jag ska få imorgon, ungefär 400:- så det är ju bra! 
Men nu ska jag göra ett till inlägg, så håll utsikt!

White dress

 
Jag tycker att det är superfint med en enkel vit klänning på sommaren. Lätt att matcha är det också! :) 

✿ Första maj ✿

Hej på er! Idag har jag varit ledig som de flesta andra är på första maj, sommarn är snart här! 
Imorse vaknade jag vid 11 och gick ut på framsidan med mammi och åt frukost. Efter frukosten gick jag ut på baksidan och försökte plugga lite matte. Jag fick dock inget gjort.. Vid två kom en vän till familjen hit med sin hund och en till hund. Så jag och mamma gick med dem ut på en promenad i solen :) Mötte upp en till som också hade två hundar hehe. Var alltså ute och gick med 5 hundar. Vi gick ner till en sjö där de badade och så. Sen på hemvägen stannade vi och fikade hos några :) Vi var ut i typ 3 timmar, har fått lite motion idag. Har precis kommit hem och hunnit ätit en smörgås med skagenröra, mums!
Till middag blir det grillade hamburgare med pommes och coleslaw. Åhh är så himla sugen på det så det passar ju perfekt :)
Våran varmvattenberedare har gått sönder så ikväll måste jag dra till farfar för att duscha.. Hörs senare PUSS!
Ganska ful bild på bebis idag.

Hello May ♥


Valborg

Angelica kom till mig direkt från skolan runt fyra. Egentligen gjorde vi inget speciellt, var bara hemma hos mig. Kolla på inspelningar när jag var liten, flumdansa, karlsson på taket, cup song mm. Vi käka en jättegod middag (grillat ) innan vi tog bussen hem till henne. Hemma hos henne fixade vi oss lite snabbt innan vi sedan for till Rudan för att fira lite Valborg. Träffade massor av människor, kolla på majbrasan, träffade Angelicas storesyrra Julia och hennes kompis osv. Var lite mysigt det var det, men tröttnade efter ett tag och blev för kallt så då tog vi bussen till Vega och våldgästa Angelicas kompis Jennifer. Hon skulle egentligen träffat oss nere i Rudan men det funkade inte så vi våldgästa hennes hem istället. Var lite stelt i början eller iallafall för mig som aldig träffat Jennifer men alltid lika kul att träffa nytt folk! Vi satte på en film men hann inte se klart hela då mamma hämta oss runt kvart i tolv. Nu är jag hemma och ska sova för är helt död, puss