★ SUMMER OUTFITS

Outfit 1 - To city ★ Jag vet att man helst bara vill att sommaren ska vara värme och sol, men tyvärr bor vi i Sverige som erbjuder mycket regn under somrarna... Därför kan också jeans vara något man kan ha på sig under sommaren, men då kan man skippa jackan. Jag valde att ta ett par vita jeans som jag anser är somriga, tillsammans med en Odd Molly blus, söta ballerina skor, MK väska + solglasögon. En perfekt outfit att ha en dag på stan, när vädret är lite sisådär!
Outfit 2 - To beach ★ Men såklart erbjuder sommaren även värme och sol, som man kan utnyttja en dag vid stranden med vännerna. Ett par höga jeansshorts med nitar + en tajt 'magtröja' och vita låga converse passar perfekt ihop. Och väskan är ju bara för söt!
Outfit 3 - To party ★ Även ett antal fester kanske dyker upp i sommaren, någon kanske har fyllt år eller bara vill ha kul?! I vilket fall som helst passar det utmärkt att skryta om sina (förhoppningsvis) bruna ben genom att bära en svart blank kjol tillsammans med en starkt rosa stickad tröja. Piffa upp outfiten (eller kanske tuffa upp outfiten) med ett par solglasögon på huvudet, matchande färg som på den stickade tröjan som på naglarna och ett par grymt snygga jeffery campell.
Vad kan gå fel med en tuff outfit som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0