Ett år sedan.

 
Dessa bilder är tagna för exakt ett år sedan, 27 febuari 2013, då jag och Angelica hade våran första photoshoot med systemkameran. Att det har gått ett år anser jag är svårt att se, dock tycker jag inte att det är något negativt. Att jag inte förändrats så pass mycket att man inte ser det på ett år, antyder bara på att jag hittat min 'look' som jag trivs med. 

Nails

Fixade gelenaglar här om dagen och blev faktiskt väldigt nöjd. Självklart blir de inte lika bra och hållbara som när man gör på salong. De är mycket mer glittriga i vanliga fall, love it!

Forum

Igår eftermiddag åkte jag in till Nacka Forum där jag mötte upp mamma. Vi gick runt i lite affärer, bland annat Kicks där jag köpte en ny mascara. Vi åt middag på en asiatisk buffe, såå gott! Mysigt med lite ensamtid med mammi. När vi ätit klart fortsatte vi shoppingen och jag fick med mig lite mer saker hem. Såg Dorota från Paradise Hotell också haha. Vi kom hem runt 20:45, riktigt bra kväll!
Tröja Zara 179:-
Jeans diabless 99:- / Mascara Kicks 179:-

Frågestund

Nu tänkte vi starta en frågestund där ni får ställa frågor som ni vill få svar på. Svaren kommer förmodligen i ett videoinlägg när vi känner att vi fått tillräckligt med frågor. FRÅGA VAD NI VILL, LET´S GO! 

GE MIG

Jag är alldeles in love i denna playsuit, alltså omg vad fin! Tänk på stranden någonstans utomlands. 

- Facts

- Jag hatar att sova med blött eller fuktigt hår, usch!
- Ett av mina bästa beslut är att jag valde att ha tandställning.
- Jag blir lätt rastlös och uttråkad.
- Har beslutsångest över mitt hår, vill göra något med det men vet inte vad.
- Något jag verkligen tycker är kul är att dansa, kanske borde börja på dans igen.

Valentine Gift

Det här vaknade jag upp till på allahjärtansdag. I paketet låg ett halsband med matchande örhängen. Tack världens bästa mamma ♡♡

Sportlov!

Hej på er! Den här veckan var den sista i skolan innan lovet och idag fick jag sportlov. Så skönt att vara ledig. Tänkte bara skriva lite om några av dagarna som gått. I tisdags var jag på Rikshistoriska riksmuseet med min klass. Vi såg på Cosmonova och gick omkring bland lite avdelningar. Rätt kul faktiskt och skönt att göra något annat än att bara sitta på lektion. Hade med mig sallad som jag åt till lunch på museet. I dag gick jag i skolan som vanligt från halv 11 till 14:15. Efter stannade jag och några till kvar för att kolla på hockey Sverige - Finland. De hade kopplat upp matchen på stora tv:n i matsalen så det var rätt mycket folk som satt och hejade. Sverige vann och är nu i final, sjukt bra! Nu ska jag ta mig ner till soffan och äta lite chips och kolla på tv med pappsen.

Operation - Check

Tänkte ta och uppdatera lite kort så ni vet att jag faktiskt överlevt operationen. Jag kom faktiskt hem från sjukhuset igår vid tolv på dagen, men hade varken chansen eller lusten till att blogga. Iallafall, som jag sa kom jag hem igår vid tolv. Efter operationen sovde jag över en natt på sjukhuset och när jag vakna morgonen därpå hade jag en slags ställning på knät. Efter att ha pratat med doktorn, sjukgymnasten mm. fick jag hoppa hem på kryckorna. När jag kom hem fick jag godis, en blomma och en tröja av mamma som tyckte jag förtjäna det efter operationen. Efter några timmar i soffan kom faktiskt Angelica till mig, och så gullig som hon är hade hon köpt godis + en tidning till mig.
 
Aja, har inte så mycket mer att säga då inte många saker händer i mitt liv. Mitt liv är verkligen upp och ner just, att det ska ta 10 minuter till badrummet är alldeles sanslöst. Jag kan inte göra något själv, liksom jag har inte orken att röra på mitt högra ben där jag har ställningen. För att ni ska förstå lite bättre, här kommer en bild! 
 
 
Vi får se när jag uppdaterar igen, har somsagt ingenting att skriva. Hejdå. 

Operation imorgon

Japp, imorgon smäller det. Imorgon ska jag äntligen få operationen gjord och sedan bara kunna fokusera på att bli bättre. Jag kommer opereras på Sofiahemmet imorgon förmiddag, och operationen väntas ta drygt en timme. Jag kommer sövas så när jag vaknar upp igen beror på. Blir iallafall en natt på sjukhuset, och på onsdagen blir det massa information och sånt innan jag åker hem. Efter operationen kommer jag få kryckor och en ställning på benet som jag kommer ha där runt tre-fyra veckor, vilket leder till att jag bara kommer ligga hemma de första veckorna. Denna vecka är mamma hemma med mig, och på Sportlovet är det pappa. Sedan tror vi faktiskt att jag kan ta mig till skolan, med hjälp av taxi. 
Ska iallafall bli otroligt skönt att bli av med operationen, och bara kunna blicka framåt. Lite nervös är man dock. 
 
Har ni några frågor är det bara att kommentera!

He can make hell feel like home


Valentine's Day gifts


New in - Hollister

Köpte ett par nya jeans/jeggings från Hollister för ett tag sedan som jag glömt visa på bloggen. Bilderna är inte de bästa då varken byxorna eller färgen fastnade på bild. Sitter riktigt snyggt på och passar perfekt!

Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag och jag började dagen med att möta upp Linnea. Vi missade våran buss så vi gick till tåget och åkte sedan till min skola. Som jag skrivit tidigare skulle hon vara med mig en dag för att se om hon tyckte om skolan. Det var i alla fall kul att ha henne med. Efter skolan drog vi till Port 73 och handlade lite ingredienser och geléhjärtan. När vi handlat klart åkte vi hem till mig där vi först åt lite innan vi började baka cupcakes. De blev super goda minicupcakes! När vi bakat klart var klockan runt 18 och vi tog bussen till Linnea. Vi åt en god middag och resten av kvällen spenderade vi uppe på hennes rum, mys!

Happy Valentine!


Morgondagen

Imorgon är det allahjärtansdag och jag ska spendera dagen med Linnea. På morgonen tar vi tåget tillsammans till min skola där hon ska gå med mig en dag och vara med på lektionerna. Sen efter skolan drar vi väll nånstans, vart är inte bestämt. Kommer säkert bli jättekul iallafall! Puss!

Tips • Frukost

Detta är ett hett tips till dig som vill starta dagen på ett gott sätt, med Dr.Oetker Vitalis Crunchy. Jag bruka äta dessa kanon flingor tillsammans med antingen fil eller yougurt. Eftersom dessa flingor är onyttiga brukar jag äta de tillsammans med någon annan nyttigare flinga, i mitt fall Havre Fras. Jättegott, och en nyhet dessutom. Finns på Maxi. 

Yesterday

 
Igår hade jag en toppenkväll hemma hos Fanny. Jag sovde ju över där och vi hade jättemysigt. Vi lyssnade på musik, pluggade, tog foton, gjorde te och smörgåsar, och kollade på skräckfilm med tända ljus. Somnade ungefär vid tolv. 

SEVEN

Seven är en träningsapp som finns att ladda ner till Iphone och säkert android också. Jag tänkte tipsa om den eftersom det är ett väldigt enkelt och bra sätt att träna på. Ett pass är 7 min bestående av olika övningar som håller på i 30 sekunder var. Däremellan är de några sekunders paus. Appen noterar vilka dagar du har tränat och skriver ner det i en kalender. När man startar har man även ett mål som är att träna i 7 veckor varje dag. Missar man en ag förlorar man ett hjärta. Måste erkänna att jag inte riktigt förstår hur det funkar men man behöver inte bry sig om hjärtarna och procenten utan det är bara att köra! En sak jag gillar är att man kan få en påminnelse när det är dags för träning. En annan bra sak är att man håller på under så kort tid så man har alltid tid. Det är tydliga instruktioner och den säger till när man ska byta övning osv. Super app!

Ny vecka, nya tag

Japp, så var det måndag igen. Helgen har faktiskt inte gått snabbt, turligtvis. Kom hem från skolan för en halvtimme sedan och käka melis det första jag gjorde. Orkade inte göra något speciellt, så det blev lite enkelt yougurt, flingor och vindruvor! Och nu sitter jag här i mitt rum och bloggar. I skolan har jag jobbat kurs med Fanny, föreläsning och diskuterat lite med lärare. Nu tänkte jag ta och plugga isådär en timme, för att sedan hoppa in i duschen. Sedan tänkte jag göra middagen, innan jag drar iväg till Fanny där jag även ska sova över ikväll. Supermys!

New in - Chai

 
I veckan var jag och mamma till doktor och samtidigt med det åt vi även en lunch ute på stan.Efter det drog vi till Espresso House då jag ville köpa en is chai, och då bestämde jag mig även för att köpa med mig pulver hem. Älskar allt med chai och göra, så otroligt gott! Hett tips. Espresso House - 85:-

Härlig dag

Slutade skolan klockan två, efter att ha haft mattelektion hela dagen. Tog sedan bussen tillsammans med Aji till Haninge centrum där vi träffade på en hennes syster. Vi gick först till Filmkedjan för att hyra film, men det blev aldrig av och vi drog till Sabis istället. Där köpte vi jordgubbar, nutella och chips, och sedan drog vi hem till henne där jag spenderade min kväll. Vi bakade citronmarängpaj och hade otroligt skoj. Lekte lite med hennes lillebror, dansa och skratta. Vi kollade även på film, samtidigt som vi njöt utav jordgubbarna och nutellan. Drog tillslut ut på en promenad, och sedan så hämta mamma mig. 
 
 
Idag har jag alltså valt att vara onyttig. Men detta är alltså helt okej med mig, då jag tror på att man orkar vara nyttig längre om man får begå undantag. Jag har därför bestämt att jag får vara onyttig en gång i veckan, vanligtvis på helgen. Denna veckans onyttiga dag var idag, och jag måste alltså vara nyttig imorgon och resten av helgen.

Tisdag.

 
Om jag ska sammafatta dagen har den varit rätt meningslös. Skoldagen har iförsig varit superrolig, dock har jag inte fått så mycket gjort. Åkte hem tillsammans med Elenore, Andjela och Marija och var hemma redan strax efter tre. Startade då igång med att göra pannkakor som jag sedan serverade med frukt.
Under kvällen ska jag hinna med en hel del plugg, äta middag och prova min nya plattång. Puss. 

Grattis bloggen 1 år idag!


Helgen

I fredags gick jag i skolan från 10:30 till 14:15 och efter det åkte jag hem. städade lite på rummet och planerade kvällen. Mina föräldrar skulle bort på kvällen så jag och min syrra tog hem lite kompisar. Jessika och Jennifer kom runt 18 och vi gick direkt och köpte kebab som vi tog hem till mig och åt till middag. Vi hade en super rolig och mysig kväll med kortspel, godis och skratt. Hittade en skiva med våran mixade dans musik vi hade i nian så vi dansade till den en hel de haha.
 
Igår var det lördag och jag gjorde inget speciellt på dagen, åkte med mamma och pappa till lite affärer. På kvällen åkte jag, mamma och pappa hem till Linnea där vi alla kollade på mello. Har typ blivit en tradition att vi är hos dom ena lördan och hos oss andra osv. Kollade på film och hade en massa gott att äta också. Super mysigt!
Idag har jag pluggat nästan hela dagen, så jävla tråkigt. Fixade en plugg bricka med frukt och nötter som hjälpte mig att inte somna. Har hunnit tränat och bäddat rent också. Efter middagen drar familjen till farfar där vi ska duscha. Har varit där väldigt ofta å sistone då våran varmvattenberedare gick sönder förra fredagen. Så vi har inget varmvatten.. Vi ska fika med semlor också, premiär! Hoppas eran helg har varit bra!

MAX FACTOR

För några veckor sedan eller mer specifikt i det HÄR inlägget visade jag upp den största delen av mina julklappar. Men bilden är kass och man ser inte alls bra, så här är en bättre bild vad det fanns i den lilla svarta necessären. 
 
Mascara, nagellack & foundations. Allt kommer från Max Factor. 

Myskväll

Igår fredag hade jag en filmkvällen tillsammans med lite girls, som jag tänkte skriva om nu. 
 
Kom hem till Isabelle efter skolan, runt strax efter tre. Var där lite innan alla andra kom så jag hjälpte henne att fixa till lite. Städa och sånt. Fanny och Anna kom till Isabelle vid fyra och vi tog då bussen ute i snövädret till ett ställe där vi åt middag. Jag käka någon typ av tacotallrik som var helt okej. Vi snacka och garva en hel del, och sedan drog vi till närmaste affär där vi köpte gott till kvällen. Vi åkte sedan hem till Isabelle igen, där vi började dunka musik. Gabi kom också då, och filmkvällen var igång. Under kvällens/nattens gång kollade vi på en hel del filmer, käka som fetton, körde någon form av pandoras ask, tog foton, träna osv. De flesta av oss somna vid fem-sex nångång och vi vakna sedan vid elva. Sov otroligt bra, med tanke på att jag hade kollat på The conjuring kvällen innan. När vi vakna var vi otroligt trötta, och gjorde inte något på flera timmar. Vid tre käka vi brunch (?), vi käka allt från pizza till toast och smörgås. 
 
Jag drog hem vid sex, efter en otroligt bra kväll. Hade det alldeles amazing.